Şükür canım gerek kalmadı sadece bir kez calpol verdim yeterli geldi . Ateş oldumu sendePedifen vermemiş kimseye doktorlar canım, banada vermediler
Ateş olsa daha iyidi. Huzursuzluk, ağlamalar,.sesi çıkmayan çocuğun sesi en üst oktava çıktıŞükür canım gerek kalmadı sadece bir kez calpol verdim yeterli geldi . Ateş oldumu sende
Ya kiyamam ya keşke biraz calpol versen bize doktor aşıdan 20 dakka sonra calpol ver dedi cocuk rahatlasin diyeAteş olsa daha iyidi. Huzursuzluk, ağlamalar,.sesi çıkmayan çocuğun sesi en üst oktava çıktısanki cimcirdim de canı yanmış gibi bir anda acılı acılı ağlamalar
cok gecmis olsun canim. Sen normal dogummu yapmistin.Hanımlar bu sabah aşırı kanamam olunca apar topar doktora gittim. Kendi doktorum değildi bu arada. Hemen kürtaj yapmamız Lazım İçerde plesanta kalmış dediler. Operasyon oldm. Biopsiye yolladılar parçayı. Kanamam şuan hala var kürtaj sonrası normalmiş herhalde. Eğer çok yoğun kanaman olursa yine gel dendi. İnşallah yoğunlaşmaz şuan lohusalık kanamasının ilk günleri kadar yoğunHemşire bir de demesin mi çok kanaman olursa rahmin alınır en kötü ihtimalle diye.. Ben hazır mıyım buna acaba Dua edin bana olur mu
Teşekkür ederimcok gecmis olsun canim. Sen normal dogummu yapmistin.
Benim.sezeryan sonrasi kanamam varla yok arasi geldi cunku. Yogun kanamam hic olmadi
Gün içinde resmen tuvalete zor gidiyorum. Ana kucağını banyoya koydum. Gidince onu da odaya koyuyorum bakışıyoruz
Bizimki sadece bibs tuttu o da arada uykuya dalacak kadar. Çok deli gibi uykusu gelince veriyorum önce hırsla ağzını açıyor heyecan yapıyorum herhalde baya tuttuacak diye sonra yüzünü buruşturup diliyle itiyor. Ardından veriyorum yine elimle destek yapıyorum 5dk tutuyor hafif uykuya dalınca gene atıyor
Gitmedim zaten donardikkAy hayır aslanormal bir soğuk olsa neyse ama bu sabah -10 dereceydi
Aglamaz mi ciglik cigliga hemdeDisarda agliyormu canim bebisin. Alakasiz bir soru oldu ama
Ay maşşaalllah eriyorum şunda resmen. Kucağımda kendi minnoşumı seviyorum ama hala böyle fotolar bebekler götünce içim eriyorrrr
Korkma olabiliyor böyle şeyler. Kuzenimin de çok kanaması oldu normal doğum sonrası. Sen gene tedbirlisin o gitmemiş de doktora. Çok kan kaybetmişti. Kürtaj oldu düzeldi. Dualarım seninleHanımlar bu sabah aşırı kanamam olunca apar topar doktora gittim. Kendi doktorum değildi bu arada. Hemen kürtaj yapmamız Lazım İçerde plesanta kalmış dediler. Operasyon oldm. Biopsiye yolladılar parçayı. Kanamam şuan hala var kürtaj sonrası normalmiş herhalde. Eğer çok yoğun kanaman olursa yine gel dendi. İnşallah yoğunlaşmaz şuan lohusalık kanamasının ilk günleri kadar yoğunHemşire bir de demesin mi çok kanaman olursa rahmin alınır en kötü ihtimalle diye.. Ben hazır mıyım buna acaba Dua edin bana olur mu
Maşallah minnosa ya yerim hepsinin tipini benEki Görüntüle 2988547
Buda benim minnoşum babası kılıklı
Anasına azıcık bile benzemez mi bi bebek
Dedesine bile benden çok benziyor, bebeğin gıdığı mı olurmuş
Ya Allah'ım surata bak maşallahEki Görüntüle 2988547
Canım çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin inşallahHanımlar bu sabah aşırı kanamam olunca apar topar doktora gittim. Kendi doktorum değildi bu arada. Hemen kürtaj yapmamız Lazım İçerde plesanta kalmış dediler. Operasyon oldm. Biopsiye yolladılar parçayı. Kanamam şuan hala var kürtaj sonrası normalmiş herhalde. Eğer çok yoğun kanaman olursa yine gel dendi. İnşallah yoğunlaşmaz şuan lohusalık kanamasının ilk günleri kadar yoğunHemşire bir de demesin mi çok kanaman olursa rahmin alınır en kötü ihtimalle diye.. Ben hazır mıyım buna acaba Dua edin bana olur mu
Bende öyle diyorum ve yanına yatıp onu emzirirken uyumasını izliyorum zaman dursun istiyorumAyni durumdaymisiz kader ortagimdesteksiz uyku icin daha erken bence zaten uyku egitimlerini 4-5 aydan sonra veriyolar simdilik tadini cikaralim
Teşekkür ederim canım. Amin amin hep fayda yarar olsun güzelce korunsunlar diye yaptırıyoruz.Çok geçmiş olsun. Gerçekten bu hastalık ve aşıları yapılırken yavruların verdiği reaksiyonlar insanı mahvediyor. Gelmiş geçmiş olsun çocuk bunlar böyle böyle buyuyecekler Allah dermansız dert vermesin canım duzelicek inşallah
Yaa büyükler gerçekten bazen çok hoş. Benimde kızımda Bi gözünün göz yaşı kanalı tıkalı aylık kontrole gidiyoruz masaj yapıyoruz açılır dedi Dr. Arada gözü akıyor. Kayınvalidem her gözü aktığında doğumda bu çocuğub gözüne yanlışlıkla ellediler galiba diyorKayinvalidemin yorumu havale gecirdi de anlamadik cocuk da iz mi kaldi acaba
Hiç kötü düşünme canım. İnşallah kolayca atlatırsınBizde milli olduk, menenjiti vurulduk hadi bakalım bugün annemde yanımda yok yansın geceler Pelinsu eceler
Allah ım gözün aydın bende olmak ve rahatlamak istiyorum artıkKızlar ben adet oldum, şuan normal şekilde kanamam var. Merak ettiğim şey bu durum sütümü etkiler mi? Azalma yaşar mıyım yine ?
