- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Maşallah canım sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsunBen de 6 senede 4 düşük sonrası 28 Ekimde çok şükür kızıma kavuştum. Sıkıntım, dert tasam bitti dedim ama gaz ve uykusuzluk sıkıntısı var şimdi de. Umarım bir an önce geçer de gülücükler saçar
Doğrudur, yanlış hatırlıyorum o halde. En eski sütleri biran önce bitirmek lazımDerin dondurucuda 3 ay durabilir diyor sağlık bakanlığı
Sampuan olarak da mustela kullaniyorum memnunum cnmŞampuanı nasıl canım memnun musun peki? Şampuanı da değiştiricem, Dalin kullanıyor da şuan temis bişey olsun istiyorum.
Geceleri Molfix gündüz babyturco takıyorum canım. Molfixle geçmeden önce de vardı, düzeltemedim bir türlü. Sudocremi alayım hemen iyi gelir inşallah
Bakayım canım alıcam mutlaka çok sağol
Gecmis olsun cnm bulasir mi bilmiyorum da karbonatli suyla gargara yaparsan hemen iilesiyoKızlar stresten ve sıkıntıdan ağzımın içi, damaklarım, yanaklarımın içi yara olmuş hep, aft sanırım. İnanılmaz ağrı yapıyor, yemek bile yiyemiyorum. Yine sütüm azalacak diye korkuyorum.Asıl sorum da bebeğimi öpüyorum yanaklarından, ona da bulaşır mı?
Ewt cnm 3 ay saklanabilio buzlukta.Doğrudur, yanlış hatırlıyorum o halde. En eski sütleri biran önce bitirmek lazım
Sudocrem , çok abartılı bi şekilde bebeğim poposu hastaneden geldiğimiz de pişikti bepanthol kullanmış olmama rağmen. O kıpkırmızı halini tek sürüşte hafifletti 1 güne iyileşti şimdi her alt almada çok çok az miktar sürüyorum 3 aydır pişik yaşamadıkKızlar güzel bir pişik kremi önerecek olan var mı? Kızımın altını çok sık değiştiriyorum. Önceden sleepy yenidoğan ıslak mendil kullanıyordum. Hiç pişik yaptığını görmedim ama uzun süredir tam pişik olmasa da kızarıklık var. Poposunun kenarlarında böyle. Bebek pamuğu ve su ile temizliyorum mutlka. Havalandırıyorum da poposunu ama o kızrıklık gitmedi. Hametan, madecassol ve kantaron kullandım ama geçci süre düzeliyor tekrar kızarıyor. Deneyip memnun kaldığınız birşey var mı?
Amin teşekkür ederim:) Biogaia ve nurse havey kullanıyorum. Arada rezene,kimyon ne demlersem veriyorum. Daha 2,5 aylık inşallah en kısa zamanda geçer bu gaz sancıları.Maşallah canım sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun
Ah o gaz sancıları, hepimizi yordudamla kullanıyor musun canım?
Reflü yatagimiz varReflü yatağı al mutlaka ve emsirnce yatır
Allah bağışlasın cümle evlatları .Allahım ssğlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.benim kızımda 28 ekim de doğduBen de 6 senede 4 düşük sonrası 28 Ekimde çok şükür kızıma kavuştum. Sıkıntım, dert tasam bitti dedim ama gaz ve uykusuzluk sıkıntısı var şimdi de. Umarım bir an önce geçer de gülücükler saçar
Benim oglum 3bucuk aylikken santral kesicileri çıkardi ilk. Yani ilk köpek dişlerini cikardi. Bebekten bebege degisir o canim ille ön alt çıkacak diye bir sey yok. Dogru hissetmissindir bence :)Kızlar kızım 2 buçuk aylık 15 gündür salya artışı vardı.4 gecedirde uyuyan çocuk 2 kere emmeye kalkıyor uyanıyordu.elleri sürekli ağzında yüzünde. Kaşınıyor galiba .bugün baktık sağ alt tarafta diş ucu değdi elime.böyle erken çıkaran varmı.birde katınvaldemler ilk ön diş çıkar diyorlar.alta yklediğim resme göre.bizimki santral kesici ….
Bi deneyim canım çok sağol.Sampuan olarak da mustela kullaniyorum memnunum cnm
Gecmis olsun cnm bulasir mi bilmiyorum da karbonatli suyla gargara yaparsan hemen iilesiyo
Az kalmış canım şurada bi aya kalmaz hafifler inşallahAmin teşekkür ederim:) Biogaia ve nurse havey kullanıyorum. Arada rezene,kimyon ne demlersem veriyorum. Daha 2,5 aylık inşallah en kısa zamanda geçer bu gaz sancıları.
Aslında ilk emzitip sonra mama vermek daha mantıklı
Memeyi dahs cok emip sütü arttırur
Amin inşallah Allah'ım bağışlasın bizlere. Ağladığı zamanlarda falan çok panik oluyorum ben ama umarım zamanla geçerAllah bağışlasın cümle evlatları .Allahım ssğlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.benim kızımda 28 ekim de doğdu
Benim kızım da gündüz yine 5,6 saat uyur ama akşam 5den gece 12 ye kadar asla uyumuyor. Hiç mi yorulmaz anlamadım. Bazen gaz sancısı tutup ağlıyor bazen kucakta gezmek için ağlıyor.Kızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor gözünüzü seveyim yabu aylarda 16 saat kadar uyur diyorlar , benimkisi hiç de bu kadar falan uyumuyor. Gündüz zaten sling takmiyorsam nerdeyse hiç uyumuyor, ben de bu sıralar takmıyorum valla belim ağrıyor artık onu taşımaktan. Gece de zaten 11-12arasi falan yatırıyorum. Büyük adam gibi toplasan 8-10 saat anca uyuyordur
Gündüz 5-6 saat uyuyursa daha ne istiyorsun canımBenim kızım da gündüz yine 5,6 saat uyur ama akşam 5den gece 12 ye kadar asla uyumuyor. Hiç mi yorulmaz anlamadım. Bazen gaz sancısı tutup ağlıyor bazen kucakta gezmek için ağlıyor.
Akşam ve gece sıkıntı işte, o arada da uyusa keşkeGündüz 5-6 saat uyuyursa daha ne istiyorsun canım
Bir arkadaşımın kardeşi babası doktor, çevresinde ulaşabileceği bir sürü insan var. Ama buna rağmen bir kaç ay ne olduğunu anlamak için ugrasmislar. Senin gibi emerken bir sire sonra kusuyormus. Reflü de varmış ama emmeden 1 dk sonra kusmaha başlıyormuş. Sonra şöyle bir şey tespit etmişler: anne sütünu sağıp biberonla verince ( sütü biraz beklettikten sonra) çocuğun kusmadigini... Birde bunu dene bakalım? Eğer ise yararsa doktorla paylaş o biliyordur neden olduğunu bana bu yaz anlatmıştı hatırlamıyorum şuanda neden kustugunu refluden miydi anne sütündeki birşeyden dolayı miydi...Reflü yatagimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?