2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet ama mamayla coğunluk doymş oluyo ya, memeyi az emmiş olmuyo mu

Mamayı doktorun söylediğinden 30 ml daha az veriyorum. Biraz da açlığına göre davranıyorum.
Gün içinde anne sütü alıyor zaten. 1 öğün daha az anne sütü içmesi sakıncalı gelmiyor. Damağında kalan son hissiyat daha önemli geliyor.

Tomrisin emzirme notlarını oku bi googladan aratarak

Atakları retroyla birleşti ondan böyle yıkıldık bence bütün uykusunu almış bir şekilde gece kalktı sabah yediye kadar. Yarım saat uyudu sonra kalktı. Çünkü neden babasını uğurlamasın ki ama anası tuvalete bile gidemesin

Uf bu gece ben de boyleydim sürekli uyandı. Şu an hayata karşı tahammülüm yok hayır eşimi uyandirayim desem onu da yapamıyorum çünkü emmek istiyor yapacağı bir şey yok. Kendimi hiç mutlu hissetmiyorum

Tam diyorum ki çocuğu uyuturken desteği azaltayım. Her geçen gün uyuması için yeni bir destek ekliyorum rutinine Hanımefendinin yeni tercihi emerek uyumak. İşin kötü kısmı bu hafta ameliyatım var. Annemler nasıl bakacak bilmiyorum

Reactions: The
Ya ben o desteksiz uyuma muhabbetine hiç adım bile atmadım. Şu an tek istediğim düzgünce uyuması ya aç değil, sıkıntısı yok ama bir bebek neden uyumaz anlamıyorum. Gözleri kocaman açık yani hiç uykusu da yok anlamıyorum ki ne ara alıyor

Biberonla uyuturlar kızını, onu emerken uyur muhtemelen canım sıkma canını. Ameliyatının zorluğunu tam bilmiyorum ama birkaç güne eski rutinine dönersin muhtemelen

Zor değil inşallah bir gariplik çıkmazsa hızlı toparlarım.

Benimki de aynı dediğin kocaman açıyor gözleri. Gündüz gülmeyen bebek gece laf istiyor, gülüyor yoksa annem bu uykusuzlukla beni asla çekemez diyor herhalde

Hastaneye yatırana kadar yerine alıp pış pış yapıyordum. Bi gittik kesintisiz ayağımda idi. Mecburiyetten ama eve gelince de devamını istedi haliyle. Şimdi emerek uyumak istiyor. Odadan ben çıkmayım istiyor. Öyle
Ben de beşiğine koyayım orda azıcık sallayıp uyusun istiyorum çok görüyor

Cok geçmiş olsun mutlaka başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Emziren bir annesin ısrarla bu kadar rahim söktürücü ilacı verip beklemesi biraz değişik olmuş. Kimse kendi yaptığına pok demez canım. Duzelicek elbette kafaya takma Allah dermansız dert vermesin
20.30 mu adam gündüz uyumadigi gibi gözünden gram uykuda akmıyor aman diyor bu evde şenlik var ne gelen ne giden eksik olmuyor uyursam kaçıririm amannn gene zil çaldı dur bakalım kim gelecek oooo TV de açtı ablam ohhhh biraz çizgi filmde bakayım yaw niye beni öne doğru çevirdi şimdi TV yi izlemiyorum size diyorum aloooo

Mevzu tamamen bizde böyle. O hormon bence bu çocukta yok canım
Off resmen bizim ev parmak ucunda yurumeler, herkes sitttt pistttt yaparak sessizlestirmeler ayakta sallamalar ama en fazla 45 dk uyuyor. Bende bir tek bizde böyle zannediyordum yaaa
Bende ilk çocukta öyle zannetmiştim sonra kolik bir bebek olup devamlı ağlayınca hayat bana çok acımasız gelmişti kont gibiydi suratida yusyuvarlak birşey hiç gulmezdi sonra 4. Aya girdik düzeldi off ne gülücükler, ne agucuklar, sonra sakalasmalar başladı. Battaniyeyi kafasına çekiyordu sonra kollarını çırparak boguluyormus gibi yapıyormuş tabi ben ne bileyim bir aciyordim battaniyeyi çin gibi bakışlar nasıl kandırdım seni gulucukleri düzeliyorlar canım hiç merak etme az kaldı...

