Ay maşallah paşaya çok tatlı sarışın olcak bu bebiste. Valla canım benim ikiside baba resmenEki Görüntüle 2988547
Buda benim minnoşum babası kılıklı
Anasına azıcık bile benzemez mi bi bebek
Dedesine bile benden çok benziyor, bebeğin gıdığı mı olurmuş
Yaaaa güzellikkkBu da benim canavar teyzelerimatmazel34 babasının kopyası, babasına aşık bir cadı sanki ben değil babası doğurdu, öyle deli oluyor babası için
Ay maşallah paşaya çok tatlı sarışın olcak bu bebiste. Valla canım benim ikiside baba resmenhep eşime diyom sen ben hamileyken hiç beni sevmemissin
Evet haklısınız walla şimdiden yönlendiriyorlar. Meme gerçekten rahatlık oluyor herhalde.Geçen bir uyku eğitimcisi canlı yayında bebekler çok zeki aslında herşeyi anlıyorlar, sadece neyi ne kadar yapmak istiyorlar. Sizi nasıl yönlendirmek istiyorlar ona göre hareket ediyorlar dedi. Çok haklı
Ah inşallah alışsın emziğe gerçekten çok ihtiyacım var.
Galiba öyle oluyor tüm gün aynı insanBizimki de baba delisi. Onu görünce kahkahayla gülmeye başlıyor. Sıkılıyor heralde akşama kadar beni görmekten
Bizimki bana aşkla baktığında hemen sonra kusuyorYaaaa güzellikkk
Benim oğlan da babasına aşık. Asla bana öyle gülmüyor, öyle oynamıyor benimle. Size attığım fotoğrafları bile babası çekmiş. Bana bakınca milka ineği felan görüyor herhalde
Hiç belli olmaz de . Bebekler büyüyene kadar çok değişiyorlarBenim eşim de beni sevmemiş ozaman
Bugün dalga geçiyor benimle. İnsan azıcık anasına benzer be oğlum, üzülüyorum annene diyor
Oy maşaAllah paşayaKızlar dün kardiyolog doktor götürdüm, çocuk doktoru yonlendirmisti bir durumdan dolayı. Kalbimizde iki tane delik çıktı biri çok çok minnak digeride ufak, birbirinden uzak mesafede, durduklari yer itibariyle zaman icerisinde kapanmaya müsait. 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı eğer kapanmaya başlamışsa iyi haber olacak dedi bakalım. Bu belki ilk çocuğunda da vardı farkında değildin zamanla kapanmıştır dedi. Kalbindeki delik herhangi bir çocuk doktorunun anlayabileceği birşey değil. Cihazla baktı kalbine. İzmir'de prof. Dr. Ertürk levent minnettarımçok iyi bir çocuk kardiyoloji doktoru, ege universitesi hocalarından. Muayene ücreti de gayet makuldu.
Göz doktorunada dün gittik, miyop var bebeklerde olur zamanla düzelir dedi. Sizede böyle soyleyen oldu mu? Özel bircihaz tuttular karşıdan gözüne ölçüm yaptılar sonra hoca değerlendirdi 1 dk kalmadık odada şaşırdım yani. 6 yaşından sonra çocukların gözünde bir problem olurda bu anlaşılmaz da bu yaştan sonra tedavisi güçleşir dedi. Bundan sonra her yaşını doldurduğu da yani senede 1 kere göz muayenesine getirin diye öneride bulundu.
Çok şükür bin şükür diyorum ciddi veya doğumsal veya kalıtsal bir durum yok. Tek damarı vardı göbek bağında, karnında meme ucu aksesuarida olunca, birde lafları carpitan seni paniklettirip ama sonra ben onu demek istememiştim mi diyen dostlar olunca soluğu doktor da aldım gün boyu. Rabbimmm herkesin evladına sağlık sıhhat versingelsin mi bir küçük ponçik buraya
Gölgelerin gücü adınaaaa
Ay hayır aslanormal bir soğuk olsa neyse ama bu sabah -10 dereceydi
Canım ya pedıfenı verme olur mu?Kızlar çok acil olarak soruyorum, sizin elinizde calpol mu var sadece? Doktor pedifen diye bir ilaç verdi mi size?
