2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Bizde de badem yapmıştı. Yeşillik su yumurta

Hepimiz ayniyiz canim merak etme
Insan yaninda konusmaya birini ariyor, arada islerini hallediyrsun fln ama ac bu cocuk ! Su mu istiyor acaba ! Cok ince giyitiyosun!
Ben bundan aldım sevmedi yada daha erken bilemiyorum
Bende alsam diyorum bizimki pek sevmiyor sanirim bu tarz seyler ama. Internette farkli modellere baktim 200 300 arasi gerek yok diyorum ama

Beni iyi anlamışsındır valla sabah öldüm öldüm dirildim
Vala anliyom kız bide eltim diyor Vala sen hamilesin bide öyle mutlu bi bebek daha manyaklar ya bi bakın şu halime stresten kendimi intihar edicem Meme yumuşak süt yok Meme dolu çocuk az çok içti kabız oldu gaz oldu hastane of sayarken bile stres oldum.bi de ikinciyi düşünemiyorum

Yoğurtla güzel oluyo da sütle daha çok seviyodum ama gaz yapar diye cesaret edemedim öyle yemeye
Ben sütle deniyorum canim hiç birseyden kismıyorum ya alışın çok şükür birsey olmadi canim çok korkarsak başımıza geliyor zaten
Çok geçmiş olsun, hangi mama kabız yaptı
Sma kullanıyordum canim çok sağol bide bebegim hiç kilo almamış süt var mama takviye niye almamış anlamdim

Kizlar ya bu gün izlenim vardi sağlık ocağında bebegim hiç kilo almamış ayın 24 dünde 5 800 gram ve bu gün 5 945 nerdeyse hiç almamış o aldığı da bence kıyafeti moralim çok bozuldu ve bir ayda 8ste 500 600 gram almis ayın onunda 5 385 gram bu gün 7si 5 945 gram hemsire az almis mama ver dedi zate 2 haftadır veriyordum soylemdim ama süte var çocuk doyuyor boyu da 60 santim ne yapcam şaşırdım kilo almazsa ek gıdaya başlarız dedi ☹☹

Çok sagol bende deneyeyim cok kilo aldim kilo aldigimla kaldim sütte işe yaramadi ama psikolojik olarakta yemekten alamiyorum kendimi

Ben bundan aldım sevmedi yada daha erken bilemiyorum
Canım erken olabilir, ben de başka aldım ama öyle ayılıp bayılmadı, biraz duruyor o kadar. Tavandaki avizeyle daha çok eğleniyor şu an
Kız valla annemi geçtim sokaktaki teyzeler bile karışıyor “Annesi başını ört annesiiii” diye. Bizden başka herkes çocuğun ihtiyaçlarına hakim

