Hayir canim almadi ögurme hareketi yapiyor.Aldı mı?
Mamajoo, nuk, wee damaklıları denedim. Weeyi arada da olsa aldı kabul ama onun içine su birikiyor.
Alasım yok benim.
Belki ucuz olan bibse benzeyenlerden denerim bi tane daha yoksa yok. Ne yapayım.
İnşallah iZmire gelmeme gerek kalmadan çözümünü bulursunki bulacağına inanıyorum canım. Allah şifalar versinTeşekkür ederim canım inşallahbende sordum süte etki etmez dedi. Dün yine verdi 4 er saat arayla 2şer tane alıyorum haptan. Baya da ağır bir hap içtiğimde beri kanamayı yoğunlaştırdı. Cuma ve cumartesi ayrı 2 doktora randevum var. Bakalım onlar ne diyecek. Daha da olmadı İzmir bize yakın annem izmire götürücez seni ege ya da 9 Eylül araştırma hastanesine diyor. İnşallah dermanım bulunur tez zamanda
Yaa kolay gelsin şimdiden.
Emziğe ben en başından beri deniyorum çok nadir alıyor genelde tükürüyor.
Weeyi daha çok sevdi.
Sonra nuk mamajoo da aldık ama yok.
Hele Nuku ağzıma bile dokundurmadı.
Sen annenlerde mi kalıyorsun hep bana mı öyle geliyor :)
Valla dua ederekBenim kızım hep memede uyuyor, başka nasıl bebek uyur bilmiyorum ben
Siz nasıl uyutuyorsunuz ki mormalde?
Vallahi popodan ölçüldüğü mu hic duymadım kızKızlar bugün 2. ay aşıları + Rota aşısını yaptırdım, korkuyla şimdi ateş çıkacak mı bir şey olacak mı diye bekliyorum bakalımDoktor ateşini popodan ölç dedi, 38’i geçerse fitili verirsin dedi ama siz nasıl ölçtünüz ateşini?
Bir de özel aşılar için böyle bi planlama yaptık bakalım, aşısız ayımız yok gerçekten ama hepsi iyiliği için işte. Geçen ayki bir aşıydı diye mi bilmiyorum pek etkilenmemiştim ama bu sefer bebe ağladı ben ağladım aşı olurken çok kötü oldum ya
Ben kesinlikle su verilmez diye biliyordum ama arada dili temizlensin diye su vermemi söyledi ayrıca doktor. Konak için de kafasında zeytinyağını 5 saat bekletmemi söyledi ama öyle yağlı yağlı 5 saat nasıl olacak ben de bilmiyorum
İkisininde mi yaptiricaz? Ya benim şöyle bir şeyim oluyor ben ne zaman çocuk doktoruna gitsem bir aptallasiyorum. Doktorun dediklerini can kulagiyla dinlesemde çıkınca odadan şöyle dedi demi böyle mi söyledi diyorum veya unutuyorum. Bunu ilk cocuktaki çocuk doktorumuz çözdü, bir kere söylediği birşeyi yanlış mı yapmistim veya yapmamıştım galiba. Artık her odadan çıkmadan bana tekrarlatiyorduCanım menenjit için Bexsero aşısını 3., 5. ve 15. aylarda, Nimenrix aşısını da 6-12. aylarda yaptırıcam
İkisinide aldım canım gerçekten çok zamlanmis namussuzlarEveeet bugün sevgili kocam eve gelmiş diyor ki bugün kadın hocalarla konuşurken avent bir de bibs diye bir marka söylediler alıyım mı diyorfiyatına bi bak ondan sonra dedim alışacağına dair az umudum olsa ah gözüme gelmez de.
Canım wee baby böyle yeni emzik çıkarmış, bibse benziyor. Bibse göre kat kat ucuz, bulursanız deneyin bakalım tutar inşallah minnoşlarınızAldı mı?
Mamajoo, nuk, wee damaklıları denedim. Weeyi arada da olsa aldı kabul ama onun içine su birikiyor.
Alasım yok benim.
Belki ucuz olan bibse benzeyenlerden denerim bi tane daha yoksa yok. Ne yapayım.
