- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Hayir canim aracla gidemeycegim ve 2vesaitBen dün aşıya götürdüm, gerçekten ama gerçekten inanılmaz soğuktu. Yani benim kulaklarım buz kesti öyle söyleyeyimAnkara'da bu soğukta çok mecbur olmadıkça çocuk çıkarılmaz diye düşünüyorum canım araçla gitmiyorsan
Ay hayır aslaHayir canim aracla gidemeycegim ve 2vesaitOndan gözüm yemedi valla
Disarda agliyormu canim bebisin. Alakasiz bir soru oldu amaHayir canim aracla gidemeycegim ve 2vesaitOndan gözüm yemedi valla
Calpol ve paranox s fitil var bende sadeceKızlar çok acil olarak soruyorum, sizin elinizde calpol mu var sadece? Doktor pedifen diye bir ilaç verdi mi size?
Bizde sadece calpol var canım. Pedifeni biliyorum ama doktor calpol al demişti. Reçetesine baksana bebeklere veriliyormuymuşKızlar çok acil olarak soruyorum, sizin elinizde calpol mu var sadece? Doktor pedifen diye bir ilaç verdi mi size?
Valla kız vücudum gevşedi resmen, garip bi rhatlama geldi şükrediyorumBen ilk doğumdan sonra 40 bittikten sonraki ay hemen adet olmuştum hiç bir azalma falan olmadi ah keşke bende tamamen olsamda rahatlasam kendimi diken üstünde gibi hissediyorum
Bende doktor onaylarsa 5.ayda filan yaptırırım menenjit ya, 4.ay kontrolde soracağım bakalım. 4.ay aşısına denk gelmesin istiyorum.Yok zannetmem canım yani hemen çocuğu kapıp doktora götürmeli birşey değil ama gittiğinde sorarsın. İçin rahatlasin diye ben sana resim attim beyaz bir leke bizde de var. Hatta ayağının üstünde de kahverengi leke var kendisi büyüdükçe oda biraz büyüdü.
Ben siringayla vermiştim onu bulamadım. Ateşte çıkmadı. Kaç saaat sonra çıkıyor acaba? Ama çok huzursuz, ağladı durdu az evvel...asi olduğu bacağı acıyor mu acaba?
LCW'da mavi renkli içi polar astarlı astronot tulum aldım. 230 TL idi ama soğuk kış aylarında baya korur, giydir çok yani başka birşeye gerek yok. Çok büyük bu tulumlar yalnız. 3-6 aylık var bende baya büyük duruyor hala... Kış bittiğinde belki tam oturmuş bile olmayacak. Herkese 3-6 ay almalarını tavsiye ederim, büyük ama en azından elleri falan usumuyir ve biraz bol olunca giydirmesi de kolay oluyor kızlar.
Çok sevindim canım birşey çıkmamasına sizdedesağol aminn insallahhh
Bende burda okuyunca korktum bugünde yaptırmayacaktim annem ikna etti. 3.5 aylık oldu nerdeyse yaptırana kadar. Biz sabah 9.30da olduk saat 14:30 hala ateş olmadı canım. Belkide kaldırır bünyeleri birşey olmaz korkunun ecele faydası yok
Keşke bende olsammm yaaa( karnım şişti iyice. Sütü etkilemez canım. Vücudun rahatlamış belkide süt arttırır hatta diye düşünüyorum
Ay Allah'ım yanaklarını sevsinler maşallah sana da minik adam, göbüşünü yerim senin
Bende de calpol var sadeceKızlar çok acil olarak soruyorum, sizin elinizde calpol mu var sadece? Doktor pedifen diye bir ilaç verdi mi size?
Benim bende olan doğum lekesi kızım da da varKızlar bebeğinde doğum lekesi olan var mı ?? Kızımda böyle bir şey farkettim. Normal mi acaba ya. Çok endişe ettim ama Ankara -9derece dışarı çıkıp hastaneye goturemem simdi. Akil verin bana
Kızlar çok acil olarak soruyorum, sizin elinizde calpol mu var sadece? Doktor pedifen diye bir ilaç verdi mi size?
