2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben gündüzleri emme sorunu yaşıyorum canım ya, ağlıyo istemiyo resmen. Böyle az az emmeye devam ederse sütüm azalıcak ondan korkuyorum

Ben gündüzleri emme sorunu yaşıyorum canım ya, ağlıyo istemiyo resmen. Böyle az az emmeye devam ederse sütüm azalıcak ondan korkuyorum
Bende öyle geceleri sıkıntı yok uyandıkça daha güzel emiyor. Sabahları da acaba tazyikli geliyor süt sinir oluyor emmiyor diye düşünüp önce sağıyorum sonra veriyorum. Atlatcaz bugünleri meme reddi dedikleri süreçteyiz sanırım. Sizin biraz daha erken başlamış ama sıkın dişinizi. Karanlık odada emzirmeyi deneyin faydası olur belki

Benim eşimi anlatmışsın sanki çok yardımcı benim de kafam dağılsın diye arada bakar ben çıkarım ama dediğim gibi çok da gergin tam alışamadı bebeğe

Bence Allah kadınlara anne olduktan sonra daha farklı bir güç veriyor. Ciddi anlamda gece uykusunu seven birisiyim ama çok şükür hiç kuvvet verdi Allah.
Eşim öğretmen bu sene küçük sınıflara giriyor hayli zihni yorgun, gürültüye tahammülü kalmadan geliyor.
Bir de bebekler bize şu an çok muhtaç oyundan, sustan anlamıyorlar. Meme diye tutturduklarında alternatifi yok ki. Bende durmuyor beni sevmiyor moduma bile giriyor bazen.

Ya bu içimdeki bebek beni de tekmeliyo
Napcaz bız bu bebişe
Hayr acaba dıyrm hamıleyken hamıle kaldımda djdjdjdjd ondan bu cocuk buyudu de flaan:)
Ahh annem,annen,annelerımız
Valla evde canım cıkıyo annem gelsn dıye bakıyrm ama cabuk modu düşen bı insanım annemde aynı doydu mu üşüdü mü vs derken cok fazla gerılıyorum sonra farkedınce karısmıyrm tamam dıyıp kırılıyo
Kalıyrm arada:))
Canim evet yoruluyorum bu aralar birazda canim sıkkındı,sütün azaldigini farkettigimden beri 3gundur falan bundan stresliyim hep. Anneme gitmek istiyorum su okullar bi kapansaydi
Kaderdaşımmm
Yahu okulları bi süre kaptsalar keske
Azcık annemde kalsam ev işi olmasa
Sonra sıkılıp 3. Gun evıme dönmek istesem falan
Kızlar ailecek grip olduk mahfetti bizi çok dikkat edin
Bızde ya((
Bebeğe gecmesın dıye 40 takla atıyrm
Bı bırakmadı yakamızı kış hastalıkları
Rabbım dermansz dert vermsn inşaAllah canım
İsteyip istememesi ile assssla alakası yok canımm
Inan 5 yıldr her sene en az 3 kez gundemımiz yenı bebek arada ıkı tane düşüğümüz oldu 1 sene ara verdık sonra yenıden ısrarlar doktor kontrollerı hatta bı ara cok ıstedıği ve basa cıkamadıgım için ilac bıle kullandım gebe kalabılmek ıcın
Sonrası mı?
Aynısı
Evt yardm edıyo ama sürekli bir söylenme durumu var bizde de
Ama asla umursamıyrm
İlk zamanlar yalvarıp dus alıyodum o keyfınce
Şimdi sadece haber verıyrm ben dusa gecıyrm bebek içeride diye boyle boyle anca duzelir gibi oldu ama gece bakımı vs hıc yansmıyo ki zamanla onlarda olur inş
Evt bızde de var ar mama ve gunde bır kez 1 sase gaviskon toz
inş düzelsin vicdana gelsin ya
Dua edelim canım zira boyle cok zor ne kadar ugrassanda aglayacak bebek aglar sonucta…
Rica ederim. Umarım şifa olur.
(ar mama çok çabuk pelteleşiyor ve çocuklar o şekilde içmeyi sevmiyor. Daha ılık bir su ile yapıp hemen içirmek gerekiyor)
Ar mamayı nasıl bıberonla verıyosn canım
Yanı söyle soraym bızde dr browns var ar mama onun bıberon deliğinden gecemıyo kıvamlı oldugu için
Annem bı bıberon almıs akılı cok yogun sadece ondan gecıyo ama kızım o bıberon gıbı sütümün akmasını istiyo akmayınca kızıyo( bnde ar mamayı gunde 1 e dusurdm kafama göre

Bizim ilginç yani kızım gece beslemelerinden sonra kusmuyor ne oluyorsa gündüz .ya gece sutum az oluyor yada uyku sersemliği ile az emiyor çünkü gündüz çok heyecanlı emiyor

Bilemiyorum. Gözlemlemek lazım. Gece daha çok süt olur derler ama bilmiyorum.