Ben bunuda aldim eczaneden bibsle ve anne göğsüyle alakasi yok bizimde böyle bir emzigimiz olsun diye yapmislar resmenCanım wee baby böyle yeni emzik çıkarmış, bibse benziyor. Bibse göre kat kat ucuz, bulursanız deneyin bakalım tutar inşallah minnoşlarınız
Yaa supermisss canım bende bakayım çünkü pahalı bir Emzige alışması kaybolduğu zaman keseye zarar olarak geri dönüyorCanım wee baby böyle yeni emzik çıkarmış, bibse benziyor. Bibse göre kat kat ucuz, bulursanız deneyin bakalım tutar inşallah minnoşlarınız
Anında geri vitese takıp Geri geliyorum vazgeçtim almayayımBen bunuda aldim eczaneden bibsle ve anne göğsüyle alakasi yok bizimde böyle bir emzigimiz olsun diye yapmislar resmenSert ve asiri kotu ben olsam bunu bende emmem
Kızlar walla size öyle geliyor mu bilmem de martta işe başlıcam ama istiyorum da yani birkaç ay 12 de çıkcam 4 saat evden ayrı kalmak iyi gelecek gibime geliyo işte dinlenirim biraz bari
Canım wee baby böyle yeni emzik çıkarmış, bibse benziyor. Bibse göre kat kat ucuz, bulursanız deneyin bakalım tutar inşallah minnoşlarınız
annemler bizimle kalıyordu, ben rahatım çok yerinde biraz bozayim dedim onların peşine İzmir'e geldim, ailem kendi evlerine geldiler yani. Sonra kaldık burda 1.5 ay oldu işte çok şükür p.tesi donucekmisiz İstanbul'a. Orada alt katta biz, üst katta annemler kalıyor. Benim kızıma baktılar 6 sene allah razı olsun, bunda birazcık bakarız dediler sonra İzmir'e dönüş yapicaklar tamamen canım. İki aile yaşıyoruz zorluklarida var guzellikleride. Aklım evde kalmıyor. Biz bu pandemiden çok etkilendik, eşimin şuan iş durumu belirsiz. Ailem her anlamda destekler bize Allah bin kere razı olsun onlardan
İkisinide aldım canım gerçekten çok zamlanmis namussuzlarikisinide tutmadiii sadece eee bibs i tuttu bir ara meme şaşkınlığı yaşayınca hemen emziği bıraktık. Alacaksan bibs al derim o zaman. Avent kendi türünde tek. İlk kızımda avent aldık başka hiçbir markada onun gibi bir emzik modeli bulamadık. Her kaybettiğimde 80 lira veriyordum ve bir daha çocuğum olursa bakkal emzigine alistiricam diyordum. Bunuda göz önüne alın çok kayboluyor biraz daha buyuyunce
Hayir canim almadi ögurme hareketi yapiyor.
Cok nadir belki 3 5 defa hepsi ile arada bi cuk cuk yapiyor ama tutmuyor. Hergun deniyorum gibi bisey
Tam uyutuyorum ahh abisi benı de uyutt dıye odaya bır gırıyo20.30 muresmen mümkün değil gibi geliyor bana şu an o saatlerde uyuması. Çünkü asla o saatlerde uyumuyor. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim bebeğim biz uyumadan uyumuyor , nasıl hissediyor bilmiyorum. Halbuki o uyurken resmen parmak ucumuzda yürüyoruz ama yok yani.
Kız benimki resmen gündüz 10dan akşam 11 e kadar yarım saat uyuduğu oluyor. Kucağımda uyursa ne âlâ, saatlerce uyuyabilir ama yatınca uyumuyor. Sürekli de kucağımda tutamam ki. Hele slingde aralıksız 2-3 saat uyuduğunu biliyorum. Sürekli onda tutsam gündüz en az 5-6 saat uyur ama belim ağrıyor bir yerden sonra .
Seninki hangi tip sling ? Benimki normal esnek penye tipi olanlardan wrap diye geçiyordu sanırım
Ya zorlanıyorsunuz sizde ama resmen yalnız olmadığıma seviniyorum özür dilerimsorun sadece benim oğlumda değil diyorum. Ama çok yorgunum sizin gibi. Ben böyle zor olacağını hiç düşünmezdim çocuk sahibi olmanın.
Benim kızım hep memede uyuyor, başka nasıl bebek uyur bilmiyorum ben
Siz nasıl uyutuyorsunuz ki mormalde?
Doğuma bibsle gittimBurası olmasa ruh halimizi zor toparlarız ama :)
Zorlanıyoruz diye sevmiyor muyuz sanki. Bu insanları da anlamak mümkün değil.
Hepimiz şükrediyoruz sağlıklı çok şükür yanımızda yavrularımız.
