2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eczacıya danisim hatta gösterim iyi hangisiyse ona göre versin

Canim bizde cikartiyoruz sanirim el hep agizde bizimde kesici disler gibi ben dis kasiyici aldim ama kullanamiyor daha 3 ay 1 haftalik emzigini elime alip dis kasiyisici gibi ben kendim kasiyorum emzigiyle oralari hosuna gidiyor

Oyle yapicaktim canim anneme gidecektim mis gibi kendime baktiracaktim ama calistigi kurumda korona vakalari artinca iptal etmek zorunda kaldim haklisin 6 ay daha skacam disimi sonrasi Allah kerim baktim kotu oluyorum ozaman mecbur kullanacam artik hayirlisi bebegim icin ne iyise oyle olsun destegin icin tesekkur ederim

Canım öncelikle bunun farkında olman güzel bende önceden kendimle ilgili ufak bi şey olsa kanserim sanardım. Bi psikologdan online terapi alarak bayağı bi yendim, imkanın varsa bu daha güzel olur ilaç almadan emzirerek düzelir ruh halin. Ama maddi durumun yoksa İzzet güllünün videolarını izlemeni tavsiye ederim bayağı işe yarıyo

Canim bizde cikartiyoruz sanirim el hep agizde bizimde kesici disler gibi ben dis kasiyici aldim ama kullanamiyor daha 3 ay 1 haftalik emzigini elime alip dis kasiyisici gibi ben kendim kasiyorum emzigiyle oralari hosuna gidiyor
Ya siz diş diyosunuz da ben kızımda net hatırlıyorum bu dönemlerde eli hep ağzındaydı diş çıkaracak dedik hep ilk dişi 13 aylıkken çıktı bence ellerini keşfettikleri için ağızlarına alıyorlar

Canım senin kokunu alıyo emmek istiyo o yüzden ağlaması .

O osanit bana hediye geldi denicem diş çıkarttığında bakalım. Homeopatik remedi olarak geçiyor. Ben alternatif tıbba biraz ilgiliyim homeopati giriş eğitimi aldım, açıkcası çok inanıyorum. Birde trendyol yorumlarına bakarsan çook yorum var. İşr yaradığını kanıtlıyor.

La havleee
Bi tablo yapıp kayınvalidelerin dediklerini yazsak kocaman şaka gibi bi liste çıkar herhalde

Banada aynısını diyorlardı ilk kız babasına benzediği için içimden diyordum heee heeee bayılıyorum evde ondan başka bakacak kimse yoktu adamın geni baskın gelmiş
Superrr canım insallahhh seninki çok küçük olduğu için 3 ay içinde kapanacağını düşünüyor herhalde. Bizim biraz büyük olandan ötürü 6 ay sonra gelin demiştir. Rabbim yâzdiysa bozsun insallahhhh
Aminnnnnnn canimmm insallahh buradaki tüm arkadaşlarımızın bebeklerini rabbim korusun iyi sağlıklı eylesin inşallah çok iyi etmişsiniz sizde doktora göstermekle canım normalde anlasilmiyormus farketmeyip okula veya spora başlayınca yoruldum , kalbim ağrıyor gibi deyince çocuklar ortayada çıkabilir. Ben ilk kızımı hiç goturmemistim mesela çünkü sebep yoktu götürmem için. Bir problem de olmadı hala. Senin minnosuda görelim yaaaabenimkinin saçlar dokulmeye başladı ama teyzesi yastık full saç teli şuanda.
Çok teşekkür ederim canım İnşallah temizlenmiştir tamamen kesinlikle ya çok biliyorlar bazen hemşireler mahvetti beni söylediği cümleyle..
İnşallah canım şuan ağrı sızı varmı? Kanama yoğun devam ediyor mu azalmaya başladı mı?
Benim kayinvalideyi anneyi gectim artik eve gelen elektrikciye laf anlatmam kaldi. Adam gelmis diyoki bi cocugun bu kadar aglamasi normal dgl biseyi var bunun. Hey Allahim yaa
Çok iyidi yaaaa.
Kaynanaya bak. Yuhh artık yaaa!!! Gitmek zorunda değilsin bence canım? Bu soğuk kış kıyamette bir düzen tutturmussun evde çocuğunla yaza görürsün serpilsin büyüsün. Ben annemin evine geldim 1.5 aydır burdayım ailemden yana bir şikayetim yok ama gelen gidenden eve ve geleninde armut gibi laflarindan ve onlara hizmet etmekten şuan sağ parmaklarım uyuşuk durumda geçmiyor. Dün sabah kahvaltıya abimler geldi, akşam eşim misafiriyle yemeğe geldi, sonra teyzemler akşam ikramli çaya geldi nasıl yattığımi inan bilemiyorum. Hiç bir yere gitmeyin oturun oturdugunuz yerde evinizde bakın keyfinize
Aynenn bende öyle hatırlıyorum. 4 5 aylıkken başladı eli sürekli ağzında ve salya akıtıyor ha çıkardı, geliyor galiba dış, beyazlık gördüm sanki diye diye diye 9. Ayda çıkardı ilk dişini her gördüğünüz beyazlığı bizim gibi dış zannetmeyin

Bu arada birde emerken boğaza takılma oluyor aklım gidiyor o an.bi dönem yine oluyordu geçmişti.bu ara yine olmaya başladı
Bizde hep oluyo o yaa. Genzine kaciyo. Sakin sakin ic kizim hepsi senin diyorum. Nefes almadan icmeye calisiyo resmen

Kizlar benm saclarim cok dokuluyo yumak yumak. Zaten sik degildi kel kalcam diye korkmaya basladim bi oneriniz var mi?

Reactions: The
Canım aslında kadın kötü bir şey dememiş. Geçen hafta annem bizdeyken aynısı bizde oldu, hatta annem oğlana “Uyutamıyor bu annen seni” filan dedi. Ben de gülerek “Evet yaaa keşke hep burada olsan” filan dedim Ama aynı şeyleri kayınvalide söyleyince yadırgıyor insan işte
Benim minnoş da bu canım Kafadaki kabuklarla birlikte saçlar da gidiyor çok üzülüyorum

Eklentiler

• 90E976C4-2E90-4E4C-9323-2ADA8782701F.webp
    40 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar bezimizi değiştirmek istiyorum sizce en iyisi ve uygunu hangisidir, memnun olduğunuz varsa yazar mısınız rica etsem, teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…