Rotada olmuyor ateş canım. Menenjiti bugün yaptırdık olur dediler ateş.Rota ve meenenjit asilarindan sonra ates oldumu yaptiran bebislerde
Bizde bugun 2 menenjit 1 rota yaptirdik canim. Insallah sikintisiz atlatiriz. Benim doktorum en agiri 2.ay yapilan devletin 3 asisiydi bu daha rahat gecer dedi insallah oyle olur.Selam kızlar bugün menenjit aşısını yaptırdık. 2 tane aşı aynı anda yapılıyor. Toplamda 3 kez yapılıyor. Malesef aşırı pahalıydı aşı 850 tl verdik bugün. 2 kez daha yapılacak böyle toplam 2.500 tl yani. Bu aşıları devlet yapmalı yani çok pahalı gerçekten ve daha bir sürü aşı var böyle.. baya ağır aşılarmış bu menenjit aşıları ateş ve huysuzluk çok büyük ihtimal olur dediler.
Rotada olmuyor ateş canım. Menenjiti bugün yaptırdık olur dediler ateş.
Evet fiyatlari yuksek devlet neden karsilamiyor acabaSelam kızlar bugün menenjit aşısını yaptırdık. 2 tane aşı aynı anda yapılıyor. Toplamda 3 kez yapılıyor. Malesef aşırı pahalıydı aşı 850 tl verdik bugün. 2 kez daha yapılacak böyle toplam 2.500 tl yani. Bu aşıları devlet yapmalı yani çok pahalı gerçekten ve daha bir sürü aşı var böyle.. baya ağır aşılarmış bu menenjit aşıları ateş ve huysuzluk çok büyük ihtimal olur dediler.
Aaaa o hiç aklıma gelmedi canım yaa Allah korusun valla anneme dedim git saçlarını kestir annemin çok dökülüyor oda gitti kestirdi artık çıkmaz inşallahCanım gece hiç kaka yaptığı olmadı, o yüzden bilmiyorum pek. Sabah uyanır uyanmaz altını açıyorum zaten. Genelde emerken yapıyor kakasını .
Bizimde tarif ettiğim gibi canım, normal diye biliyorum.
Doğru diyorsun canım dikkat etmek lazım. Bende şu hafif mukusun sebebini bulsaydım bi. Ya balgam yutuyor ya da bir yediğim etki ediyor ama bakalım.
Ben korktum ya bağırsaklarında dolanırsa falan diye de eşim birşey olmaz atar kakasıyla diyor. Aman çıksın da Allah korusun ya.
Menenjitte 24 saat süren ateş oluyormuş bende pazartesi yaptiricam cuma günü doktor yoktu...Rota ve meenenjit asilarindan sonra ates oldumu yaptiran bebislerde
Selam kızlar bugün menenjit aşısını yaptırdık. 2 tane aşı aynı anda yapılıyor. Toplamda 3 kez yapılıyor. Malesef aşırı pahalıydı aşı 850 tl verdik bugün. 2 kez daha yapılacak böyle toplam 2.500 tl yani. Bu aşıları devlet yapmalı yani çok pahalı gerçekten ve daha bir sürü aşı var böyle.. baya ağır aşılarmış bu menenjit aşıları ateş ve huysuzluk çok büyük ihtimal olur dediler.
Bu ara benimki de öyle yapmaya başladı ama sıkınca sütüm var. 3-4. dk da mıkmık etmeye başlayınca ters emziriyorum bir süre de öyle emiyor. Bir de cildime temas ettiği zaman daha çok emiyor canım, bunları da dene istersenKızlar ya gün geçtikçe sütüm daha da azalıyo sanki, oğlum 3-4 dakika emip bırakıyo. O kadar çok isterdim ki şöyle bol bol sütüm olsun tek memeyle doysun. Vallahi çok imreniyorum bi beslenmede tek memeyi verenlere
Bu ara benimki de öyle yapmaya başladı ama sıkınca sütüm var. 3-4. dk da mıkmık etmeye başlayınca ters emziriyorum bir süre de öyle emiyor. Bir de cildime temas ettiği zaman daha çok emiyor canım, bunları da dene istersen
Yaa çok inaniyorum.suan bu yazdigina. Dogumlar yakın olduğu için her seyi ayni zamanlarda yasiyoruz gibi geliyo banada. Arka arkaya ayni seyleri yaziyoruz cunku hepimiz.Çekme güçleri de artıyor olabilir mi?
Memeler ehlileşir diyorlar ya. O da nasıl bir sözse öyleHepimizin hemen hemen doğumları yakın ve herkeste göğüste yumuşama aynı zamanlara denk geldi. Meme reddi de 3. Ay civarı olurmuş ya. Acaba biz anneler o stresi mi yansıtıyoruz ki diye aklıma geliyor?
