Ev emzik koleksiyoncusuna döndü ama tutmuyor hiçbir şekildeBenimde uzun süre öyleydi sonra deneye deneye tuttu bibs emziği daha güzel tuttu ondan sonra diğer emzikleri de tuttu uyanip geri uymalarda iyi oluyor
Evet yaaa tam olarak ruh halim böyle gerçektenEksik bir şey mi yapıyoruz da bu çocuk böyle oluyor hissiyatı gidiyor en azından dimi
Sanırım hepimiz aynı zorluklardan geçiyoruz. Ben 6 sene sonra tüp bebekle hamile kalıp doğum yapınca etrafımdakiler kaç sene bekledin sen şikayet etme diyorlar. Ama insan bazen bunalıp içini dökmek istiyor. Evet zor kavuştum, saçının teline zarar gelsin istemem ama yorgunluktan şikayet etmeye de az hakkım olmalı. O yüzden iyi ki bu sayfa var
Aventin emziğini sıcak suyla ısıtıp veriyorlar bebeğe. Çevremde böylece 3 aylıkken emziğe alıştıran biri oldu.Bebesi emzik tutmayanlarin gözü yaşlı
Canin ayakta salliyormusun. Ben ayağımda sallayip bide netten aspiratör sesini açıp öyle uyutuyorumYa ben o desteksiz uyuma muhabbetine hiç adım bile atmadım. Şu an tek istediğim düzgünce uyuması yaaç değil, sıkıntısı yok ama bir bebek neden uyumaz anlamıyorum. Gözleri kocaman açık yani hiç uykusu da yok anlamıyorum ki ne ara alıyor
Biberonla uyuturlar kızını, onu emerken uyur muhtemelen canım sıkma canını. Ameliyatının zorluğunu tam bilmiyorum ama birkaç güne eski rutinine dönersin muhtemelen
Benimkide 4 tane var hiç birini tutmuyor elini emmeyi battaniyeyi emmeyi tercih ediyorEv emzik koleksiyoncusuna döndü ama tutmuyor hiçbir şekilde
Avent almadım ya alsam mı acaba. O kadar çok emzik aldım ki gerçekten çok kararsızımEvet yaaa tam olarak ruh halim böyle gerçekten
Bi yazı okudum biyerde. “Evet çok seviyorum ama bir gülüşü herşeye değer diye diye hislerimizi açıklamamıza engel oluyorlar. Bende yoruluyorum dinlenmek kafa dinlemek istiyorum.” Şeklinde gidiyordu. Okuyunca evet bende böyle hissediyorum, insanım bende diye rahatlamıştım.
Aventin emziğini sıcak suyla ısıtıp veriyorlar bebeğe. Çevremde böylece 3 aylıkken emziğe alıştıran biri oldu.
Bende de 6 tane varBenimkide 4 tane var hiç birini tutmuyor elini emmeyi battaniyeyi emmeyi tercih ediyoryazık diyom o kadar para verdim
Ya nazar değmesin diye kimseye söylemedim ben. Bir hafta desteksiz uyuttumYa ben o desteksiz uyuma muhabbetine hiç adım bile atmadım. Şu an tek istediğim düzgünce uyuması yaaç değil, sıkıntısı yok ama bir bebek neden uyumaz anlamıyorum. Gözleri kocaman açık yani hiç uykusu da yok anlamıyorum ki ne ara alıyor
Biberonla uyuturlar kızını, onu emerken uyur muhtemelen canım sıkma canını. Ameliyatının zorluğunu tam bilmiyorum ama birkaç güne eski rutinine dönersin muhtemelen
Avent almadım ya alsam mı acaba. O kadar çok emzik aldım ki gerçekten çok kararsızım
Valla o gezerek çok kötü ayga alıştır. Çıngırak falan aspiratör sesini falan ac dururBende de 6 tane varyok yani bir dk bile emmiyor.
Diğer mesajına da burdan cevap vereyim, ayakta sallanmayi da sevmiyor. Uyutma yöntemim ya emme ya da gezerek. İkisi de yorucu tahmin edersin ki
Evdeki aventle bunu deniycem hemenEvet yaaa tam olarak ruh halim böyle gerçekten
Bi yazı okudum biyerde. “Evet çok seviyorum ama bir gülüşü herşeye değer diye diye hislerimizi açıklamamıza engel oluyorlar. Bende yoruluyorum dinlenmek kafa dinlemek istiyorum.” Şeklinde gidiyordu. Okuyunca evet bende böyle hissediyorum, insanım bende diye rahatlamıştım.
Aventin emziğini sıcak suyla ısıtıp veriyorlar bebeğe. Çevremde böylece 3 aylıkken emziğe alıştıran biri oldu.
