2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende altını giydirdim üstünde yarım kollu zıbın var. Ve aynen kucakta durmak istiyor sürekli. Az önce ateş ölçtüm 37.5 çktı. Saat 9 buçuk 10 gibi calpol vermiştim az önce az bir kez daha verdim. Islak mendille alnını kollarını boynunu filan sildim. Aldım reflü yatağına koydun sallıyorum ayağımda. Uyudu uyumasına da düşen ateş geri çıkmış ona üzüldüm

Benim ki de 37.5 civarı allaha şükür düştü. Ben de giydirdim üstünü, ince bir uzun kollu zıbın ve patikli pantolon. Biraz daha düşsün uyuruz umarım.
Üzülme canım 37.5 ciddi bişey değil. 38 üstüne çıkmasın da. İyi yapıyorsun silerek çocuğu. Bol bol emzir emziriyorsan ateş su kaybettiriri.

Çok şükür sizinki de düşmüş 38ler çok tehlikeli. Sütüm çok azaldı maalesef mama destekli gidiyoruz. Çay kaşığı ile su veriyorum. Pek onaylanan bir şey değil ama napayım

Çok şükür sizinki de düşmüş 38ler çok tehlikeli. Sütüm çok azaldı maalesef mama destekli gidiyoruz. Çay kaşığı ile su veriyorum. Pek onaylanan bir şey değil ama napayım
Olsun ne kadar olsa kardır. Ben de bir dönem mama takviye yaptım.
Bizim doktor öksürük için emzirme sonrası 1 çay kaşığı su öneriyor. Boğazını yumuşatıyor gerçekten. Fazlası zararlı sanırım ya da sürekli vermek.

Nasıl anlayabilirim onu ya genelde bi sol memede genzine kaçıyo tıkanıyo ama öbüründe öyle sorun yok
O zaman muhtemelen tazyik var emzirmeden önce elinle biraz sağ ya da memeyi makas şeklinde tut işaret ve orta parmakla bir yerde okumuştum

Yok canım bende bexore den bahsediyorum. Tek doz ama ikinci doz olarakta yaptırıyorum bey doktor öyle dedi. 3. Ayda mi yapılıyormuş değil mi? Geçmiş olsun sizede hala neden o kadar yüksek ücret ödediğini anlamadım. Menenjit aşısıni ne kadara aldın? Rota aşısı mi pahaliudi acaba?

Kızlar geçmiş olsun. Bu kadar mı zormuş bu asi yaaa ay kendi evime dönünce mi yaptirsam bende diye düşünmeye basladim.

Acaba meme reddi mi yaşıyorum ya bi kaç
Kere sağdığım sütü biberonla verdim, şimdi çok az emiyo beni ağlıyo hemen ayakta emziriyorum öyle emiyo anlayamadım ki

Bende 3-4 dk da emziriyorum ve gayette doyuyor. Eski videolardan minnoş emerken çektiğimi izledim. Aman allahım emmeye gücü yetmiyormuş nasıl değişik emiyor inanamadım. Yarım saat emziritordum ki karnını doyursun. Şimdi 3 dk da doyuruyor karnını çünkü güçlendi.

Meme reddi mi etrafı görme isteği mi bilmiyorum bende kucağımda evi gezdirerek emziriyorum iki haftadır. Oturunca ağlıyor bırakıyor emmeyi. Kucağımda dans ederek ez geziyoruz öyle emiyor

İşte memeden ayrılırken ağlıyo canım onu anlayamıyorum. Sıkınca da fışkırırak çıkıyo süt. Her ay 1 kilo alıyo bilemedim ki 2-3 dakika emmeyle nasıl doyucak ki bu çocuk
Bak bunu da aynen yaşıyorum. Sanki karnı aç gibi memeden ayrılırken ağlıyor. Sanki aç gibi. Sıkıyorum süt var. Kaç kere tereddüt ettim mama hazırladım böyle olduğunda. Damla süt içmedi. Sonradan çözdüm ki gazı olduğunda karnının doyduğunu tam anlayamıyor. Gazını çıkartana kadar huzursuzlanıyor, aranıyor, ağlıyor. Gaz gidince sakinleşiyor. Kilo alımın da çok güzelmiş, kendini bi serbest bırak kasma. Yenidoğan değil artık bebek oldular. Aç kalsa durmaz korkma

Yapıyor hem de deli gibi.
Benim kıza yulafın kendi dokundu ama normalde alerjen bir şey değil yulaf. Hiç aklıma gelmemişti. Ama kakasında sorun yapmadı yüzüne kaşıntı yaptı fısır fısır.

