2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eki Görüntüle 2988547

Buda benim minnoşum babası kılıklı
Anasına azıcık bile benzemez mi bi bebek
Dedesine bile benden çok benziyor, bebeğin gıdığı mı olurmuş
Ay maşallah paşaya çok tatlı sarışın olcak bu bebiste. Valla canım benim ikiside baba resmen hep eşime diyom sen ben hamileyken hiç beni sevmemissin

Bu da benim canavar teyzeleri matmazel34 babasının kopyası, babasına aşık bir cadı sanki ben değil babası doğurdu, öyle deli oluyor babası için
Yaaaa güzellikkk
Benim oğlan da babasına aşık. Asla bana öyle gülmüyor, öyle oynamıyor benimle. Size attığım fotoğrafları bile babası çekmiş. Bana bakınca milka ineği felan görüyor herhalde

Ay maşallah paşaya çok tatlı sarışın olcak bu bebiste. Valla canım benim ikiside baba resmen hep eşime diyom sen ben hamileyken hiç beni sevmemissin

Benim eşim de beni sevmemiş ozaman
Bugün dalga geçiyor benimle. İnsan azıcık anasına benzer be oğlum, üzülüyorum annene diyor

Evet haklısınız walla şimdiden yönlendiriyorlar. Meme gerçekten rahatlık oluyor herhalde.
Bizimki de baba delisi. Onu görünce kahkahayla gülmeye başlıyor. Sıkılıyor heralde akşama kadar beni görmekten
Galiba öyle oluyor tüm gün aynı insan
Bizimki bana aşkla baktığında hemen sonra kusuyor bakıyorum çok masum güzel bakıyor hemen ağız mendili alıyorum

Benim eşim de beni sevmemiş ozaman
Bugün dalga geçiyor benimle. İnsan azıcık anasına benzer be oğlum, üzülüyorum annene diyor
Hiç belli olmaz de . Bebekler büyüyene kadar çok değişiyorlar bizim bebek doğdu şimdi her gören ne dese hiç size benzemiyo ablam bile çok şaşkınım size benzemiyo hiç diyo neyseki biraz büyüyünce babaya benzemeye başladı

Oy maşaAllah paşaya
Gozun aydn canım
Küçük bi kacak bızde de var usgde bellı oldu 1 yıla kadar cogu kendılığinden kapanıyo takıp edelim dedi
Sorunsuz atlatalım inşaAllah
Ay hayır asla normal bir soğuk olsa neyse ama bu sabah -10 dereceydi
ne dıyosn
İyiki anneme kacmısm
Kızlar çok acil olarak soruyorum, sizin elinizde calpol mu var sadece? Doktor pedifen diye bir ilaç verdi mi size?
Canım ya pedıfenı verme olur mu?
İçeriğinin pek temiz olmadıgı ile ilgili yazılar okumustum ılk kuzumun doktoru da vermezdı
Eki Görüntüle 2988547

Bu da benim canavar teyzeleri matmazel34 babasının kopyası, babasına aşık bir cadı sanki ben değil babası doğurdu, öyle deli oluyor babası için
Yaa maşaAllah yavrulara
The senı alıntılayamamışımm canım
Ne guzel bebeler dogurmusuz be
Elhamdulıllah
Valla bende tüm arkadaslarn kuzusunu merak edıyorm

Canım 2019 da kurtaj oldum aynı senaryoyu bana da cizdiler ve doğumlarımda da kurtajımda da rahım agzı acılmadı cytotec kullandım hepsınde
Sonrasında buyuk buyuk parcalar dustu yogun kanamam oldu ve doktor dedı ki fizyolojık bı durum kanama durmazsa bır kez daha kurtaj yapılır rahım alınması ciddi bır durum siz onu dusunmeyın dedı ve elh dediği gibi de oldu bak tekrar doğum yaptım elhamdulıllah gönlünü ferah tut
Belkıde rabbım bugunki kanamayı vesıle kıldı
Diğer doktorun senı ılacla oyalayıp duruyodu belkı ılk zaman yapsaydı kurtajı bu kadar yıpranmayacaktn
Cok sukur sorun coZüme kavustu
Kanamada bı kac gune hafıfler inşaAllah ama sen bu arada kan ve demir takvıyesı desteği al sürec zor gecti degerlerın dusmus olabılır
Tekrardan gecmiş olsn

Ya kiyamam ya keşke biraz calpol versen bize doktor aşıdan 20 dakka sonra calpol ver dedi cocuk rahatlasin diye
Verdim canım işte size ondan sordum acaba pedifen de veriliyor mu diye. Gecede vereyim dedim yatmadan ama siringayla verince ağzından diliyle çıkardı durdu. Neyse birazda olsa faydası olur herhalde.. sağol canım
Çok geçmiş olsun en azından problem bulundu. İnşallah tamamen temizlenmiştir canım rahmi almak o kadar kolay mıymış? Ayrica bu kadar bilgiliyse tıp okusaymis o hemşire

