2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eksik bir şey mi yapıyoruz da bu çocuk böyle oluyor hissiyatı gidiyor en azından dimi
Evet yaaa tam olarak ruh halim böyle gerçekten

Bi yazı okudum biyerde. “Evet çok seviyorum ama bir gülüşü herşeye değer diye diye hislerimizi açıklamamıza engel oluyorlar. Bende yoruluyorum dinlenmek kafa dinlemek istiyorum.” Şeklinde gidiyordu. Okuyunca evet bende böyle hissediyorum, insanım bende diye rahatlamıştım.

Bebesi emzik tutmayanlarin gözü yaşlı
Aventin emziğini sıcak suyla ısıtıp veriyorlar bebeğe. Çevremde böylece 3 aylıkken emziğe alıştıran biri oldu.

Canin ayakta salliyormusun. Ben ayağımda sallayip bide netten aspiratör sesini açıp öyle uyutuyorum

Reactions: The
Avent almadım ya alsam mı acaba. O kadar çok emzik aldım ki gerçekten çok kararsızım

Benimkide 4 tane var hiç birini tutmuyor elini emmeyi battaniyeyi emmeyi tercih ediyor yazık diyom o kadar para verdim
Bende de 6 tane var yok yani bir dk bile emmiyor.

Diğer mesajına da burdan cevap vereyim, ayakta sallanmayi da sevmiyor. Uyutma yöntemim ya emme ya da gezerek. İkisi de yorucu tahmin edersin ki

Ya nazar değmesin diye kimseye söylemedim ben. Bir hafta desteksiz uyuttum kundak yapıp yatırıp odadan çıkıyodum. Kendi kendine uyuyordu. Gece uykusuna geçerken bile sallamıyordum. Ama birden hepsi uçup gitti. Resmen oğlumu başka bebekle değiştirmiş gibiler

Avent almadım ya alsam mı acaba. O kadar çok emzik aldım ki gerçekten çok kararsızım

Emzik emmeyenler onunla tuttu sadece diye yazıyor sosyal medyada. Hatta onunda tutmamış. Isıtıp verdim bi süre sonra tuttu artık dedi.

Bende de 6 tane var yok yani bir dk bile emmiyor.

Diğer mesajına da burdan cevap vereyim, ayakta sallanmayi da sevmiyor. Uyutma yöntemim ya emme ya da gezerek. İkisi de yorucu tahmin edersin ki
Valla o gezerek çok kötü ayga alıştır. Çıngırak falan aspiratör sesini falan ac durur

Kızlar bugün 2. ay aşıları + Rota aşısını yaptırdım, korkuyla şimdi ateş çıkacak mı bir şey olacak mı diye bekliyorum bakalım Doktor ateşini popodan ölç dedi, 38’i geçerse fitili verirsin dedi ama siz nasıl ölçtünüz ateşini?

Bir de özel aşılar için böyle bi planlama yaptık bakalım, aşısız ayımız yok gerçekten ama hepsi iyiliği için işte. Geçen ayki bir aşıydı diye mi bilmiyorum pek etkilenmemiştim ama bu sefer bebe ağladı ben ağladım aşı olurken çok kötü oldum ya

Ben kesinlikle su verilmez diye biliyordum ama arada dili temizlensin diye su vermemi söyledi ayrıca doktor. Konak için de kafasında zeytinyağını 5 saat bekletmemi söyledi ama öyle yağlı yağlı 5 saat nasıl olacak ben de bilmiyorum

Eklentiler

• 7BE7D95F-9553-46AF-BF22-DD8342D7356E.webp
    100 KB · Görüntüleme: 48
Evdeki aventle bunu deniycem hemen
Ben bu ikilemde kalip aldim sonuc tutmadi. Tutmayan tutumuyor bence kuzu. Yukaridaki oneriyi deneyip tekrar yazarim ama sana

Ben de yarın yaptıracağım çok ağladı mi ya kucağında tutarken falan ağlıyor mu, bacaklarına dokununca vs

Ben banyoda yarim saat sürüyorum sonra tarıyorum .daha sonra yıkıyorum hepsi suya dokuluyo banyodan sonrada tariyom hiç bir şey kalmiyo

Ben de yarın yaptıracağım çok ağladı mi ya kucağında tutarken falan ağlıyor mu, bacaklarına dokununca vs
Canım önce muayene oldu, orada bir yıktı ortalığı zaten aşılar da bonus oldu Aşılarda da çok ağladı, babası tutuyodu ama benim de parmağıma yapıştı, bana bakarak ağladı filan çok kötü oldum Ama kaldırıp kucağıma alınca sustu çok şükür devamı gelmedi. Aşıları 5 saat önce oldu, şimdilik normal gibi, ekstra ağlaması yok ama ben de çok aşı yerlerine dokunmuyorum canım. Bakalım inşallah sorunsuz atlatırız aşı sonrası süreci

Ben 4,5 saat arayla calpol şurup verdim çok şükür ateş çıkmadan atlattık :) konak için benim izimin kaşında var zeytin yağı sürüyorum

Anladım canım sevindim çok sıkıntılı olmamış gibi yine de. İnşallah ateşi falan da çıkmaz da kolaylıkla biter gider

Burası olmasa ruh halimizi zor toparlarız ama :)

Zorlanıyoruz diye sevmiyor muyuz sanki. Bu insanları da anlamak mümkün değil.
Hepimiz şükrediyoruz sağlıklı çok şükür yanımızda yavrularımız.

Emziği canı istediği kadar alıyor. Genelde 3 saniye kadar sürüyor. Gaz damlasının üzerine veriyorum artık yutarken tutsun diye
sıcak suya bilinçli olarak değil ama genelde yıkayıp verince hep ılık şekilde verdim.
İstemiyor.
Şu bibs gibi tiplerden almadım bi.
Hep damaklı denedim.
Onlardan mı denesek ki bir de.

Ben ikisini de denedim tutmayınca tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…