14. Haftada başlayan 4. Atak döneminden bildiriyorum. Mümkünse burayı pas geçin girmeyin
Huyu suyu değişti. Sebepsiz ağlamalar başladı. İstekleri var, canı sıkılıyor. Uykular bi acayip oldu.

AA ondan mı böyle oldu yavrum dün uykum var diye ağladı sonra uyutuyorum diye ağladı. 1 saat önce taktığım bezim dolu diye ağladı oysa zaten azıcık çiş yapmış. Pencereden bakalım diye ağladı. Süt istediği hızda gelmedi diye ağladı. Mamasını 30 ml az yaptım diye ağladı. Çift kat don giymek istemediği için ağladı. Babam yok diye ağladı. Ay ağladı da ağladı. Bu isteklerini yerine getirdikten sonra biraz sakşnlediği için bunları istediğini düşündüm ama
Kaç gündür de eşim şehir dışında idi. Benim yılgınlığımdan bölge hissediyor sandım atak haftası mı diye bakmak aklıma gelmedi. Sağol. Sağ salim kolayca atlatalım inşallah.

Mama destekli gidiyorsan su vermekle iyi bir şey yapıyorsun. Bizim doktorumuz mama içtiği gün ver dedi, bir de ilaç içirdikten sonra verdirdi.

14. Haftada başlayan 4. Atak döneminden bildiriyorum. Mümkünse burayı pas geçin girmeyin
Huyu suyu değişti. Sebepsiz ağlamalar başladı. İstekleri var, canı sıkılıyor. Uykular bi acayip oldu.
Bizimde yaklaşıyor atak, şimdiden sinyalleri vermeye başladı sizdeki gibi hem uykusu geldiği için ağlıyor hemde uyutuyorum diye şimdiden sabır çekmeye başladım
Yapıyor hem de deli gibi.
Benim kıza yulafın kendi dokundu ama normalde alerjen bir şey değil yulaf. Hiç aklıma gelmemişti. Ama kakasında sorun yapmadı yüzüne kaşıntı yaptı fısır fısır.
Birde onları keseyim yemeyi bakalım düzelecek mi canım . Benim kadına yansıyor sadece, döküntü kaşıntı olmadı hiç

Deneye yanıla hepimiz bulacağız inşallah. Yoğurt fazla yeyince kakasına yansıdı benimkinde de.
Yediğim yiyecekler o kadar katkı maddesi dolu ki hepimizin bağışıklık sistemi alt üst bebeklerimizin de öyle.
Allah kolaylık versin şimdiden. Yavruma nazarım değdi dedim ben de meğerse atalmış ah.

Kızlar geçmiş olsun. Bu kadar mı zormuş bu asi yaaa ay kendi evime dönünce mi yaptirsam bende diye düşünmeye basladim.
Evet gerçekten çok zor bir aşıymış, bu arada teşekkür ederim çok şükür gece 3 gibi ateşi geri düştü sabah daha iyi uyandı. Neşesi geri geldi çok şükür ateşi de düşmüş bence bu aşıdan sonra yanında biri yardım etmeli tek başına zapt edemedim çocuğu dün. Eşimle birlikte baktık.

Mama destekli gidiyorsan su vermekle iyi bir şey yapıyorsun. Bizim doktorumuz mama içtiği gün ver dedi, bir de ilaç içirdikten sonra verdirdi.
Evet veriyorum ben su çünkü günde 1 kez anne sütü alıyorsa gerisinde hep mama içiyor. Ateşi varken de susuz kalmasın diye dün az az verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…