- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Benim kv " dövdüler mi seni oğlum " diyor, sonra da yüzüme bakıyor ki ne tepki vereceğim diye. Ha birde ilk banyosunda ben yaptırıyorum güya o da yardım ediyor. Iki de bir kolunu kıracaksın, bacağı koptu, mahvettin çocuğu, yavrum kıyamıyorum vs. dedi. Ben de anne ben annesiyim niye öyle bişey yapayım dedim. Cevap sen annesisiysen ben de babaanseyim dedi. Şoku atlatınca inkar etmedik, çocuğuma zarar verecek değilim dedim. O günden sonra eşim konuştu sanırım annesiyle (bana bişey demedi, arada kalıyor üzülüyorum ona da) arada yine atıyor oğlum seni kim... diyor yarıda kesiyor. Bence ben abartmıyorum hoşlanmadığım bir şeyin söylenmesini istemiyorum. Hele birde 3 yaşında yanına alacakmış Büyü yanıma Alacam diyor. Ben de senin için doğurdum zaten anne dedim, tabi tabi o zamana kadar bakma stajım var bakmıyor ne hikmetse bakma olunca kaçıyor büyümüş çocuğa sahip çıkıyor. Ay yine aklıma geldi tövbe tövbe...Canım aslında kadın kötü bir şey dememiş. Geçen hafta annem bizdeyken aynısı bizde oldu, hatta annem oğlana “Uyutamıyor bu annen seni” filan dedi. Ben de gülerek “Evet yaaa keşke hep burada olsan” filan dedimAma aynı şeyleri kayınvalide söyleyince yadırgıyor insan işte
Benim minnoş da bu canımKafadaki kabuklarla birlikte saçlar da gidiyor çok üzülüyorum
Bence doktorlarda belli bir iststiktikle konusuyor. Herkesin vucud yapisi farkli cunku. Bence normal bir durum sizinki.Ben ikinciye oldum ve emziriyorum. Ay bi şüphelendim. Hatta 40 I çıktı hemen oldum.
Canım kayınvaliden daha anlayışlı olsaymış keşke.. Sonuçta sen onun annesinin senden iyi kimse bakamaz. Benim Kayınvalidem uzakta yaşıyor, gelmedi çocuk 3 buçuk aylık olmak üzere hala gelmedi mesela.. Annem yardımcı oluyor Allahtan yakınız aynı şehirdeyiz.Benim kv " dövdüler mi seni oğlum " diyor, sonra da yüzüme bakıyor ki ne tepki vereceğim diye. Ha birde ilk banyosunda ben yaptırıyorum güya o da yardım ediyor. Iki de bir kolunu kıracaksın, bacağı koptu, mahvettin çocuğu, yavrum kıyamıyorum vs. dedi. Ben de anne ben annesiyim niye öyle bişey yapayım dedim. Cevap sen annesisiysen ben de babaanseyim dedi. Şoku atlatınca inkar etmedik, çocuğuma zarar verecek değilim dedim. O günden sonra eşim konuştu sanırım annesiyle (bana bişey demedi, arada kalıyor üzülüyorum ona da) arada yine atıyor oğlum seni kim... diyor yarıda kesiyor. Bence ben abartmıyorum hoşlanmadığım bir şeyin söylenmesini istemiyorum. Hele birde 3 yaşında yanına alacakmış Büyü yanıma Alacam diyor. Ben de senin için doğurdum zaten anne dedim, tabi tabi o zamana kadar bakma stajım var bakmıyor ne hikmetse bakma olunca kaçıyor büyümüş çocuğa sahip çıkıyor. Ay yine aklıma geldi tövbe tövbe...Allahtan eşim konuşunca kendine çeki düzen vermeye başladı.
