- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Aynen canım bende artık öyle düşünmeye başladım.. Yarın için bir doktordan randevu almaya çalışıyorum doluymuş ama bakalım. En kötü ihtimalle de cumartesi acıbadem den aldım randevu bir de oraya görüneyim. Plesanta parçası kaldıysa içerde bence kendine yediremiyor adı lekelenebilir diye de çok dillendirmiyor. Yoksa bir doktor olarak patolojiye yollayalım, şüphelenip nedir bu diye inceleyelim filan demesi gerekmez miydi?Bencede canım o doktor seni oyalıyor gibime geldi başka bi doktora gorunmende fayda var
Kiz senin anlattığın şekilde olsa ben gene sukrederim, benimki hiç uyumuyormus resmen onu farkettimToplam 2 saat uyursa gündüz şükrediyorum Allah'agündüz uyku terörü yaşıyoruz resmen. Uyuyor, on dakika sonra, yarım saat sonra uyanıyor cin gibi bakıyor. Geri uykuya döndürmek mümkün değil. Akşamda erken uyumuyor bir türlü. Gündüz uyumasa da akşam erken yatmıyor, en az 9da uyuyor ağlaya zırlaya. Sabaha kadar da iki üç kez kalkıp emiyor geri uyuyor. Kanguru da sevmiyor benimki. Gündüz yemeği, temizliği falan nasıl yetiştiriyorum anlamıyorum hiç. Akşam 9ds yatıyor mesela, ertesi sabah 9-10da kalkıyor huniyi takmak üzereyim, o derece bunaldım ve uyanık olduğu her an kucak istiyor.
Belki düzelirler zamanla bakalım çok merak ediyorumGüldümcunku ayni seyleri yasiyoruz. Bu hircin bebek benden nasil oldu cok saskinim
Beni anlattin resmen cnm. Gunduz memede ya da kucakta uyuyo ya birakirsam 15 dakda uyaniyo. Kucaginda da 40 dak uyuyo. Okuduklarimdan yola cikarak aksam 7de yatak odasina geciyoruz gece lambasi acik oluyo sadece. Uyansa da aglasa asla cikarmiyorum odadan. Boyle boyle gece gunduzu ogrendi yoksa 3ten once uyumuyodu. Gece uyaniyo tabiiki ama emziriyorum altini degistirmem gerekiyosa degistiriyorum ama pek konusmadan isigi acmadan bebegi hareketlendirmeden. Tabi bu surecte ben de 7den sonra nerdeyse hic odadan cikamiyorum direkt uyaniyo. Gunduz zten hic ayrilmiyoruz. Hep boyle mi olcak diye dusunuyodum da buyudukce yapisikligi geciyomus o yuzden keyfini cikariyorum. Bol bol kokluyorum.kuzumu.Dün delirdim gün içinde 1,5 saat uyudu sadece.
Toplam saatini bilmiyorum.
Ancak dün bir uyku eğitmenini dinledim.
Akşam en geç 20.30'da karanlık bir odada uyutmak gerekiyormuş.
Adrenalin hormonu 21.00'da salgıladığı için uyku düzenleri şaşıyormuş.
Ben de deneyeceğim. 3,5 ay oldu gündüz uykuları özellikle yordu. Geceleri yine uyanıyor ama onun rutini daha belli gündüz odadan çıksam ağlıyor
Slingte öylece duruyor içeride beceremedim takmayı.
Geçecektir değil mi büyüdükçe korkuyorum böyle olacak diyeBeni anlattin resmen cnm. Gunduz memede ya da kucakta uyuyo ya birakirsam 15 dakda uyaniyo. Kucaginda da 40 dak uyuyo. Okuduklarimdan yola cikarak aksam 7de yatak odasina geciyoruz gece lambasi acik oluyo sadece. Uyansa da aglasa asla cikarmiyorum odadan. Boyle boyle gece gunduzu ogrendi yoksa 3ten once uyumuyodu. Gece uyaniyo tabiiki ama emziriyorum altini degistirmem gerekiyosa degistiriyorum ama pek konusmadan isigi acmadan bebegi hareketlendirmeden. Tabi bu surecte ben de 7den sonra nerdeyse hic odadan cikamiyorum direkt uyaniyo. Gunduz zten hic ayrilmiyoruz. Hep boyle mi olcak diye dusunuyodum da buyudukce yapisikligi geciyomus o yuzden keyfini cikariyorum. Bol bol kokluyorum.kuzumu.
