Ben ikisini de denedim tutmayınca tutmuyor
Ben de ayni cnm. Hep memede uyudu. Uykusu gelince baska turlu sakinlestiremiyorum. Bazen misafir fln gelince uykuyu kacirinca cok agliyo o zamnda kucakta gezerken uyuyakaldigi oluyo ama kesinlikle durmadan pis pisliycan hoplatcan ve yuruycen. Biri eksik olursa agliyo. Gun icinde de bu sekildeyiz cok yorucu sirtim kopuyo. O yuzden memede uyutmayi cok sewiyorum. Sakin sakin sicak sicak mis gibiBenim kızım hep memede uyuyor, başka nasıl bebek uyur bilmiyorum ben
Siz nasıl uyutuyorsunuz ki mormalde?
Boyle diyenlere sinir oluyorum yaa. Kuzenimde 7 yildan sonra kavustu bebgine. Annesi hic sikayet etmeye hakkin yok fln derdi sinir olurduk. Ne alaka zor olmus olabilir Allaha cok sukur. Hepimiz insaniz ve surec gercekten zor. Sen hic kafana takma ve yoruldugunu saklamaya calisma cnm. Kuzenim oyle yapardi rahat birak kendiniSanırım hepimiz aynı zorluklardan geçiyoruz. Ben 6 sene sonra tüp bebekle hamile kalıp doğum yapınca etrafımdakiler kaç sene bekledin sen şikayet etme diyorlar. Ama insan bazen bunalıp içini dökmek istiyor. Evet zor kavuştum, saçının teline zarar gelsin istemem ama yorgunluktan şikayet etmeye de az hakkım olmalı. O yüzden iyi ki bu sayfa var
Aynı bizimki deUykuya geçişte filan kolay olur diyorlar ama nerde bizimkilerde...
Bizde de babası emziğe alışsın derdinde.
Aynı bizimki deher dışarı çıktığımızda bir emzik aldırıyordu bana. Ne yapıp edelim bulalım seveceği emziği diyor ama üst segmentten, kötü uyduruk emziklere kadar her şeyi denedim aventi denemedim ama. matmazel34 kanıma girdi , pahalı gerçekten ama ya tutarsa diye düşünüp duruyorum,
Canım menenjit 3ayda mi yaptircanCanım önce muayene oldu, orada bir yıktı ortalığı zaten aşılar da bonus olduAşılarda da çok ağladı, babası tutuyodu ama benim de parmağıma yapıştı, bana bakarak ağladı filan çok kötü oldum Ama kaldırıp kucağıma alınca sustu çok şükür devamı gelmedi. Aşıları 5 saat önce oldu, şimdilik normal gibi, ekstra ağlaması yok ama ben de çok aşı yerlerine dokunmuyorum canım. Bakalım inşallah sorunsuz atlatırız aşı sonrası süreci
Ay bilmiyorum ya alasım yok hiç. Kanıma girmeyin. İki kutu mama alırım o paraya en azından yer yavrum
Benim kızım hep memede uyuyor, başka nasıl bebek uyur bilmiyorum ben
Siz nasıl uyutuyorsunuz ki mormalde?
Allah allah nasıl mama alıcak emziğin parasıyla dedim ve fiyatına baktım. Aman allahımm benim aldığımla alakası yok fiyatın şok oldum.
Geçen ay amazon indirim yapmıştı keşke söyleseymişim burda. Aşırı şaşırdım yeni fiyatına.