Canım benimki de yaptı ilk günler bakma, ayyy en sevmediğim şey şu çocukla konuşur gibi laf sokmalar. Varsa lafın direkt yüzümüze söyle. Seninki çok çok abartmış, insanın çok asabı bozuluyor ama en güzeli duymamazlıktan gelip cevap vermemek.Benim kv " dövdüler mi seni oğlum " diyor, sonra da yüzüme bakıyor ki ne tepki vereceğim diye. Ha birde ilk banyosunda ben yaptırıyorum güya o da yardım ediyor. Iki de bir kolunu kıracaksın, bacağı koptu, mahvettin çocuğu, yavrum kıyamıyorum vs. dedi. Ben de anne ben annesiyim niye öyle bişey yapayım dedim. Cevap sen annesisiysen ben de babaanseyim dedi. Şoku atlatınca inkar etmedik, çocuğuma zarar verecek değilim dedim. O günden sonra eşim konuştu sanırım annesiyle (bana bişey demedi, arada kalıyor üzülüyorum ona da) arada yine atıyor oğlum seni kim... diyor yarıda kesiyor. Bence ben abartmıyorum hoşlanmadığım bir şeyin söylenmesini istemiyorum. Hele birde 3 yaşında yanına alacakmış Büyü yanıma Alacam diyor. Ben de senin için doğurdum zaten anne dedim, tabi tabi o zamana kadar bakma stajım var bakmıyor ne hikmetse bakma olunca kaçıyor büyümüş çocuğa sahip çıkıyor. Ay yine aklıma geldi tövbe tövbe...Allahtan eşim konuşunca kendine çeki düzen vermeye başladı.
Bence de yani ablam 7 ay sonra olmuştu mesela. Birde ben de kan problemi var ondan kaynaklı olabilir belki bilemiyorum.Bence doktorlarda belli bir iststiktikle konusuyor. Herkesin vucud yapisi farkli cunku. Bence normal bir durum sizinki.
Ya inan gelmemesi daha iyi gerçekten hiç üzülme bir kaybın yok kazancın varCanım kayınvaliden daha anlayışlı olsaymış keşke.. Sonuçta sen onun annesinin senden iyi kimse bakamaz. Benim Kayınvalidem uzakta yaşıyor, gelmedi çocuk 3 buçuk aylık olmak üzere hala gelmedi mesela.. Annem yardımcı oluyor Allahtan yakınız aynı şehirdeyiz.
Sorma sinir oluyorum. Hiç sevmem laf sokmayı neyse söyle demi. Hele lohusayken benden birde hizmet bekledi ben onun yüzüne bakmamışım, sezeryanlı halimle onu düşünmem gerekiyor çünkü bebeğimi bırakıp. Çok dertliyim bu konuda da kapattım konuyu yoksa eşimle hiç kavga etmediğim kadar edecektim ilk kez. Birde benim sarışınlığıma kadar laf söylüyor ya. Neymiş senin ailen acaba Almanya dan mı yoksa Rusya dan mı geldi. Sizde göçmenlik var mıydı ? Ben bilmiyordum. Ona sarışınlar Türk değilCanım benimki de yaptı ilk günler bakma, ayyy en sevmediğim şey şu çocukla konuşur gibi laf sokmalar. Varsa lafın direkt yüzümüze söyle. Seninki çok çok abartmış, insanın çok asabı bozuluyor ama en güzeli duymamazlıktan gelip cevap vermemek.
Benim kuzuyu da saç basmış teyzesiCanım aslında kadın kötü bir şey dememiş. Geçen hafta annem bizdeyken aynısı bizde oldu, hatta annem oğlana “Uyutamıyor bu annen seni” filan dedi. Ben de gülerek “Evet yaaa keşke hep burada olsan” filan dedimAma aynı şeyleri kayınvalide söyleyince yadırgıyor insan işte
Benim minnoş da bu canımKafadaki kabuklarla birlikte saçlar da gidiyor çok üzülüyorum
Banada aynısını diyorlardı ilk kız babasına benzediği için içimden diyordum heee heeee bayılıyorum evde ondan başka bakacak kimse yoktu adamın geni baskın gelmiş
Superrr canım insallahhhseninki çok küçük olduğu için 3 ay içinde kapanacağını düşünüyor herhalde. Bizim biraz büyük olandan ötürü 6 ay sonra gelin demiştir. Rabbim yâzdiysa bozsun insallahhhh
Aminnnnnnn canimmm insallahhburadaki tüm arkadaşlarımızın bebeklerini rabbim korusun iyi sağlıklı eylesin inşallah çok iyi etmişsiniz sizde doktora göstermekle canım normalde anlasilmiyormus farketmeyip okula veya spora başlayınca yoruldum , kalbim ağrıyor gibi deyince çocuklar ortayada çıkabilir. Ben ilk kızımı hiç goturmemistim mesela çünkü sebep yoktu götürmem için. Bir problem de olmadı hala. Senin minnosuda görelim yaaaa benimkinin saçlar dokulmeye başladı ama teyzesi yastık full saç teli şuanda.
