2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gecmis olsun kizlar atlattiniz cok sukur. Benm de gozum korktu acikcasi
Insallah atlatmisizdir insan cok tedirgin oluyor ve aksam ustu direk cok hizli sekilde cikti atesi.
Ve her ay 1 2 3 aşı cidden sinir bozucu umarim fayda saglarlar. Yoksa direk bebeğe de anneye de işkence bu durum

Evet veriyorum ben su çünkü günde 1 kez anne sütü alıyorsa gerisinde hep mama içiyor. Ateşi varken de susuz kalmasın diye dün az az verdim

Anne sütü ile ilgili problem ne yaşıyorsun bilmiyorum ama sağlık sorun vs değilse. mama içtikten sonra muhakkak memeyi ver. Doygunluk hissini memede iken yaşasın. Meme reddi yaşamaması adına.
Özellikle 30 ml az veriyorum mamayı. En son göğsüme alıyorum en son orda karnını doyuruyorum. Benim de sütüm çok az bu ara. Bu şekilde yapınca da süt üretiminin artmasına faydalı olduğunu düşünüyorum.

Ay tam aynı durumdayız işte ama senin bebiş memeyi bırakınca ağlıyo mu benim ki çok nadiren böyle gülücükler atıp keyifli ayrılıyor

Tam da onu sormuştum sana, ben de artık gazdandır diye düşünmeye başladım çünkü gerçekten sıkınca fışkırarak süt geliyo ama çekmiyo beyfendi 3-4 dakika sonra

Tam da onu sormuştum sana, ben de artık gazdandır diye düşünmeye başladım çünkü gerçekten sıkınca fışkırarak süt geliyo ama çekmiyo beyfendi 3-4 dakika sonra

Gazlı bebekte olabileceği gibi alerjik bebeklerde de bu memeden geri çekilme olabiliyor. Alerji ilk dönemde karın ağrısı olarak belirti veriyor aslında ve biz gaz, kolik derken alerji ihtimalini öteleyebiliyoruz.

Dertleşme postudur dün oğlumu sünnet ettirdik tabi hayliyle huysuzdu. 2. Çocuğumuz bu büyük 8 yaşına yakın bi kızımız var. Oğlumu ben çok istediğim için yaptık gibi bi şey eşim gönüllü değildi yani. Neyse ama yinede çok iyi bakıyor, ilgileniyor. Ama böyle huysuz zamanlarında çok daralıyor rahat battı falan diyo. Kızım desen farklı ilgi istiyor yeterince ilgi gösteremiyorum bu sefer benim üzerimde bi sorumluluk oluştu bu bebeği ben istedim herkesin hayatını mahvettim gibi. O kadar daraldım ki yorgunluk bi yana psikolojik olarak iyi değilim şunu anladım bi bebeği iki tarafta çok istemeli

Insallah atlatmisizdir insan cok tedirgin oluyor ve aksam ustu direk cok hizli sekilde cikti atesi.
Ve her ay 1 2 3 aşı cidden sinir bozucu umarim fayda saglarlar. Yoksa direk bebeğe de anneye de işkence bu durum
Ins cnm. Ewt yorucu ve stresli oluyo ama emin ol cok faydali annesi. Hersey miniklerimizin sagligi icin

Hayirli olsun cnm hemencecik iilessin ins. Zor zamanlardan geciyoruz hepimiz ailelerimizle beraber. Sonradan boyle dedigine pisman olcaktir. Tabi senin su an cok destege ihtiyacin war biliyorum. Benim esim evlendigimizden beri istiyodu ama destek konusunda cok yetersiz. Bazen cildircak gibi sinir oluyorum ama kafama takmamaya calisiyorum stres yapinca olan yine bize oluyo

A ayparcam14 caanim oyle dusunmee. Bebis huysuzlaninca hepimiz oyle dusunuyoruz. Erkekler daha cabuk geriliyor rahatlarina duskunler. Annedeki anaçlik duygusu yok onlarda. Bazi erkekler haric tabi ama geneli boyle

Geçmiş olsun. 3 güne kalmaz ağrısı sızısı inşallah. Her zamankinden daha çok emzirmeye çalış.
Bemim eşim destek olmaya çalışıyor. En azından ev uçsa sesini etmiyor :) banyosunu vs hep birlikte hallediyoruz. haftada bir kaç saat olsa da bebeği ona bırakıp kaçıyorum.
Ama tahammül etmekte güçlük çekiyor. Kızımız ağladığında, durmadığında neden ağlıyor diye geriliyor.
İsteyip istememekten ziyade konfor alanları daraldığı için gerginler. Bizim ilk bebeğimiz. Çok seviyor. Çok hem de. Ama son bir yılda mutlu olduğum 2 gün var. bebek haberini verdiğin bir de doğum yaptığın gün diyor. Ki doğumda bile tam değildim bebeğimiz iyiydi çon güzel bir duygu idi ama sen çok hastaydin diyor.
Mükemmel(!) gebelik deneyimimden sonra son olur diye tahmin ediyoruz hatta. Evde ne yemek pişiyor, ne istediğimiz gibi dışarı çıkabiliyoruz vs... O da onu bunalttı.

