Eczacıya danisim hatta gösterim iyi hangisiyse ona göre versinNemlendirmek iyi geliyor diye biliyorum.birde coresatin diye bir krem var.tabi iyi nir eczzcıya danış yinede iyi geliyor fiye duydum.benim bebeğimin yüzüde geçen ay çok kötü olmuştu.faydasını gördüm.nemlendiriyorda.atopik değiliz ama benziyordu.1 aydır birşey yoktu.bu ara diş çıkartma velletisi olarak yine kuzardı ağız çevreleri yanakları salyanında etkisi var tabi
İnternettende bi araştır yorumları oku istersen..birine iyi gelen bi diğerine gelmeyebilir.ben araştırırken atopik ciltlere iyi geldiğini okumuştum.Eczacıya danisim hatta gösterim iyi hangisiyse ona göre versin
Canim bizde cikartiyoruz sanirim el hep agizde bizimde kesici disler gibi ben dis kasiyici aldim ama kullanamiyor daha 3 ay 1 haftalik emzigini elime alip dis kasiyisici gibi ben kendim kasiyorum emzigiyle oralari hosuna gidiyorKızlar 2 buçuk aylığız ve diş çıkartmaya kesici dişlerden başladık.varsa çıkaran neler yapıyorsunuz rahatlaması için bilgi paylaşımına ihtiyacım var.gündüz çok iyiydik bugün akşamağrısı oldu sanırım sıktı durdu elleriyle yüzünü ağzını uykuya geçemedik bi türlü.granül toplar var osanit diye kullanan varmı?4.aydan itşbaren bsşlayın diyor instagramda bi çocuk doktoru var kendi bebeğinede uyguluyor.
Oyle yapicaktim canim anneme gidecektim mis gibi kendime baktiracaktim ama calistigi kurumda korona vakalari artinca iptal etmek zorunda kaldim haklisin 6 ay daha skacam disimi sonrasi Allah kerim baktim kotu oluyorum ozaman mecbur kullanacam artik hayirlisi bebegim icin ne iyise oyle olsun destegin icin tesekkur ederimKendi sıkıntını farketmiş olman en büyük adımdı. Sen o adımı atmışsın. Aile büyüklerinden birileri gelip yardımcı olsa sana bi nebze daha rahatlarsın. En azından 6 aylık olana kadar emzirsen güzel olurdu.
Ama şunu unutma. Bebeği ne ile beslediğinden çok nasıl büyüttüğün önemli. Sıkıntın bebeğe daha çok zarar veriyorsa emzirmeyi bırakıp mama ile besleyebilirsin. Sen anlarsın zaten ya kendini. Onun annesine herşeyden daha çok ihtiyacı var.
Canım öncelikle bunun farkında olman güzel bende önceden kendimle ilgili ufak bi şey olsa kanserim sanardım. Bi psikologdan online terapi alarak bayağı bi yendim, imkanın varsa bu daha güzel olur ilaç almadan emzirerek düzelir ruh halin. Ama maddi durumun yoksa İzzet güllünün videolarını izlemeni tavsiye ederim bayağı işe yarıyoKizlar ben cok hastalik hastasiydim kendim icin bebis dogunca simdi ona yineldim surekli hastanelerde perisan ediyorum yavrumu bugun en sonunda psikiyatrste gittim ankisyete ve okb teshisi kondu ilac verdi emziriken kullanabilcegim cocuk doktrona da danis dedi ama cocuk doktoru hayir kullanma sute gecer mama ile beslemen gerek dedi ay nabacaginj sasirdim simdide cocul cok terliyor saclarida dokuluyir buna taktim yine hastaneye goturup perisan etmek istemiyorum bi yandan ilaci kullanip bu huyumu dizginlemek istiyorum bi yandanda sute gecsin istemiyorum
Ya siz diş diyosunuz da ben kızımda net hatırlıyorum bu dönemlerde eli hep ağzındaydı diş çıkaracak dedik hep ilk dişi 13 aylıkken çıktı bence ellerini keşfettikleri için ağızlarına alıyorlarCanim bizde cikartiyoruz sanirim el hep agizde bizimde kesici disler gibi ben dis kasiyici aldim ama kullanamiyor daha 3 ay 1 haftalik emzigini elime alip dis kasiyisici gibi ben kendim kasiyorum emzigiyle oralari hosuna gidiyor
Canım senin kokunu alıyo emmek istiyo o yüzden ağlaması .Bana kaynım bile dedi yenge bi doktora mı götürsen acaba diyesustum, uzaklara baktım olur götürürüm ya dedim ondan sonra anladı heralde hani bi yeri falan ağrıyorsa falan dedi. İyi niyetli yorumları abartınca artık can sıkmaya başlıyor çünkü.