İnşallah canım şuan ağrı sızı varmı? Kanama yoğun devam ediyor mu azalmaya başladı mı?
Çok iyidi yaaaa.
Kaynanaya bak. Yuhh artık yaaa!!! Gitmek zorunda değilsin bence canım? Bu soğuk kış kıyamette bir düzen tutturmussun evde çocuğunla yaza görürsün serpilsin büyüsün. Ben annemin evine geldim 1.5 aydır burdayım ailemden yana bir şikayetim yok ama gelen gidenden eve ve geleninde armut gibi laflarindan ve onlara hizmet etmekten şuan sağ parmaklarım uyuşuk durumda geçmiyor. Dün sabah kahvaltıya abimler geldi, akşam eşim misafiriyle yemeğe geldi, sonra teyzemler akşam ikramli çaya geldi nasıl yattığımi inan bilemiyorum. Hiç bir yere gitmeyin oturun oturdugunuz yerde evinizde bakın keyfinize
Aynenn bende öyle hatırlıyorum. 4 5 aylıkken başladı eli sürekli ağzında ve salya akıtıyor ha çıkardı, geliyor galiba dış, beyazlık gördüm sanki diye diye diye 9. Ayda çıkardı ilk dişiniher gördüğünüz beyazlığı bizim gibi dış zannetmeyin
Kizlar benm saclarim cok dokuluyo yumak yumak. Zaten sik degildi kel kalcam diye korkmaya basladim bi oneriniz var mi?
Benimki de dökülüyor. Demir eksikliğinden diye biliyorum. Demir takviyesi almaya başladım bakalım fark edecek mi ahh nerde o hamileliğimdeki saçlarım.Benim de şu sıralar dökülmeye başladı yaben de üzülüyorum napacagimi bilemedim
Oyy miniğim benimm. Oğlumdan bir ay küçük senin ufaklık. Nasıl küçücük geliyor insana, bir ay nasıl farkediyorCanım aslında kadın kötü bir şey dememiş. Geçen hafta annem bizdeyken aynısı bizde oldu, hatta annem oğlana “Uyutamıyor bu annen seni” filan dedi. Ben de gülerek “Evet yaaa keşke hep burada olsan” filan dedimAma aynı şeyleri kayınvalide söyleyince yadırgıyor insan işte
Kızlar bezimizi değiştirmek istiyorum sizce en iyisi ve uygunu hangisidir, memnun olduğunuz varsa yazar mısınız rica etsem, teşekkürler şimdiden.
Teyzeleri bu da benim minnoş
Benim kuzuyu da saç basmış teyzesiAma kabukları kepek gibi duruyor, hep tarıyorum, ben de buna üzülüyorum.
Ben de sleepy extra kullandım çok kaka yapınca sızdırıyor natürelleri denemedim. Stok yapmıştım onların bitmesini bekliyorum 3 numara bitiyor birde 4 almıştımYa senin gibi hizmet etsem misafir ağırlasam damla sütüm olmaz benim. Sen gene iyisin valla. Ben evimin işini yapamıyorum.
Benimki de dökülüyor. Demir eksikliğinden diye biliyorum. Demir takviyesi almaya başladım bakalım fark edecek mi ahh nerde o hamileliğimdeki saçlarım.
Oyy miniğim benimm. Oğlumdan bir ay küçük senin ufaklık. Nasıl küçücük geliyor insana, bir ay nasıl farkediyorinsan küçücük bebek özlüyor kucağında olmasına rağmen Annesi çıkart eldivenleri elinden. Keşfetsin dünyayı.
Ben içeriği temiz olmasına önem veriyorum ürünlerin. Sleepy bionatural kullandım ama sızdırıyor arada. Sleepy natural öyle değil dedi arkadşlarım. Bebem natural diye bi marka aldım. Aşırıı memnunum. Harika bi bez. 12 saat bıraktım denemk için. Çişi güzel emdi, önü öyle sleepy gibi şişmedi. Koku sızdırma olmadı.