Başı açık mı çıkarıyorsun çocuğu yoksa biraz da ben karısayim

Evet erken olabilir ama sanki o daha pahalı olanlar daha güzel gibi

Valla canım o esnada bunların akillari error verir diyim deri altı implant çok iyi ama anestezi altında yapıyolar dikiş atiyolar bi sen yap bakalım
Bende dikiş falan korkan biriydim ama normal doğumdan sonra vız geliyor artık, hiç korkum kalmadı yaptırayım paylaşırım sizinle
Kız bende geçenlerde dudağına pekmez sürdüm bi yaliyorki birde bir çay kaşığı şu verdim
Dudağına sürmüş görmedik, bide diyor ki bal vereyimmi. Hayır sakın diye kızdım bi baktım çocuğun dudağından bal damlıyor zaten bide diyor azcık verdim. Çocuk bütün gün salya akıttı. Yuttu heralde içi yandı yavrumun.
Nee bal mı! Kız 1 yaşından küçük bebeklere bal verilmiyor
Kayınvalidem kaşla göz arasında ağzına sürüvermiş. Petekli doğal bal hemde. Allah'tan sildik çoğunu da yutacğını yutmuş bile.
Gerçek bal canım petekli hemde. Çocuk bütün gün salya akıtmıştı, yutmuş hrralde biraz . Ertesi gün düzeldi yavrum içi yandı demekki .
Yağsız, salçasız şeylerden bende dudağına değdiririm ilerleyen zamanlarda, tepkisini ölçmek için. Kayınvalidem bayağı yedirmek istiyor yani
Ahahha aynı benimki önce nabız yokluyor, bakıyor yüz vermiyorum benle uğraşmamak için vermiyor artık benimki kendi bardağından artan suyu falan içirmek istiyor hey Yarabbim
Kızlar suan okadar stresim ki sıkıyorum sut azicik geliyor ay çok üzülüyorum ya napsam sasirdim. Sanki birden azaldı sütüm
Canım bazen yanlış yerden sıkınca da azıcık süt geliyor. Biz sanıyoruz ki süt yok. Humana süt çayı içtim ben akşam. Birazda ceviz yedim yattım. Geceye süt olmuştu göğüslerimde. Ceviz alerji yapmıyorsa bi dene istersen.
En nefret ettiğim laf "Neden ağlıyor bu?" Artık öyle diyenlere bilmem ben sordum cevap vermiyor birde siz sorun diyordum. Resmen çocuk ağlayacakta bana soracaklar diye korkar olmuştum, psikolojimi bozmuşlardı ya az daha dursaydım ben memlekette cinnet geçirip geri dönerdim heralde
Bim de oyun matı 60 lira kızlar, almak isteyenlere duyurulur
Pilsanın yürüme arkadaşı vardı kaçırdım onu ya bende şu müzikli oyuncaklardan aldım, çok sevdi daha tam tutamıyor ama gülücük filan atıyor çok ilgisini çekti.
Bende aynı durumdayım canım . 10 gün önce sağlık ocağında bezle kıyafetle ölçtü hemşire 5200 dedi. Dün ben çıplak ölçtüm yine 5200. Ben evde o zaman ölçtüğümde 5100dü. Çpo az kilo alıyor benim kızımda, anlamadım gitti

Başı açık mı çıkarıyorsun çocuğu yoksa biraz da ben karısayim
Yok kız yalın ayak başı kabak da çıkarmıyorum Penye şapkası var kafasında, ekstra kundağınınkini de örtmemi söylüyorlar mesela onun gibi

Neler yedim içtim bir bilsen. Hala yumus yumus biri şişerdi kizim uyurkenn ikiside sismiyor simdi bomboş gibi cok üzülüyorum

Evet erken olabilir ama sanki o daha pahalı olanlar daha güzel gibi
Kız Vala o pahalı olanların ikinci elini aldim 15 dolaptan tertemiz Vala çok palalılar ya gerek yok 252 TL sen düşün yani bana çok pahalı geliyor alt tarafı bi oyuncak oradan da olmaz 120 ikinci elini aldim dolaptan sadece bi tuşu müzik çalışıyor onun dışında pırıl pırıl bence sende bi bak bir sürü var
Bilmiyorum canım ne olcak böyle ya Vala gerçekten insanlara uya uya bu hale geldiğimi düşünüyorum aldığı bi kiloyu beğenmeyip daha cok dedim ve çocuk sj an bu halde insanlar soyle soyle yaptılar istediklerini benim ki 15 günde 145gr almis ve kiyafeten çıkardım 45 belki daha fazla hiç birsey almamış canım ve mama vereme ragmen sen nasıl olcuyorsun

Yaniii deneyecekse bile düzgün şeyler deneseler ya.
Allahtanş bir şey olmamış annesi. Öyle olursa arada su ver istersen.
Benim kayınvalidem de ağzımı aradı ben de salatalık, havuç, yoğurt, peyniri iyice ezip verirseniz olur demiştim :) yoğurt çorbasını bi çay kaşığı verdi. İlk garip geldi ertesi gün ben verdim daha sevdi. İlla ki yedirelim demiyorlar. Tadını bilsin maksatları. 6. Ayda yedirmeye başlarım tabi.

