2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
ben mamajoonun qldim canim.hem sterilizasyon olarak kullaniyorum hergun hemde geceleri biberonu suyu hazirlayip icine koyuyorum hep 40 derece su hazir oluyo bi mama karistirip vermek kaliyo.buyuk rahatlik

Ya çocuğu ben giydirirken oda başlıyor konuşmaya hem söylediğini kaçırmayım hemde çocuğu ne hızlı giydirdi desinler gibi bir hızlı hareket edişim var sanki doktorun kapisindan çıkınca çocuğunu en hızlı giydiren anne plaketini elime verecek herkes beni alkislayacakmis gibi hissediyorum ve film bende kopuyor vallahada anlamamışim hakkınızı helal edin. Sizede resmini gönderdiğim tabloda iki asi vardı işaretli meğer ikisinide bana yaptiricaz demiş. Ben tek doz vurup gecicem zannetmisim...
Dün kardiyolojiye gittik annemin arkadaşı ile nolur su ses dinleme cihazini aç dedim eve geldik telefonun biraz uzakta olmasından dolayı doktorun ne dediği anlaşılmıyor ama bu doktor çok tane tane ve sakince ve çizerek anlattı anladım yani sıkıntı yok

Menenjiti ikiside yapılacakmış. Bexore ile basliycaz sonra diğer aşıyı yaptiricaz canım. Çok korkuyorum bugün bexoreyi yaptırabilirim. Bı diyorum İstanbul'a yaptırayım doğalgazda var ateşi çıkarsa üstünü tek tulumla rahat bırakırım hasta etmem çocuğu

Kızlar dün kardiyolog doktor götürdüm, çocuk doktoru yonlendirmisti bir durumdan dolayı. Kalbimizde iki tane delik çıktı biri çok çok minnak digeride ufak, birbirinden uzak mesafede, durduklari yer itibariyle zaman icerisinde kapanmaya müsait. 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı eğer kapanmaya başlamışsa iyi haber olacak dedi bakalım. Bu belki ilk çocuğunda da vardı farkında değildin zamanla kapanmıştır dedi. Kalbindeki delik herhangi bir çocuk doktorunun anlayabileceği birşey değil. Cihazla baktı kalbine. İzmir'de prof. Dr. Ertürk levent minnettarım çok iyi bir çocuk kardiyoloji doktoru, ege universitesi hocalarından. Muayene ücreti de gayet makuldu.

Göz doktorunada dün gittik, miyop var bebeklerde olur zamanla düzelir dedi. Sizede böyle soyleyen oldu mu? Özel bircihaz tuttular karşıdan gözüne ölçüm yaptılar sonra hoca değerlendirdi 1 dk kalmadık odada şaşırdım yani. 6 yaşından sonra çocukların gözünde bir problem olurda bu anlaşılmaz da bu yaştan sonra tedavisi güçleşir dedi. Bundan sonra her yaşını doldurduğu da yani senede 1 kere göz muayenesine getirin diye öneride bulundu.

Çok şükür bin şükür diyorum ciddi veya doğumsal veya kalıtsal bir durum yok. Tek damarı vardı göbek bağında, karnında meme ucu aksesuarida olunca, birde lafları carpitan seni paniklettirip ama sonra ben onu demek istememiştim mi diyen dostlar olunca soluğu doktor da aldım gün boyu. Rabbimmm herkesin evladına sağlık sıhhat versin gelsin mi bir küçük ponçik buraya

Gölgelerin gücü adınaaaa

Eklentiler

• IMG-20220107-WA0010.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 58
Heyyy saçların ahenkleee danss ediyor yakışıklııı. Maşallah sana maşallaahhh

Maşallah maşallah kocaman adam olmuş bu ya

Çok geçmiş olsun. Gerçekten bu hastalık ve aşıları yapılırken yavruların verdiği reaksiyonlar insanı mahvediyor. Gelmiş geçmiş olsun çocuk bunlar böyle böyle buyuyecekler Allah dermansız dert vermesin canım duzelicek inşallah
Heyyy saçların ahenkleee danss ediyor yakışıklııı. Maşallah sana maşallaahhh
Yaaa teyzesi dokulmeye başladı ama
Maşallah maşallah kocaman adam olmuş bu ya
Dede yeleğimiz öyle gösteriyor olabilir teyzesi öyle bacaklarınız boğum boğum değil

Kızlar bebeğinde doğum lekesi olan var mı ?? Kızımda böyle bir şey farkettim. Normal mi acaba ya. Çok endişe ettim ama Ankara -9derece dışarı çıkıp hastaneye goturemem simdi. Akil verin bana

Eklentiler

• IMG_20220114_111101.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 68
Yok artii havale mi aç bitane havale geçiren çocuğun videosunu ona baksın bakalim gecirdiginde anlaşılmıyor mu

Banada dediki çok bilmişler, çocuk doğduktan 1 ay sonra böbrekleri daha ii anlasilirmis, doğduğunda yapılmıştı halbuki. Dün iki doktorda sordum böbrek bobrektir çocuğa USG yapilmis bişey çıkmamış ne yani bobregin biri gezmeye mi gidiyormus dediler o an sorduğum için utandım
Kızlar bebeğinde doğum lekesi olan var mı ?? Kızımda böyle bir şey farkettim. Normal mi acaba ya. Çok endişe ettim ama Ankara -9derece dışarı çıkıp hastaneye goturemem simdi. Akil verin bana
Canım benim ilk kızımda da var bak şimdi sana resmini cekicem. 5.5 yaşında hala duruyor orada ve geçmedi.

Eklentiler

• IMG-20220114-WA0001.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 71
Kontrolümüz de soracagim bende canim inşallah onemsiz bir seydir

Bismillah havale öyle anlasilmicak şeymiymiş

Kızlar aşıdan kaç gün sonra banyo yaptırdınız bebeklerinize biz dün asi yaptırdık yarın banyo yaptırsak biisy olurmu

Kizlar birsey sormak istiyorum. Cift fermuarli astronot mont almak istiyorum. 69 cm cok mu kucuk gelir 2 3 ay kullnilck
Ya canım onlar hiç rahat gelmedi bize ya . LC DEN ayı tulumu aldık kalıpları çok büyük oluyo 3 6 ay iyi olur

Aşkım yaaaa yerim bayıldımmmmm

La havleeee. Ya büyükler bi acayip. Morel motivasyon emicilier resmen.

Gebeliğimde en korktuğum sey doğum lekesiydi doğduğu anda suratında biley varmı diye baktım çocuğa. Ensesinde kırmızı biraz büyük leke var. Zamanla geçer dediler. Sağ üst baldırında mor gibi kocamaaan bi hafif karartı var. O kalıcıymış galiba. En azından şort giyse bile görünmeyecek yerde. İki kaşının ortasında da damar gibi var. Onun geçip geçmeyeceği belli değil.

Kizlar birsey sormak istiyorum. Cift fermuarli astronot mont almak istiyorum. 69 cm cok mu kucuk gelir 2 3 ay kullnilck
Bebeğin ufak tefekse belki. Ama büyük almanı tavsiye ederim. Bana ayı tulumu hediye gelmişti 4-6 ay. Şuanda tam oluyor oğlum normale göre bi tık uzun. Bir ay sonra asla giyemez

Benim kızımın göbeğinin kenarında küçük kırmızı bir leke var gül gibi. Doğduğu ilk günden beri var. Doktor da gördü bir şey dememişti ama aklım kalmasın derseniz bir gösterin. Kötü bir şey değildir bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…