O nasıl bi gülüş öyle yaa
Ahahahha benim keltoş oğlandan sonra maşşaalllahhh
Kızlar bayıldım bebişlerinizeeeee
Bende aynı duygu karmaşasını yaşıyorum. Büyüsün emeklesin yürüsün, ama minicik bebek kalsın. Hala inanamıyorum benim çocuğum olduğunaBen de sleepy extra kullandım çok kaka yapınca sızdırıyor natürelleri denemedim. Stok yapmıştım onların bitmesini bekliyorum 3 numara bitiyor birde 4 almıştımo da bitince değiştirmeyi düşünüyorum. Çok anlamadığım için bir sorayım dedim.
Yaa teşekkür ederiz teyzesiilk doğduğunda dedim meğer bundanmış mide yanmalarım sabahlara kadar ama sanki çok çabuk büyüyorlar değil mi? Bir yandan büyüyüp yanımda anaokuluna götüreceğim günü hayal ediyorum bir yanda da hep böyle minnoş kalsın istiyorum, duygudurum karışıklığı yaşıyorum
Ay ben de bakıp bu benim mi diyorum? Birde minnacıkken ben mi büyüttüm diyorumBende aynı duygu karmaşasını yaşıyorum. Büyüsün emeklesin yürüsün, ama minicik bebek kalsın. Hala inanamıyorum benim çocuğum olduğuna
Ay maşallah yerim onun eldivenlerini. Dün bizde yıkadık saç maç kalmadı çocuktaCanım aslında kadın kötü bir şey dememiş. Geçen hafta annem bizdeyken aynısı bizde oldu, hatta annem oğlana “Uyutamıyor bu annen seni” filan dedi. Ben de gülerek “Evet yaaa keşke hep burada olsan” filan dedimAma aynı şeyleri kayınvalide söyleyince yadırgıyor insan işte
Maşallah ya çok tatlıTeyzeleri bu da benim minnoş
Ah yerim onuTeyzeleri bu da benim minnoş
Kız ne 2 yaşı aaaAh yerim onuyastığa fotoğraf çekmek için mi yatırdın canım, 2 yaşından önce önermiyorlar ya ondan dedim
Yok artık çok biliyorlar her şeyi hoffKız ne 2 yaşı aaa40ı çıkınca benim kayınvalidem sen bunu yastığa yatır beli ağrır bunun dedi 2, yaşından önce yastık yok diyorum suratını asıp sen bilirsin diyor
Ahahahha müzeye kapatmalıl resmenKız ne 2 yaşı aaa40ı çıkınca benim kayınvalidem sen bunu yastığa yatır beli ağrır bunun dedi 2, yaşından önce yastık yok diyorum suratını asıp sen bilirsin diyor
Mesela benimki kızımın poposuna bakıp bundan sonraki çocuğun erkek olur bak gör dediO osanit bana hediye geldi denicem diş çıkarttığında bakalım. Homeopatik remedi olarak geçiyor. Ben alternatif tıbba biraz ilgiliyim homeopati giriş eğitimi aldım, açıkcası çok inanıyorum. Birde trendyol yorumlarına bakarsan çook yorum var. İşr yaradığını kanıtlıyor.
La havleee
Bi tablo yapıp kayınvalidelerin dediklerini yazsak kocaman şaka gibi bi liste çıkar herhalde
Kız yok tövbe daha gitmem. Diğer iznimizde 1 yaşında oluyor o zaman gidicem. Şimdi evim evim güzel evim vallaha ya.Banada aynısını diyorlardı ilk kız babasına benzediği için içimden diyordum heee heeee bayılıyorum evde ondan başka bakacak kimse yoktu adamın geni baskın gelmiş
Superrr canım insallahhhseninki çok küçük olduğu için 3 ay içinde kapanacağını düşünüyor herhalde. Bizim biraz büyük olandan ötürü 6 ay sonra gelin demiştir. Rabbim yâzdiysa bozsun insallahhhh
Aminnnnnnn canimmm insallahhburadaki tüm arkadaşlarımızın bebeklerini rabbim korusun iyi sağlıklı eylesin inşallah çok iyi etmişsiniz sizde doktora göstermekle canım normalde anlasilmiyormus farketmeyip okula veya spora başlayınca yoruldum , kalbim ağrıyor gibi deyince çocuklar ortayada çıkabilir. Ben ilk kızımı hiç goturmemistim mesela çünkü sebep yoktu götürmem için. Bir problem de olmadı hala. Senin minnosuda görelim yaaaa benimkinin saçlar dokulmeye başladı ama teyzesi yastık full saç teli şuanda.
