Insallah atlatmisizdir insan cok tedirgin oluyor ve aksam ustu direk cok hizli sekilde cikti atesi.Gecmis olsun kizlar atlattiniz cok sukur. Benm de gozum korktu acikcasi
Evet veriyorum ben su çünkü günde 1 kez anne sütü alıyorsa gerisinde hep mama içiyor. Ateşi varken de susuz kalmasın diye dün az az verdim
Sağol canım teşekkür ederim
Ay tam aynı durumdayız işteBende 3-4 dk da emziriyorum ve gayette doyuyor. Eski videolardan minnoş emerken çektiğimi izledim. Aman allahım emmeye gücü yetmiyormuş nasıl değişik emiyor inanamadım. Yarım saat emziritordum ki karnını doyursun. Şimdi 3 dk da doyuruyor karnını çünkü güçlendi.
Meme reddi mi etrafı görme isteği mi bilmiyorum bende kucağımda evi gezdirerek emziriyorum iki haftadır. Oturunca ağlıyor bırakıyor emmeyi. Kucağımda dans ederek ez geziyoruz öyle emiyor
Tam da onu sormuştum sana, ben de artık gazdandır diye düşünmeye başladım çünkü gerçekten sıkınca fışkırarak süt geliyo ama çekmiyo beyfendi 3-4 dakika sonraBak bunu da aynen yaşıyorum. Sanki karnı aç gibi memeden ayrılırken ağlıyor. Sanki aç gibi. Sıkıyorum süt var. Kaç kere tereddüt ettim mama hazırladım böyle olduğunda. Damla süt içmedi. Sonradan çözdüm ki gazı olduğunda karnının doyduğunu tam anlayamıyor. Gazını çıkartana kadar huzursuzlanıyor, aranıyor, ağlıyor. Gaz gidince sakinleşiyor. Kilo alımın da çok güzelmiş, kendini bi serbest bırak kasma. Yenidoğan değil artık bebek oldular. Aç kalsa durmaz korkma
Tam da onu sormuştum sana, ben de artık gazdandır diye düşünmeye başladım çünkü gerçekten sıkınca fışkırarak süt geliyo ama çekmiyo beyfendi 3-4 dakika sonra
Ins cnm. Ewt yorucu ve stresli oluyo ama emin ol cok faydali annesi. Hersey miniklerimizin sagligi icinInsallah atlatmisizdir insan cok tedirgin oluyor ve aksam ustu direk cok hizli sekilde cikti atesi.
Ve her ay 1 2 3 aşı cidden sinir bozucu umarim fayda saglarlar. Yoksa direk bebeğe de anneye de işkence bu durum
Hayirli olsun cnm hemencecik iilessin ins. Zor zamanlardan geciyoruz hepimiz ailelerimizle beraber. Sonradan boyle dedigine pisman olcaktir. Tabi senin su an cok destege ihtiyacin war biliyorum. Benim esim evlendigimizden beri istiyodu ama destek konusunda cok yetersiz. Bazen cildircak gibi sinir oluyorum ama kafama takmamaya calisiyorum stres yapinca olan yine bize oluyoDertleşme postudurdün oğlumu sünnet ettirdik tabi hayliyle huysuzdu. 2. Çocuğumuz bu büyük 8 yaşına yakın bi kızımız var. Oğlumu ben çok istediğim için yaptık gibi bi şey eşim gönüllü değildi yani. Neyse ama yinede çok iyi bakıyor, ilgileniyor. Ama böyle huysuz zamanlarında çok daralıyor rahat battı falan diyo. Kızım desen farklı ilgi istiyor yeterince ilgi gösteremiyorum bu sefer benim üzerimde bi sorumluluk oluştu bu bebeği ben istedim herkesin hayatını mahvettim gibi. O kadar daraldım ki yorgunluk bi yana psikolojik olarak iyi değilim şunu anladım bi bebeği iki tarafta çok istemeli
Bence eşine soylenmek icin cok gec oldugunu söyleYa işin tuhafı eşim çok yardım eden biri ama söyleniyor işte
Dertleşme postudurdün oğlumu sünnet ettirdik tabi hayliyle huysuzdu. 2. Çocuğumuz bu büyük 8 yaşına yakın bi kızımız var. Oğlumu ben çok istediğim için yaptık gibi bi şey eşim gönüllü değildi yani. Neyse ama yinede çok iyi bakıyor, ilgileniyor. Ama böyle huysuz zamanlarında çok daralıyor rahat battı falan diyo. Kızım desen farklı ilgi istiyor yeterince ilgi gösteremiyorum bu sefer benim üzerimde bi sorumluluk oluştu bu bebeği ben istedim herkesin hayatını mahvettim gibi. O kadar daraldım ki yorgunluk bi yana psikolojik olarak iyi değilim şunu anladım bi bebeği iki tarafta çok istemeli
Canım anlayamadım tam bahsettiğin doz olaylarını. Benim bebeğe dün 2 tane aşı yapıldı. Hastanede 860 civarı bişey ödedik. Eczane denk gelince sorduk aşının biri 300 küsür diğeri 500 küsürmüş. Rotaya 250 civarı bişey ödemiştik onu önceden yaptırdımYok canım bende bexore den bahsediyorum. Tek doz ama ikinci doz olarakta yaptırıyorum bey doktor öyle dedi. 3. Ayda mi yapılıyormuş değil mi? Geçmiş olsun sizede hala neden o kadar yüksek ücret ödediğini anlamadım. Menenjit aşısıni ne kadara aldın? Rota aşısı mi pahaliudi acaba?