Bizde aynı şekilde sadece fitil verdi 4 saatte bir kullanın ateşi çıkmadan dddi.Canim benim doktorum paranox s fitili bana recete etti ama sunu soyledi.
Evde dursun herzaman kullanmayacaksin.
Cok asiri huzursuz oldugunda eger altta yatan baska bir sebep olmadigndan eminsen yarim.fitil verebilirsin demisti.
Bu menenjit asilarindan sonra calpol dusurmezse fitili kullanabilirsin demisti.
Çok çoo geçmiş olsun canım.Hanımlar bu sabah aşırı kanamam olunca apar topar doktora gittim. Kendi doktorum değildi bu arada. Hemen kürtaj yapmamız Lazım İçerde plesanta kalmış dediler. Operasyon oldm. Biopsiye yolladılar parçayı. Kanamam şuan hala var kürtaj sonrası normalmiş herhalde. Eğer çok yoğun kanaman olursa yine gel dendi. İnşallah yoğunlaşmaz şuan lohusalık kanamasının ilk günleri kadar yoğunHemşire bir de demesin mi çok kanaman olursa rahmin alınır en kötü ihtimalle diye.. Ben hazır mıyım buna acaba Dua edin bana olur mu
Yani bende götürmekten memnun değilim dediğiniz gibi anlatıyorum ne yapsam anlatıyorum maşallah çocuklar cin gibi hep gözümün içine bakıyor. Bazende mecbur kalıyorumBenim banyomda tuvalet yok. Olsa da onun mahrem olduğunu bilmesi için sanırım götürmezdim.
Sürekli konuşuyorum anlatıyorum umarım anlıyordur. Tuvalete gideceğim hemen ağlama geleceğim yanına diye. Sonra onun da. Tuvaletini yaptığını o yüzden bez taktığızdan bahsediyorum.
Avent aldı eşin onu da tutmazsa bibse de para vermem artık :) inşallah tutar ya en azından uykuya dalmasına kolaylaştırsa
Yaa çok bal maşallah güleç.Eki Görüntüle 2988547
Yaa maşallah maşallah.Bu da benim canavar teyzelerimatmazel34 babasının kopyası, babasına aşık bir cadı sanki ben değil babası doğurdu, öyle deli oluyor babası için
Yani bende götürmekten memnun değilim dediğiniz gibi anlatıyorum ne yapsam anlatıyorum maşallah çocuklar cin gibi hep gözümün içine bakıyor. Bazende mecbur kalıyorum
Uykuya dalarken alışınca çok kolay oluyor diyorlar emzikle. İnşallah alır sizinki. Dediğim gibi bizimki bibs le biraz oyalanıyor en azından.
Bizimki de baba delisi. Onu görünce kahkahayla gülmeye başlıyor. Sıkılıyor heralde akşama kadar beni görmektenYaa maşallah maşallah.
Bizim ki de babasına çok dilli. Onu kucağına alsın diye nazlanıyor
Bizimki de baba delisi. Onu görünce kahkahayla gülmeye başlıyor. Sıkılıyor heralde akşama kadar beni görmekten
Yok canım korkma insAllah birşey olmaz . Ilk doğumdan sonra benimde çok kanamam olunca banada rahmini alırlar dedi densizler şükür öyle bir şey olmadi ama göl gibi kanamam olmuştuHanımlar bu sabah aşırı kanamam olunca apar topar doktora gittim. Kendi doktorum değildi bu arada. Hemen kürtaj yapmamız Lazım İçerde plesanta kalmış dediler. Operasyon oldm. Biopsiye yolladılar parçayı. Kanamam şuan hala var kürtaj sonrası normalmiş herhalde. Eğer çok yoğun kanaman olursa yine gel dendi. İnşallah yoğunlaşmaz şuan lohusalık kanamasının ilk günleri kadar yoğunHemşire bir de demesin mi çok kanaman olursa rahmin alınır en kötü ihtimalle diye.. Ben hazır mıyım buna acaba Dua edin bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?