2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim kızım hep memede uyuyor, başka nasıl bebek uyur bilmiyorum ben
Siz nasıl uyutuyorsunuz ki mormalde?
Ben de ayni cnm. Hep memede uyudu. Uykusu gelince baska turlu sakinlestiremiyorum. Bazen misafir fln gelince uykuyu kacirinca cok agliyo o zamnda kucakta gezerken uyuyakaldigi oluyo ama kesinlikle durmadan pis pisliycan hoplatcan ve yuruycen. Biri eksik olursa agliyo. Gun icinde de bu sekildeyiz cok yorucu sirtim kopuyo. O yuzden memede uyutmayi cok sewiyorum. Sakin sakin sicak sicak mis gibi
Boyle diyenlere sinir oluyorum yaa. Kuzenimde 7 yildan sonra kavustu bebgine. Annesi hic sikayet etmeye hakkin yok fln derdi sinir olurduk. Ne alaka zor olmus olabilir Allaha cok sukur. Hepimiz insaniz ve surec gercekten zor. Sen hic kafana takma ve yoruldugunu saklamaya calisma cnm. Kuzenim oyle yapardi rahat birak kendini

Uykuya geçişte filan kolay olur diyorlar ama nerde bizimkilerde...
Bizde de babası emziğe alışsın derdinde.
Aynı bizimki de her dışarı çıktığımızda bir emzik aldırıyordu bana. Ne yapıp edelim bulalım seveceği emziği diyor ama üst segmentten, kötü uyduruk emziklere kadar her şeyi denedim aventi denemedim ama. matmazel34 kanıma girdi , pahalı gerçekten ama ya tutarsa diye düşünüp duruyorum,

Ay bilmiyorum ya alasım yok hiç. Kanıma girmeyin. İki kutu mama alırım o paraya en azından yer yavrum

Reactions: The
Canım menenjit 3ayda mi yaptircan

Ay bilmiyorum ya alasım yok hiç. Kanıma girmeyin. İki kutu mama alırım o paraya en azından yer yavrum

Allah allah nasıl mama alıcak emziğin parasıyla dedim ve fiyatına baktım. Aman allahımm benim aldığımla alakası yok fiyatın şok oldum.
Geçen ay amazon indirim yapmıştı keşke söyleseymişim burda. Aşırı şaşırdım yeni fiyatına.

Benim kızım hep memede uyuyor, başka nasıl bebek uyur bilmiyorum ben
Siz nasıl uyutuyorsunuz ki mormalde?

İlk başta burun temizliği bez değiştirme emzirme gaz çıkarıp öpüp beşiğine koyup pışpışlıyordum. Rutinlerine sadık kalır bebekler dediler.
Ah eski günler.
Sonra yoğun bakım sürecinde ayağa alışmak zorunda kaldı. Çok zor 8-9 gün geçirdik. Başka türlü o seste uyuyamadı.
Bir kaç gündür de emerek uyumak istiyor sadece.
Her geçen gün uyku desteğini arttırıyoruz çok korkutuyor durum beni.

Hamile kaldığımda keşke herşeyi alsaymışım diyorum bazen.

Avent aldik emzik tutmayan kızıma tanesi 100 liraydı sanırım tutmadı

Canım menenjit için Bexsero aşısını 3., 5. ve 15. aylarda, Nimenrix aşısını da 6-12. aylarda yaptırıcam
Nimenrix neymiş ya . Valla bizim de yarın 3 ay 5 günlük olduk bakalim bizim doktor ne dicek hem rota hemde menenjit yaptircam ateş yapar diyede çok korkuyorum

Canim cok gecmis olsun. Umarim problemin tez zamanda cozulur. Muhtemelen parca kalmistir diye dusunuyorum veya rahme bir zarar verildi. Dedigin gibi baska bir doktorun gormesi cok daha iyi olur. Umarim onemli bir problem yoktur.

Canim cok gecmis olsun. Umarim problemin tez zamanda cozulur. Muhtemelen parca kalmistir diye dusunuyorum veya rahme bir zarar verildi. Dedigin gibi baska bir doktorun gormesi cok daha iyi olur. Umarim onemli bir problem yoktur.
Çok teşekkür ederim inşallah canım inşallah

Nimenrix neymiş ya . Valla bizim de yarın 3 ay 5 günlük olduk bakalim bizim doktor ne dicek hem rota hemde menenjit yaptircam ateş yapar diyede çok korkuyorum
Canım ikisi de menenjit aşısıymış, biri menenjitin 4 türüne diğeri de bir türüne karşı koruyormuş. İnşallah sıkıntısız geçer senin de. Ateş beni de korkutuyor, bir de ilk çocuk olduğu için ekstra korkuyorum tecrübesizliğim yüzünden.

Bu arada ateş olursa fitil daha iyi dedi doktor, 15-20 dk da etki ettiği için.

Bakalım ya cocuk doktoru hangisini dicek. Ewt ateş çok korkutucu bende sürekli takip edicem

Eveeet bugün sevgili kocam eve gelmiş diyor ki bugün kadın hocalarla konuşurken avent bir de bibs diye bir marka söylediler alıyım mı diyor fiyatına bi bak ondan sonra dedim alışacağına dair az umudum olsa ah gözüme gelmez de.

Avent ilk aldigim emzikti malesef benim ki almiyor.

Avent ultra air denedim.
Wee baby damakli denedim
Tommy time denedim.
Nuk damakli denedim.

Avent ilk aldigim emzikti malesef benim ki almiyor.

Avent ultra air denedim.
Wee baby damakli denedim
Tommy time denedim.
Nuk damakli denedim.

Aldı mı?

Mamajoo, nuk, wee damaklıları denedim. Weeyi arada da olsa aldı kabul ama onun içine su birikiyor.

Alasım yok benim.
Belki ucuz olan bibse benzeyenlerden denerim bi tane daha yoksa yok. Ne yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…