Vallaha şubttaki izinde ben gitmeyeceğim, eşim gidiyorsa gitsin. Bu sefer gidersem kesin cinnet geçirir birini boğazlarım çünkübirde kayınvalidem uyuttu bebeğimi birkaç kez. Ne hikmetse o yatırdımı uyurdu ben uyutamıyordum kendi çocuğumu. Bana herkesin içinde dediki benim kokuma alıştı biliyo musun bende uyuyor artık dedi. Sanki bende bir daha uyumayacakmış gibi öyle zoruma gitti ki. Çocukta ondan sonra inadına gibi benim kucağımda çığlık çığlığa ağlayıp kayınvalidem de uyuyordu. Al sen bak o zaman madem, bende uyumayacaksa artık dedim. Sonra yok öyle değil falan laf çeviriyor. Bazen çok kırıcı oluyorlar farkında değiller
Sen bir süre kuruyemiş incir filan yeme, bir gözle bakalım geçecek mi pütürükler. Geçerse kesin yediklerindendirYa doğru diyon kuruyemiş yedim incir çok yedim acaba o yapmış olabilirmi özellikle bugün kötü oldu
O osanit bana hediye geldi denicem diş çıkarttığında bakalım. Homeopatik remedi olarak geçiyor. Ben alternatif tıbba biraz ilgiliyim homeopati giriş eğitimi aldım, açıkcası çok inanıyorum. Birde trendyol yorumlarına bakarsan çook yorum var. İşr yaradığını kanıtlıyor.Kızlar 2 buçuk aylığız ve diş çıkartmaya kesici dişlerden başladık.varsa çıkaran neler yapıyorsunuz rahatlaması için bilgi paylaşımına ihtiyacım var.gündüz çok iyiydik bugün akşamağrısı oldu sanırım sıktı durdu elleriyle yüzünü ağzını uykuya geçemedik bi türlü.granül toplar var osanit diye kullanan varmı?4.aydan itşbaren bsşlayın diyor instagramda bi çocuk doktoru var kendi bebeğinede uyguluyor.
Bana kaynım bile dedi yenge bi doktora mı götürsen acaba diyesustum, uzaklara baktım olur götürürüm ya dedim ondan sonra anladı heralde hani bi yeri falan ağrıyorsa falan dedi. İyi niyetli yorumları abartınca artık can sıkmaya başlıyor çünkü.
Vallaha şubttaki izinde ben gitmeyeceğim, eşim gidiyorsa gitsin. Bu sefer gidersem kesin cinnet geçirir birini boğazlarım çünkübirde kayınvalidem uyuttu bebeğimi birkaç kez. Ne hikmetse o yatırdımı uyurdu ben uyutamıyordum kendi çocuğumu. Bana herkesin içinde dediki benim kokuma alıştı biliyo musun bende uyuyor artık dedi. Sanki bende bir daha uyumayacakmış gibi öyle zoruma gitti ki. Çocukta ondan sonra inadına gibi benim kucağımda çığlık çığlığa ağlayıp kayınvalidem de uyuyordu. Al sen bak o zaman madem, bende uyumayacaksa artık dedim. Sonra yok öyle değil falan laf çeviriyor. Bazen çok kırıcı oluyorlar farkında değiller
İnsan seçiyorlar bacak kadar boylarıyla ya
Kız Milka ineği demişken aklıma geldigeçen emziricem göğsümü açtım bana baktı, göğsüme baktı kızım bir gülmeye başladı anlıyor artık besleneceği zamanı sıpa
Ben korkuyorum 2. Olurda babasına benzerse yine diyehastaneden eve geldik, eşim bebeğin kulağını gördü diyor ki aaa benim kulağım hakikaten aynısı ya, kıvrımı bile eşini çok mu seviyorsun kızın çok benzemiş diyorlar hep
Superrr canım insallahhh3 ayda 1 bakalım dedı canım
İlk doktor goremedı ama üstten bakınca diğeri fark etti cok kucuk ama takıp edelim aklımız kalmasn dedı
İnşaAllah canımBuraya Artık kapanmıs yazmayı nasıp etsin Rabbım
Aminnnnnnn canimmm insallahhMaşallah kız ne güzel saçları ahenkle dans ediyorBenimkinin saçları ne zaman uzayacak acaba yaa, zaten az saçla doğmuştu iyice keltoş kaldı şimdi, kalan saçları tükenmez kalemle çizilmiş gibi gözüküyor Biz de kardiyolojiye gitmiştik canım aynı şekilde 1 delik var ama zaten çoğu çocukta bu var zamanla kapanır demişti doktor, bize de 6 ay sonraya kontrol vermişti. Hatta tüm çocuklar zaten 2 delikle doğuyor da demişti. İçini rahatlatmışsın iyi olmuş.
