2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaslar merhabalar uzun zamandir giremedim foruma, umarim hepiniz cok iyisinizdir.

Kac gundur bebegim asiri huzursuz. Gunduz uyumuyor asla, memeyi almiyor agliyor meme pozisyonuna getirince. Agzina meme ucunu koydugum zaman da biraz emiyor sonra yine basini arkaya cekip bagiriyor.

Sizde de boyle bir durum yasandi mi? Acaba neden, hic bilmiyorum. Ayrica 3 aylik bebeklerde emme suresi ne kadar olmali, siz kac dakika emziriyorsunuz? Hepinize kolay gelsin :*

Oğlumla fotoğraf çekinince farkettim kafası sağa doğru büyük yani yamuk. Ama sıkıntı şurda zaten sağa doğru yatıyor normalde yattığı yönün çökük olması gerekmez mi çok korktum ctesi doktora gidecez ama içim bi hoş

Bende ilk gün hastanede verdim emziği. Doğrusu vermek zorunda kaldım. Dopar doğmaz emzik istedi

Kızlar ya sizin göğüslerinizde yumuş yumuş mu Mesela dün baya bi emzirmedigim halde sertleşmedi

Benimkiler de öyle
Annem normal öyle olması diyor ama bilmiyorum, benim moralim bozuluyor süt azaldı diye
Benimki de öyle. Göğüsler terbiye oluyor dedi buradaki arkadaşlar. Çok kişi yaşıyor bu durumu şuanda

Çok şükür canım, şu ana kadar sıfır yan etki oldu, her zamanki halimiz işte. Bundan sonra da olmaz diye umuyorum, inşallah senin de rahat geçer aşı sonrası.
Maşallah maşallah bizim de 4 saat geçti, herhangi bir şey olmadı. İnşallah da olmaz tetikteyim

Kızlar ya sizin göğüslerinizde yumuş yumuş mu Mesela dün baya bi emzirmedigim halde sertleşmedi
Benimki sizden bir ay küçük olduğu için kıyaslama yapmam doğru olmaz ama takip ettiğim ebeler 3 aydan sonra göğüslerin yavaş yavaş terbiye olduğunu söylüyorlar canım . Takma kafana.

Benimki sizden bir ay küçük olduğu için kıyaslama yapmam doğru olmaz ama takip ettiğim ebeler 3 aydan sonra göğüslerin yavaş yavaş terbiye olduğunu söylüyorlar canım . Takma kafana.
17sinde izlemi var inşallah kilo almıştır

Reactions: The
Bende ilk gün hastanede verdim emziği. Doğrusu vermek zorunda kaldım. Dopar doğmaz emzik istedi

Benimki de öyle. Göğüsler terbiye oluyor dedi buradaki arkadaşlar. Çok kişi yaşıyor bu durumu şuanda
Peki sizce sağmak gerekir mi memeleri, süt artsın diye?

Peki sizce sağmak gerekir mi memeleri, süt artsın diye?
Bu konuyu yeni konuştuk bi arkadaşımla.
Benim ilk ay bebeğim emziksiz durmuyordu, hastanede biberona alışmıştı. Meme karmaşası çok yaşadı. Emzirdim, emmedi sağıp içirdim. Kabus gibiydi sürekli elimde makina son damlasına kadar sağıyordum. Bi artış oldu diyemem. Süt sıkıntısı hep yaşadım. Dolaba yedekliyim diyodum zor zamanlar için ama sağınca bebeğim sıkıntı yaşıyor aç kalıyordu.
Nezaman sağmayı bıraktım, solgar bira mayası ve humana çay içtim sütüm arttı.
Burdaki arkadaşa yazmıştım neler yaptığımı uzun uzun. Masajlar dinlenme uyku, tomrisin süt kampı. İstersen seninle de paylaşırım. Anca doyuruyorum artık bebeğimi. Ama asla öğün atlamıyorum. Direk kesiliyor sütüm.

Takip ettiğim emzirme danışmanları da sağmak artırmaz diyor. Sağmak bende aşırı stress yaratıyor. Nekadar çıktı tazikli mi geliyor diye düşünmüyorum artık. Kilo alımı iyi karnı doyuyor yeter bana.

Hala dolaba damla süt yedekleyemedim. Psikolojim de mememdeki süt miktarı da buna izin vermiyor. Yapışık geziyoruz, bırakıp marketee bile gitmiyorum mecbur.

Kızlar bugün bizim 3 ay kontrolumuz vardı. Rota ve menenjit aşısı yapıldı ama aşıdan sonra nedense bi pişmanlık hissi geldi bana keşke yapmasaydım diye. Size menenjit aşısı kaç doz denildi

Kızlar yapılan aşılar bunlar

Eklentiler

• 20220113_173941.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 47
Canım menenjit için Bexsero aşısını 3., 5. ve 15. aylarda, Nimenrix aşısını da 6-12. aylarda yaptırıcam
Bizede bu aylarda dedi canım . Neden acaba her doktor farkli söylüyor toplamda 4 doz olcak

Eklentiler

• IMG-20220113-WA0025.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 42
Bana da geldi canim hatta gozlerim doldu agladim.
2 doz menenjit yapildi. Nimenrix ve bexero.
2 tur den de 2 doz daha yapilcak aklimda kalan.

Kizlar yazan oldu mu bilmiyorum takip edemedim rota yaptirali 4. Gun dun atesi 37 bucuk oldu sabahi bekledim gecmese dr gidecektim ama smdi dustu bi yandan da oksuruk hapsurma var ondan mi asidan mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…