- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Bu doğum lekesi mi senceAşkım yaaaa yerim bayıldımmmmm
La havleeee. Ya büyükler bi acayip. Morel motivasyon emicilier resmen.
Gebeliğimde en korktuğum sey doğum lekesiydidoğduğu anda suratında biley varmı diye baktım çocuğa. Ensesinde kırmızı biraz büyük leke var. Zamanla geçer dediler. Sağ üst baldırında mor gibi kocamaaan bi hafif karartı var. O kalıcıymış galiba. En azından şort giyse bile görünmeyecek yerde. İki kaşının ortasında da damar gibi var. Onun geçip geçmeyeceği belli değil.
Bebeğin ufak tefekse belki. Ama büyük almanı tavsiye ederim. Bana ayı tulumu hediye gelmişti 4-6 ay. Şuanda tam oluyor oğlum normale göre bi tık uzun. Bir ay sonra asla giyemez
İnşallah degildir canım kontrolünde gostericem inşallahBenim kızımın göbeğinin kenarında küçük kırmızı bir leke var gül gibi. Doğduğu ilk günden beri var. Doktor da gördü bir şey dememişti ama aklım kalmasın derseniz bir gösterin. Kötü bir şey değildir bence:)
Biz tam bu aylarda giysin diye aldık. Boyu bedeni uzun bile ama kolları inanılmaz dar geldi. Bir de çok araştırıp almıştık:/Kizlar birsey sormak istiyorum. Cift fermuarli astronot mont almak istiyorum. 69 cm cok mu kucuk gelir 2 3 ay kullnilck
Benle eşim verme taraftarı değildik. Annem verelim emzik bak rahat edersin dedi, öyle de oldu çok şükür. İlk verdiğimiz zaman öğürdü falan ama sonra tuttu çok şükür.Benim kızım küçük doğdu meme reddi olma ihtimali çok daha fazla olur diye annemle kayınvalidem biraz dursun sonra alıştırırsın dediler. Şimdi de çocuk sürekli elini emiyor yada beni istiyor keşke emziğe alıştırsaymışsn diyorlar. Ki bem onlardan gizli hep vermeye çalıştım odamda iken. En başından beri öğürdü.
Bende anlayamadım canım ya. Doktora bi göster istersen, o daha iyi söyler hangi tarafa yatırman gerektiğini. Benim yiğenimde vardı. Onun kafası bayağı yamuk olmuştu direk belli oluyordu. Ablam tersine yatıra yatıra düzeltmişti, düzelir sende üzülmeFotoğraftaki kadar olmasa da var benim anlamadığım üstüne yattığı taraf çıkkın normalde tam tersi olması gerekmez mi
Doktorun dediği gibi birçok bebekte oluyor ama farketmeden kapanıyormuş canım. Ciddi birşey olmamasına sevindimKızlar dün kardiyolog doktor götürdüm, çocuk doktoru yonlendirmisti bir durumdan dolayı. Kalbimizde iki tane delik çıktı biri çok çok minnak digeride ufak, birbirinden uzak mesafede, durduklari yer itibariyle zaman icerisinde kapanmaya müsait. 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı eğer kapanmaya başlamışsa iyi haber olacak dedi bakalım. Bu belki ilk çocuğunda da vardı farkında değildin zamanla kapanmıştır dedi. Kalbindeki delik herhangi bir çocuk doktorunun anlayabileceği birşey değil. Cihazla baktı kalbine. İzmir'de prof. Dr. Ertürk levent minnettarımçok iyi bir çocuk kardiyoloji doktoru, ege universitesi hocalarından. Muayene ücreti de gayet makuldu.
Göz doktorunada dün gittik, miyop var bebeklerde olur zamanla düzelir dedi. Sizede böyle soyleyen oldu mu? Özel bircihaz tuttular karşıdan gözüne ölçüm yaptılar sonra hoca değerlendirdi 1 dk kalmadık odada şaşırdım yani. 6 yaşından sonra çocukların gözünde bir problem olurda bu anlaşılmaz da bu yaştan sonra tedavisi güçleşir dedi. Bundan sonra her yaşını doldurduğu da yani senede 1 kere göz muayenesine getirin diye öneride bulundu.
Çok şükür bin şükür diyorum ciddi veya doğumsal veya kalıtsal bir durum yok. Tek damarı vardı göbek bağında, karnında meme ucu aksesuarida olunca, birde lafları carpitan seni paniklettirip ama sonra ben onu demek istememiştim mi diyen dostlar olunca soluğu doktor da aldım gün boyu. Rabbimmm herkesin evladına sağlık sıhhat versingelsin mi bir küçük ponçik buraya
Gölgelerin gücü adınaaaa
Ben korkuyorum menenjitten ya, kızlarıj ateş maceralarını okuyanca. 3,5 aylık olmak üzere benim kızım. Eğer doktor uygun görürse şöyle ileriki aylarda yaptırmak istiyorum azcık büyüsünBizde milli olduk, menenjiti vurulduk hadi bakalım bugün annemde yanımda yok yansın geceler Pelinsu eceler
Valla canım çok şükür suanlik bizde ateş olmadiBenle eşim verme taraftarı değildik. Annem verelim emzik bak rahat edersin dedi, öyle de oldu çok şükür. İlk verdiğimiz zaman öğürdü falan ama sonra tuttu çok şükür.