Maşallah herkesin bebişleri birbirinden güzelAllah bahtlarını da en az kendileri kadar güzel eder inşallah
İnşallah canım şuan ağrı sızı varmı? Kanama yoğun devam ediyor mu azalmaya başladı mı?Çok teşekkür ederim canımİnşallah temizlenmiştir tamamen kesinlikle ya çok biliyorlar bazen hemşireler mahvetti beni söylediği cümleyle..
Benim kayinvalideyi anneyi gectim artik eve gelen elektrikciye laf anlatmam kaldi. Adam gelmis diyoki bi cocugun bu kadar aglamasi normal dgl biseyi var bunun. Hey Allahim yaa
Bana kaynım bile dedi yenge bi doktora mı götürsen acaba diyesustum, uzaklara baktım olur götürürüm ya dedim ondan sonra anladı heralde hani bi yeri falan ağrıyorsa falan dedi. İyi niyetli yorumları abartınca artık can sıkmaya başlıyor çünkü.
Aynenn bende öyle hatırlıyorum. 4 5 aylıkken başladı eli sürekli ağzında ve salya akıtıyor ha çıkardı, geliyor galiba dış, beyazlık gördüm sanki diye diye diye 9. Ayda çıkardı ilk dişiniYa siz diş diyosunuz da ben kızımda net hatırlıyorum bu dönemlerde eli hep ağzındaydı diş çıkaracak dedik hep ilk dişi 13 aylıkken çıktı bence ellerini keşfettikleri için ağızlarına alıyorlar
Bizde hep oluyo o yaa. Genzine kaciyo. Sakin sakin ic kizim hepsi senin diyorum. Nefes almadan icmeye calisiyo resmenBu arada birde emerken boğaza takılma oluyor aklım gidiyor o an.bi dönem yine oluyordu geçmişti.bu ara yine olmaya başladı
Benim de şu sıralar dökülmeye başladı yaKizlar benm saclarim cok dokuluyo yumak yumak. Zaten sik degildi kel kalcam diye korkmaya basladim bi oneriniz var mi?
Hamileyken altin cagini yasadi saclarim da simdi acisi cikcak galibaBenim de şu sıralar dökülmeye başladı yaben de üzülüyorum napacagimi bilemedim
Ben ikinciye oldum ve emziriyorum. Ay bi şüphelendim. Hatta 40 I çıktı hemen oldum.Regl mi ? Bende henuz olmadim. Doktor emzirdigin surece pek bekleme dedi. Eger sutun az sa ara kanamalar belki olur ama dedi. Genel olarak olmaz dedi
Burunları tıkalıykende oluyormuş temizlemek lazımmış sürekliBizde hep oluyo o yaa. Genzine kaciyo. Sakin sakin ic kizim hepsi senin diyorum. Nefes almadan icmeye calisiyo resmen
Canım aslında kadın kötü bir şey dememiş. Geçen hafta annem bizdeyken aynısı bizde oldu, hatta annem oğlana “Uyutamıyor bu annen seni” filan dedi. Ben de gülerek “Evet yaaa keşke hep burada olsan” filan dedimBana kaynım bile dedi yenge bi doktora mı götürsen acaba diyesustum, uzaklara baktım olur götürürüm ya dedim ondan sonra anladı heralde hani bi yeri falan ağrıyorsa falan dedi. İyi niyetli yorumları abartınca artık can sıkmaya başlıyor çünkü.
Benim minnoş da bu canımAminnnnnnn canimmm insallahhburadaki tüm arkadaşlarımızın bebeklerini rabbim korusun iyi sağlıklı eylesin inşallah çok iyi etmişsiniz sizde doktora göstermekle canım normalde anlasilmiyormus farketmeyip okula veya spora başlayınca yoruldum , kalbim ağrıyor gibi deyince çocuklar ortayada çıkabilir. Ben ilk kızımı hiç goturmemistim mesela çünkü sebep yoktu götürmem için. Bir problem de olmadı hala. Senin minnosuda görelim yaaaa benimkinin saçlar dokulmeye başladı ama teyzesi yastık full saç teli şuanda.
n
Ağrım yok çok şükür canım kanama var azaldı ama ona da şükürİnşallah canım şuan ağrı sızı varmı? Kanama yoğun devam ediyor mu azalmaya başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?