Ben de çocuğun ihtiyacına göre veriyorum. Ne yapayım her öğün veremem :) hiç vermesem de zorlanıyor.
Ben de mamajoo biberon var. İlk başta normal hipp mamayı bile çekemedi. Emdikçe delik açıldı.
Biraz daha ılık su ile yapıyorum. Su sıcak gibi olunca katı olmuyor, hemen de içiriyorum.
Biberonun emziğimi hızlı akış alabilirsin bir de o da fayda eder.
Annem ucuz emzik ve ucuz biberonların bazen daha işe yaradığını söylüyor

Ayrıca benim annem geldiğinde yaptığı gibi telefonda da sürekli üşütme, şunu şöyle yap bunu böyle yap diye söyleyip duruyor. :)

canim birebir ayni anlattiklarin.sadece bizim 13 senelik sevgililik 4,5senelik evliligimiz var.:) gece 4 e kadar oyun oynuo suan bile oyunda.2 dakika bak cocuga diyorum 'dur şu oyun bitsin', 'dur bi sigara iceyim' hep boyle.verincede ne yaparsam yapayim cocuk elinde yanimdan ayrilmiyor.ne zaman isim bitcek diye hep tepemde.gazli bebegim uykulari cok duzensiz 2 ay boyunca gece uykusu hic yoktu.uykusuz halde esim rahatsiz olmasin die salonda tum gece cocukla ugrasirdim sabah belim kollarim mahvolmus halde yatardim umru omazdi. ki hala da yok.'e kolay degil anne olmak'deyip duruyor.cok sukurki simdi gece uykulari biraz daha duzeldi.ben tek basima bakiyorum resmen cocugu adamdan hic fayda yok.yemek tabagini bile kaldirmiyor.isten geldigi gibi bilgisayarda oyuna oturuyor gece 4 e kadar.haftasonu ise full oyun.yardimci bir es olaydi 2. cocugu cok isterdim ama asla diyorum suan.

bende de mamajoo var canim ama olcek kismi yanlis benim seninde oylemi.baska 2 biberonda 90cc olcek mamajooya koyunca 95 olarak gosteriyo.yani 90cc hazirlasam mamajooda yanliş olcak eksik kalcak su.herseferinde 95cc ye 3 olcek atiyorum bu yuzden

Kızlar 2aylık aşımı yoksa rotavirüs aşısındanmı oldu ateş.ben 2 aylık yaptırdım elhamdulillah sadece uyku halinoldu.rotavirüs aşısı yan etkilerinden dolayı kararsızım

Ahahahhah seni benden daha iyi kimse anlayamaz
Ama haline şükretmelisin ki eşin işe gidiyor. Benim eşim evden çalışıyor
Hangi oyunu oynuyor? Counter cs, pubg, lol?

Ahahahhah seni benden daha iyi kimse anlayamaz
Ama haline şükretmelisin ki eşin işe gidiyor. Benim eşim evden çalışıyor
Hangi oyunu oynuyor? Counter cs, pubg, lol?
pubg lol ve tarkov.en cok tarkov...netflixten bi dizi izleyeyeyim diorum interneti kasiyomus oyunda gecikme oluyomuş ona da izin yok

Sizin zaten 2 çocuğunuz var şu anda

pubg lol ve tarkov.en cok tarkov...netflixten bi dizi izleyeyeyim diorum interneti kasiyomus oyunda gecikme oluyomuş ona da izin yok

Ayyyyy aynısıııııı
Lol oynadığı bi dönem vardı kabus gibiydiii.

İnternet sıkıntısı yaşadık bizde, çözdüm bu sıkıntıyı allaha şükür. Şöyle anlatıyım eşine de anlat yaptır.
Fiber olmasa bile eğer destekliyorsa yüksek hız alabiliyorsunuz. Arayıp telekomu en fazla nekadar hız desteklediğini öğrenmeniz lazım. Vdsl modem alıyorsun oh miss. Başta 35 megabit hıza yükselttik. Bikaç ay önce 50megabit yaptık. Oh beee dedim.

bende de mamajoo var canim ama olcek kismi yanlis benim seninde oylemi.baska 2 biberonda 90cc olcek mamajooya koyunca 95 olarak gosteriyo.yani 90cc hazirlasam mamajooda yanliş olcak eksik kalcak su.herseferinde 95cc ye 3 olcek atiyorum bu yuzden

Ay hiç dikkat etmedim :) o kadar bir şey olmaz zannediyorum ki.

Az kaldiii kapanmaya dayaniimm

Canım benim de herhalde tahammülüm kalmadı hiçbir lafa, kim ne dese inanılmaz batıyor full lohusa modundayım hala

Geçen eşimin ailesine gittik mesela. Çocuğun bezini değiştiriyorum “Bu bez büyük değil mi?” dediler duymamazlıktan geldim, “Biraz büyük gibi sanki…” diye devam edildi, benden yine cevap yok Tulumunu giydiriyorum “Önce bacakları sokman gerekmiyor mu?” diyor görümcem, ben direkt “HAYIR” Kötü bir şey demiyor kimse ama herkes o kadar çok fikir belirtme ihtiyacında ki bana gerçekten sinir geliyor artık, “Sorduk muuu sorduk muuu” diye bağırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…