2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Benim kayinvalideyi anneyi gectim artik eve gelen elektrikciye laf anlatmam kaldi. Adam gelmis diyoki bi cocugun bu kadar aglamasi normal dgl biseyi var bunun. Hey Allahim yaa

Kızlar bebegimin cildi atopik ya sizce neler yapım çok pütürlü doktora sormayı unuttum

Benim kayinvalideyi anneyi gectim artik eve gelen elektrikciye laf anlatmam kaldi. Adam gelmis diyoki bi cocugun bu kadar aglamasi normal dgl biseyi var bunun. Hey Allahim yaa
Elin elektrikçisi bana öyle dese vallahi seni elektrikle çarparım amca falan derdim heralde ya öyle kafam attıki benim bir ara. Biri daha laf söylese de üstüne atlasam kavga etsem diye fırsat kolluyordum

Bestlak sayesinde biraz da olsa geliyor canım. Çok şey denedim,psikolojim bozuldu sütüm az diye ama yapacak bir şey yok. Önce emziriyorum bakıyorum doymuyor ağlıyor mecburen mama veriyorum.
Canım yoğurtla dere otunu da demeni tavsiye ederim. Üzme kendini. En önemlisi moral süt için

Elin elektrikçisi bana öyle dese vallahi seni elektrikle çarparım amca falan derdim heralde ya öyle kafam attıki benim bir ara. Biri daha laf söylese de üstüne atlasam kavga etsem diye fırsat kolluyordum
Ay benim ilk çocukta herkez diyodu bu cocuk doktoruna götürün normal değil ağlaması en son eve gelen doğalgazci dedi bunun böyle ağlaması normal değil diye psikoloji bırakmadılar bende

Benimki de böyle canım. Hatta iki elini de deli gibi kemiriyor bu ara, dişleri mi çıkacak diye korkmaya başladım.
Benimkide aynı elleri sğzındaydı sürekli geceleri uyanmaya başlamıştı.bi kontrol ediyim dedim sol kesici diş elime geldi ucu.önden beklerken ilk dişi kesicileeden başlamış çıkmaya..2 gündür iyiydi.bugün akşam uykuya geçemedi çocuk elleri ağzında kendini sıktı durdu.bi ara ağladı.anlayamak ne kötü kaşıntımı sızımı ağrımı sanki bugün kaşıntıdan öte ağrı oldu gibi

2 buçuk aylığız bu arada biz.. erken başladık.

Kızlar bebegimin cildi atopik ya sizce neler yapım çok pütürlü doktora sormayı unuttum
Nemlendirmek iyi geliyor diye biliyorum.birde coresatin diye bir krem var.tabi iyi nir eczzcıya danış yinede iyi geliyor fiye duydum.benim bebeğimin yüzüde geçen ay çok kötü olmuştu.faydasını gördüm.nemlendiriyorda.atopik değiliz ama benziyordu.1 aydır birşey yoktu.bu ara diş çıkartma velletisi olarak yine kuzardı ağız çevreleri yanakları salyanında etkisi var tabi

Kızlar 2 buçuk aylığız ve diş çıkartmaya kesici dişlerden başladık.varsa çıkaran neler yapıyorsunuz rahatlaması için bilgi paylaşımına ihtiyacım var.gündüz çok iyiydik bugün akşamağrısı oldu sanırım sıktı durdu elleriyle yüzünü ağzını uykuya geçemedik bi türlü.granül toplar var osanit diye kullanan varmı?4.aydan itşbaren bsşlayın diyor instagramda bi çocuk doktoru var kendi bebeğinede uyguluyor.

Eklentiler

• 2E3B8A70-CADD-456D-9DA7-824933EA6DAF.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 45
Gerçekten bi ara ben de çok takıyodum dediğin gibi hem çocuk da huzursuz oluyodu hem de sütüm azalıyodu. Sütün mü yetmiyo diyip duruyodu önceden sustu allahtan

Bu arada birde emerken boğaza takılma oluyor aklım gidiyor o an.bi dönem yine oluyordu geçmişti.bu ara yine olmaya başladı

Ay benim ilk çocukta herkez diyodu bu cocuk doktoruna götürün normal değil ağlaması en son eve gelen doğalgazci dedi bunun böyle ağlaması normal değil diye psikoloji bırakmadılar bende
Bana kaynım bile dedi yenge bi doktora mı götürsen acaba diye sustum, uzaklara baktım olur götürürüm ya dedim ondan sonra anladı heralde hani bi yeri falan ağrıyorsa falan dedi. İyi niyetli yorumları abartınca artık can sıkmaya başlıyor çünkü.
Gerçekten bi ara ben de çok takıyodum dediğin gibi hem çocuk da huzursuz oluyodu hem de sütüm azalıyodu. Sütün mü yetmiyo diyip duruyodu önceden sustu allahtan
Vallaha şubttaki izinde ben gitmeyeceğim, eşim gidiyorsa gitsin. Bu sefer gidersem kesin cinnet geçirir birini boğazlarım çünkü birde kayınvalidem uyuttu bebeğimi birkaç kez. Ne hikmetse o yatırdımı uyurdu ben uyutamıyordum kendi çocuğumu. Bana herkesin içinde dediki benim kokuma alıştı biliyo musun bende uyuyor artık dedi. Sanki bende bir daha uyumayacakmış gibi öyle zoruma gitti ki. Çocukta ondan sonra inadına gibi benim kucağımda çığlık çığlığa ağlayıp kayınvalidem de uyuyordu. Al sen bak o zaman madem, bende uyumayacaksa artık dedim. Sonra yok öyle değil falan laf çeviriyor. Bazen çok kırıcı oluyorlar farkında değiller

Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi? Benim kızımın da öyle olmuştu, ben çok kuruyemiş yiyordum o zaman, doktor bıraktırdı ve geçti o pütürükler
Ya doğru diyon kuruyemiş yedim incir çok yedim acaba o yapmış olabilirmi özellikle bugün kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…