2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah canım sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun
Ah o gaz sancıları, hepimizi yordu damla kullanıyor musun canım?

Kızlar stresten ve sıkıntıdan ağzımın içi, damaklarım, yanaklarımın içi yara olmuş hep, aft sanırım. İnanılmaz ağrı yapıyor, yemek bile yiyemiyorum. Yine sütüm azalacak diye korkuyorum. Asıl sorum da bebeğimi öpüyorum yanaklarından, ona da bulaşır mı?

Sampuan olarak da mustela kullaniyorum memnunum cnm
Gecmis olsun cnm bulasir mi bilmiyorum da karbonatli suyla gargara yaparsan hemen iilesiyo

Sudocrem , çok abartılı bi şekilde bebeğim poposu hastaneden geldiğimiz de pişikti bepanthol kullanmış olmama rağmen. O kıpkırmızı halini tek sürüşte hafifletti 1 güne iyileşti şimdi her alt almada çok çok az miktar sürüyorum 3 aydır pişik yaşamadık

Kızlar rota aşısından sonra herhangi bi kusma ateş vs yaşadınız mı? Hafta 3 aylık kontrolünde aşı olacak ama 2 gün sonra da uçak yolculuğu yapıcaz bi tereddüt ettim

Maşallah canım sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun
Ah o gaz sancıları, hepimizi yordu damla kullanıyor musun canım?
Amin teşekkür ederim:) Biogaia ve nurse havey kullanıyorum. Arada rezene,kimyon ne demlersem veriyorum. Daha 2,5 aylık inşallah en kısa zamanda geçer bu gaz sancıları.

Allah bağışlasın cümle evlatları .Allahım ssğlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.benim kızımda 28 ekim de doğdu

Kızlar kızım 2 buçuk aylık 15 gündür salya artışı vardı.4 gecedirde uyuyan çocuk 2 kere emmeye kalkıyor uyanıyordu.elleri sürekli ağzında yüzünde. Kaşınıyor galiba .bugün baktık sağ alt tarafta diş ucu değdi elime.böyle erken çıkaran varmı.birde katınvaldemler ilk ön diş çıkar diyorlar.alta yklediğim resme göre.bizimki santral kesici ….

Eklentiler

• 8BDD4344-15B9-4C83-B18E-1C3E90BACD26.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 47
Benim oglum 3bucuk aylikken santral kesicileri çıkardi ilk. Yani ilk köpek dişlerini cikardi. Bebekten bebege degisir o canim ille ön alt çıkacak diye bir sey yok. Dogru hissetmissindir bence :)

Sampuan olarak da mustela kullaniyorum memnunum cnm

Gecmis olsun cnm bulasir mi bilmiyorum da karbonatli suyla gargara yaparsan hemen iilesiyo
Bi deneyim canım çok sağol.
Amin teşekkür ederim:) Biogaia ve nurse havey kullanıyorum. Arada rezene,kimyon ne demlersem veriyorum. Daha 2,5 aylık inşallah en kısa zamanda geçer bu gaz sancıları.
Az kalmış canım şurada bi aya kalmaz hafifler inşallah

Aslında ilk emzitip sonra mama vermek daha mantıklı
Memeyi dahs cok emip sütü arttırur

Bazı danışmanlar o şekilde söylüyor bazı danışmanlar sonra alın diyor.
Bana da sonrası mantıklı geliyor açıkçası.
Yemekte en sevdiğimiz şeyi sona bırakırız tadı damağımızda kalır ya o mantık :)

Kızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor gözünüzü seveyim ya bu aylarda 16 saat kadar uyur diyorlar , benimkisi hiç de bu kadar falan uyumuyor. Gündüz zaten sling takmiyorsam nerdeyse hiç uyumuyor, ben de bu sıralar takmıyorum valla belim ağrıyor artık onu taşımaktan. Gece de zaten 11-12arasi falan yatırıyorum. Büyük adam gibi toplasan 8-10 saat anca uyuyordur

Benim kızım da gündüz yine 5,6 saat uyur ama akşam 5den gece 12 ye kadar asla uyumuyor. Hiç mi yorulmaz anlamadım. Bazen gaz sancısı tutup ağlıyor bazen kucakta gezmek için ağlıyor.

Benim kızım da gündüz yine 5,6 saat uyur ama akşam 5den gece 12 ye kadar asla uyumuyor. Hiç mi yorulmaz anlamadım. Bazen gaz sancısı tutup ağlıyor bazen kucakta gezmek için ağlıyor.
Gündüz 5-6 saat uyuyursa daha ne istiyorsun canım

Reflü yatagimiz var
Bir arkadaşımın kardeşi babası doktor, çevresinde ulaşabileceği bir sürü insan var. Ama buna rağmen bir kaç ay ne olduğunu anlamak için ugrasmislar. Senin gibi emerken bir sire sonra kusuyormus. Reflü de varmış ama emmeden 1 dk sonra kusmaha başlıyormuş. Sonra şöyle bir şey tespit etmişler: anne sütünu sağıp biberonla verince ( sütü biraz beklettikten sonra) çocuğun kusmadigini... Birde bunu dene bakalım? Eğer ise yararsa doktorla paylaş o biliyordur neden olduğunu bana bu yaz anlatmıştı hatırlamıyorum şuanda neden kustugunu refluden miydi anne sütündeki birşeyden dolayı miydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…