Avent aldik emzik tutmayan kızıma tanesi 100 liraydı sanırım tutmadıAynı bizimki deher dışarı çıktığımızda bir emzik aldırıyordu bana. Ne yapıp edelim bulalım seveceği emziği diyor ama üst segmentten, kötü uyduruk emziklere kadar her şeyi denedim aventi denemedim ama. matmazel34 kanıma girdi , pahalı gerçekten ama ya tutarsa diye düşünüp duruyorum,
Canım menenjit için Bexsero aşısını 3., 5. ve 15. aylarda, Nimenrix aşısını da 6-12. aylarda yaptırıcamCanım menenjit 3ayda mi yaptircan
Hadi yaAvent aldik emzik tutmayan kızıma tanesi 100 liraydı sanırım tutmadı
Nimenrix neymiş ya . Valla bizim de yarın 3 ay 5 günlük olduk bakalim bizim doktor ne dicek hem rota hemde menenjit yaptircam ateş yapar diyede çok korkuyorumCanım menenjit için Bexsero aşısını 3., 5. ve 15. aylarda, Nimenrix aşısını da 6-12. aylarda yaptırıcam
Canim cok gecmis olsun. Umarim problemin tez zamanda cozulur. Muhtemelen parca kalmistir diye dusunuyorum veya rahme bir zarar verildi. Dedigin gibi baska bir doktorun gormesi cok daha iyi olur. Umarim onemli bir problem yoktur.Teşekkür ederim canım inşallahbende sordum süte etki etmez dedi. Dün yine verdi 4 er saat arayla 2şer tane alıyorum haptan. Baya da ağır bir hap içtiğimde beri kanamayı yoğunlaştırdı. Cuma ve cumartesi ayrı 2 doktora randevum var. Bakalım onlar ne diyecek. Daha da olmadı İzmir bize yakın annem izmire götürücez seni ege ya da 9 Eylül araştırma hastanesine diyor. İnşallah dermanım bulunur tez zamanda
Çok teşekkür ederimCanim cok gecmis olsun. Umarim problemin tez zamanda cozulur. Muhtemelen parca kalmistir diye dusunuyorum veya rahme bir zarar verildi. Dedigin gibi baska bir doktorun gormesi cok daha iyi olur. Umarim onemli bir problem yoktur.
Canım ikisi de menenjit aşısıymış, biri menenjitin 4 türüne diğeri de bir türüne karşı koruyormuş. İnşallah sıkıntısız geçer senin de. Ateş beni de korkutuyor, bir de ilk çocuk olduğu için ekstra korkuyorum tecrübesizliğim yüzünden.Nimenrix neymiş ya . Valla bizim de yarın 3 ay 5 günlük olduk bakalim bizim doktor ne dicek hem rota hemde menenjit yaptircam ateş yapar diyede çok korkuyorum
Bakalım ya cocuk doktoru hangisini dicek. Ewt ateş çok korkutucu bende sürekli takip edicemCanım ikisi de menenjit aşısıymış, biri menenjitin 4 türüne diğeri de bir türüne karşı koruyormuş. İnşallah sıkıntısız geçer senin de. Ateş beni de korkutuyor, bir de ilk çocuk olduğu için ekstra korkuyorum tecrübesizliğim yüzünden.
Bu arada ateş olursa fitil daha iyi dedi doktor, 15-20 dk da etki ettiği için.
Vazgec bence. Bu yöntemlede tutmadıHadi yavazgeçiyor gibiyim bu sevdadan
Aynı bizimki deher dışarı çıktığımızda bir emzik aldırıyordu bana. Ne yapıp edelim bulalım seveceği emziği diyor ama üst segmentten, kötü uyduruk emziklere kadar her şeyi denedim aventi denemedim ama. matmazel34 kanıma girdi , pahalı gerçekten ama ya tutarsa diye düşünüp duruyorum,
Avent ilk aldigim emzikti malesef benim ki almiyor.Eveeet bugün sevgili kocam eve gelmiş diyor ki bugün kadın hocalarla konuşurken avent bir de bibs diye bir marka söylediler alıyım mı diyorfiyatına bi bak ondan sonra dedim alışacağına dair az umudum olsa ah gözüme gelmez de.
Avent ilk aldigim emzikti malesef benim ki almiyor.
Avent ultra air denedim.
Wee baby damakli denedim
Tommy time denedim.
Nuk damakli denedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?