2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bu doğum lekesi mi sence

İnşallah degildir canım kontrolünde gostericem inşallah

Kizlar birsey sormak istiyorum. Cift fermuarli astronot mont almak istiyorum. 69 cm cok mu kucuk gelir 2 3 ay kullnilck
Biz tam bu aylarda giysin diye aldık. Boyu bedeni uzun bile ama kolları inanılmaz dar geldi. Bir de çok araştırıp almıştık:/

Benle eşim verme taraftarı değildik. Annem verelim emzik bak rahat edersin dedi, öyle de oldu çok şükür. İlk verdiğimiz zaman öğürdü falan ama sonra tuttu çok şükür.
Fotoğraftaki kadar olmasa da var benim anlamadığım üstüne yattığı taraf çıkkın normalde tam tersi olması gerekmez mi
Bende anlayamadım canım ya. Doktora bi göster istersen, o daha iyi söyler hangi tarafa yatırman gerektiğini. Benim yiğenimde vardı. Onun kafası bayağı yamuk olmuştu direk belli oluyordu. Ablam tersine yatıra yatıra düzeltmişti, düzelir sende üzülme
Doktorun dediği gibi birçok bebekte oluyor ama farketmeden kapanıyormuş canım. Ciddi birşey olmamasına sevindim

Bende salı günü götürdüm göz muayenesine. Dediğin gibi ışıkla falan baktı, bir sıkıntı yok dedi. Bir sorun yaşamadıkça 2 yaşında getirirsin muayeneye dedi canım.

Ayrıca senin minik adamı yerim maşallah ya
Bizde milli olduk, menenjiti vurulduk hadi bakalım bugün annemde yanımda yok yansın geceler Pelinsu eceler
Ben korkuyorum menenjitten ya, kızlarıj ateş maceralarını okuyanca. 3,5 aylık olmak üzere benim kızım. Eğer doktor uygun görürse şöyle ileriki aylarda yaptırmak istiyorum azcık büyüsün çok telaş ediyorum ateş olunca

Valla canım çok şükür suanlik bizde ateş olmadi

Kızlar ben adet oldum, şuan normal şekilde kanamam var. Merak ettiğim şey bu durum sütümü etkiler mi? Azalma yaşar mıyım yine ?

Yaşamazsın canım merak etme. Bendr geçen oldum 2 gün sadece damla şeklinde geldi
Ay yok kız ben bayağı normal oluyorum. Daha 3.5 ay oldu. Erken mi oldum acaba normal mi diye düşünüyorum. Ama vücudum çok rahatladı gerçekten, çok gerginmişim onu farkettim

Kızlar aşıdan kaç gün sonra banyo yaptırdınız bebeklerinize biz dün asi yaptırdık yarın banyo yaptırsak biisy olurmu
24 saat demisto doktor bana
Ya canım onlar hiç rahat gelmedi bize ya . LC DEN ayı tulumu aldık kalıpları çok büyük oluyo 3 6 ay iyi olur
tek fermuarlilar zor geliyor bana uyurken giydirmesi flnn
Biz tam bu aylarda giysin diye aldık. Boyu bedeni uzun bile ama kolları inanılmaz dar geldi. Bir de çok araştırıp almıştık:/
hadi ya uff bende siparis veerdim umarim memnun kalirim

Ay yok kız ben bayağı normal oluyorum. Daha 3.5 ay oldu. Erken mi oldum acaba normal mi diye düşünüyorum. Ama vücudum çok rahatladı gerçekten, çok gerginmişim onu farkettim
Ben ilk doğumdan sonra 40 bittikten sonraki ay hemen adet olmuştum hiç bir azalma falan olmadi ah keşke bende tamamen olsamda rahatlasam kendimi diken üstünde gibi hissediyorum

Kontrolümüz de soracagim bende canim inşallah onemsiz bir seydir
Yok zannetmem canım yani hemen çocuğu kapıp doktora götürmeli birşey değil ama gittiğinde sorarsın. İçin rahatlasin diye ben sana resim attim beyaz bir leke bizde de var. Hatta ayağının üstünde de kahverengi leke var kendisi büyüdükçe oda biraz büyüdü.
Canım bize aşıdan 20 dakka sonra calpol verin dedi . Şükür ateş olmadi halende takip ediyorum
Ben siringayla vermiştim onu bulamadım. Ateşte çıkmadı. Kaç saaat sonra çıkıyor acaba? Ama çok huzursuz, ağladı durdu az evvel...asi olduğu bacağı acıyor mu acaba?
Kizlar birsey sormak istiyorum. Cift fermuarli astronot mont almak istiyorum. 69 cm cok mu kucuk gelir 2 3 ay kullnilck
LCW'da mavi renkli içi polar astarlı astronot tulum aldım. 230 TL idi ama soğuk kış aylarında baya korur, giydir çok yani başka birşeye gerek yok. Çok büyük bu tulumlar yalnız. 3-6 aylık var bende baya büyük duruyor hala... Kış bittiğinde belki tam oturmuş bile olmayacak. Herkese 3-6 ay almalarını tavsiye ederim, büyük ama en azından elleri falan usumuyir ve biraz bol olunca giydirmesi de kolay oluyor kızlar.
Çok sevindim canım birşey çıkmamasına sizdede sağol aminn insallahhh

Bende burda okuyunca korktum bugünde yaptırmayacaktim annem ikna etti. 3.5 aylık oldu nerdeyse yaptırana kadar. Biz sabah 9.30da olduk saat 14:30 hala ateş olmadı canım. Belkide kaldırır bünyeleri birşey olmaz korkunun ecele faydası yok
Kızlar ben adet oldum, şuan normal şekilde kanamam var. Merak ettiğim şey bu durum sütümü etkiler mi? Azalma yaşar mıyım yine ?
Keşke bende olsammm yaaa ( karnım şişti iyice. Sütü etkilemez canım. Vücudun rahatlamış belkide süt arttırır hatta diye düşünüyorum

Küçük gelir bence benimkisi şimdiden 65 cm. Seninki benimkinden de büyük, belki şimdi bile gelmez canım

Valla deli aklım kap götür dedi Ama dışarı buzzzz. Cocuk hasta olur diye korktum

Valla deli aklım kap götür dedi Ama dışarı buzzzz. Cocuk hasta olur diye korktum
Ben dün aşıya götürdüm, gerçekten ama gerçekten inanılmaz soğuktu. Yani benim kulaklarım buz kesti öyle söyleyeyim Ankara'da bu soğukta çok mecbur olmadıkça çocuk çıkarılmaz diye düşünüyorum canım araçla gitmiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…