- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
15 yıllık ilişkide defalarca konuşup düzeltemedim. Kaderine teslim olmak benimkisi artıkEşinin kendine biraz çeki düzen vermesi gerekmez mi sence desinir krizi geçirtecek cinsten kusura bakma Bence oturup düzgün bir konusma yapmalısın, hepimiz bebeğimizi elbette seviyoruz ama çok yorulursun bu şekilde.
Benimkinde reflü var, anne sütünü aldığında saniyeler içinde kusuyor. Ben yine de 1 ay öncesine kadar emziriyordum. MamadaN önce mutlaka emziriyordum sonra mamayı veriyordum. Fakat son 1 aydır yaşadığım kanamalar sütü çok azalttı. Çocukta süt azaldıkça memeyi ağzına alıp atıveriyor. Şuan sağıyorum sütü o şekilde biberonla veriyorum. Daha önce bir sağımda toplam 70 ml çıkan süt şuan 30 ml zor çıkıyorAnne sütü ile ilgili problem ne yaşıyorsun bilmiyorum ama sağlık sorun vs değilse. mama içtikten sonra muhakkak memeyi ver. Doygunluk hissini memede iken yaşasın. Meme reddi yaşamaması adına.
Özellikle 30 ml az veriyorum mamayı. En son göğsüme alıyorum en son orda karnını doyuruyorum. Benim de sütüm çok az bu ara. Bu şekilde yapınca da süt üretiminin artmasına faydalı olduğunu düşünüyorum.
Herkes aynı durumları yaşıyorMinnoşum bir ay önce başladı bu hareketlere. Senle aramızda bir ay var nerdeyse
Öyle tribe girdim ki başta senin gibi, ne olduğunu çözemedim bi süre. Beni rahatlatan gece uykusundaki emzirmeler oldu. Gece bambaşka davranınca sağlık sıkıntısı yok, alerjisi yok emin oldum. Büyüyorlar ondan böyle davranıyorlar.
8 yıl sevgililik, 7 yıl evlilikten sonra istedik ve minnoşu yaptık. İlk bebeğimiz ama eşim konfor alanı daraldığı için zorlanıyor. Bebek kucağımda yemek yapıyorum sofra kuruyorum. Geliyor yemeğini yiyip gidiyor, benim ne yiyip yemediğimin bile farkında değil.elini hiçbişeye sürmüyor. Asla yardımcı olmuyor. Gece 4-5 oyun oyunyor geç yatıyor,gündüz o uyurken bebekle evde hırsız gibi sessiz takılmak zorunda kalıyoruz. O sesli oynayabiliyor ama biz gündüz 12 de ses çıkartamıyoruz.
Bebek Az mızırdansa niye ağlıyor, noluyor, bende durmuyor seni istiyor.
Dün bana çok mutsuz görünüyorsun bir süredir dedi. Psikolojim bozulmuş durumda. Gizli gizli ağlıyorum sürekli çok yoruldum ve ilk bebeğim daha. Lohusalığım mı geçmedi yoksa rahatlıktan çıkınca mı böyle oluyor hala anlayabilmiş değilim.
Eşim benden daha kötü durumda. Resmen evimizde kara bulutlar var
Ama çok çok seviyorum minnoşu çoook
Büyüyünce delikanlı oğullarımız olucak
Canım doyuyo mudur peki ya doymuyo olsa uyuyamaz hep ağlar dimi? Gece gerçekten çok güzel emiyo ama gündüz aslaMinnoşum bir ay önce başladı bu hareketlere. Senle aramızda bir ay var nerdeyse
Öyle tribe girdim ki başta senin gibi, ne olduğunu çözemedim bi süre. Beni rahatlatan gece uykusundaki emzirmeler oldu. Gece bambaşka davranınca sağlık sıkıntısı yok, alerjisi yok emin oldum. Büyüyorlar ondan böyle davranıyorlar.
8 yıl sevgililik, 7 yıl evlilikten sonra istedik ve minnoşu yaptık. İlk bebeğimiz ama eşim konfor alanı daraldığı için zorlanıyor. Bebek kucağımda yemek yapıyorum sofra kuruyorum. Geliyor yemeğini yiyip gidiyor, benim ne yiyip yemediğimin bile farkında değil.elini hiçbişeye sürmüyor. Asla yardımcı olmuyor. Gece 4-5 oyun oyunyor geç yatıyor,gündüz o uyurken bebekle evde hırsız gibi sessiz takılmak zorunda kalıyoruz. O sesli oynayabiliyor ama biz gündüz 12 de ses çıkartamıyoruz.
Dün bana çok mutsuz görünüyorsun bir süredir dedi. Psikolojim bozulmuş durumda. Gizli gizli ağlıyorum sürekli çok yoruldum ve ilk bebeğim daha. Lohusalığım mı geçmedi yoksa rahatlıktan çıkınca mı böyle oluyor hala anlayabilmiş değilim.