Eki Görüntüle 2988547
Yaa maşaAllah yavrularaBu da benim canavar teyzelerimatmazel34 babasının kopyası, babasına aşık bir cadı sanki ben değil babası doğurdu, öyle deli oluyor babası için
Canım 2019 da kurtaj oldum aynı senaryoyu bana da cizdiler ve doğumlarımda da kurtajımda da rahım agzı acılmadı cytotec kullandım hepsındeHanımlar bu sabah aşırı kanamam olunca apar topar doktora gittim. Kendi doktorum değildi bu arada. Hemen kürtaj yapmamız Lazım İçerde plesanta kalmış dediler. Operasyon oldm. Biopsiye yolladılar parçayı. Kanamam şuan hala var kürtaj sonrası normalmiş herhalde. Eğer çok yoğun kanaman olursa yine gel dendi. İnşallah yoğunlaşmaz şuan lohusalık kanamasının ilk günleri kadar yoğunHemşire bir de demesin mi çok kanaman olursa rahmin alınır en kötü ihtimalle diye.. Ben hazır mıyım buna acaba Dua edin bana olur mu
Verdim canım işte size ondan sordum acaba pedifen de veriliyor mu diye. Gecede vereyim dedim yatmadan ama siringayla verince ağzından diliyle çıkardı durdu. Neyse birazda olsa faydası olur herhalde.. sağol canımYa kiyamam ya keşke biraz calpol versen bize doktor aşıdan 20 dakka sonra calpol ver dedi cocuk rahatlasin diye
Çok geçmiş olsun en azından problem bulundu. İnşallah tamamen temizlenmiştir canımHanımlar bu sabah aşırı kanamam olunca apar topar doktora gittim. Kendi doktorum değildi bu arada. Hemen kürtaj yapmamız Lazım İçerde plesanta kalmış dediler. Operasyon oldm. Biopsiye yolladılar parçayı. Kanamam şuan hala var kürtaj sonrası normalmiş herhalde. Eğer çok yoğun kanaman olursa yine gel dendi. İnşallah yoğunlaşmaz şuan lohusalık kanamasının ilk günleri kadar yoğunHemşire bir de demesin mi çok kanaman olursa rahmin alınır en kötü ihtimalle diye.. Ben hazır mıyım buna acaba Dua edin bana olur mu
Çok şükür canım yolunda şuan herşeyAy maşşaalllah eriyorum şunda resmen. Kucağımda kendi minnoşumı seviyorum ama hala böyle fotolar bebekler götünce içim eriyorrrr
Kedilervekitaplar senin minnoşu da çok merak ediyorum ben.
Korkma olabiliyor böyle şeyler. Kuzenimin de çok kanaması oldu normal doğum sonrası. Sen gene tedbirlisin o gitmemiş de doktora. Çok kan kaybetmişti. Kürtaj oldu düzeldi. Dualarım seninle
puyenime bugün yazıcaktım sana nasılsın diye sonradan vazgeçtim belki süt sıkıntısı hala yaşıyosundur diye. Mesajını görünce çok mutlu oldum
Senin o suratını yirimmm ben yaaa maşallah subanallah sanaEki Görüntüle 2988547
Ehuehueheuheu ama sen çok şekersin yaaa bak bir dede yelekli bebiş daha varmış burdaBu da benim canavar teyzelerimatmazel34 babasının kopyası, babasına aşık bir cadı sanki ben değil babası doğurdu, öyle deli oluyor babası için
Yok canım pedifeni vermedim. Burda kızlara sordum kimseye pedifen verilmemiş.Oy maşaAllah paşaya
Gozun aydn canım
Küçük bi kacak bızde de var usgde bellı oldu 1 yıla kadar cogu kendılığinden kapanıyo takıp edelim dedi
Sorunsuz atlatalım inşaAllah
ne dıyosn
İyiki anneme kacmısm
Canım ya pedıfenı verme olur mu?