ağır bir aşı dedi zaten doktoru.Kızlar geçmiş olsun. Bu kadar mı zormuş bu asi yaaaay kendi evime dönünce mi yaptirsam bende diye düşünmeye basladim.
Aynen benimki de 2. Ay 37.8 e kadar çıkmıştı calpol hemen düşürdü. Bunda calpolden sonra 3.5-4 saati buldu düşmesi çocuk sadece yarım kollu zıbınlaydı ona rağmen.Sağol canim. Inatci bi ateş. 2.aydakiler oyle degildi calpol hizli dusurmustu. Ancak bunda calpolve ilik bezle baya destek sonrasi dusmesi 3 3 bck saati surdu.
Sağol canım. Korkma. Bence aşıyı erken saatte yaptır geceye kalmasın ateşi.Gecmis olsun kizlar atlattiniz cok sukur. Benm de gozum korktu acikcasi
Benimkinin öğlen yine çıktı biraz ateşi 37.5 tu ama çok huysuzdu verdim yine calpol hemen düştü. Zor kısmı atlattık dün gece bence.Insallah atlatmisizdir insan cok tedirgin oluyor ve aksam ustu direk cok hizli sekilde cikti atesi.
Ve her ay 1 2 3 aşı cidden sinir bozucu umarim fayda saglarlar. Yoksa direk bebeğe de anneye de işkence bu durum
Hadi insallah ama bunlarin 2.doz lari var birde.Canım anlayamadım tam bahsettiğin doz olaylarını. Benim bebeğe dün 2 tane aşı yapıldı. Hastanede 860 civarı bişey ödedik. Eczane denk gelince sorduk aşının biri 300 küsür diğeri 500 küsürmüş. Rotaya 250 civarı bişey ödemiştik onu önceden yaptırdım
ağır bir aşı dedi zaten doktoru.
Aynen benimki de 2. Ay 37.8 e kadar çıkmıştı calpol hemen düşürdü. Bunda calpolden sonra 3.5-4 saati buldu düşmesi çocuk sadece yarım kollu zıbınlaydı ona rağmen.
Sağol canım. Korkma. Bence aşıyı erken saatte yaptır geceye kalmasın ateşi.
Benimkinin öğlen yine çıktı biraz ateşi 37.5 tu ama çok huysuzdu verdim yine calpol hemen düştü. Zor kısmı atlattık dün gece bence.
Valla bende korktum kızların durumları okuyuncaGecmis olsun kizlar atlattiniz cok sukur. Benm de gozum korktu acikcasi
Canım erkeklere istemedikleri birşeyi yaptırmak inan çok zor, imkansız gibi hatta. O yüzden eşim istemeden yaptı diye düşünme. Erkekler malesef biz kadar alışık değiller rahatlarının bozulmasına. Benim eşimde çok istiyordu bebeği, çokta seviyor ama bu atak dönemlerinde falan niye yaptık bunu diye söyleniyor. On dakika kucağında tutsa 11.dakika söylenmeye başlıyor niye ağlıyor diye. Bizdeki annelik duygusu, sabrı, şefkati babalarda yeteri kadar yok. O yüzden eşin bebek bakımı konusunda şikayet ettiği zaman üzülme. Geneli böyle inan bana.Dertleşme postudurdün oğlumu sünnet ettirdik tabi hayliyle huysuzdu. 2. Çocuğumuz bu büyük 8 yaşına yakın bi kızımız var. Oğlumu ben çok istediğim için yaptık gibi bi şey eşim gönüllü değildi yani. Neyse ama yinede çok iyi bakıyor, ilgileniyor. Ama böyle huysuz zamanlarında çok daralıyor rahat battı falan diyo. Kızım desen farklı ilgi istiyor yeterince ilgi gösteremiyorum bu sefer benim üzerimde bi sorumluluk oluştu bu bebeği ben istedim herkesin hayatını mahvettim gibi. O kadar daraldım ki yorgunluk bi yana psikolojik olarak iyi değilim şunu anladım bi bebeği iki tarafta çok istemeli
Dogru diyosun cnm. Hic cesaretim yok ates olayina yaaCanım anlayamadım tam bahsettiğin doz olaylarını. Benim bebeğe dün 2 tane aşı yapıldı. Hastanede 860 civarı bişey ödedik. Eczane denk gelince sorduk aşının biri 300 küsür diğeri 500 küsürmüş. Rotaya 250 civarı bişey ödemiştik onu önceden yaptırdım
ağır bir aşı dedi zaten doktoru.
