2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Şükür canım gerek kalmadı sadece bir kez calpol verdim yeterli geldi . Ateş oldumu sende
Ateş olsa daha iyidi. Huzursuzluk, ağlamalar,.sesi çıkmayan çocuğun sesi en üst oktava çıktı sanki cimcirdim de canı yanmış gibi bir anda acılı acılı ağlamalar

Ateş olsa daha iyidi. Huzursuzluk, ağlamalar,.sesi çıkmayan çocuğun sesi en üst oktava çıktı sanki cimcirdim de canı yanmış gibi bir anda acılı acılı ağlamalar
Ya kiyamam ya keşke biraz calpol versen bize doktor aşıdan 20 dakka sonra calpol ver dedi cocuk rahatlasin diye

Hanımlar bu sabah aşırı kanamam olunca apar topar doktora gittim. Kendi doktorum değildi bu arada. Hemen kürtaj yapmamız Lazım İçerde plesanta kalmış dediler. Operasyon oldm. Biopsiye yolladılar parçayı. Kanamam şuan hala var kürtaj sonrası normalmiş herhalde. Eğer çok yoğun kanaman olursa yine gel dendi. İnşallah yoğunlaşmaz şuan lohusalık kanamasının ilk günleri kadar yoğun Hemşire bir de demesin mi çok kanaman olursa rahmin alınır en kötü ihtimalle diye.. Ben hazır mıyım buna acaba Dua edin bana olur mu

Son düzenleme:
cok gecmis olsun canim. Sen normal dogummu yapmistin.

Benim.sezeryan sonrasi kanamam varla yok arasi geldi cunku. Yogun kanamam hic olmadi

cok gecmis olsun canim. Sen normal dogummu yapmistin.

Benim.sezeryan sonrasi kanamam varla yok arasi geldi cunku. Yogun kanamam hic olmadi
Teşekkür ederim hayır sezeryan oldum benim de aşırı değildi ama kanamam oldu ilk günler

Gün içinde resmen tuvalete zor gidiyorum. Ana kucağını banyoya koydum. Gidince onu da odaya koyuyorum bakışıyoruz

Benim banyomda tuvalet yok. Olsa da onun mahrem olduğunu bilmesi için sanırım götürmezdim.
Sürekli konuşuyorum anlatıyorum umarım anlıyordur. Tuvalete gideceğim hemen ağlama geleceğim yanına diye. Sonra onun da. Tuvaletini yaptığını o yüzden bez taktığızdan bahsediyorum.

Avent aldı eşin onu da tutmazsa bibse de para vermem artık :) inşallah tutar ya en azından uykuya dalmasına kolaylaştırsa

Ay maşşaalllah eriyorum şunda resmen. Kucağımda kendi minnoşumı seviyorum ama hala böyle fotolar bebekler götünce içim eriyorrrr
Kedilervekitaplar senin minnoşu da çok merak ediyorum ben.

Korkma olabiliyor böyle şeyler. Kuzenimin de çok kanaması oldu normal doğum sonrası. Sen gene tedbirlisin o gitmemiş de doktora. Çok kan kaybetmişti. Kürtaj oldu düzeldi. Dualarım seninle

puyenime bugün yazıcaktım sana nasılsın diye sonradan vazgeçtim belki süt sıkıntısı hala yaşıyosundur diye. Mesajını görünce çok mutlu oldum

Canım çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin inşallah sen hemşireye bakma, operasyon olmuşsun. En kısa zamanda kanamanda biter inşallah. Güzel düşün güzel olsun canım

Ayni durumdaymisiz kader ortagim desteksiz uyku icin daha erken bence zaten uyku egitimlerini 4-5 aydan sonra veriyolar simdilik tadini cikaralim
Bende öyle diyorum ve yanına yatıp onu emzirirken uyumasını izliyorum zaman dursun istiyorum
Teşekkür ederim canım. Amin amin hep fayda yarar olsun güzelce korunsunlar diye yaptırıyoruz.
Kayinvalidemin yorumu havale gecirdi de anlamadik cocuk da iz mi kaldi acaba
Yaa büyükler gerçekten bazen çok hoş. Benimde kızımda Bi gözünün göz yaşı kanalı tıkalı aylık kontrole gidiyoruz masaj yapıyoruz açılır dedi Dr. Arada gözü akıyor. Kayınvalidem her gözü aktığında doğumda bu çocuğub gözüne yanlışlıkla ellediler galiba diyor bu gittiğimde dr a özellikle sordum neden tıkalı dedi.Yani doğarken açılmamış dışarıdan bir müdahalele ile böyle bişey olmaz dedi
Bizde milli olduk, menenjiti vurulduk hadi bakalım bugün annemde yanımda yok yansın geceler Pelinsu eceler
Hiç kötü düşünme canım. İnşallah kolayca atlatırsın

Kızlar ben adet oldum, şuan normal şekilde kanamam var. Merak ettiğim şey bu durum sütümü etkiler mi? Azalma yaşar mıyım yine ?
Allah ım gözün aydın bende olmak ve rahatlamak istiyorum artık
Çok maşallahı
Bizde aynı şekilde sadece fitil verdi 4 saatte bir kullanın ateşi çıkmadan dddi.
Çok çoo geçmiş olsun canım.

Yani bende götürmekten memnun değilim dediğiniz gibi anlatıyorum ne yapsam anlatıyorum maşallah çocuklar cin gibi hep gözümün içine bakıyor. Bazende mecbur kalıyorum

Uykuya dalarken alışınca çok kolay oluyor diyorlar emzikle. İnşallah alır sizinki. Dediğim gibi bizimki bibs le biraz oyalanıyor en azından.
Eki Görüntüle 2988547

Buda benim minnoşum babası kılıklı
Anasına azıcık bile benzemez mi bi bebek
Dedesine bile benden çok benziyor, bebeğin gıdığı mı olurmuş
Yaa çok bal maşallah güleç.
Benim kızda aynı babası.ben esmerim kız bembeyaz kar gibi. Kucağımda resim çekiliyorum. Sonra bakıyorum resme sanki komşunun kızı kucağımda. Resmen bana hiç benzemiyor kocamı doğurmuşum

Geçen bir uyku eğitimcisi canlı yayında bebekler çok zeki aslında herşeyi anlıyorlar, sadece neyi ne kadar yapmak istiyorlar. Sizi nasıl yönlendirmek istiyorlar ona göre hareket ediyorlar dedi. Çok haklı

Ah inşallah alışsın emziğe gerçekten çok ihtiyacım var.

Bizimki de baba delisi. Onu görünce kahkahayla gülmeye başlıyor. Sıkılıyor heralde akşama kadar beni görmekten

Benim eşime de hiç gülmüyor hep ağlar hali denk geliyor. Bir üzülüyor bu çocuk beni sevmiyor diye ama kayınbabamı çok seviyor onu görünce resmen bize yapmadığı cilveyi yapıyor, konuşuyor.

Yok canım korkma insAllah birşey olmaz . Ilk doğumdan sonra benimde çok kanamam olunca banada rahmini alırlar dedi densizler şükür öyle bir şey olmadi ama göl gibi kanamam olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…