Kizlar bebegim bu gün öyle huysuzluk surekli kucak istiyordu aksam esim geldi bi uyutu yani bi yarım saat uyumadi ayağında bende duş alım tam cay içecektik allahim uyandi bi ağladı bi ağladı artık durfuramdim göz yasaları öyle akiyor ki kıyamam gazı var ama ne yapacağımı sasirdim hemen acile götürdük gazini da yapıyordu sabah ama az tuvaletini de cumartesiden beri yapmamıştı bende normal dedim normalde de oyleydi galiba mama bebegimi kabız yaptı lavmen yaptılar işte çocuk yapıp rahatladı ya ve afedersiniz ilk diski sanki içinde taşlaşmıştı yani çok kötüydü iç çekerek agaldi ya çok canı yanıyordudikkat edin gerçekten bazı arkadaşlar nazar demiş yemin ederim var benim sutum de nazardan kesildi çocuğumun huyu da değişti inanın
Calpol ve paranox s fitil var bende sadece
Dedigin ilaci ilk defa duyuyorum ama bende iburufen icerigini cagristirdi adi sanki.
Iburufen belli bi ay altina onerilmiyor diye okudum sanirim yanlis da olablr
Bizde sadece calpol var canım. Pedifeni biliyorum ama doktor calpol al demişti. Reçetesine baksana bebeklere veriliyormuymuş
Bende de calpol var sadece
Noldu ki canım aşı falan mı olduKizlar çok teşekkür ederimdoktor vermedi ama eczane pedifen kullanabilirsin dedi. Bizim oğlan aşırı huzursuz sanki ağrısı var gibi acı çekiyor..pedifen de veriliyor muydu tereddutte kaldım. Doktoru yok şuan, sağlık ocağı telefonu açmadı, eczane birşey diyemedi. Sizde böyle yazinca emin oldum şimdi bizde de calpol var. Allah razı olsun İyiki varsınız yaaa
Canim benim doktorum paranox s fitili bana recete etti ama sunu soyledi.Kizlar çok teşekkür ederimdoktor vermedi ama eczane pedifen kullanabilirsin dedi. Bizim oğlan aşırı huzursuz sanki ağrısı var gibi acı çekiyor..pedifen de veriliyor muydu tereddutte kaldım. Doktoru yok şuan, sağlık ocağı telefonu açmadı, eczane birşey diyemedi. Sizde böyle yazinca emin oldum şimdi bizde de calpol var. Allah razı olsun İyiki varsınız yaaa
Evwt menenjiti olduk daha bugün. Kardiyolojiden sonra yaptırdım. Çok değişik oldu bu sefer ateş yok ama ağlamalar sizlamalar inlemeler. Eczanede kafamı karıştırdı.Noldu ki canım aşı falan mı oldu
Bende de var fitil canım ama unuttuk biz yaa calpol ne işe yarıyordu, pedifen ne zaman baslaniyordu. Çok sağol canım eğer devam ederse fitil deneyeyim birde.Canim benim doktorum paranox s fitili bana recete etti ama sunu soyledi.
Evde dursun herzaman kullanmayacaksin.
Cok asiri huzursuz oldugunda eger altta yatan baska bir sebep olmadigndan eminsen yarim.fitil verebilirsin demisti.
Bu menenjit asilarindan sonra calpol dusurmezse fitili kullanabilirsin demisti.
Allahım yerim bunu çok tatlı maşallah bu paşa. Beni gaza getiyonuz bende atcam resim
Bende başta kesindim bu konuda hatta burayada yazdım sonra yan etkileri duyunca bir korktum sonra bunun 2 farklı aşı ile tamamlanan birşey olduğunu öğrenince iyice soğudum fakat daha sonra bu çocuğa birşey olursa bunun vebali ve hastandiginsa omurilikten sıvı alinabilme ihtimali beni asi yaptırmaya itti. Napalim canım ortalık çok fena baksana. Ne zaman ne olacağı belli mi olur?Kızlar bugün bizim 3 ay kontrolumuz vardı. Rota ve menenjit aşısı yapıldı ama aşıdan sonra nedense bi pişmanlık hissi geldi bana keşke yapmasaydım diye. Size menenjit aşısı kaç doz denildi
Kesinlikle motivasyon konuşmacısı ilan ediyorum seniÇok sevindim eğer azıcık faydam olduysa ❣
Bende okuduklarımdan motive olup emzirebildim. Eşimle az tartışmadık mama vermiyorum diyesütüm de hakikaten azdı artırmak için aşırı çaba sarfettim.
Maşallah subanallah sana koca adam
YOk be canimm o kadar onemli birşey değildirValla deli aklım kap götür dedi Ama dışarı buzzzz. Cocuk hasta olur diye korktum
Pedifen vermemiş kimseye doktorlar canım, banada vermedilerHem pedifen hem calpol var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?