Benimkinde reflü var, anne sütünü aldığında saniyeler içinde kusuyor. Ben yine de 1 ay öncesine kadar emziriyordum. MamadaN önce mutlaka emziriyordum sonra mamayı veriyordum. Fakat son 1 aydır yaşadığım kanamalar sütü çok azalttı. Çocukta süt azaldıkça memeyi ağzına alıp atıveriyor. Şuan sağıyorum sütü o şekilde biberonla veriyorum. Daha önce bir sağımda toplam 70 ml çıkan süt şuan 30 ml zor çıkıyorbir de rahim söktürücü cytotec diye bir ilaç ve antibiyotik içtim o da sütten geçer zarar verir diye korktum. Doktor her ne kadar bir şey olmaz emzir dese de çocuk ishal oldu bir ara. Sanırım sütümden kaynaklı.
Kızım her emme sonu fışkırır şekilde kusuyor bu ay 800 gr almış reflü mu dedim dr evet ama kilo alımı iyi dedi. Çok üzülüyorum kusunca kendide korkuyor ağlıyor .bu durumda olanlar ne yapiyorsunuz
Canım doyuyo mudur peki ya doymuyo olsa uyuyamaz hep ağlar dimi? Gece gerçekten çok güzel emiyo ama gündüz asla
Canım doyuyo mudur peki ya doymuyo olsa uyuyamaz hep ağlar dimi? Gece gerçekten çok güzel emiyo ama gündüz asla
ReglBenimkinde reflü var, anne sütünü aldığında saniyeler içinde kusuyor. Ben yine de 1 ay öncesine kadar emziriyordum. MamadaN önce mutlaka emziriyordum sonra mamayı veriyordum. Fakat son 1 aydır yaşadığım kanamalar sütü çok azalttı. Çocukta süt azaldıkça memeyi ağzına alıp atıveriyor. Şuan sağıyorum sütü o şekilde biberonla veriyorum. Daha önce bir sağımda toplam 70 ml çıkan süt şuan 30 ml zor çıkıyorbir de rahim söktürücü cytotec diye bir ilaç ve antibiyotik içtim o da sütten geçer zarar verir diye korktum. Doktor her ne kadar bir şey olmaz emzir dese de çocuk ishal oldu bir ara. Sanırım sütümden kaynaklı.
Anne sütü ile beslendiği için ar mama kullanımı olmaz sanırım bana.Kilo alımı iyi diye bir şey yapmıyorlar.
Normalde bir ilaç var. Bize de vermediler.
Ben gece uykusuna yatmadan ar mama veriyorum.
Eskiye nazaran çok rahatladı.
Doktorumuz gastroenterolojiye gitmeden önce dene aradaki farkı tesbit et dedi. Gastroenteroloji randevusu dolu idi.
Reflü yatağı muhakkak kullanın.
Yan yatırın.
Her beslenmeden sonra çıkardığımız gaz sürecinden daha fazla süre dik tutup gazını çıkarın.
Sab simplex kullanıyorum gaz damlası olarak. Bariz bir şekilde kusmasına faydasını gördüm.
Bir de korkmayın. Doktorumuz oturmaya başladıktan, katı gıdaya geçtikten kısa bir süre sonra geçecektir dedi.
Anne sütü ile beslendiği için ar mama kullanimi olmaz sanırım bize. Dr en son gittiğimizde motilium diye bir sürüp verdi. Sab simplex bizde kullanıyorduk ama kızım gazini attığı için bıraktım devam mmibetmeliydim acaba boşuna ilaç kullanmak istemedim.reflu tarafımız varKilo alımı iyi diye bir şey yapmıyorlar.
Normalde bir ilaç var. Bize de vermediler.
Ben gece uykusuna yatmadan ar mama veriyorum.
Eskiye nazaran çok rahatladı.
Doktorumuz gastroenterolojiye gitmeden önce dene aradaki farkı tesbit et dedi. Gastroenteroloji randevusu dolu idi.
Reflü yatağı muhakkak kullanın.
Yan yatırın.
Her beslenmeden sonra çıkardığımız gaz sürecinden daha fazla süre dik tutup gazını çıkarın.
Sab simplex kullanıyorum gaz damlası olarak. Bariz bir şekilde kusmasına faydasını gördüm.
Bir de korkmayın. Doktorumuz oturmaya başladıktan, katı gıdaya geçtikten kısa bir süre sonra geçecektir dedi.
Regl
Anne sütü ile beslendiği için ar mama kullanımı olmaz sanırım bana.
