Benimki de böyle canım. Hatta iki elini de deli gibi kemiriyor bu ara, dişleri mi çıkacak diye korkmaya başladım.Üst damağında her iki tarafı da böyle şiş. Bende normali bu ama emin olamadım. Sizin bebişlerin de üst damağı böyle mi?
Bizimkide böyle canımÜst damağında her iki tarafı da böyle şiş. Bende normali bu ama emin olamadım. Sizin bebişlerin de üst damağı böyle mi?
Çok teşekkür ederimGecmis olsun cnm. Hic kafana takma hemsire nerden biliyomus doktorlar bile hic bi zaman kesin bisey siyleyemiyo. Insanlar lafinin nereye gitceni bilmeden sacma sapan konusuyo hic takma cnm. Cok sukur kurtuldn ins her gun daha da iilesceksin
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun en azından problem bulundu. İnşallah tamamen temizlenmiştir canımrahmi almak o kadar kolay mıymış? Ayrica bu kadar bilgiliyse tıp okusaymis o hemşire
Çok teşekkür ederim canımCanım 2019 da kurtaj oldum aynı senaryoyu bana da cizdiler ve doğumlarımda da kurtajımda da rahım agzı acılmadı cytotec kullandım hepsınde
Sonrasında buyuk buyuk parcalar dustu yogun kanamam oldu ve doktor dedı ki fizyolojık bı durum kanama durmazsa bır kez daha kurtaj yapılır rahım alınması ciddi bır durum siz onu dusunmeyın dedı ve elh dediği gibi de oldu bak tekrar doğum yaptım elhamdulıllahgönlünü ferah tut
Belkıde rabbım bugunki kanamayı vesıle kıldı
Diğer doktorun senı ılacla oyalayıp duruyodu belkı ılk zaman yapsaydı kurtajı bu kadar yıpranmayacaktn
Cok sukur sorun coZüme kavustu
Kanamada bı kac gune hafıfler inşaAllah ama sen bu arada kan ve demir takvıyesı desteği al sürec zor gecti degerlerın dusmus olabılır
Tekrardan gecmiş olsn
Boyle cnmÜst damağında her iki tarafı da böyle şiş. Bende normali bu ama emin olamadım. Sizin bebişlerin de üst damağı böyle mi?
Cnm psikologa git bence. Ilacsiz tedavi olabilirsin. Bende de var bence ama psikologlar ucmus gitmis onu karsiliycak maddi gucum yok su an. Bulundugum ilcede de devlette yokKizlar ben cok hastalik hastasiydim kendim icin bebis dogunca simdi ona yineldim surekli hastanelerde perisan ediyorum yavrumu bugun en sonunda psikiyatrste gittim ankisyete ve okb teshisi kondu ilac verdi emziriken kullanabilcegim cocuk doktrona da danis dedi ama cocuk doktoru hayir kullanma sute gecer mama ile beslemen gerek dedi ay nabacaginj sasirdim simdide cocul cok terliyor saclarida dokuluyir buna taktim yine hastaneye goturup perisan etmek istemiyorum bi yandan ilaci kullanip bu huyumu dizginlemek istiyorum bi yandanda sute gecsin istemiyorum
Ya dün de kayınvalidemler bize geldi, oğlumun altını değiştirmiştim tam bacakları açıktı geldi elliyo iyi iyi toparlanmış biraz falan dedi, yanakları erimiş ama dedi seninki gibi boya gidiyo dedim ben de, onun yeğeninin çocukları sadece anne sütüyle baya tombullarmış bilmem ne bilmem ne sürekli onun çocuklarıyla kıyaslamaya yapıyor ya yıldımNasıl yani yaelleyince nasıl anlıyorlar doyup doymadığını. O nerden çıkmış.
Ya varya kusura bakma sakın annenmiş bunu yapan ama; böyle insanlar yüzüne kendimizi yetersiz hissediyoruz. Sütünin yetmediğini düşündürüyorlar hala insana.