Tene değmesi ayrıca cidden süreyi uzattığı gibi bence bizdeki sütü de arttırıyor. Biliyorsun süt sorunu yaşıyorum yemek yiyemedim için cidden yok yani ben de, ama bir süredir özellikle evde kimse yokken üstümü çıkarıp uzunca süre emziriyorum o kadar mutlu oluyor ki. Süt miktarında artış oldu hatta muhtemelen o temas ben de oksitosin hormonlarını çalıştırıyor.
Acaba meme reddi mi yaşıyorum ya bi kaçBu ara benimki de öyle yapmaya başladı ama sıkınca sütüm var. 3-4. dk da mıkmık etmeye başlayınca ters emziriyorum bir süre de öyle emiyor. Bir de cildime temas ettiği zaman daha çok emiyor canım, bunları da dene istersen
Canim tam meme reddi atagiymis bu 3.ay. diret memeni sakinlestir.ciplak emzir. Hepimizde ayni sorun var bu aralarKızlar meme reddi yaşayan var mı? Bi kaç kere sağdığım sütü biberonla verdim bu aralar, artık emerken 2-3 dakika emip ağlamaya başlıyo hemen öbür memeye geçince de aynısını yapıyo. Ayakta emzirince emiyo biraz daha uzun anlayamadım ki meme reddi mi yaşıyorum acaba
Hay Allah ya, sütüm azaldı sanıyorum hep. Ama böyle az az eme eme de azalıcak zaten iyice. Başıma gelme ihtimalini bile bile verdim biberonu ya, ataktan mı biberondan mı acabaCanim tam meme reddi atagiymis bu 3.ay. diret memeni sakinlestir.ciplak emzir. Hepimizde ayni sorun var bu aralar
İkiside denk gelmistir. Banada azaldi gibi geliyo sütum ama zorluyorum. Stres oldukca sarpa sariyoHay Allah ya, sütüm azaldı sanıyorum hep. Ama böyle az az eme eme de azalıcak zaten iyice. Başıma gelme ihtimalini bile bile verdim biberonu ya, ataktan mı biberondan mı acaba
Daha 3. Ayımıza var ya bilemedim ki benim hatam hepİkiside denk gelmistir. Banada azaldi gibi geliyo sütum ama zorluyorum. Stres oldukca sarpa sariyo
Sakin suclama kendini niye senin hatan olsun. Vazgecme diren tek yapabilecegimiz buDaha 3. Ayımıza var ya bilemedim ki benim hatam hep
Canım açıkçası ben de sütüm azaldı diye değil de daha kolay çekiyor herhalde diye düşünüyorum, yine de içim rahat etmiyor zorla emzirmeye çalışıyorum her meme 10 dk olana kadar. Sonra da üstüme kusuyorÇekme güçleri de artıyor olabilir mi?
Memeler ehlileşir diyorlar ya. O da nasıl bir sözse öyleHepimizin hemen hemen doğumları yakın ve herkeste göğüste yumuşama aynı zamanlara denk geldi. Meme reddi de 3. Ay civarı olurmuş ya. Acaba biz anneler o stresi mi yansıtıyoruz ki diye aklıma geliyor?
Tene değmesi ayrıca cidden süreyi uzattığı gibi bence bizdeki sütü de arttırıyor. Biliyorsun süt sorunu yaşıyorum yemek yiyemedim için cidden yok yani ben de, ama bir süredir özellikle evde kimse yokken üstümü çıkarıp uzunca süre emziriyorum o kadar mutlu oluyor ki. Süt miktarında artış oldu hatta muhtemelen o temas ben de oksitosin hormonlarını çalıştırıyor.
Canım birkaç kere biberon emmekten olmaz bence ya. Benimki de kaç kere biberon aldı ama öyle bir şey yaşamadık. Hemen moralini bozma, geçici bir dönem olarak düşün bunu. Sütüm az diye de asla düşünme, yeterince bezi dolduruyorsa, açlıktan ağlamıyorsa sütün yetiyordur merak etme.Acaba meme reddi mi yaşıyorum ya bi kaç
Kere sağdığım sütü biberonla verdim, şimdi çok az emiyo beni ağlıyo hemen ayakta emziriyorum öyle emiyo anlayamadım ki
Hayir canim seninle alakasi yok. Ben hem meme hem biberon veriyorum bizimkide 2 3 haftadir arada almak istemiyor ayaga fln kaldiriyorum ayakta emzirmeye basliyorum oyle kabul ediyorDaha 3. Ayımıza var ya bilemedim ki benim hatam hep
Evet canim bizim bugun 2 tip menenjit asi oldu. Bizimkinin de cikti. Bixe 6 saat arayla dedi ama. Birde olcumu nerden yapiyorsun ?İyi akşamlar kızlar bugün bexsero menenjit aşısı oldu oğlum. Eve geldiğimizden beri aşırı huysuz sürekli ağlıyor. Ateşi de 38.3 çıktı az önce doktor calpol verebilirsin 4 saat arayla demişti. Bugün 3 kez verdim. Sizde de bu aşıdan sonra böyle oldu mu? Ayağındaki aşı yerinde kızarık şiş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?