İçeriğinin pek temiz olmadıgı ile ilgili yazılar okumustum ılk kuzumun doktoru da vermezdı
Yaa maşaAllah yavrulara
The senı alıntılayamamışımm canım
Ne guzel bebeler dogurmusuz be
Elhamdulıllah
Valla bende tüm arkadaslarn kuzusunu merak edıyorm
İnsan seçiyorlar bacak kadar boylarıyla yaBenim eşime de hiç gülmüyor hep ağlar hali denk geliyor. Bir üzülüyor bu çocuk beni sevmiyor diyeama kayınbabamı çok seviyor onu görünce resmen bize yapmadığı cilveyi yapıyor, konuşuyor.
Kız Milka ineği demişken aklıma geldiYaaaa güzellikkk
Benim oğlan da babasına aşık. Asla bana öyle gülmüyor, öyle oynamıyor benimle. Size attığım fotoğrafları bile babası çekmiş. Bana bakınca milka ineği felan görüyor herhalde
Ben korkuyorum 2. Olurda babasına benzerse yine diyeVerdim canım işte size ondan sordum acaba pedifen de veriliyor mu diye. Gecede vereyim dedim yatmadan ama siringayla verince ağzından diliyle çıkardı durdu. Neyse birazda olsa faydası olur herhalde.. sağol canım
Çok geçmiş olsun en azından problem bulundu. İnşallah tamamen temizlenmiştir canımrahmi almak o kadar kolay mıymış? Ayrica bu kadar bilgiliyse tıp okusaymis o hemşire
Çok şükür canım yolunda şuan herşeyarada eksikliyor arada artıyor ama en azından besleniyor manasız şimdilik gittiği yere kadar inşallah canım çok teşekkür ederim tekrardan sana
Senin o suratını yirimmm ben yaaa maşallah subanallah sanagörünce direk dedimki kesin babasına benziyor
Ehuehueheuheu ama sen çok şekersin yaaa bak bir dede yelekli bebiş daha varmış burdabenim ilkide tipik baba, huyu bile ona benziyor ama bu ogluusm bana benziyor çok şükür benim tarafa benzeyen bir cocugum oldu Dayisinada aşık, dayday lakabı taktı dayısı kendine, dayday mi geldi diye bir seviyor dayısına gülmekten ağzı kapanmiyor
3 ayda 1 bakalım dedı canımYok canım pedifeni vermedim. Burda kızlara sordum kimseye pedifen verilmemiş.
Seni ne zaman cagirdi kalp için kontrole canım?çok geçmiş olsun sizede canimm inşallah atlaticaz tabiki. Bizi 6. Ayda çağırdı yeniden
İnsan seçiyorlar bacak kadar boylarıyla ya
Kız Milka ineği demişken aklıma geldigeçen emziricem göğsümü açtım bana baktı, göğsüme baktı kızım bir gülmeye başladı anlıyor artık besleneceği zamanı sıpa
Ben korkuyorum 2. Olurda babasına benzerse yine diyehastaneden eve geldik, eşim bebeğin kulağını gördü diyor ki aaa benim kulağım hakikaten aynısı ya, kıvrımı bile eşini çok mu seviyorsun kızın çok benzemiş diyorlar hep
Senin minnoşu da görelimOy maşaAllah paşaya
Gozun aydn canım
Küçük bi kacak bızde de var usgde bellı oldu 1 yıla kadar cogu kendılığinden kapanıyo takıp edelim dedi
Sorunsuz atlatalım inşaAllah
ne dıyosn
İyiki anneme kacmısm
Canım ya pedıfenı verme olur mu?