Emzirme döneminde ilk başta çooook sıkıntı yaşadım. Üstüne mobing yaşadım annem, kayınvalidem ve eşimden. Hep diyolardı senin aütün yetmiyor mu acaba. Çıldıracaktım. Yetiryor sütüm diye tersleyip durdum. Bebek acayip davranıyordu memede ,emzik biberon alıştığı için. Sürekli ağlıyordu doymuyor gibi davranıyprdu. Saatlerce memeden ayrılmıyordu. 3 saat hiç kucağımdan bırakmadan emzirdiğimi biliyorum 20 günlük felandı. Sütüm yetmiyormuş da ondan öyle emiyormuş bebek!
Doktora kontrole gittik günlük 35 gr alması beklenen bebek 55 gram almış.
Geçen 3 ay kontrolüne gidicektik. Evde konuşuyoruz dedim yanakları eridi bebeğin boya gitti. Ay acaba sütün mü yetmiyor diyorlar. Ay yok artık ohaa dedim tersledim. Doktor 800 gr almış maşşallah dedi. Kayınvalideme söylüyorum neden 1 kilo almamış diyor
Yani anlıcan bebeğin topaç gibi de olsa, sütün yetmiyordur dışarıya göre. Tıka kulaklarını. Rabbim ona göre yarattı seni ve sütün yetiyor. İnandır kendini. Öyle garip teoremlerle de yaklaşmasınlar bebeğe. Ben bile doyup doymadığını anlayamıyorum. Emmiyorsa doymuştur yahu. Bak bu sabah kalktı. Sürekli emen bebeğim 4 saat emmedi. Eşim telaşlanıyor niye emmiyor diye. Yahu insan buda, canı istememiş iştahı kaçmış olamaz mısonra emdi canı istemiyodu o anda demekki. Zorlamıyoruö hiç akışına bırakıyorum artık.
Çok sevindimCanim cok tesekkur ederim siparisimi verdim dolap uygulamasindan sen soyleyene kadar boyle bir seyden haberim bile yoktu dogrusu elime ulassinda buyuk rahatlik benim ki memeyi uykulu emiyor emmek istemezse sagiyorum veriyorum ama bazen az geldigi oluyor o zaman mama veriyorum iyi oldu
Ya dün de kayınvalidemler bize geldi, oğlumun altını değiştirmiştim tam bacakları açıktı geldi elliyo iyi iyi toparlanmış biraz falan dedi, yanakları erimiş ama dedi seninki gibi boya gidiyo dedim ben de, onun yeğeninin çocukları sadece anne sütüyle baya tombullarmış bilmem ne bilmem ne sürekli onun çocuklarıyla kıyaslamaya yapıyor ya yıldım
Kizlar ben cok hastalik hastasiydim kendim icin bebis dogunca simdi ona yineldim surekli hastanelerde perisan ediyorum yavrumu bugun en sonunda psikiyatrste gittim ankisyete ve okb teshisi kondu ilac verdi emziriken kullanabilcegim cocuk doktrona da danis dedi ama cocuk doktoru hayir kullanma sute gecer mama ile beslemen gerek dedi ay nabacaginj sasirdim simdide cocul cok terliyor saclarida dokuluyir buna taktim yine hastaneye goturup perisan etmek istemiyorum bi yandan ilaci kullanip bu huyumu dizginlemek istiyorum bi yandanda sute gecsin istemiyorum
Kız terler saçida dökülmesi normal bizdede var aynı olaylar rahat ol buraya yaz sen her zman endiselenmeKizlar ben cok hastalik hastasiydim kendim icin bebis dogunca simdi ona yineldim surekli hastanelerde perisan ediyorum yavrumu bugun en sonunda psikiyatrste gittim ankisyete ve okb teshisi kondu ilac verdi emziriken kullanabilcegim cocuk doktrona da danis dedi ama cocuk doktoru hayir kullanma sute gecer mama ile beslemen gerek dedi ay nabacaginj sasirdim simdide cocul cok terliyor saclarida dokuluyir buna taktim yine hastaneye goturup perisan etmek istemiyorum bi yandan ilaci kullanip bu huyumu dizginlemek istiyorum bi yandanda sute gecsin istemiyorum
Valla benimki de ısırıyor, morartmış ucunu nasıl acıyorKızlar benim bebe memeyi ısırmayı öğrendi bay da acıtıyordişi çıkınca koparır diye korkuyorum
