2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bencede canım o doktor seni oyalıyor gibime geldi başka bi doktora gorunmende fayda var
Aynen canım bende artık öyle düşünmeye başladım.. Yarın için bir doktordan randevu almaya çalışıyorum doluymuş ama bakalım. En kötü ihtimalle de cumartesi acıbadem den aldım randevu bir de oraya görüneyim. Plesanta parçası kaldıysa içerde bence kendine yediremiyor adı lekelenebilir diye de çok dillendirmiyor. Yoksa bir doktor olarak patolojiye yollayalım, şüphelenip nedir bu diye inceleyelim filan demesi gerekmez miydi?

Kiz senin anlattığın şekilde olsa ben gene sukrederim, benimki hiç uyumuyormus resmen onu farkettim 11-12de yatip sabah 9-10da en geç kalkıyor. Gündüz de nerdeyse hiç uyumuyor

Beni anlattin resmen cnm. Gunduz memede ya da kucakta uyuyo ya birakirsam 15 dakda uyaniyo. Kucaginda da 40 dak uyuyo. Okuduklarimdan yola cikarak aksam 7de yatak odasina geciyoruz gece lambasi acik oluyo sadece. Uyansa da aglasa asla cikarmiyorum odadan. Boyle boyle gece gunduzu ogrendi yoksa 3ten once uyumuyodu. Gece uyaniyo tabiiki ama emziriyorum altini degistirmem gerekiyosa degistiriyorum ama pek konusmadan isigi acmadan bebegi hareketlendirmeden. Tabi bu surecte ben de 7den sonra nerdeyse hic odadan cikamiyorum direkt uyaniyo. Gunduz zten hic ayrilmiyoruz. Hep boyle mi olcak diye dusunuyodum da buyudukce yapisikligi geciyomus o yuzden keyfini cikariyorum. Bol bol kokluyorum.kuzumu.

Geçecektir değil mi büyüdükçe korkuyorum böyle olacak diye

Geçecektir değil mi büyüdükçe korkuyorum böyle olacak diye
Gececek bence cnm. Benimki memeden hic ayrilmiyodu gece gunduz agzinda uyuyodu. Simdi gece 5ten sonra birakiyo. Giderek birakcak bence ve biz bu zmanlari. Birak yemek yapmayi yemegi bile zor yiyorum ama hep birlikte olmaya o kadar alistimki birakinca garipsiyorum. O yuzden tadini cikaralim bu gunlerin. Isler kalirsa kalsin diyorum artik zaten yapsanda bitmiyoki

Öyle ya benim ev uçuyor.
Yemek desen ancak eşim gelince bir şeyler hazırlıyorum pratik ne olduysa.

Yok bebis bizimki de boyle. Al aglamalari yapiyor. Uzaktan izliyorum sonra guluyor hep kucakta gezmemiz lazim ona gore. Oturdugum an depelenmeye basliyor karnima fln basip merdiven gibi cikmaya calisiyor
Bizimki yıkanırken de öyle dediğin gibi yürümeye çalışıyor, merdivene basıp çıkmaya çalışır gibi banyo seansları da cümbüş gibi artık bizim
Kucağıma alıp oturayım diyorum onu da istemiyor, ille ben ayakta olacağım, ille anaya eziyet edecek sıpa
Kiz senin anlattığın şekilde olsa ben gene sukrederim, benimki hiç uyumuyormus resmen onu farkettim 11-12de yatip sabah 9-10da en geç kalkıyor. Gündüz de nerdeyse hiç uyumuyor
Benimki de uykuya çok direniyor bu ara. Gündüz uykusuna ağlayarak geçiyor çoğu zaman. Onda da uyanıyor iyice dinlenmeden. Ay inşallah büyüyünce de böyle olmaz geçer ya.

Reactions: The
Bizim banyolarda ayni resmen cocugu pis cikariyorum sudan

Kac derece banyo suyun ?

Tabikide . InsAllah genede hiç bir şey yoktur ya . Başka özel hastane yokmu canım acıbadem dışında

Valla bizimkide zor yikiyom artık resmen yıkarken şaha kalkiyo

Benimki gece 2-3 te anca yatıyor gündüz de ancak üstümde uyuyor

Reactions: The
Tabikide . InsAllah genede hiç bir şey yoktur ya . Başka özel hastane yokmu canım acıbadem dışında
Maalesef canım o da yakın bir ilçede, bizim ilçede var bir tane akıllara zarar bir yer oraya da gittim daha önce. Kanaman devam ederse hiterpskopi yaptır dedi yolladı dua et benim için sağ salim bir çözülse şu sıkıntım yasin okutacağım.

Insallah onemli birşey yoktur canım. Dua ederim tabi her zman

Evet ama mamayla coğunluk doymş oluyo ya, memeyi az emmiş olmuyo mu

Aynı duyguyu ilk cocuğımda yasadım çok ağlaktı hep böyle mi olacak diye benmde ağladığım zamanlar oldu
İnstada millet bebeğiyle gezerken biz hiç böyle olamayack mıyız diye ağladığımda oldu ama zamanla hersey yoluna giriyor ve düzeliyor hersey büyüdükce bu sefer baska problemler oyle işte

Evet ama mamayla coğunluk doymş oluyo ya, memeyi az emmiş olmuyo mu
Benim kızımda akşam mama saatinde 6 gibi memede ağlıyordu.meme reddi yaşayacağım diye çok korktum 1 aydır.normelde emziriyorum gece gündüz.akşam 6 da mama .1 haftadır mamayı verirken 6 7 kez çekio yutkunuo.biberonu çıkarıyorum .memeyi tutuyor.hatta bugün beni güldürdü.kendi bıraktı mememe yapıştı.birde diş çıkarmaya başladığını fark ettik dün.belkide kaşındığı için memeye düştü. Ya bu yüzden ya biberonu çekme taktiğimizden bilemiyorum…tabi yatmadan mama yine veriyorum.kıyamıyorum aç yatmasın diye…belki artık sütüm yetecekti.ama mamaya alıştı akşamları.kesemedim mamayı şekeri düşer aç kalır diye.sağlık ocağında 2.ay kontrolünde 5700 geldi kilosu.4100 doğmuştu bu arada… sağlık ocağındaki hemşire seni bırakır mama yiyosa dedi.çok tedirginim korkuyorum ama gün içerisinde gece emiyor.bu şekilde devam ediyoruz biberon ile.umarımda bırakmaz

Çok kötü hissediyorum ya çok mutsuzum yorgunum bitik durumdayım.
Gece saat başı hatta yarım saatte bir kalkıyor; bi fırt çekiyor uyuyor. Sabah zombi gibi kalkıyorum.
Şimdi bi gece uykusuna yatırdım ki evlere şenlik. Apartmandakiler çocuğu kestiğimi felan düşünmüşlerdir, öyle çığlıklar atarak ağladı. 3 saat boyunca uyutmaya çalıştım. Rezil kepaze etti beni resmen yaşlandım.
Bu atak haftasını ne biçim bişi allah aşkına, içine cin kaçmış gibi çocuğum töbe bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…