Bende anlayamadım canım ya. Doktora bi göster istersen, o daha iyi söyler hangi tarafa yatırman gerektiğini. Benim yiğenimde vardı. Onun kafası bayağı yamuk olmuştu direk belli oluyordu. Ablam tersine yatıra yatıra düzeltmişti, düzelir sende üzülme
Doktorun dediği gibi birçok bebekte oluyor ama farketmeden kapanıyormuş canım. Ciddi birşey olmamasına sevindim
Bende salı günü götürdüm göz muayenesine. Dediğin gibi ışıkla falan baktı, bir sıkıntı yok dedi. Bir sorun yaşamadıkça 2 yaşında getirirsin muayeneye dedi canım.
Ayrıca senin minik adamı yerim maşallah ya
Ben korkuyorum menenjitten ya, kızlarıj ateş maceralarını okuyanca. 3,5 aylık olmak üzere benim kızım. Eğer doktor uygun görürse şöyle ileriki aylarda yaptırmak istiyorum azcık büyüsünçok telaş ediyorum ateş olunca
Oh aman canım maşallah hiç olmaz umarım.Valla canım çok şükür suanlik bizde ateş olmadi
Yaşamazsın canım merak etme. Bendr geçen oldum 2 gün sadece damla şeklinde geldiKızlar ben adet oldum, şuan normal şekilde kanamam var. Merak ettiğim şey bu durum sütümü etkiler mi? Azalma yaşar mıyım yine ?
Ay yok kız ben bayağı normal oluyorum. Daha 3.5 ay oldu. Erken mi oldum acaba normal mi diye düşünüyorum. Ama vücudum çok rahatladı gerçekten, çok gerginmişim onu farkettimYaşamazsın canım merak etme. Bendr geçen oldum 2 gün sadece damla şeklinde geldi
24 saat demisto doktor banaKızlar aşıdan kaç gün sonra banyo yaptırdınız bebeklerinize biz dün asi yaptırdık yarın banyo yaptırsak biisy olurmu
tek fermuarlilar zor geliyor bana uyurken giydirmesi flnnYa canım onlar hiç rahat gelmedi bize ya . LC DEN ayı tulumu aldık kalıpları çok büyük oluyo 3 6 ay iyi olur
hadi ya uff bende siparis veerdim umarim memnun kalirimBiz tam bu aylarda giysin diye aldık. Boyu bedeni uzun bile ama kolları inanılmaz dar geldi. Bir de çok araştırıp almıştık:/
Ben ilk doğumdan sonra 40 bittikten sonraki ay hemen adet olmuştum hiç bir azalma falan olmadi ah keşke bende tamamen olsamda rahatlasam kendimi diken üstünde gibi hissediyorumAy yok kız ben bayağı normal oluyorum. Daha 3.5 ay oldu. Erken mi oldum acaba normal mi diye düşünüyorum. Ama vücudum çok rahatladı gerçekten, çok gerginmişim onu farkettim
Yok zannetmem canım yani hemen çocuğu kapıp doktora götürmeli birşey değil ama gittiğinde sorarsın. İçin rahatlasin diye ben sana resim attim beyaz bir leke bizde de var. Hatta ayağının üstünde de kahverengi leke var kendisi büyüdükçe oda biraz büyüdü.Kontrolümüz de soracagim bende canim inşallah onemsiz bir seydir
Ben siringayla vermiştim onu bulamadım. Ateşte çıkmadı. Kaç saaat sonra çıkıyor acaba? Ama çok huzursuz, ağladı durdu az evvel...asi olduğu bacağı acıyor mu acaba?Canım bize aşıdan 20 dakka sonra calpol verin dedi . Şükür ateş olmadi halende takip ediyorum
LCW'da mavi renkli içi polar astarlı astronot tulum aldım. 230 TL idi ama soğuk kış aylarında baya korur, giydir çok yani başka birşeye gerek yok. Çok büyük bu tulumlar yalnız. 3-6 aylık var bende baya büyük duruyor hala... Kış bittiğinde belki tam oturmuş bile olmayacak. Herkese 3-6 ay almalarını tavsiye ederim, büyük ama en azından elleri falan usumuyir ve biraz bol olunca giydirmesi de kolay oluyor kızlar.Kizlar birsey sormak istiyorum. Cift fermuarli astronot mont almak istiyorum. 69 cm cok mu kucuk gelir 2 3 ay kullnilck
Çok sevindim canım birşey çıkmamasına sizdedeBenle eşim verme taraftarı değildik. Annem verelim emzik bak rahat edersin dedi, öyle de oldu çok şükür. İlk verdiğimiz zaman öğürdü falan ama sonra tuttu çok şükür.
