2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gecmis olsun cnm. Hic kafana takma hemsire nerden biliyomus doktorlar bile hic bi zaman kesin bisey siyleyemiyo. Insanlar lafinin nereye gitceni bilmeden sacma sapan konusuyo hic takma cnm. Cok sukur kurtuldn ins her gun daha da iilesceksin
Çok teşekkür ederim İnşallah

Çok geçmiş olsun en azından problem bulundu. İnşallah tamamen temizlenmiştir canım rahmi almak o kadar kolay mıymış? Ayrica bu kadar bilgiliyse tıp okusaymis o hemşire
Çok teşekkür ederim canım İnşallah temizlenmiştir tamamen kesinlikle ya çok biliyorlar bazen hemşireler mahvetti beni söylediği cümleyle..

Çok teşekkür ederim canım evet ilaçla oyaladı durdu bende çok kızgınım. Bu kürtajı yapan doktor plesanta parçası taşlaşmış artık içerde ilaçla düşmez bu dedi. Diğeri nasıl bunu anlayamadı hayret bir şey.. Benim 1 ayı geçti kanamalarım gerçekten yıprandım. Bol bol kelle paça içiyorum ve demir hapı almaya başladım. Talesemi taşıyıcısıyım kanım düşük normalde de. 2.bir kürtaj ihtimalini bile anlarım kanama durmazsa ama dediğin gibi rahim alınması çok zor ve sonraki süreç.. Hemşire öylece deyiverdi içime düşürdü korkuyu.. İnşallah iyileşirsin kanamam biter bir an önce

Üst damağında her iki tarafı da böyle şiş. Bende normali bu ama emin olamadım. Sizin bebişlerin de üst damağı böyle mi?
Boyle cnm
Cnm psikologa git bence. Ilacsiz tedavi olabilirsin. Bende de var bence ama psikologlar ucmus gitmis onu karsiliycak maddi gucum yok su an. Bulundugum ilcede de devlette yok

Ya dün de kayınvalidemler bize geldi, oğlumun altını değiştirmiştim tam bacakları açıktı geldi elliyo iyi iyi toparlanmış biraz falan dedi, yanakları erimiş ama dedi seninki gibi boya gidiyo dedim ben de, onun yeğeninin çocukları sadece anne sütüyle baya tombullarmış bilmem ne bilmem ne sürekli onun çocuklarıyla kıyaslamaya yapıyor ya yıldım

Çok sevindim müthiş kolaylık olucak.

Allahım bu kayınvalideler bilerek mi yapıyorlar bunu anlamıyorum
Ben gözüne doğru göğsümü sıkıp sütümü fışkırtmışdım bak süt var diye
En son artık sütüm yaramıyor galiba ,az sütüm var doymuyor bu çocuk mama veriyim ben diyodum. Kayınvalidem mama düşmanı bu arada
Ay yok emzir emzir. Eee ben napıyorum
En ufacık takma kafana ağzınla kuş tutsan niye serçe de güvercin değil derler.
Bu arada kendisini çok severim, hiç üzmedi beni alalh razı olsun çok memnunum. Ama bu doğum sürecimde çook saçma davrandı. Doğuma gittiğim gün çok gerekli olmadığı halde elinden ameliyat oldu. 50 günlük felandım çok yorulmuş bitik haldeydim aradım. Geliyim mi yardıma dedi. Dedim bende seni gel diye aradım zor durumdayım. Araba yok şuanda nasıl gelicem dedi. Eşim alır seni dedim. Bidaha aramadı gelmedi.

Kimseye güvenmemem gerektiğini öğrendim bu süreçte. Kimseyi de takmıyorum valla. Çocuk bemim çocuğum. Çok biliyolarda bitane daha doğurup baksınlar

Kendi sıkıntını farketmiş olman en büyük adımdı. Sen o adımı atmışsın. Aile büyüklerinden birileri gelip yardımcı olsa sana bi nebze daha rahatlarsın. En azından 6 aylık olana kadar emzirsen güzel olurdu.
Ama şunu unutma. Bebeği ne ile beslediğinden çok nasıl büyüttüğün önemli. Sıkıntın bebeğe daha çok zarar veriyorsa emzirmeyi bırakıp mama ile besleyebilirsin. Sen anlarsın zaten ya kendini. Onun annesine herşeyden daha çok ihtiyacı var.