Ben bu ikilemde kalip aldim sonuc tutmadi. Tutmayan tutumuyor bence kuzu. Yukaridaki oneriyi deneyip tekrar yazarim ama sanaAvent almadım ya alsam mı acaba. O kadar çok emzik aldım ki gerçekten çok kararsızım
Dene de yaz canım çok merak ettimEvdeki aventle bunu deniycem hemen
Ben bu ikilemde kalip aldim sonuc tutmadi. Tutmayan tutumuyor bence kuzu. Yukaridaki oneriyi deneyip tekrar yazarim ama sana
Ben de yarın yaptıracağım çok ağladı mi yaKızlar bugün 2. ay aşıları + Rota aşısını yaptırdım, korkuyla şimdi ateş çıkacak mı bir şey olacak mı diye bekliyorum bakalımDoktor ateşini popodan ölç dedi, 38’i geçerse fitili verirsin dedi ama siz nasıl ölçtünüz ateşini?
Bir de özel aşılar için böyle bi planlama yaptık bakalım, aşısız ayımız yok gerçekten ama hepsi iyiliği için işte. Geçen ayki bir aşıydı diye mi bilmiyorum pek etkilenmemiştim ama bu sefer bebe ağladı ben ağladım aşı olurken çok kötü oldum ya
Ben kesinlikle su verilmez diye biliyordum ama arada dili temizlensin diye su vermemi söyledi ayrıca doktor. Konak için de kafasında zeytinyağını 5 saat bekletmemi söyledi ama öyle yağlı yağlı 5 saat nasıl olacak ben de bilmiyorum
Ben banyoda yarim saat sürüyorum sonra tarıyorum .daha sonra yıkıyorum hepsi suya dokuluyo banyodan sonrada tariyom hiç bir şey kalmiyoKızlar bugün 2. ay aşıları + Rota aşısını yaptırdım, korkuyla şimdi ateş çıkacak mı bir şey olacak mı diye bekliyorum bakalımDoktor ateşini popodan ölç dedi, 38’i geçerse fitili verirsin dedi ama siz nasıl ölçtünüz ateşini?
Bir de özel aşılar için böyle bi planlama yaptık bakalım, aşısız ayımız yok gerçekten ama hepsi iyiliği için işte. Geçen ayki bir aşıydı diye mi bilmiyorum pek etkilenmemiştim ama bu sefer bebe ağladı ben ağladım aşı olurken çok kötü oldum ya
Ben kesinlikle su verilmez diye biliyordum ama arada dili temizlensin diye su vermemi söyledi ayrıca doktor. Konak için de kafasında zeytinyağını 5 saat bekletmemi söyledi ama öyle yağlı yağlı 5 saat nasıl olacak ben de bilmiyorum
Canım önce muayene oldu, orada bir yıktı ortalığı zaten aşılar da bonus olduBen de yarın yaptıracağım çok ağladı mi yakucağında tutarken falan ağlıyor mu, bacaklarına dokununca vs
Ben 4,5 saat arayla calpol şurup verdim çok şükür ateş çıkmadan atlattık :) konak için benim izimin kaşında var zeytin yağı sürüyorumKızlar bugün 2. ay aşıları + Rota aşısını yaptırdım, korkuyla şimdi ateş çıkacak mı bir şey olacak mı diye bekliyorum bakalımDoktor ateşini popodan ölç dedi, 38’i geçerse fitili verirsin dedi ama siz nasıl ölçtünüz ateşini?
Kızımın yazacaktım yanlış olduBen 4,5 saat arayla calpol şurup verdim çok şükür ateş çıkmadan atlattık :) konak için benim izimin kaşında var zeytin yağı sürüyorum
Anladım canım sevindim çok sıkıntılı olmamış gibi yine de. İnşallah ateşi falan da çıkmaz da kolaylıkla biter giderCanım önce muayene oldu, orada bir yıktı ortalığı zaten aşılar da bonus olduAşılarda da çok ağladı, babası tutuyodu ama benim de parmağıma yapıştı, bana bakarak ağladı filan çok kötü oldum Ama kaldırıp kucağıma alınca sustu çok şükür devamı gelmedi. Aşıları 5 saat önce oldu, şimdilik normal gibi, ekstra ağlaması yok ama ben de çok aşı yerlerine dokunmuyorum canım. Bakalım inşallah sorunsuz atlatırız aşı sonrası süreci
Evet yaaa tam olarak ruh halim böyle gerçekten
Ben ikisini de denedim tutmayınca tutmuyorBurası olmasa ruh halimizi zor toparlarız ama :)
Zorlanıyoruz diye sevmiyor muyuz sanki. Bu insanları da anlamak mümkün değil.
Hepimiz şükrediyoruz sağlıklı çok şükür yanımızda yavrularımız.
Emziği canı istediği kadar alıyor. Genelde 3 saniye kadar sürüyor. Gaz damlasının üzerine veriyorum artık yutarken tutsun diye
sıcak suya bilinçli olarak değil ama genelde yıkayıp verince hep ılık şekilde verdim.
İstemiyor.
Şu bibs gibi tiplerden almadım bi.
Hep damaklı denedim.
Onlardan mı denesek ki bir de.
Avent almadım ya alsam mı acaba. O kadar çok emzik aldım ki gerçekten çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?