İşte memeden ayrılırken ağlıyo canım onu anlayamıyorum. Sıkınca da fışkırırak çıkıyo süt. Her ay 1 kilo alıyo bilemedim ki 2-3 dakika emmeyle nasıl doyucak ki bu çocukCanım açıkçası ben de sütüm azaldı diye değil de daha kolay çekiyor herhalde diye düşünüyorum, yine de içim rahat etmiyor zorla emzirmeye çalışıyorum her meme 10 dk olana kadar. Sonra da üstüme kusuyorYa bir de bana başta 2 memeyi de emzir dedikleri için hala öyle yapıyorum ama annem de her seferinde tek memeyi emzirmemi söylüyor. Aç kalır mı öyle yaparsam diye korkuyorum, bilemedim.
Canım birkaç kere biberon emmekten olmaz bence ya. Benimki de kaç kere biberon aldı ama öyle bir şey yaşamadık. Hemen moralini bozma, geçici bir dönem olarak düşün bunu. Sütüm az diye de asla düşünme, yeterince bezi dolduruyorsa, açlıktan ağlamıyorsa sütün yetiyordur merak etme.
Koltuk altından canımEvet canim bizim bugun 2 tip menenjit asi oldu. Bizimkinin de cikti. Bixe 6 saat arayla dedi ama. Birde olcumu nerden yapiyorsun ?
Benimkinin ateşi çıktı canım. Koltuk altından 37.5 kulaktan 38.2. Calpol verdim şimdi yarım ölçek. Huysuzluk da var.Bizde bugun 2 menenjit 1 rota yaptirdik canim. Insallah sikintisiz atlatiriz. Benim doktorum en agiri 2.ay yapilan devletin 3 asisiydi bu daha rahat gecer dedi insallah oyle olur.
Fiyatları yüksek diye karşılamıyor bence.Evet fiyatlari yuksek devlet neden karsilamiyor acaba
Evet doktor farklı aşılardan bahsetti. İlk dozu 3. Ayda yapılabilen bir tane aşı var o da bizim yaptırdığımız. Senin doktorunun bahsettiği iki dozluk ama ilk dozu 7. Ayda yapılıyor onun. Bizim aşıların adı nimenrix ve bexero. Ben eczanede de sordum fiyar aynı hastane üzerine fiyat eklememiş yani.Aaaa o hiç aklıma gelmedi canım yaa Allah korusun valla anneme dedim git saçlarını kestir annemin çok dökülüyor oda gitti kestirdi artık çıkmaz inşallah
Menenjitte 24 saat süren ateş oluyormuş bende pazartesi yaptiricam cuma günü doktor yoktu...
Şoktayım benim sorduğum ve doktorun önerdiği asi tek dozluk ve 533 TL. İkinci dozunda çok sonra yaparız dedi. Sen hangisinden yaptırdın?
Allah Allah ya kısa emiyo işte benimki de ayağa kalkınca devam ediyo ama enteresan bi şekilde çözemedimHayir canim seninle alakasi yok. Ben hem meme hem biberon veriyorum bizimkide 2 3 haftadir arada almak istemiyor ayaga fln kaldiriyorum ayakta emzirmeye basliyorum oyle kabul ediyor
Yok canım eminim,saç ve kıl. Bende önce altını açarken düşmüştür diye düşündüm ama bayağı kakasından çıktı. Daha dikkat etmeye çalışıyorum artık.Canim sac yutmamistir altini alirken fln dusmustur senden o kalmistir
Kız bende hemen hemen her gün yoğurt yiyorum. Yulafla filan süt yapar demiştin ya. Yoğrutta olabilir belki, birde onu keseyim ben bakalım ne olacak.Eğer balgam söktürücü ilaç vs kullanıyorsan dediğin gibi bağırsaklardan atılıyor.
Mesela yoğurt yiyorum normal miktarda yemek yanında vs yediğimde sorun olmuyor. Ama ben çok aşırı severim yoğurdu öğün olarak yediğimde mukus oluyor. Bazen kaçırdığımız miktarlarda etkiliyor sanki.
Domates, zeytinyağı vs... Aslında çok basit gördüğümüz yiyecekler bile etkileyebilir.