Kız terler saçida dökülmesi normal bizdede var aynı olaylar rahat ol buraya yaz sen her zman endiselenme

Kızlar benim bebe memeyi ısırmayı öğrendi bay da acıtıyor dişi çıkınca koparır diye korkuyorum
Valla benimki de ısırıyor, morartmış ucunu nasıl acıyor diş çıkınca napcam bilmiyorum
Benim kızım krizlere girip ağladığında görümcem, kayınvalidem falan büyük görümcemin çocuklarını örnek verip ay onlsr hiç ağlamıyordu bebekken, seninki çok ağlıyor doktora götür diyorlardı. 10 günde psikolojim bozulmuştu artık. Çocuk ağlayacakta biri birşey diyecek diye ödüm kopuyordu gerçekten. Stresimde çocuğa geçiyor daha çok ağlıyordu. Sütüm bile azalmıştı. Tersleyip sizi gördükçe ağlıyor dedikçe de onlar bozuluyordu, içimin yağları eriyordu valla. O yüzden tersleyip geçmek en iyisi canım. Anca eleştirip kıyaslıyorlar. İyi birşey diyen hiç yok

Ben günde 3 kez her defasında 20 damla kullanıyorum çok faydasını gördüm. Bayağı şişirdi göğsümü ama benim kız canı istedikçe emiyor,mama desteği yapıyorum.
Mama destegi neden yapiyorsun canim yetersiz mi ?
Hic sagarak kontrol ettinmi

Mama destegi neden yapiyorsun canim yetersiz mi ?
Hic sagarak kontrol ettinmi
Bestlak sayesinde biraz da olsa geliyor canım. Çok şey denedim,psikolojim bozuldu sütüm az diye ama yapacak bir şey yok. Önce emziriyorum bakıyorum doymuyor ağlıyor mecburen mama veriyorum.

Bestlak sayesinde biraz da olsa geliyor canım. Çok şey denedim,psikolojim bozuldu sütüm az diye ama yapacak bir şey yok. Önce emziriyorum bakıyorum doymuyor ağlıyor mecburen mama veriyorum.
Benimde oyle bebisim en basindan beri oyle. Herseyi denedim bestlac bi fayda olurmu denesem mi diye dusunuyirum da.
Lacmix kullandim, solgar kullandim.
Onun disinda fayda saglayacak dedigim herseyi denedim de. Bunu da denesem mi diyorum :)
Kac ml mama veriyorsun canim

Kızlar benim bebe memeyi ısırmayı öğrendi bay da acıtıyor dişi çıkınca koparır diye korkuyorum
Ben arada bı koparda rahatla kızım dıyırm
Bestlak damla kullanan var mi ?
Ben kullandım canım ama solgar daha cok etkı etti
Arkadas gunde 3 kez 20 damla yazmıs bn gunde 1 kez 20 damla kullandım belki ondandr
Sagdıgım sütüm 30-40 anca cıkıyo zorakı sıka sıka bazen gogsumun yanları morarıyo sagarken bende sagmayı bıraktm

Benim kız değişik ya gece ve sabah güzel emiyor mama vermiyorum ama akşam aksiliği tutuyor emmek istemiyor 120lik mama veriyorum, onu da nazla içiyor

Benim kız değişik ya gece ve sabah güzel emiyor mama vermiyorum ama akşam aksiliği tutuyor emmek istemiyor 120lik mama veriyorum, onu da nazla içiyor
Anladim canim. Ben 3 saate bir 90 ml veriyorum. Oncesinde ne kadarsa emiyor ama en son sagdigimda 15 cc bir defa da 25 cc cikmisti sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…