Emziği canı istediği kadar alıyor. Genelde 3 saniye kadar sürüyor. Gaz damlasının üzerine veriyorum artık yutarken tutsun diye
sıcak suya bilinçli olarak değil ama genelde yıkayıp verince hep ılık şekilde verdim.
İstemiyor.
Şu bibs gibi tiplerden almadım bi.
Hep damaklı denedim.
Onlardan mı denesek ki bir de.
Kaliteden anlıyor dedim Philips aldım tutmadı, bu çok büyük ya küçük ağzına nasıl girecek dedik kaldırdık, bibs aldık aaa bu ne minnak ve hafif bunu kesin tutar dedim bir öğürüşü bakışı var banaAnladım ya hem çok zor hem de kolaylıkları oluyor. Umarım en kısa zamanda gönlünüzce düzeninize geçersin.
Ya bibs alsam mı dedim kaç kere, evimin hemen yanında bebek mağazası var skip hoplar bilmem ne markalar her seferinde çok pahalı ya deyip çıkıyorum.
Annem de kaybolup duracak başla çoğu çocuk bakkal emziği sever denemeye ucuzdan demişti
Ahhhhj o geçmiş zaman ahhhTam uyutuyorum ahh abisi benı de uyutt dıye odaya bır gırıyo
Sonuc abı uyuyo anne bebek ayakta
Valla bebişi öğrendıgım zaman tek endısem 6 yıl sonra yenıden uykusuzluk oldu
Ama geçiyo
Oğlum ne guzel odasına gidip uyuyooBızde
Dınlenmıs oluyoduk bı zamanlar yanı öyleydı sanırım
Gecmiş gün tam hatrlayamadm
bende asla düşünmezdim
Ama hastalıklardan sonra en zoru uykusuzluk
tam olarak böyleyım
Emerken uyumadıysa elım ayagıma dolasıyo nasıl uyuyacak sımdı dıye
Doğuma bibsle gittim
Tutmayan tutmuyo canım
Evde kımbılır nerde bibs
O derece umudumu kaybettm emzıkten
Doktorda bana da bisey oluyo ne dedigini anliyorum ne ben soyliyceklerimi sorcaklarimi sorabiliyorum. Cocugu soy giydirden mi oluyo acaba diye dusunuyorum. Bi de genellikle agliyo bizimki doktoru duyamadigim bile oluyo. Baktin mi dr. Osman gonulala cnm?İnşallah iZmire gelmeme gerek kalmadan çözümünü bulursunki bulacağına inanıyorum canım. Allah şifalar versin
annemler bizimle kalıyordu, ben rahatım çok yerinde biraz bozayim dedim onların peşine İzmir'e geldim, ailem kendi evlerine geldiler yani. Sonra kaldık burda 1.5 ay oldu işte çok şükür p.tesi donucekmisiz İstanbul'a. Orada alt katta biz, üst katta annemler kalıyor. Benim kızıma baktılar 6 sene allah razı olsun, bunda birazcık bakarız dediler sonra İzmir'e dönüş yapicaklar tamamen canım. İki aile yaşıyoruz zorluklarida var guzellikleride. Aklım evde kalmıyor. Biz bu pandemiden çok etkilendik, eşimin şuan iş durumu belirsiz. Ailem her anlamda destekler bize Allah bin kere razı olsun onlardan
Valla dua ederekbazen sallayarak şuan sallıyorum mesela. Bazen kendi haline birakiyorim söyleme söylene uyuyo bazende salıncakta sallayarak bu işi babam yapıyor ona kitledim eşim 10.dk sonra gel bu çocuk meme istiyor diye bağırıyor ona daha tam kitleyemedim Bu arada 2 ve 3m aylık bebeklerde daha uyku düzeni oturmaz diyede üstünde durmuyorum gibi. Önce beslenme düzeni kurup buna göre uykusuda şekillenir diye bekliyorum. Özellikle ben ise gidince nasıl bir düzen kuracak onu bekliyorum...
Vallahi popodan ölçüldüğü mu hic duymadım kızbenim çok eski Braun kulaktan ölçen var şimdi 1000 lira olmuş. Onuda kulağının içine kadar sokuyorum.
Geçen bende verdim 1-2 kaşık su canım. Arada verilebilir bencede.
Yok yaa 5 saat bekletme canım, alt açma örtüsü serdim ben sürdüm 10 dk bekledim taradim. Tek seferde çıkmıyor zaten konak. Bir kaç defa yaparsın banyodan önce.