Canım niye senin hatan olsun. Bu bütün çocuklarda olan birşey. Dönemsel heralde. Kimi bebekte üç aydan önce de olur sonra da. Suçlama sakın kendini. Bende memlekette ulen sağıp biberonla verdim bazen. Öyle red filan olmadı. Bu aralar benimki de memeyle savaşıyor mesela. Gerçekten de yakın zamanlarda doğum yaptık, hepinizde aynı sorun var. Demekki normal süreçler.Daha 3. Ayımıza var ya bilemedim ki benim hatam hep
Canım önceki cvbı kısa yazmak durumunda kaldım çocuk hiç durmadı yazamadım. Evet dediğim gibi koltuk altından ölçüyoruz. 37.5 'a düştü uyuyor şuan 1 saattir hemen hemen. Doktor bizede aynısını dedi. Sabah 11 gibi vuruldu aşısını. Eve geldiğimizden beri sürekli ateş ağlama anlatamam nasıl canı yanıyorsa artık. Bende verdim calpol şuruptan. Benimki tek tip oldu aşı hatta rotavirürs aşısı da olacaktı ellerinde yokmuş haftaya olacak. Şuan iyi ki tek aşı olmuş diyorum kim bilir onuda olsa ne halde olurdu yavrumEvet canim bizim bugun 2 tip menenjit asi oldu. Bizimkinin de cikti. Bixe 6 saat arayla dedi ama. Birde olcumu nerden yapiyorsun ?
Canım sütün tazyikli geliyosa ememiyo olabilirİşte memeden ayrılırken ağlıyo canım onu anlayamıyorum. Sıkınca da fışkırırak çıkıyo süt. Her ay 1 kilo alıyo bilemedim ki 2-3 dakika emmeyle nasıl doyucak ki bu çocuk
Insallah canim bizimde cikti. Biraz inatci hemen dusmedi. Koltuk alti dan 38.2 cikti.Canım önceki cvbı kısa yazmak durumunda kaldım çocuk hiç durmadı yazamadım. Evet dediğim gibi koltuk altından ölçüyoruz. 37.5 'a düştü uyuyor şuan 1 saattir hemen hemen. Doktor bizede aynısını dedi. Sabah 11 gibi vuruldu aşısını. Eve geldiğimizden beri sürekli ateş ağlama anlatamam nasıl canı yanıyorsa artık. Bende verdim calpol şuruptan. Benimki tek tip oldu aşı hatta rotavirürs aşısı da olacaktı ellerinde yokmuş haftaya olacak. Şuan iyi ki tek aşı olmuş diyorum kim bilir onuda olsa ne halde olurdu yavrumvücudunu ıslak bezle sildim birkaç kez bacağına değdirme den. Alnına da sürekli ıslak mendil koyuyorum ateşi düşsün diye soydum zıbınıyla yatırdım. İnşallah yarına birşeyleri kalmaz
Canım önceki cvbı kısa yazmak durumunda kaldım çocuk hiç durmadı yazamadım. Evet dediğim gibi koltuk altından ölçüyoruz. 37.5 'a düştü uyuyor şuan 1 saattir hemen hemen. Doktor bizede aynısını dedi. Sabah 11 gibi vuruldu aşısını. Eve geldiğimizden beri sürekli ateş ağlama anlatamam nasıl canı yanıyorsa artık. Bende verdim calpol şuruptan. Benimki tek tip oldu aşı hatta rotavirürs aşısı da olacaktı ellerinde yokmuş haftaya olacak. Şuan iyi ki tek aşı olmuş diyorum kim bilir onuda olsa ne halde olurdu yavrumvücudunu ıslak bezle sildim birkaç kez bacağına değdirme den. Alnına da sürekli ıslak mendil koyuyorum ateşi düşsün diye soydum zıbınıyla yatırdım. İnşallah yarına birşeyleri kalmaz
Kızlar benimkinin ateşi de 38.5u gördü düşmüyor. Komple soydum beklettim, ıslak pamukla sildim hala 38.2 ölçtüm en son. Şimdi yarım kollu zıbınla emziriyorum. Endişeliyim biraz. Calpol düşürmedi hiç. Ne fena aşıymış bu menenjit.Insallah canim bizimde cikti. Biraz inatci hemen dusmedi. Koltuk alti dan 38.2 cikti.