Anne sütü ile beslendiği için ar mama kullanimi olmaz sanırım bize. Dr en son gittiğimizde motilium diye bir sürüp verdi. Sab simplex bizde kullanıyorduk ama kızım gazini attığı için bıraktım devam mmibetmeliydim acaba boşuna ilaç kullanmak istemedim.reflu tarafımız var
O zaman ben sab simplex devam mı edeyim bana sab simplex hiç masum bir gaz damlası olmadigi soylendi agir bir gaz damlasi olduğu için ne kadar erken bıraksam kızım için fayda dedim.ozamannek gıdaya kadar bu damlayı mı vereceğiz.mama verince biberonla alışır diye korkmadınız mi.Kasikla mı veriyorsunuz.Ben de anne sütü ile besliyorum.
Ar mamayı belli öğünlerde veriyorum.
En azından belli bir süre rahatlatıyor.
Düzenli olarak veriyorum. O süreçten sonra anne sütünü sindirmesi de değişiyor,rahatlıyor.
Ben de lactocol diye bir gaz damlasına geçmiştim. Gaz olarak çıkarıyor rahatlattı da. Ama Sab simplexin doktor epey fazla doz verdi biz çok rahatladık. O ağzından çıkartıyor. Bir de sab simplexte dikkat edeceğiniz şey saati saatine vermek. Bir hafta sonrasında ciddi bir toparlanma oluyor.
Cnm sen cok tatlisin ❣ esin cok abartmis yalniz. Bnm esim de pek yardimci dgl ama bu kadar da dgl. Hatta birak bebek olmasini normal zamanda bile seni bu kadar kullanmamali. Evlatlarimiz ne kadar ozel ne kadar degerli tarifsiz hepimiz icin. Sen de bi annenin evladisin sen de cok ozelsinMinnoşum bir ay önce başladı bu hareketlere. Senle aramızda bir ay var nerdeyse
Sap simplexi kac doz veriyosunuz? Bende kullaniyorum da saat duzenimizhic yok.Ben de anne sütü ile besliyorum.
Düzenli olarak veriyorum. O süreçten sonra anne sütünü sindirmesi de değişiyor,rahatlıyor.
Ben de lactocol diye bir gaz damlasına geçmiştim. Gaz olarak çıkarıyor rahatlattı da. Ama Sab simplexin doktor epey fazla doz verdi biz çok rahatladık. O ağzından çıkartıyor. Bir de sab simplexte dikkat edeceğiniz şey saati saatine vermek. Bir hafta sonrasında ciddi bir toparlanma oluyor.
Saati saatine derken neyi kastediyorsun canım, ben sab simplexi kafama göre veriyorumBen de anne sütü ile besliyorum.
Saati saatine derken neyi kastediyorsun canım, ben sab simplexi kafama göre veriyorum
Cnm sen cok tatlisin ❣ esin cok abartmis yalniz. Bnm esim de pek yardimci dgl ama bu kadar da dgl. Hatta birak bebek olmasini normal zamanda bile seni bu kadar kullanmamali. Evlatlarimiz ne kadar ozel ne kadar degerli tarifsiz hepimiz icin. Sen de bi annenin evladisin sen de cok ozelsin
Sap simplexi kac doz veriyosunuz? Bende kullaniyorum da saat duzenimizhic yok.
O zaman ben sab simplex devam mı edeyim bana sab simplex hiç masum bir gaz damlası olmadigi soylendi agir bir gaz damlasi olduğu için ne kadar erken bıraksam kızım için fayda dedim.ozamannek gıdaya kadar bu damlayı mı vereceğiz.mama verince biberonla alışır diye korkmadınız mi.Kasikla mı veriyorsunuz.
Aa hiç bilmiyordum, çok sağol. Ben bazen hiç vermiyorum, bazen veriyorum, saatine hiç bakmıyordum bileDoktor özellikle tembihledi. Aldığı tedaviden sonra günde dört kez 6 saatte bir veriyordum. Şimdi de sabah sekiz akşam sekiz. Hadi yarın saat seksin ama antibiyotik mantığı ile vermek gerekiyormuş tam bir etki alabilmek için.
Aa hiç bilmiyordum, çok sağol. Ben bazen hiç vermiyorum, bazen veriyorum, saatine hiç bakmıyordum bile
Gaz sorunumuz yok kendisi gayet iyi atıyor. Mamayı biberonlami günde tek ogunmu veriyorsunuzDoktorunuz tavsiye ettiyse ve gaz sorunu devam ediyorsa verin tabi.
Ben lactocolden de çok memnun kaldım bitkisel içerik ama gazı için faydalı oldu sadece. Kusmaya faydası olmadı.
Çocukları boş yere ağrı çekmelerini izleyip, ağlatıp ağlatmaya alıştırmanın da alemi yok diye düşünüyorum.
Ek gıda diye bir şart yok. Asıl mevzu bebeklerin bazılarında bağırsakları gaz çıkarmayı bilmez. Ayak hareketleri arttıkça, zaman içinde oturdukça gaz çıkarmayı başarabiliyorlar.
Gaz sorunumuz yok kendisi gayet iyi atıyor. Mamayı biberonlami günde tek ogunmu veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?