Aynen benimki de 2. Ay 37.8 e kadar çıkmıştı calpol hemen düşürdü. Bunda calpolden sonra 3.5-4 saati buldu düşmesi çocuk sadece yarım kollu zıbınlaydı ona rağmen.
Sağol canım. Korkma. Bence aşıyı erken saatte yaptır geceye kalmasın ateşi.
Benimkinin öğlen yine çıktı biraz ateşi 37.5 tu ama çok huysuzdu verdim yine calpol hemen düştü. Zor kısmı atlattık dün gece bence.
Tam da onu sormuştum sana, ben de artık gazdandır diye düşünmeye başladım çünkü gerçekten sıkınca fışkırarak süt geliyo ama çekmiyo beyfendi 3-4 dakika sonra
Dertleşme postudurdün oğlumu sünnet ettirdik tabi hayliyle huysuzdu. 2. Çocuğumuz bu büyük 8 yaşına yakın bi kızımız var. Oğlumu ben çok istediğim için yaptık gibi bi şey eşim gönüllü değildi yani. Neyse ama yinede çok iyi bakıyor, ilgileniyor. Ama böyle huysuz zamanlarında çok daralıyor rahat battı falan diyo. Kızım desen farklı ilgi istiyor yeterince ilgi gösteremiyorum bu sefer benim üzerimde bi sorumluluk oluştu bu bebeği ben istedim herkesin hayatını mahvettim gibi. O kadar daraldım ki yorgunluk bi yana psikolojik olarak iyi değilim şunu anladım bi bebeği iki tarafta çok istemeli
Ya işin tuhafı eşim çok yardım eden biri ama söyleniyor işte
Eşinin kendine biraz çeki düzen vermesi gerekmez mi sence deMinnoşum bir ay önce başladı bu hareketlere. Senle aramızda bir ay var nerdeyse
Öyle tribe girdim ki başta senin gibi, ne olduğunu çözemedim bi süre. Beni rahatlatan gece uykusundaki emzirmeler oldu. Gece bambaşka davranınca sağlık sıkıntısı yok, alerjisi yok emin oldum. Büyüyorlar ondan böyle davranıyorlar.
8 yıl sevgililik, 7 yıl evlilikten sonra istedik ve minnoşu yaptık. İlk bebeğimiz ama eşim konfor alanı daraldığı için zorlanıyor. Bebek kucağımda yemek yapıyorum sofra kuruyorum. Geliyor yemeğini yiyip gidiyor, benim ne yiyip yemediğimin bile farkında değil.elini hiçbişeye sürmüyor. Asla yardımcı olmuyor. Gece 4-5 oyun oyunyor geç yatıyor,gündüz o uyurken bebekle evde hırsız gibi sessiz takılmak zorunda kalıyoruz. O sesli oynayabiliyor ama biz gündüz 12 de ses çıkartamıyoruz.
Bebek Az mızırdansa niye ağlıyor, noluyor, bende durmuyor seni istiyor.
Dün bana çok mutsuz görünüyorsun bir süredir dedi. Psikolojim bozulmuş durumda. Gizli gizli ağlıyorum sürekli çok yoruldum ve ilk bebeğim daha. Lohusalığım mı geçmedi yoksa rahatlıktan çıkınca mı böyle oluyor hala anlayabilmiş değilim.
Eşim benden daha kötü durumda. Resmen evimizde kara bulutlar var
Ama çok çok seviyorum minnoşu çoook
Büyüyünce delikanlı oğullarımız olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?