Temassiz alindan 37.5 37 36.9 seklinde hepsi degiskenlik gosterdi. Şakaklardan 38.9 a kadar cikti. Cok endiselendim. Şakaklar dan mi olcmek gerek alin kisminda acaba ? Tabi koltuk alti en dogru sonuc sanirim da. Bende iliksulu pamuk ile alnina koltuk altlarina kaasiklarina.
Bizim de şakalar daha sıcak bende elimi koyunca alnına korktum baya. Biz hep koltuk altından ölçüyoruz. Doğrusu nedir nerden ölçmek lazım bende bilmiyorum. İnternette okudum biraz bu aşıyı yaptırınca genel olarak ortalama 2 gün ateş huzursuzluk olmuş yorumlara göre. İnşallah düzelirler gerçekten çok sert bir aşıymış. Bize 1 gün suya değdirme denildi yoksa banyo ateşini alırdı aslında ama yıkayamıyorum.Insallah canim bizimde cikti. Biraz inatci hemen dusmedi. Koltuk alti dan 38.2 cikti.
Temassiz alindan 37.5 37 36.9 seklinde hepsi degiskenlik gosterdi. Şakaklardan 38.9 a kadar cikti. Cok endiselendim. Şakaklar dan mi olcmek gerek alin kisminda acaba ? Tabi koltuk alti en dogru sonuc sanirim da. Bende iliksulu pamuk ile alnina koltuk altlarina kaasiklarina.
Aynen ben de 37.6 ölçtüm az önce, zıbınla yatırdım eşim sallayarak uyutmaya çalışıyor. Ama uyumuyor çok huzursuz, ıslak mendille yine vücut sildik. Sanırım bu gece sabalıycaz bu aşıyı olanlar olarak.Kızlar benimkinin ateşi de 38.5u gördü düşmüyor. Komple soydum beklettim, ıslak pamukla sildim hala 38.2 ölçtüm en son. Şimdi yarım kollu zıbınla emziriyorum. Endişeliyim biraz. Calpol düşürmedi hiç. Ne fena aşıymış bu menenjit.
Evet çok çok güzel, baya uyguna denk geldi kalitesine göreÇok güzelmiş sıfırı alonması gereksz zaten bu kadar para verilmez çok iyi almışsınz çok güzel bi oyun kiti
Bizim de şakalar daha sıcak bende elimi koyunca alnına korktum baya. Biz hep koltuk altından ölçüyoruz. Doğrusu nedir nerden ölçmek lazım bende bilmiyorum. İnternette okudum biraz bu aşıyı yaptırınca genel olarak ortalama 2 gün ateş huzursuzluk olmuş yorumlara göre. İnşallah düzelirler gerçekten çok sert bir aşıymış. Bize 1 gün suya değdirme denildi yoksa banyo ateşini alırdı aslında ama yıkayamıyorum.
Bize banyo yapabilir dedi hemşire herkes başka bişey söylüyor. Bizimki de hızursuz baya ağladı altını değişip suyla silerken. İnşallah düşürebilirim ben de 37.5 lara. Ben kulaktan ölçüyorum daha yüksek çıkıyor koltuk altına göre. Alnı sırtı yanıyor çocuğumun.Aynen ben de 37.6 ölçtüm az önce, zıbınla yatırdım eşim sallayarak uyutmaya çalışıyor. Ama uyumuyor çok huzursuz, ıslak mendille yine vücut sildik. Sanırım bu gece sabalıycaz bu aşıyı olanlar olarak.
Evet canim cok gec etki etti bizde de. Cok panik yaptim. 2 3 saat zibinla alnina kafasina kulak arkasina koltuk altina kasiklarina bez koydum. Doktor 38 n altina dusmezse fitil verebilirsin dedi. Ne sikinti su asilar ve her ay cok yorucuKızlar benimkinin ateşi de 38.5u gördü düşmüyor. Komple soydum beklettim, ıslak pamukla sildim hala 38.2 ölçtüm en son. Şimdi yarım kollu zıbınla emziriyorum. Endişeliyim biraz. Calpol düşürmedi hiç. Ne fena aşıymış bu menenjit.