Allahım halimizi görüyorsun gece gündüz salgılansın bu hormonları biz de az yatıp uyuyalım, temizlik yapalım, yemek yiyelim, yemek yapalım

Zeyno yaa resmen aynı süreçler. Bizimkide öyleydi dün akşam hatta meme ucunu koparacak kadarda ısırmaya başladı. İki gündür özellikle memede uyuma huyu. Uyuyor yatırıyorum "beni sen memeden nasıl ayirirsin ben onu emzigim yapmıştım" der gibi 10 dk sonra uyanıyor. Anneme dedim Emzige alıştırma vakti geldi galiba denedik ama öğürdü olmadı. Haftaya bende işbaşı yapıyorum nasıl olcak bilmiyorum...

Teşekkür ederim canım inşallah bende sordum süte etki etmez dedi. Dün yine verdi 4 er saat arayla 2şer tane alıyorum haptan. Baya da ağır bir hap içtiğimde beri kanamayı yoğunlaştırdı. Cuma ve cumartesi ayrı 2 doktora randevum var. Bakalım onlar ne diyecek. Daha da olmadı İzmir bize yakın annem izmire götürücez seni ege ya da 9 Eylül araştırma hastanesine diyor. İnşallah dermanım bulunur tez zamanda

Ya zorlanıyorsunuz sizde ama resmen yalnız olmadığıma seviniyorum özür dilerim sorun sadece benim oğlumda değil diyorum. Ama çok yorgunum sizin gibi. Ben böyle zor olacağını hiç düşünmezdim çocuk sahibi olmanın.

Eksik bir şey mi yapıyoruz da bu çocuk böyle oluyor hissiyatı gidiyor en azından dimi

Yaa kolay gelsin şimdiden.
Emziğe ben en başından beri deniyorum çok nadir alıyor genelde tükürüyor.
Weeyi daha çok sevdi.
Sonra nuk mamajoo da aldık ama yok.
Hele Nuku ağzıma bile dokundurmadı.
Sen annenlerde mi kalıyorsun hep bana mı öyle geliyor :)

Benim kızım hep memede uyuyor, başka nasıl bebek uyur bilmiyorum ben
Siz nasıl uyutuyorsunuz ki mormalde?

Sanırım hepimiz aynı zorluklardan geçiyoruz. Ben 6 sene sonra tüp bebekle hamile kalıp doğum yapınca etrafımdakiler kaç sene bekledin sen şikayet etme diyorlar. Ama insan bazen bunalıp içini dökmek istiyor. Evet zor kavuştum, saçının teline zarar gelsin istemem ama yorgunluktan şikayet etmeye de az hakkım olmalı. O yüzden iyi ki bu sayfa var

Benim kızım hep memede uyuyor, başka nasıl bebek uyur bilmiyorum ben
Siz nasıl uyutuyorsunuz ki mormalde?
Emzik tutuyor ise yoruldugunda emzikle uyutabiliyorsun gunduz gece de rahat oluyor emzikle yataga yatirip elini tutup bekliyorsun yorgunsa biraz sonra uyuyor.

Emzik tutuyor ise yoruldugunda emzikle uyutabiliyorsun gunduz gece de rahat oluyor emzikle yataga yatirip elini tutup bekliyorsun yorgunsa biraz sonra uyuyor.

Benim kızım şimdiye kadar hiç memede uyumadı. Emzik verince otomatik olarak göz kapanıyor. Uykusunda bazen düşürüp ağlıyor verince hemen susuyor.
Bebesi emzik tutmayanlarin gözü yaşlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…