- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Ya dün de kayınvalidemler bize geldi, oğlumun altını değiştirmiştim tam bacakları açıktı geldi elliyo iyi iyi toparlanmış biraz falan dedi, yanakları erimiş ama dedi seninki gibi boya gidiyo dedim ben de, onun yeğeninin çocukları sadece anne sütüyle baya tombullarmış bilmem ne bilmem ne sürekli onun çocuklarıyla kıyaslamaya yapıyor ya yıldım
Benim kayinvalideyi anneyi gectim artik eve gelen elektrikciye laf anlatmam kaldi. Adam gelmis diyoki bi cocugun bu kadar aglamasi normal dgl biseyi var bunun. Hey Allahim yaaValla benimki de ısırıyor, morartmış ucunu nasıl acıyordiş çıkınca napcam bilmiyorum
Benim kızım krizlere girip ağladığında görümcem, kayınvalidem falan büyük görümcemin çocuklarını örnek verip ay onlsr hiç ağlamıyordu bebekken, seninki çok ağlıyor doktora götür diyorlardı. 10 günde psikolojim bozulmuştu artık. Çocuk ağlayacakta biri birşey diyecek diye ödüm kopuyordu gerçekten. Stresimde çocuğa geçiyor daha çok ağlıyordu. Sütüm bile azalmıştı. Tersleyip sizi gördükçe ağlıyor dedikçe de onlar bozuluyordu, içimin yağları eriyordu valla. O yüzden tersleyip geçmek en iyisi canım. Anca eleştirip kıyaslıyorlar. İyi birşey diyen hiç yok
Bioderma atodermle nemlendiriyoruz biz kuzu iyi geliyo bizeKızlar bebegimin cildi atopik ya sizce neler yapım çok pütürlü doktora sormayı unuttum
Ya iyi geliyo diyosun yani senin bebeğin cildidemi öyle kesin alim ya böyle çok kötüBioderma atodermle nemlendiriyoruz biz kuzu iyi geliyo bize
Elin elektrikçisi bana öyle dese vallahi seni elektrikle çarparım amca falan derdim heralde yaBenim kayinvalideyi anneyi gectim artik eve gelen elektrikciye laf anlatmam kaldi. Adam gelmis diyoki bi cocugun bu kadar aglamasi normal dgl biseyi var bunun. Hey Allahim yaa
Canım yoğurtla dere otunu da demeni tavsiye ederim. Üzme kendini. En önemlisi moral süt içinBestlak sayesinde biraz da olsa geliyor canım. Çok şey denedim,psikolojim bozuldu sütüm az diye ama yapacak bir şey yok. Önce emziriyorum bakıyorum doymuyor ağlıyor mecburen mama veriyorum.
Küçük küçük sivilceler var sanki pütür pütür dediğin gibiYa iyi geliyo diyosun yani senin bebeğin cildidemi öyle kesin alim ya böyle çok kötü
Kızarık böyle egzama gibi diyim sadece yüzünde varKüçük küçük sivilceler var sanki pütür pütür dediğin gibi
Ay benim ilk çocukta herkez diyodu bu cocuk doktoruna götürün normal değil ağlaması en son eve gelen doğalgazci dedi bunun böyle ağlaması normal değil diyeElin elektrikçisi bana öyle dese vallahi seni elektrikle çarparım amca falan derdim heralde yaöyle kafam attıki benim bir ara. Biri daha laf söylese de üstüne atlasam kavga etsem diye fırsat kolluyordum
Benimkide aynı elleri sğzındaydı sürekli geceleri uyanmaya başlamıştı.bi kontrol ediyim dedim sol kesici diş elime geldi ucu.önden beklerken ilk dişi kesicileeden başlamış çıkmaya..2 gündür iyiydi.bugün akşam uykuya geçemedi çocuk elleri ağzında kendini sıktı durdu.bi ara ağladı.anlayamak ne kötü kaşıntımı sızımı ağrımıBenimki de böyle canım. Hatta iki elini de deli gibi kemiriyor bu ara, dişleri mi çıkacak diye korkmaya başladım.