Bana da doktor 24 saat yaptirma dedi ama ates icin arayinca gerekirse ilik dus aldir dedi de. Bizmki banyo sevmedigi icin ciglik kiyamet atesi daha yukselir diye aklimdan bile gecirmedimBizim de şakalar daha sıcak bende elimi koyunca alnına korktum baya. Biz hep koltuk altından ölçüyoruz. Doğrusu nedir nerden ölçmek lazım bende bilmiyorum. İnternette okudum biraz bu aşıyı yaptırınca genel olarak ortalama 2 gün ateş huzursuzluk olmuş yorumlara göre. İnşallah düzelirler gerçekten çok sert bir aşıymış. Bize 1 gün suya değdirme denildi yoksa banyo ateşini alırdı aslında ama yıkayamıyorum.
Benimkisi de hiç sevmiyor banyo yıkıyor ortalığı. Az önce bacakları buz gibi olmuş yavrumun hemen altını giydirdim. Ateşini ölçtüm doğru ölçebildiysem kıpır kıpır çünkü, 36.4'e düşmüş. Sizce üstünü giydireyim mi kısa kollu zıbın mı kalsın?Bana da doktor 24 saat yaptirma dedi ama ates icin arayinca gerekirse ilik dus aldir dedi de. Bizmki banyo sevmedigi icin ciglik kiyamet atesi daha yukselir diye aklimdan bile gecirmedim
Canim ben de cok ince alt ust var hani ic zibin gibi dusunebilirsin o sekilde giydirdim.Benimkisi de hiç sevmiyor banyo yıkıyor ortalığı. Az önce bacakları buz gibi olmuş yavrumun hemen altını giydirdim. Ateşini ölçtüm doğru ölçebildiysem kıpır kıpır çünkü, 36.4'e düşmüş. Sizce üstünü giydireyim mi kısa kollu zıbın mı kalsın?
Üstünü giydirin bence normale dönmüş üşütür.Benimkisi de hiç sevmiyor banyo yıkıyor ortalığı. Az önce bacakları buz gibi olmuş yavrumun hemen altını giydirdim. Ateşini ölçtüm doğru ölçebildiysem kıpır kıpır çünkü, 36.4'e düşmüş. Sizce üstünü giydireyim mi kısa kollu zıbın mı kalsın?
Bizimki hala 38.2 yarım kolllu zıbın ve çorapla. Calpolu 3 saat oldu vereli. Uyudu az önce emerken yatağa koydum ağladı. Kucakts durmak istiyor ama kucakta durmak da iyi değil benim sıcağımdan yine ısınıyor çocuk.Evet canim cok gec etki etti bizde de. Cok panik yaptim. 2 3 saat zibinla alnina kafasina kulak arkasina koltuk altina kasiklarina bez koydum. Doktor 38 n altina dusmezse fitil verebilirsin dedi. Ne sikinti su asilar ve her ay cok yorucu
Ya işte annelik en çok da sabretmeyi öğretti bana gerçekten, öyle böyle büyücekler bi şekilde her şeyi kafaya takmaktan oluyo zaten noluyosaYok canım eminim,saç ve kıl. Bende önce altını açarken düşmüştür diye düşündüm ama bayağı kakasından çıktı. Daha dikkat etmeye çalışıyorum artık.
Kız bende hemen hemen her gün yoğurt yiyorum. Yulafla filan süt yapar demiştin ya. Yoğrutta olabilir belki, birde onu keseyim ben bakalım ne olacak.
Canım niye senin hatan olsun. Bu bütün çocuklarda olan birşey. Dönemsel heralde. Kimi bebekte üç aydan önce de olur sonra da. Suçlama sakın kendini. Bende memlekette ulen sağıp biberonla verdim bazen. Öyle red filan olmadı. Bu aralar benimki de memeyle savaşıyor mesela. Gerçekten de yakın zamanlarda doğum yaptık, hepinizde aynı sorun var. Demekki normal süreçler.
Nasıl anlayabilirim onu ya genelde bi sol memede genzine kaçıyo tıkanıyo ama öbüründe öyle sorun yokCanım sütün tazyikli geliyosa ememiyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?