Benim kızım krizlere girip ağladığında görümcem, kayınvalidem falan büyük görümcemin çocuklarını örnek verip ay onlsr hiç ağlamıyordu bebekken, seninki çok ağlıyor doktora götür diyorlardı. 10 günde psikolojim bozulmuştu artık. Çocuk ağlayacakta biri birşey diyecek diye ödüm kopuyordu gerçekten. Stresimde çocuğa geçiyor daha çok ağlıyordu. Sütüm bile azalmıştı. Tersleyip sizi gördükçe ağlıyor dedikçe de onlar bozuluyordu, içimin yağları eriyordu valla. O yüzden tersleyip geçmek en iyisi canım. Anca eleştirip kıyaslıyorlar. İyi birşey diyen hiç yokYa dün de kayınvalidemler bize geldi, oğlumun altını değiştirmiştim tam bacakları açıktı geldi elliyo iyi iyi toparlanmış biraz falan dedi, yanakları erimiş ama dedi seninki gibi boya gidiyo dedim ben de, onun yeğeninin çocukları sadece anne sütüyle baya tombullarmış bilmem ne bilmem ne sürekli onun çocuklarıyla kıyaslamaya yapıyor ya yıldım
Ben günde 3 kez her defasında 20 damla kullanıyorum çok faydasını gördüm. Bayağı şişirdi göğsümü ama benim kız canı istedikçe emiyor,mama desteği yapıyorum.Bestlak damla kullanan var mi ?
Mama destegi neden yapiyorsun canim yetersiz mi ?Ben günde 3 kez her defasında 20 damla kullanıyorum çok faydasını gördüm. Bayağı şişirdi göğsümü ama benim kız canı istedikçe emiyor,mama desteği yapıyorum.
Bestlak sayesinde biraz da olsa geliyor canım. Çok şey denedim,psikolojim bozuldu sütüm az diye ama yapacak bir şey yok. Önce emziriyorum bakıyorum doymuyor ağlıyor mecburen mama veriyorum.Mama destegi neden yapiyorsun canim yetersiz mi ?
Hic sagarak kontrol ettinmi
Benimde oyle bebisim en basindan beri oyle. Herseyi denedim bestlac bi fayda olurmu denesem mi diye dusunuyirum da.Bestlak sayesinde biraz da olsa geliyor canım. Çok şey denedim,psikolojim bozuldu sütüm az diye ama yapacak bir şey yok. Önce emziriyorum bakıyorum doymuyor ağlıyor mecburen mama veriyorum.
Ben arada bı koparda rahatla kızım dıyırmKızlar benim bebe memeyi ısırmayı öğrendi bay da acıtıyordişi çıkınca koparır diye korkuyorum
Ben kullandım canım ama solgar daha cok etkı ettiBestlak damla kullanan var mi ?
Sagdıgım sütüm 30-40 anca cıkıyo zorakı sıka sıka bazen gogsumun yanları morarıyo sagarken bende sagmayı bıraktmBenimde oyle bebisim en basindan beri oyle. Herseyi denedim bestlac bi fayda olurmu denesem mi diye dusunuyirum da.
Lacmix kullandim, solgar kullandim.
Onun disinda fayda saglayacak dedigim herseyi denedim de. Bunu da denesem mi diyorum :)
Kac ml mama veriyorsun canim
Benim kız değişik ya gece ve sabah güzel emiyor mama vermiyorum ama akşam aksiliği tutuyor emmek istemiyor 120lik mama veriyorum, onu da nazla içiyorBenimde oyle bebisim en basindan beri oyle. Herseyi denedim bestlac bi fayda olurmu denesem mi diye dusunuyirum da.
Lacmix kullandim, solgar kullandim.
Onun disinda fayda saglayacak dedigim herseyi denedim de. Bunu da denesem mi diyorum :)
Kac ml mama veriyorsun canim
Anladim canim. Ben 3 saate bir 90 ml veriyorum. Oncesinde ne kadarsa emiyor ama en son sagdigimda 15 cc bir defa da 25 cc cikmisti sadece.Benim kız değişik ya gece ve sabah güzel emiyor mama vermiyorum ama akşam aksiliği tutuyor emmek istemiyor 120lik mama veriyorum, onu da nazla içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?