2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayir canim aracla gidemeycegim ve 2vesait Ondan gözüm yemedi valla

Reactions: The
Kızlar çok acil olarak soruyorum, sizin elinizde calpol mu var sadece? Doktor pedifen diye bir ilaç verdi mi size?

Reactions: The
Kızlar çok acil olarak soruyorum, sizin elinizde calpol mu var sadece? Doktor pedifen diye bir ilaç verdi mi size?
Calpol ve paranox s fitil var bende sadece

Dedigin ilaci ilk defa duyuyorum ama bende iburufen icerigini cagristirdi adi sanki.

Iburufen belli bi ay altina onerilmiyor diye okudum sanirim yanlis da olablr

Ben ilk doğumdan sonra 40 bittikten sonraki ay hemen adet olmuştum hiç bir azalma falan olmadi ah keşke bende tamamen olsamda rahatlasam kendimi diken üstünde gibi hissediyorum
Valla kız vücudum gevşedi resmen, garip bi rhatlama geldi şükrediyorum
Bende doktor onaylarsa 5.ayda filan yaptırırım menenjit ya, 4.ay kontrolde soracağım bakalım. 4.ay aşısına denk gelmesin istiyorum.

Ay inşallah artırır sütü ya öyle ggevşemişim ki bebişi uyuturken ben uyumuşum yine
Ay Allah'ım yanaklarını sevsinler maşallah sana da minik adam, göbüşünü yerim senin

Calpol ve paranox s fitil var bende sadece

Dedigin ilaci ilk defa duyuyorum ama bende iburufen icerigini cagristirdi adi sanki.

Iburufen belli bi ay altina onerilmiyor diye okudum sanirim yanlis da olablr

Bizde sadece calpol var canım. Pedifeni biliyorum ama doktor calpol al demişti. Reçetesine baksana bebeklere veriliyormuymuş

Bende de calpol var sadece

Kizlar çok teşekkür ederim doktor vermedi ama eczane pedifen kullanabilirsin dedi. Bizim oğlan aşırı huzursuz sanki ağrısı var gibi acı çekiyor..pedifen de veriliyor muydu tereddutte kaldım. Doktoru yok şuan, sağlık ocağı telefonu açmadı, eczane birşey diyemedi. Sizde böyle yazinca emin oldum şimdi bizde de calpol var. Allah razı olsun İyiki varsınız yaaa

Noldu ki canım aşı falan mı oldu

Canim benim doktorum paranox s fitili bana recete etti ama sunu soyledi.

Evde dursun herzaman kullanmayacaksin.
Cok asiri huzursuz oldugunda eger altta yatan baska bir sebep olmadigndan eminsen yarim.fitil verebilirsin demisti.

Bu menenjit asilarindan sonra calpol dusurmezse fitili kullanabilirsin demisti.

Bende de var fitil canım ama unuttuk biz yaa calpol ne işe yarıyordu, pedifen ne zaman baslaniyordu. Çok sağol canım eğer devam ederse fitil deneyeyim birde.

Bende başta kesindim bu konuda hatta burayada yazdım sonra yan etkileri duyunca bir korktum sonra bunun 2 farklı aşı ile tamamlanan birşey olduğunu öğrenince iyice soğudum fakat daha sonra bu çocuğa birşey olursa bunun vebali ve hastandiginsa omurilikten sıvı alinabilme ihtimali beni asi yaptırmaya itti. Napalim canım ortalık çok fena baksana. Ne zaman ne olacağı belli mi olur?
Çok sevindim eğer azıcık faydam olduysa ❣
Bende okuduklarımdan motive olup emzirebildim. Eşimle az tartışmadık mama vermiyorum diye sütüm de hakikaten azdı artırmak için aşırı çaba sarfettim.
Kesinlikle motivasyon konuşmacısı ilan ediyorum seni sütumun bittiği, psikolojinin bozulmaya başladığı bir anda banada bira mayısı ile bir kaç şey tavsiye etmiştin. Bende çalışkan bir öğrenci gibi not ettim tek tek uygulamaya çalıştım. Sayende bir bebiş doyuyor canım. Rızkı veren Allah tabi ama sende vesile oluyorsun
Maşallah subanallah sana koca adam
Valla deli aklım kap götür dedi Ama dışarı buzzzz. Cocuk hasta olur diye korktum
YOk be canimm o kadar onemli birşey değildir sakın kapıp götürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…