İkisininde mi yaptiricaz? Ya benim şöyle bir şeyim oluyor ben ne zaman çocuk doktoruna gitsem bir aptallasiyorum. Doktorun dediklerini can kulagiyla dinlesemde çıkınca odadan şöyle dedi demi böyle mi söyledi diyorum veya unutuyorum. Bunu ilk cocuktaki çocuk doktorumuz çözdü, bir kere söylediği birşeyi yanlış mı yapmistim veya yapmamıştım galiba. Artık her odadan çıkmadan bana tekrarlatiyordubu neden oluyor bende bilmiyorum panik yapıyorum galiba... Yarın kontrole goturucem doktora tekrar sorucam su aşıyı bir daha hala yaptiramadim.
İkisinide aldım canım gerçekten çok zamlanmis namussuzlarikisinide tutmadiii sadece eee bibs i tuttu bir ara meme şaşkınlığı yaşayınca hemen emziği bıraktık. Alacaksan bibs al derim o zaman. Avent kendi türünde tek. İlk kızımda avent aldık başka hiçbir markada onun gibi bir emzik modeli bulamadık. Her kaybettiğimde 80 lira veriyordum ve bir daha çocuğum olursa bakkal emzigine alistiricam diyordum. Bunuda göz önüne alın çok kayboluyor biraz daha buyuyunce
Canım popodan (makattan) ölçmek en kesiniymiş ama ölçmesi çok zorVallahi popodan ölçüldüğü mu hic duymadım kızbenim çok eski Braun kulaktan ölçen var şimdi 1000 lira olmuş. Onuda kulağının içine kadar sokuyorum.
Geçen bende verdim 1-2 kaşık su canım. Arada verilebilir bencede.
Yok yaa 5 saat bekletme canım, alt açma örtüsü serdim ben sürdüm 10 dk bekledim taradim. Tek seferde çıkmıyor zaten konak. Bir kaç defa yaparsın banyodan önce.
İkisininde mi yaptiricaz? Ya benim şöyle bir şeyim oluyor ben ne zaman çocuk doktoruna gitsem bir aptallasiyorum. Doktorun dediklerini can kulagiyla dinlesemde çıkınca odadan şöyle dedi demi böyle mi söyledi diyorum veya unutuyorum. Bunu ilk cocuktaki çocuk doktorumuz çözdü, bir kere söylediği birşeyi yanlış mı yapmistim veya yapmamıştım galiba. Artık her odadan çıkmadan bana tekrarlatiyordubu neden oluyor bende bilmiyorum panik yapıyorum galiba... Yarın kontrole goturucem doktora tekrar sorucam su aşıyı bir daha hala yaptiramadim.
Ayy benimde şekli çok hoşuma gitti alayım diyordum, almayayım kız o zamanBen bunuda aldim eczaneden bibsle ve anne göğsüyle alakasi yok bizimde böyle bir emzigimiz olsun diye yapmislar resmenSert ve asiri kotu ben olsam bunu bende emmem
Evet yaa çok tatlı tipi de. Bir de bunu deneyelim bakalım :)
Benim kızda emziği çok seviyorbenim minnoş da emzik bağımlısı sizinkilerin tam tersine. İki emzikle dolaşıyorum sürekli. Olur da yere düşer pislenirse temzileyene kadar sabrı olmuyoremzik hiç sevmeyen, emzik vermem diye büyük konuşan anası var
Belki tutar bebeleriniz kuzu bilemiyorum kiAyy benimde şekli çok hoşuma gitti alayım diyordum, almayayım kız o zaman
GeminiWoman memnun kalmamış canım ama ucuz heralde bir dene bakalım
Benim kızda emziği çok seviyorözellikle uyku öncesi çok işime yarıyor benim. Uyuyunca kendisi atıyor ağzından. Bazen tam düşerken geri eliyle itiyor emmeye devam ediyor annem daha bir günlükken tutturdu emziği, iyiki alıştırmış diyorum. Dışarıda filan kurtarıcı oluyor
Ateş oldu mu canımCanım popodan (makattan) ölçmek en kesiniymiş ama ölçmesi çok zorNeyse ki gerek kalmadı 1 kere altını açtığımda yaptım, sonra da yattı uyudu zaten ellemedim ben de Aradan temassız ateş ölçerle baktım o kadar.
Menenjit aşılarının ikisini de yaptırıcam ben canım. Ben o anlamama olayına ses kaydı alarak çözüm buldumÇalışırken de öyle yapıyordum, ne kadar not alırsam alayım illa bir şey aradan kaçabiliyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?