İnşallah canım şuan ağrı sızı varmı? Kanama yoğun devam ediyor mu azalmaya başladı mı?
Çok iyidi yaaaa.
Kaynanaya bak. Yuhh artık yaaa!!! Gitmek zorunda değilsin bence canım? Bu soğuk kış kıyamette bir düzen tutturmussun evde çocuğunla yaza görürsün serpilsin büyüsün. Ben annemin evine geldim 1.5 aydır burdayım ailemden yana bir şikayetim yok ama gelen gidenden eve ve geleninde armut gibi laflarindan ve onlara hizmet etmekten şuan sağ parmaklarım uyuşuk durumda geçmiyor. Dün sabah kahvaltıya abimler geldi, akşam eşim misafiriyle yemeğe geldi, sonra teyzemler akşam ikramli çaya geldi nasıl yattığımi inan bilemiyorum. Hiç bir yere gitmeyin oturun oturdugunuz yerde evinizde bakın keyfinize
Aynenn bende öyle hatırlıyorum. 4 5 aylıkken başladı eli sürekli ağzında ve salya akıtıyor ha çıkardı, geliyor galiba dış, beyazlık gördüm sanki diye diye diye 9. Ayda çıkardı ilk dişiniher gördüğünüz beyazlığı bizim gibi dış zannetmeyin
Kız annem öyle değil benim ya. Ben bakamıyorum dedikce senden iyi kimse bakamaz maşallah hadi uyutursun sen filan diyordu. Kayınvalidem ay bende uyuyor kokuma alıştı artık benle uyur falan diyor . Sanki ben bakamıyormuşum gibiCanım aslında kadın kötü bir şey dememiş. Geçen hafta annem bizdeyken aynısı bizde oldu, hatta annem oğlana “Uyutamıyor bu annen seni” filan dedi. Ben de gülerek “Evet yaaa keşke hep burada olsan” filan dedimAma aynı şeyleri kayınvalide söyleyince yadırgıyor insan işte
Benimki de kızının çocuklarını örnek verip ay onlsr ağlamıyordu hiç filan diyordu. Benim çocuk anormal o zaman dedim. İşte öyle değil de bilmem ne de. Babannesiyse babanne gibi davrandılar yahu. Annesinden daha çok hak buluyorlar kendilerinde bazen, sinir oluyorum.Benim kv " dövdüler mi seni oğlum " diyor, sonra da yüzüme bakıyor ki ne tepki vereceğim diye. Ha birde ilk banyosunda ben yaptırıyorum güya o da yardım ediyor. Iki de bir kolunu kıracaksın, bacağı koptu, mahvettin çocuğu, yavrum kıyamıyorum vs. dedi. Ben de anne ben annesiyim niye öyle bişey yapayım dedim. Cevap sen annesisiysen ben de babaanseyim dedi. Şoku atlatınca inkar etmedik, çocuğuma zarar verecek değilim dedim. O günden sonra eşim konuştu sanırım annesiyle (bana bişey demedi, arada kalıyor üzülüyorum ona da) arada yine atıyor oğlum seni kim... diyor yarıda kesiyor. Bence ben abartmıyorum hoşlanmadığım bir şeyin söylenmesini istemiyorum. Hele birde 3 yaşında yanına alacakmış Büyü yanıma Alacam diyor. Ben de senin için doğurdum zaten anne dedim, tabi tabi o zamana kadar bakma stajım var bakmıyor ne hikmetse bakma olunca kaçıyor büyümüş çocuğa sahip çıkıyor. Ay yine aklıma geldi tövbe tövbe...Allahtan eşim konuşunca kendine çeki düzen vermeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?