Çok şükür canım, şu ana kadar sıfır yan etki oldu, her zamanki halimiz işte. Bundan sonra da olmaz diye umuyorum, inşallah senin de rahat geçer aşı sonrası.Ateş oldu mu canım
Benimkiler de öyleKızlar ya sizin göğüslerinizde yumuş yumuş muMesela dün baya bi emzirmedigim halde sertleşmedi
Ayy benimde şekli çok hoşuma gitti alayım diyordum, almayayım kız o zaman
GeminiWoman memnun kalmamış canım ama ucuz heralde bir dene bakalım
Benim kızda emziği çok seviyorözellikle uyku öncesi çok işime yarıyor benim. Uyuyunca kendisi atıyor ağzından. Bazen tam düşerken geri eliyle itiyor emmeye devam ediyor annem daha bir günlükken tutturdu emziği, iyiki alıştırmış diyorum. Dışarıda filan kurtarıcı oluyor
Kızlar ya sizin göğüslerinizde yumuş yumuş muMesela dün baya bi emzirmedigim halde sertleşmedi
Benimki de öyle. Göğüsler terbiye oluyor dedi buradaki arkadaşlar. Çok kişi yaşıyor bu durumu şuandaBenimkiler de öyle
Annem normal öyle olması diyor ama bilmiyorum, benim moralim bozuluyor süt azaldı diye
Maşallah maşallahÇok şükür canım, şu ana kadar sıfır yan etki oldu, her zamanki halimiz işte. Bundan sonra da olmaz diye umuyorum, inşallah senin de rahat geçer aşı sonrası.
Benimki sizden bir ay küçük olduğu için kıyaslama yapmam doğru olmaz ama takip ettiğim ebeler 3 aydan sonra göğüslerin yavaş yavaş terbiye olduğunu söylüyorlar canım .Kızlar ya sizin göğüslerinizde yumuş yumuş muMesela dün baya bi emzirmedigim halde sertleşmedi
17sinde izlemi var inşallah kilo almıştırBenimki sizden bir ay küçük olduğu için kıyaslama yapmam doğru olmaz ama takip ettiğim ebeler 3 aydan sonra göğüslerin yavaş yavaş terbiye olduğunu söylüyorlar canım .Takma kafana.
Peki sizce sağmak gerekir mi memeleri, süt artsın diye?Bende ilk gün hastanede verdim emziği. Doğrusu vermek zorunda kaldım. Dopar doğmaz emzik istedi
Benimki de öyle. Göğüsler terbiye oluyor dedi buradaki arkadaşlar. Çok kişi yaşıyor bu durumu şuanda
Almıştır inşallah canım17sinde izlemi var inşallah kilo almıştır
Bu konuyu yeni konuştuk bi arkadaşımla.Peki sizce sağmak gerekir mi memeleri, süt artsın diye?
Ben kafaya taktim ya tarti gözüm kalmadiAlmıştır inşallah canımsen de anlarsın zaten aslında kucağında taşırken falan ağırlaştıgini
Doktor randevun nezaman. Valla bende merak ediyorum bebişini artıkBen kafaya taktim ya tarti gözüm kalmadi
17sinde.Allah izin verirseDoktor randevun nezaman. Valla bende merak ediyorum bebişini artık
Bizede bu aylarda dedi canım . Neden acaba her doktor farkli söylüyor toplamda 4 doz olcakCanım menenjit için Bexsero aşısını 3., 5. ve 15. aylarda, Nimenrix aşısını da 6-12. aylarda yaptırıcam
Bana da geldi canim hatta gozlerim doldu agladim.Kızlar bugün bizim 3 ay kontrolumuz vardı. Rota ve menenjit aşısı yapıldı ama aşıdan sonra nedense bi pişmanlık hissi geldi bana keşke yapmasaydım diye. Size menenjit aşısı kaç doz denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?