Gececek bence cnm. Benimki memeden hic ayrilmiyodu gece gunduz agzinda uyuyodu. Simdi gece 5ten sonra birakiyo. Giderek birakcak bence ve biz bu zmanlari. Birak yemek yapmayi yemegi bile zor yiyorum ama hep birlikte olmaya o kadar alistimki birakinca garipsiyorum. O yuzden tadini cikaralim bu gunlerin. Isler kalirsa kalsin diyorum artik zaten yapsanda bitmiyokiGeçecektir değil mi büyüdükçe korkuyorum böyle olacak diye
Gececek bence cnm. Benimki memeden hic ayrilmiyodu gece gunduz agzinda uyuyodu. Simdi gece 5ten sonra birakiyo. Giderek birakcak bence ve biz bu zmanlari. Birak yemek yapmayi yemegi bile zor yiyorum ama hep birlikte olmaya o kadar alistimki birakinca garipsiyorum. O yuzden tadini cikaralim bu gunlerin. Isler kalirsa kalsin diyorum artik zaten yapsanda bitmiyoki
Bizimki yıkanırken de öyle dediğin gibi yürümeye çalışıyor, merdivene basıp çıkmaya çalışır gibiYok bebis bizimki de boyle. Al aglamalari yapiyor. Uzaktan izliyorum sonra guluyorhep kucakta gezmemiz lazim ona gore. Oturdugum an depelenmeye basliyor karnima fln basip merdiven gibi cikmaya calisiyor
Benimki de uykuya çok direniyor bu ara. Gündüz uykusuna ağlayarak geçiyor çoğu zaman. Onda da uyanıyor iyice dinlenmeden. Ay inşallah büyüyünce de böyle olmaz geçer ya.Kiz senin anlattığın şekilde olsa ben gene sukrederim, benimki hiç uyumuyormus resmen onu farkettim11-12de yatip sabah 9-10da en geç kalkıyor. Gündüz de nerdeyse hiç uyumuyor
Bizim banyolarda ayni resmen cocugu pis cikariyorum sudanBizimki yıkanırken de öyle dediğin gibi yürümeye çalışıyor, merdivene basıp çıkmaya çalışır gibibanyo seansları da cümbüş gibi artık bizim
Kucağıma alıp oturayım diyorum onu da istemiyor, ille ben ayakta olacağım, ille anaya eziyet edecek sıpa
Ya birde yalandan ağlamayı öğrendi, ciddiyim kafa buluyor bizimleağlıyor, başına gidiyoruz bizi görünce gülmeye başlıyor kucağa çıkınca gülmeye başlıyor gelen gün onu uyutayım derken ben uyumuşum, yarım saat filan. Bi uyandım o gülerek bana bakıyor çözüm bulan bana da söylesin kızlar ya
Tabikide . InsAllah genede hiç bir şey yoktur ya . Başka özel hastane yokmu canım acıbadem dışındaAynen canım bende artık öyle düşünmeye başladım.. Yarın için bir doktordan randevu almaya çalışıyorum doluymuş ama bakalım. En kötü ihtimalle de cumartesi acıbadem den aldım randevu bir de oraya görüneyim. Plesanta parçası kaldıysa içerde bence kendine yediremiyor adı lekelenebilir diye de çok dillendirmiyor. Yoksa bir doktor olarak patolojiye yollayalım, şüphelenip nedir bu diye inceleyelim filan demesi gerekmez miydi?
Valla bizimkide zor yikiyom artık resmen yıkarken şaha kalkiyoBizimki yıkanırken de öyle dediğin gibi yürümeye çalışıyor, merdivene basıp çıkmaya çalışır gibibanyo seansları da cümbüş gibi artık bizim
Kucağıma alıp oturayım diyorum onu da istemiyor, ille ben ayakta olacağım, ille anaya eziyet edecek sıpa
Benimki de uykuya çok direniyor bu ara. Gündüz uykusuna ağlayarak geçiyor çoğu zaman. Onda da uyanıyor iyice dinlenmeden. Ay inşallah büyüyünce de böyle olmaz geçer ya.