İçeriğinin pek temiz olmadıgı ile ilgili yazılar okumustum ılk kuzumun doktoru da vermezdı
Yaa maşaAllah yavrulara
The senı alıntılayamamışımm canım
Ne guzel bebeler dogurmusuz be
Elhamdulıllah
Valla bende tüm arkadaslarn kuzusunu merak edıyorm
Maşallah kız ne güzel saçları ahenkle dans ediyorKızlar dün kardiyolog doktor götürdüm, çocuk doktoru yonlendirmisti bir durumdan dolayı. Kalbimizde iki tane delik çıktı biri çok çok minnak digeride ufak, birbirinden uzak mesafede, durduklari yer itibariyle zaman icerisinde kapanmaya müsait. 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı eğer kapanmaya başlamışsa iyi haber olacak dedi bakalım. Bu belki ilk çocuğunda da vardı farkında değildin zamanla kapanmıştır dedi. Kalbindeki delik herhangi bir çocuk doktorunun anlayabileceği birşey değil. Cihazla baktı kalbine. İzmir'de prof. Dr. Ertürk levent minnettarımçok iyi bir çocuk kardiyoloji doktoru, ege universitesi hocalarından. Muayene ücreti de gayet makuldu.
Göz doktorunada dün gittik, miyop var bebeklerde olur zamanla düzelir dedi. Sizede böyle soyleyen oldu mu? Özel bircihaz tuttular karşıdan gözüne ölçüm yaptılar sonra hoca değerlendirdi 1 dk kalmadık odada şaşırdım yani. 6 yaşından sonra çocukların gözünde bir problem olurda bu anlaşılmaz da bu yaştan sonra tedavisi güçleşir dedi. Bundan sonra her yaşını doldurduğu da yani senede 1 kere göz muayenesine getirin diye öneride bulundu.
Çok şükür bin şükür diyorum ciddi veya doğumsal veya kalıtsal bir durum yok. Tek damarı vardı göbek bağında, karnında meme ucu aksesuarida olunca, birde lafları carpitan seni paniklettirip ama sonra ben onu demek istememiştim mi diyen dostlar olunca soluğu doktor da aldım gün boyu. Rabbimmm herkesin evladına sağlık sıhhat versingelsin mi bir küçük ponçik buraya
Gölgelerin gücü adınaaaa
Gecmis olsun cnm. Hic kafana takma hemsire nerden biliyomus doktorlar bile hic bi zaman kesin bisey siyleyemiyo. Insanlar lafinin nereye gitceni bilmeden sacma sapan konusuyo hic takma cnm. Cok sukur kurtuldn ins her gun daha da iilesceksinHanımlar bu sabah aşırı kanamam olunca apar topar doktora gittim. Kendi doktorum değildi bu arada. Hemen kürtaj yapmamız Lazım İçerde plesanta kalmış dediler. Operasyon oldm. Biopsiye yolladılar parçayı. Kanamam şuan hala var kürtaj sonrası normalmiş herhalde. Eğer çok yoğun kanaman olursa yine gel dendi. İnşallah yoğunlaşmaz şuan lohusalık kanamasının ilk günleri kadar yoğunHemşire bir de demesin mi çok kanaman olursa rahmin alınır en kötü ihtimalle diye.. Ben hazır mıyım buna acaba Dua edin bana olur mu
Canim cok tesekkur ederim siparisimi verdim dolap uygulamasindan sen soyleyene kadar boyle bir seyden haberim bile yoktu dogrusu elime ulassinda buyuk rahatlik benim ki memeyi uykulu emiyor emmek istemezse sagiyorum veriyorum ama bazen az geldigi oluyor o zaman mama veriyorum iyi olduYa ben mama ile beslesem kesinlikle biberon ısıtma makinası ve sterilizasyon makinası alırdım. Mama hazırlamak aşırı zor bence
Hatta dolap uygulamasından ikinci el bakıp beğenmiştim. Mama vericek olsaydım alıcaktım ordan. Tavsiye ederim 50 lira 80 lira makinaların fiyatları.
Evet canim boyleÜst damağında her iki tarafı da böyle şiş. Bende normali bu ama emin olamadım. Sizin bebişlerin de üst damağı böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?