2 buçuk aylığız bu arada biz.. erken başladık.Benimkide aynı elleri sğzındaydı sürekli geceleri uyanmaya başlamıştı.bi kontrol ediyim dedim sol kesici diş elime geldi ucu.önden beklerken ilk dişi kesicileeden başlamış çıkmaya..2 gündür iyiydi.bugün akşam uykuya geçemedi çocuk elleri ağzında kendini sıktı durdu.bi ara ağladı.anlayamak ne kötü kaşıntımı sızımı ağrımısanki bugün kaşıntıdan öte ağrı oldu gibi
Nemlendirmek iyi geliyor diye biliyorum.birde coresatin diye bir krem var.tabi iyi nir eczzcıya danış yinede iyi geliyor fiye duydum.benim bebeğimin yüzüde geçen ay çok kötü olmuştu.faydasını gördüm.nemlendiriyorda.atopik değiliz ama benziyordu.1 aydır birşey yoktu.bu ara diş çıkartma velletisi olarak yine kuzardı ağız çevreleri yanakları salyanında etkisi var tabiKızlar bebegimin cildi atopik ya sizce neler yapım çok pütürlü doktora sormayı unuttum
Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi? Benim kızımın da öyle olmuştu, ben çok kuruyemiş yiyordum o zaman, doktor bıraktırdı ve geçti o pütürüklerKızarık böyle egzama gibi diyim sadece yüzünde var
Kızlar 2 buçuk aylığız ve diş çıkartmaya kesici dişlerden başladık.varsa çıkaran neler yapıyorsunuz rahatlaması için bilgi paylaşımına ihtiyacım var.gündüz çok iyiydik bugün akşamağrısı oldu sanırım sıktı durdu elleriyle yüzünü ağzını uykuya geçemedik bi türlü.granül toplar var osanit diye kullanan varmı?4.aydan itşbaren bsşlayın diyor instagramda bi çocuk doktoru var kendi bebeğinede uyguluyor.takip ederseniz çok güzel tavsiyeler bilhiler veriyor…doktoranneninblogu
Gerçekten bi ara ben de çok takıyodum dediğin gibi hem çocuk da huzursuz oluyodu hem de sütüm azalıyodu. Sütün mü yetmiyo diyip duruyodu önceden sustu allahtanValla benimki de ısırıyor, morartmış ucunu nasıl acıyordiş çıkınca napcam bilmiyorum
Benim kızım krizlere girip ağladığında görümcem, kayınvalidem falan büyük görümcemin çocuklarını örnek verip ay onlsr hiç ağlamıyordu bebekken, seninki çok ağlıyor doktora götür diyorlardı. 10 günde psikolojim bozulmuştu artık. Çocuk ağlayacakta biri birşey diyecek diye ödüm kopuyordu gerçekten. Stresimde çocuğa geçiyor daha çok ağlıyordu. Sütüm bile azalmıştı. Tersleyip sizi gördükçe ağlıyor dedikçe de onlar bozuluyordu, içimin yağları eriyordu valla. O yüzden tersleyip geçmek en iyisi canım. Anca eleştirip kıyaslıyorlar. İyi birşey diyen hiç yok
Ay çok güldüm ya Allah affetsinBenim kayinvalideyi anneyi gectim artik eve gelen elektrikciye laf anlatmam kaldi. Adam gelmis diyoki bi cocugun bu kadar aglamasi normal dgl biseyi var bunun. Hey Allahim yaa
Bana kaynım bile dedi yenge bi doktora mı götürsen acaba diyeAy benim ilk çocukta herkez diyodu bu cocuk doktoruna götürün normal değil ağlaması en son eve gelen doğalgazci dedi bunun böyle ağlaması normal değil diyepsikoloji bırakmadılar bende
Vallaha şubttaki izinde ben gitmeyeceğim, eşim gidiyorsa gitsin. Bu sefer gidersem kesin cinnet geçirir birini boğazlarım çünküGerçekten bi ara ben de çok takıyodum dediğin gibi hem çocuk da huzursuz oluyodu hem de sütüm azalıyodu. Sütün mü yetmiyo diyip duruyodu önceden sustu allahtan
Ya doğru diyon kuruyemiş yedim incir çok yedim acaba o yapmış olabilirmi özellikle bugün kötü olduYediğin bir şey dokunmuş olabilir mi? Benim kızımın da öyle olmuştu, ben çok kuruyemiş yiyordum o zaman, doktor bıraktırdı ve geçti o pütürükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?