Benimki gece 2-3 te anca yatıyorKiz senin anlattığın şekilde olsa ben gene sukrederim, benimki hiç uyumuyormus resmen onu farkettim11-12de yatip sabah 9-10da en geç kalkıyor. Gündüz de nerdeyse hiç uyumuyor
Valla hiç ölçmedim canımBizim banyolarda ayni resmen cocugu pis cikariyorum sudan
Kac derece banyo suyun ?
Bizimki yakında ayaklanır ama ne zaman bilmiyorumValla bizimkide zor yikiyom artık resmen yıkarken şaha kalkiyo
Demek ki kıyaslama yapmamak lazım canım ya, insanın morali bozuluyor benimki neden uyumuyor diyeBenimki gece 2-3 te anca yatıyorgündüz de ancak üstümde uyuyor
Maalesef canım o da yakın bir ilçede, bizim ilçede var bir tane akıllara zarar bir yer oraya da gittim daha önce. Kanaman devam ederse hiterpskopi yaptır dedi yolladıTabikide . InsAllah genede hiç bir şey yoktur ya . Başka özel hastane yokmu canım acıbadem dışında
Insallah onemli birşey yoktur canım. Dua ederim tabi her zmanMaalesef canım o da yakın bir ilçede, bizim ilçede var bir tane akıllara zarar bir yer oraya da gittim daha önce. Kanaman devam ederse hiterpskopi yaptır dedi yolladıdua et benim için sağ salim bir çözülse şu sıkıntım yasin okutacağım.
Evet ama mamayla coğunluk doymş oluyo ya, memeyi az emmiş olmuyo muBazı danışmanlar o şekilde söylüyor bazı danışmanlar sonra alın diyor.
Bana da sonrası mantıklı geliyor açıkçası.
Yemekte en sevdiğimiz şeyi sona bırakırız tadı damağımızda kalır ya o mantık :)
Aynı duyguyu ilk cocuğımda yasadım çok ağlaktı hep böyle mi olacak diye benmde ağladığım zamanlar olduKızlar bir sorum olacak ama gülmeyin, yıllar sonra kızıma kavuştum ve ilk bebeğim deneyimsizim. Bizimki uyanık olduğu zamanlarda genelde ağlıyor, güldüğü zaman çok nadir. 1,2 yaşına falan gelince de hep ağlayacak mı yoksa daha 2,5 aylık diye mi böyle. Hep gülücükler saçan, sevgi dolu ,sıcak kanlı bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Zamanla huyu değişir mi acaba? Belki 2.3. Çocuğu olan anneler vardır, deneyimlerinden faydalanmak isterim.
Benim kızımda akşam mama saatinde 6 gibi memede ağlıyordu.meme reddi yaşayacağım diye çok korktum 1 aydır.normelde emziriyorum gece gündüz.akşam 6 da mama .1 haftadır mamayı verirken 6 7 kez çekio yutkunuo.biberonu çıkarıyorum .memeyi tutuyor.hatta bugün beni güldürdü.kendi bıraktı mememe yapıştı.birde diş çıkarmaya başladığını fark ettik dün.belkide kaşındığı için memeye düştü. Ya bu yüzden ya biberonu çekme taktiğimizden bilemiyorum…tabi yatmadan mama yine veriyorum.kıyamıyorum aç yatmasın diye…belki artık sütüm yetecekti.ama mamaya alıştı akşamları.kesemedim mamayı şekeri düşer aç kalır diye.sağlık ocağında 2.ay kontrolünde 5700 geldi kilosu.4100 doğmuştu bu arada… sağlık ocağındaki hemşire seni bırakır mama yiyosa dedi.çok tedirginim korkuyorum ama gün içerisinde gece emiyor.bu şekilde devam ediyoruz biberon ile.umarımda bırakmazEvet ama mamayla coğunluk doymş oluyo ya, memeyi az emmiş olmuyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?