Canım anlayamadım tam bahsettiğin doz olaylarını. Benim bebeğe dün 2 tane aşı yapıldı. Hastanede 860 civarı bişey ödedik. Eczane denk gelince sorduk aşının biri 300 küsür diğeri 500 küsürmüş. Rotaya 250 civarı bişey ödemiştik onu önceden yaptırdım
Kızlar geçmiş olsun. Bu kadar mı zormuş bu asi yaaa ay kendi evime dönünce mi yaptirsam bende diye düşünmeye basladim.
ağır bir aşı dedi zaten doktoru.
Sağol canim. Inatci bi ateş. 2.aydakiler oyle degildi calpol hizli dusurmustu. Ancak bunda calpolve ilik bezle baya destek sonrasi dusmesi 3 3 bck saati surdu.
Aynen benimki de 2. Ay 37.8 e kadar çıkmıştı calpol hemen düşürdü. Bunda calpolden sonra 3.5-4 saati buldu düşmesi çocuk sadece yarım kollu zıbınlaydı ona rağmen.
Sağol canım. Korkma. Bence aşıyı erken saatte yaptır geceye kalmasın ateşi.
Benimkinin öğlen yine çıktı biraz ateşi 37.5 tu ama çok huysuzdu verdim yine calpol hemen düştü. Zor kısmı atlattık dün gece bence.

Hadi insallah ama bunlarin 2.doz lari var birde.

Valla bende korktum kızların durumları okuyunca
Canım erkeklere istemedikleri birşeyi yaptırmak inan çok zor, imkansız gibi hatta. O yüzden eşim istemeden yaptı diye düşünme. Erkekler malesef biz kadar alışık değiller rahatlarının bozulmasına. Benim eşimde çok istiyordu bebeği, çokta seviyor ama bu atak dönemlerinde falan niye yaptık bunu diye söyleniyor. On dakika kucağında tutsa 11.dakika söylenmeye başlıyor niye ağlıyor diye. Bizdeki annelik duygusu, sabrı, şefkati babalarda yeteri kadar yok. O yüzden eşin bebek bakımı konusunda şikayet ettiği zaman üzülme. Geneli böyle inan bana.

Dogru diyosun cnm. Hic cesaretim yok ates olayina yaa

Kızım her emme sonu fışkırır şekilde kusuyor bu ay 800 gr almış reflü mu dedim dr evet ama kilo alımı iyi dedi. Çok üzülüyorum kusunca kendide korkuyor ağlıyor .bu durumda olanlar ne yapiyorsunuz

Minnoşum bir ay önce başladı bu hareketlere. Senle aramızda bir ay var nerdeyse
Öyle tribe girdim ki başta senin gibi, ne olduğunu çözemedim bi süre. Beni rahatlatan gece uykusundaki emzirmeler oldu. Gece bambaşka davranınca sağlık sıkıntısı yok, alerjisi yok emin oldum. Büyüyorlar ondan böyle davranıyorlar.

Ya işin tuhafı eşim çok yardım eden biri ama söyleniyor işte

8 yıl sevgililik, 7 yıl evlilikten sonra istedik ve minnoşu yaptık. İlk bebeğimiz ama eşim konfor alanı daraldığı için zorlanıyor. Bebek kucağımda yemek yapıyorum sofra kuruyorum. Geliyor yemeğini yiyip gidiyor, benim ne yiyip yemediğimin bile farkında değil.elini hiçbişeye sürmüyor. Asla yardımcı olmuyor. Gece 4-5 oyun oyunyor geç yatıyor,gündüz o uyurken bebekle evde hırsız gibi sessiz takılmak zorunda kalıyoruz. O sesli oynayabiliyor ama biz gündüz 12 de ses çıkartamıyoruz.
Bebek Az mızırdansa niye ağlıyor, noluyor, bende durmuyor seni istiyor.
Dün bana çok mutsuz görünüyorsun bir süredir dedi. Psikolojim bozulmuş durumda. Gizli gizli ağlıyorum sürekli çok yoruldum ve ilk bebeğim daha. Lohusalığım mı geçmedi yoksa rahatlıktan çıkınca mı böyle oluyor hala anlayabilmiş değilim.
Eşim benden daha kötü durumda. Resmen evimizde kara bulutlar var
Ama çok çok seviyorum minnoşu çoook
Büyüyünce delikanlı oğullarımız olucak

Eşinin kendine biraz çeki düzen vermesi gerekmez mi sence de sinir krizi geçirtecek cinsten kusura bakma Bence oturup düzgün bir konusma yapmalısın, hepimiz bebeğimizi elbette seviyoruz ama çok yorulursun bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…