Çok şükür canım yolunda şuan herşey arada eksikliyor arada artıyor ama en azından besleniyor manasız şimdilik gittiği yere kadar inşallah canım çok teşekkür ederim tekrardan sana
Eki Görüntüle 2988547

Senin o suratını yirimmm ben yaaa maşallah subanallah sana görünce direk dedimki kesin babasına benziyor
Ehuehueheuheu ama sen çok şekersin yaaa bak bir dede yelekli bebiş daha varmış burda benim ilkide tipik baba, huyu bile ona benziyor ama bu ogluusm bana benziyor çok şükür benim tarafa benzeyen bir cocugum oldu Dayisinada aşık, dayday lakabı taktı dayısı kendine, dayday mi geldi diye bir seviyor dayısına gülmekten ağzı kapanmiyor

Yok canım pedifeni vermedim. Burda kızlara sordum kimseye pedifen verilmemiş.

Seni ne zaman cagirdi kalp için kontrole canım?çok geçmiş olsun sizede canimm inşallah atlaticaz tabiki. Bizi 6. Ayda çağırdı yeniden

Benim eşime de hiç gülmüyor hep ağlar hali denk geliyor. Bir üzülüyor bu çocuk beni sevmiyor diye ama kayınbabamı çok seviyor onu görünce resmen bize yapmadığı cilveyi yapıyor, konuşuyor.
İnsan seçiyorlar bacak kadar boylarıyla ya
Kız Milka ineği demişken aklıma geldi geçen emziricem göğsümü açtım bana baktı, göğsüme baktı kızım bir gülmeye başladı anlıyor artık besleneceği zamanı sıpa
Ben korkuyorum 2. Olurda babasına benzerse yine diye hastaneden eve geldik, eşim bebeğin kulağını gördü diyor ki aaa benim kulağım hakikaten aynısı ya, kıvrımı bile eşini çok mu seviyorsun kızın çok benzemiş diyorlar hep

3 ayda 1 bakalım dedı canım
İlk doktor goremedı ama üstten bakınca diğeri fark etti cok kucuk ama takıp edelim aklımız kalmasn dedı
İnşaAllah canım Buraya Artık kapanmıs yazmayı nasıp etsin Rabbım

Memeye gülmeye benimki de başladı
Ben ufaktan işaret dili de öğretmeye başladım bu arada. Emzirmeden önce sabit bi hareket yapıyorum anlayabileceği. Arkadaşım işaret dili öğretmişti çocuğuna. Müthiş rahatlık oluyor ilk iki sene. Uygulıcam inşallah

Senin minnoşu da görelim

Maşallah kız ne güzel saçları ahenkle dans ediyor Benimkinin saçları ne zaman uzayacak acaba yaa, zaten az saçla doğmuştu iyice keltoş kaldı şimdi, kalan saçları tükenmez kalemle çizilmiş gibi gözüküyor Biz de kardiyolojiye gitmiştik canım aynı şekilde 1 delik var ama zaten çoğu çocukta bu var zamanla kapanır demişti doktor, bize de 6 ay sonraya kontrol vermişti. Hatta tüm çocuklar zaten 2 delikle doğuyor da demişti. İçini rahatlatmışsın iyi olmuş.

Maşallah herkesin bebişleri birbirinden güzel Allah bahtlarını da en az kendileri kadar güzel eder inşallah

Gecmis olsun cnm. Hic kafana takma hemsire nerden biliyomus doktorlar bile hic bi zaman kesin bisey siyleyemiyo. Insanlar lafinin nereye gitceni bilmeden sacma sapan konusuyo hic takma cnm. Cok sukur kurtuldn ins her gun daha da iilesceksin

Üst damağında her iki tarafı da böyle şiş. Bende normali bu ama emin olamadım. Sizin bebişlerin de üst damağı böyle mi?

Eklentiler

• A0F54FBC-6700-4C4D-B09C-8935B3AFD344.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 58
Canim cok tesekkur ederim siparisimi verdim dolap uygulamasindan sen soyleyene kadar boyle bir seyden haberim bile yoktu dogrusu elime ulassinda buyuk rahatlik benim ki memeyi uykulu emiyor emmek istemezse sagiyorum veriyorum ama bazen az geldigi oluyor o zaman mama veriyorum iyi oldu

Kizlar ben cok hastalik hastasiydim kendim icin bebis dogunca simdi ona yineldim surekli hastanelerde perisan ediyorum yavrumu bugun en sonunda psikiyatrste gittim ankisyete ve okb teshisi kondu ilac verdi emziriken kullanabilcegim cocuk doktrona da danis dedi ama cocuk doktoru hayir kullanma sute gecer mama ile beslemen gerek dedi ay nabacaginj sasirdim simdide cocul cok terliyor saclarida dokuluyir buna taktim yine hastaneye goturup perisan etmek istemiyorum bi yandan ilaci kullanip bu huyumu dizginlemek istiyorum bi yandanda sute gecsin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…