2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Burada aldığım kutsal bilgilere göre 23 ay bile olmayan varmış :)
Hadi yaa şoktayım olmamakta zor belime adet olacakmışım gibi ağrı giriyor hep beklenti içindeyim. Yıkıldım. Hamile kalmayı beklerken olmamak için dua ederdim. Şimdi de sanki adet olsam vücudum biraz rahatlayacak gibi geliyor
Regl mi ? Bende henuz olmadim. Doktor emzirdigin surece pek bekleme dedi. Eger sutun az sa ara kanamalar belki olur ama dedi. Genel olarak olmaz dedi
Banada yengem bebek ek gıdaya geçtiğinde olabilirsin belki o zaman ilk zama alr gibi daha çok emmediği için süt hormonu biraz daha azalıyor dedi beklemeye devam. Ama azalmasın sütler emsin bebişler.

Burada aldığım kutsal bilgilere göre 23 ay bile olmayan varmış :)

Regl mi ? Bende henuz olmadim. Doktor emzirdigin surece pek bekleme dedi. Eger sutun az sa ara kanamalar belki olur ama dedi. Genel olarak olmaz dedi

Kuzenim emzirdiği 21 ay boyunca regl olmadı. Emzirmeyi bıraktıktan sonra da zaten bebek iatiyoruz diye korunmadılar. 2 ay sonra niye regl olmuyorum ben diye doktora gidiyor ki 6 haftalık hamile

Kuzenim emzirdiği 21 ay boyunca regl olmadı. Emzirmeyi bıraktıktan sonra da zaten bebek iatiyoruz diye korunmadılar. 2 ay sonra niye regl olmuyorum ben diye doktora gidiyor ki 6 haftalık hamile
Masallah ya bu ard arda bebek isteyebilenleri gıpta ediyorum

Benim de öyle ağrım oluyor ama olmuyor.

Erken değil mi diş kaşıntısı için?
Doktoru söyledi siş etleri kabarmış salya artışı var diye. Her şeyi ağzına götürür dedi.
Canım kendisi tutup ağzına goturbiliyormu . O diş kaşiyici çok iyi diye biliyorum . Daha şuan erken 1 ay sonra daha rahat kullanacaktır
Kendisi tutuyor ama ağzına tam sokamıyor uzunca bir şekli var kaktüs şeklinde. Evet iyi bir diş kaşıyıcı ama yuvarlak olsa daha rahat sokuyor ağzına.
Canım bende fisher price diş kaşıyıcı var silikon olandan. Hayvan şekilli oluyor ya. Onu veriyorum bazen hem emiyor hemde ısırıyor. Bazen de tahta diş kaşıyıcı var onu veriyorum.
Fisher price bende de var ama dirrk sert plastik diye kıyamıyorum vermeye.
Kızlar 2aylık aşımı yoksa rotavirüs aşısındanmı oldu ateş.ben 2 aylık yaptırdım elhamdulillah sadece uyku halinoldu.rotavirüs aşısı yan etkilerinden dolayı kararsızım
Canım ateş menenjitte oldu. 2 aylık aşıda az ateş olmuştu. Rotavirüs aşısında ne yan etkisi oluyormuş? Rotada hiç bir yan etki olmuyor ağızdan damla şeklinde veriliyor zaten. Yaptırın bence. Şu son zamanda herkrs aşı uzmanı oldu bence en doğrusu doktorunuzub önerilerini dinlemek.
5. Ay sanırım canım. Aşı kartına bakmam lazım.

Hametan ve kantaron kullandım canım, geçirmedi ne yazıkki. Anlık rahatlatıyor ama yine aynı. Sudocrem ve mustela alacağım bulunsun bakalım.
Hala adet olmayanlarda oluyor bence o şişlik. Ben kilo bile almadım ama karnım şişiyor. Yoksa hamile miyim
Ben tekme bile hissetmeye başladım düşün artık durumumu
Ozman bezden değildir kuzu sudocrem hemen gecirir inşallah. Bende mustela stelatopia kullanıyorum sampuani memnunum. Ama bizimki atopik ciltler icin. Mustela genel olarak güzel
Mustela ve sudocrem iksiini de alayım da elimde bulunsun canım, poposu çok hassas benim kızın

Ben normalde mustela kullanıyorum arada, memnunum. ama kızım pişik olduğunda doktor desitin verdi, onu aldım, o da iyi, geçirdi pişiği 2 günde

Gecmiş olsun canım rota aşısı ağızdan veriliyo
Bikac daml sıvı veriliyor şırınga ile okdar

Alnının tam ortasından ölçmek gerekiyor şakaklar herzaman daha sıcaktır

Çok erken yaptırdınız bnce bir yasında yaptırmıstım ben
Şuan bağısıklıklıkları cok düşük ondan ağır geliyor

Alnının tam ortasından ölçmek gerekiyor şakaklar herzaman daha sıcaktır
Evet ancak normal zamanla alin ayni cikiyor veya 00.1 farkediyordu. Şakaklar normale dönunce atesi de normale döndu. Buarada doktorumda olcumu şakaklardan yapiyor. Ben yine de koltuk altini dikkate aliyorum

Aslında ilk emzitip sonra mama vermek daha mantıklı
Memeyi dahs cok emip sütü arttırur

Çok erken yaptırdınız bnce bir yasında yaptırmıstım ben
Şuan bağısıklıklıkları cok düşük ondan ağır geliyor
Doktorumuz ne derse onu uyguluyoruz. Daha ileriki aylara uygun aşı da var onlardan da bahsetti doktorumuz ama 3. Ayda yapılmasını önerdi.

Reflü yatağı al mutlaka ve emsirnce yatır

Ben de buzluğa koymaya başladım anca gece biraz mochiyle topluyorum süt gündüz zaten çok emmiyo emsin diye çabalıyorum bu buzluktaki sütleri ne zaman vermek lazım acaba

Ben bazen normal arko tüpler var ya ondan sürüyorum hemen geçiriyor onunda içeriği temiz
Ben de buzluğa koymaya başladım anca gece biraz mochiyle topluyorum süt gündüz zaten çok emmiyo emsin diye çabalıyorum bu buzluktaki sütleri ne zaman vermek lazım acaba
Canım buzlukta yani o alt dondurucu olan kısımda 6ay bekleyebiliyor. Bende sütüm artsın diye sağıyorum bazende önce sağıp sonra bebeğimi emziriyorum direk yağlı olan sütü emmiş oluyor. Sağa sola dışarı çıkacaksam eğer de buzluktan en eski tarihli olanı eritip veriyor annem.

Derin dondurucuda 3 ay durabilir diyor sağlık bakanlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…