Bende anlayamadım canım ya. Doktora bi göster istersen, o daha iyi söyler hangi tarafa yatırman gerektiğini. Benim yiğenimde vardı. Onun kafası bayağı yamuk olmuştu direk belli oluyordu. Ablam tersine yatıra yatıra düzeltmişti, düzelir sende üzülme
Doktorun dediği gibi birçok bebekte oluyor ama farketmeden kapanıyormuş canım. Ciddi birşey olmamasına sevindim
Bende salı günü götürdüm göz muayenesine. Dediğin gibi ışıkla falan baktı, bir sıkıntı yok dedi. Bir sorun yaşamadıkça 2 yaşında getirirsin muayeneye dedi canım.
Ayrıca senin minik adamı yerim maşallah ya
Ben korkuyorum menenjitten ya, kızlarıj ateş maceralarını okuyanca. 3,5 aylık olmak üzere benim kızım. Eğer doktor uygun görürse şöyle ileriki aylarda yaptırmak istiyorum azcık büyüsünçok telaş ediyorum ateş olunca
Keşke bende olsammm yaaaKızlar ben adet oldum, şuan normal şekilde kanamam var. Merak ettiğim şey bu durum sütümü etkiler mi? Azalma yaşar mıyım yine ?
Bendekilerde çok farklı hiç bilemiyorumBu doğum lekesi mi sence
Küçük gelir bence benimkisi şimdiden 65 cm. Seninki benimkinden de büyük, belki şimdi bile gelmez canımKizlar birsey sormak istiyorum. Cift fermuarli astronot mont almak istiyorum. 69 cm cok mu kucuk gelir 2 3 ay kullnilck
65 cm boyu uzun olcak senin bebiş o zaman maşallahKüçük gelir bence benimkisi şimdiden 65 cm. Seninki benimkinden de büyük, belki şimdi bile gelmez canım
Yoo minik bir pandacik65 cm boyu uzun olcak senin bebiş o zaman maşallah
Aa benim bebis 62 cm kiKüçük gelir bence benimkisi şimdiden 65 cm. Seninki benimkinden de büyük, belki şimdi bile gelmez canım
Valla deli aklım kap götür dedi Ama dışarı buzzzz. Cocuk hasta olur diye korktumYok zannetmem canım yani hemen çocuğu kapıp doktora götürmeli birşey değil ama gittiğinde sorarsın. İçin rahatlasin diye ben sana resim attim beyaz bir leke bizde de var. Hatta ayağının üstünde de kahverengi leke var kendisi büyüdükçe oda biraz büyüdü.
Ben siringayla vermiştim onu bulamadım. Ateşte çıkmadı. Kaç saaat sonra çıkıyor acaba? Ama çok huzursuz, ağladı durdu az evvel...asi olduğu bacağı acıyor mu acaba?
LCW'da mavi renkli içi polar astarlı astronot tulum aldım. 230 TL idi ama soğuk kış aylarında baya korur, giydir çok yani başka birşeye gerek yok. Çok büyük bu tulumlar yalnız. 3-6 aylık var bende baya büyük duruyor hala... Kış bittiğinde belki tam oturmuş bile olmayacak. Herkese 3-6 ay almalarını tavsiye ederim, büyük ama en azından elleri falan usumuyir ve biraz bol olunca giydirmesi de kolay oluyor kızlar.
Çok sevindim canım birşey çıkmamasına sizdedesağol aminn insallahhh
Bende burda okuyunca korktum bugünde yaptırmayacaktim annem ikna etti. 3.5 aylık oldu nerdeyse yaptırana kadar. Biz sabah 9.30da olduk saat 14:30 hala ateş olmadı canım. Belkide kaldırır bünyeleri birşey olmaz korkunun ecele faydası yok
Keşke bende olsammm yaaa( karnım şişti iyice. Sütü etkilemez canım. Vücudun rahatlamış belkide süt arttırır hatta diye düşünüyorum
Ben dün aşıya götürdüm, gerçekten ama gerçekten inanılmaz soğuktu. Yani benim kulaklarım buz kesti öyle söyleyeyimValla deli aklım kap götür dedi Ama dışarı buzzzz. Cocuk hasta olur diye korktum
Anladım canım ne bileyim bebekten bebeğe değişir elbet ama yine de uzun süreli giydiremezsin diye dedim çok çabuk uzuyorlarAa benim bebis 62 cm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?