Evet canım baya olmuş konak kafası. Küçük fincana çok az dibinde zeytinyağı koyuyorum. Pamuk yardımıyla kafasına sürdük 5 dk bekledim sonra ince bir tarakla, konak tarağı olarakta satılıyor onunla yapman lazım. Fırça ile çıkmıyor. Karbonati denemedim ama dün bana saçma gelen belkide doğrudur bilmiyorum karbonat sürdüm konak için taradigin ve sürdüğüm yer kel kaldı dedi birisi. Zeytinyağ işlemini yap bence hem saçını besliyor bizimkinin baya uzadı saçları...
Evet hatta aylik emzirirken olmaz ama 3aylik olur dedi hem doktor hem ebe. %98 korumasi var hic biri %100degil zaten.
Kacirdim galiba ne olduğunu
Kızlar bu göğüslerimin dolmamasi cok kafama takiliyor. Sut yapan her seyi yedim ama tik yok. Ac midir acaba kizim. Ac olsa nasil olur surekli aglar mi akil verin bana
Ağlardı canım. Benimde dolu değil ama duyuyorum yutkunma seslerini. Evde tartı var önce kendim tartiliyorum, sonra onu tartiyorum. Kıyafetlerini de düşünce kilosunu takip ediyorim bu şekilde. Şuan mesela sünger gibi ama sut var ağzının kenarından akıyor. Ordan da anlayamıyor musun? Ağzının içinde falan süt yok mu?
Valla canım o esnada bunların akillari error verir diyim deri altı implant çok iyi ama anestezi altında yapıyolar dikiş atiyolar bi sen yap bakalım
Bunuda kaçırdım ne olduğunu eve gelen gidenin haddi hesabı yokki arkadaş, vallahi bıktım evime gitmek istiyorum
Canim ben teslimiyet içerisindeyim çünkü ne zaman annemi dinlemesem başıma bişe geldi. Büyüklerin vardır bir bildiği diyorum. Senin gibi kafasını açık disari cikicam annem birşey demeyecek geçen kafasında tulumunun şapkası vardı ama kulaklar açıkta ve rüzgar var hemen kızdı bana insan bir şapka getirir diye. İdmanliydim soylenecegini biliyorum hemen çıkardım taktım
Bence 5800 iyi bir kilo canım. Hemen yok ek gıda yok daya mamayı... Az kilo almış ama bir anda atakta yapabilir. Biraz da yoğunlaş üzerine bu aralar. Mesela ben 90 CC mama yapardım ne kadar icerse. Sonra 90 CC tide bitirmehe başlayınca 120 CC ye çıkardım. İcebildigi kadar içiyordu. Boyuda gayet iyi süper hatta uzun boylu olacak bence

Var canım sıkınca da geliyor goruyorum. Sizliyorda ara ara ama soyle tam dolup sismiyor mesela az once geldik dışardan 2saat emmedi ama hala sut birikmemis yumus yumus göğüslerim

Kızlar bebeğinde tırnak batması yaşayan oldu mu ya , bebeğimin el tırnağı derisine batmış gerçekten çok üzüldüm nasıl farketmedim bilmiyorum. Halbuki haftada bir de kesiyorum ama parmağın yarısi resmen kıpkırmızı oldu, hafifçe şişmiş ve battığı yer iltihap olmuş. Nasıl farketmedim de bu hale geldi şaşkınlık içerisindeyim. Siz de çok dikkatli olun tırnak bakımı konusunda

Önce zeytinyağı ile deneyeyim o zaman canım. O yumuşak fırça pul pul olan kısımları aldı ama derisini etkilemedi dediğin gibi inceyle deneyeyim bakayım. Ay onla da korkuyorum canı acır mı diye

Ya bu arada bi kere bebe çok ağladığı için telaşla çıkmıştım evden, bir uyduruk battaniye almışım onu da yere düşürdüm kirlendi O gün gerçekten kabak gibi çıkmıştık ama bebek arabası vardı Allah’tan. Otobüse binmemiz inmemiz ise ayrı bir olaydı, arabayı yere düşürüyordum neredeyse Annem asıl o hallerimizi görse suratıma tükürürdü herhalde

Kizlar 2 gundur oğlum cok huysuz yemek yapnayi birak yiyemiyorum bile bestlak damla azda olsa işe yaradi bende yaninda solgar bira mayasida iciyorum sütten muzdariplere yazayim dedim mucize beklemeyin ama önceden 50 cc cikiyosa 3 saatte şimdi 70 oldu diyebilirim benim icin bu bile yeterli 1 damla daha fazla anne sutü alsinda oglum kizlar hayit tohumuda cok guzel sut yapiyomuş bestlak damlanin icindede ekstresi var ama erkeklere hayit tohumu zararli kadinlar icin çok iyi acaba bebegim erkek onada sutten gecermi aklima takildi erkeklerin hormonlari uzerinde olumsuz etkisi var bu bebek icinde gecerlimidir sizce ayrinti duşunuyorum evet ama bu tarz damlalara zaten guvenmiyorum icerigini inceleyincede aklima takiliyo mecburen kullaniyorum sütüm yetmediginden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…