2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim kv " dövdüler mi seni oğlum " diyor, sonra da yüzüme bakıyor ki ne tepki vereceğim diye. Ha birde ilk banyosunda ben yaptırıyorum güya o da yardım ediyor. Iki de bir kolunu kıracaksın, bacağı koptu, mahvettin çocuğu, yavrum kıyamıyorum vs. dedi. Ben de anne ben annesiyim niye öyle bişey yapayım dedim. Cevap sen annesisiysen ben de babaanseyim dedi. Şoku atlatınca inkar etmedik, çocuğuma zarar verecek değilim dedim. O günden sonra eşim konuştu sanırım annesiyle (bana bişey demedi, arada kalıyor üzülüyorum ona da) arada yine atıyor oğlum seni kim... diyor yarıda kesiyor. Bence ben abartmıyorum hoşlanmadığım bir şeyin söylenmesini istemiyorum. Hele birde 3 yaşında yanına alacakmış Büyü yanıma Alacam diyor. Ben de senin için doğurdum zaten anne dedim, tabi tabi o zamana kadar bakma stajım var bakmıyor ne hikmetse bakma olunca kaçıyor büyümüş çocuğa sahip çıkıyor. Ay yine aklıma geldi tövbe tövbe... Allahtan eşim konuşunca kendine çeki düzen vermeye başladı.

Canım kayınvaliden daha anlayışlı olsaymış keşke.. Sonuçta sen onun annesinin senden iyi kimse bakamaz. Benim Kayınvalidem uzakta yaşıyor, gelmedi çocuk 3 buçuk aylık olmak üzere hala gelmedi mesela.. Annem yardımcı oluyor Allahtan yakınız aynı şehirdeyiz.

Canım benimki de yaptı ilk günler bakma, ayyy en sevmediğim şey şu çocukla konuşur gibi laf sokmalar. Varsa lafın direkt yüzümüze söyle. Seninki çok çok abartmış, insanın çok asabı bozuluyor ama en güzeli duymamazlıktan gelip cevap vermemek.

Bence doktorlarda belli bir iststiktikle konusuyor. Herkesin vucud yapisi farkli cunku. Bence normal bir durum sizinki.
Bence de yani ablam 7 ay sonra olmuştu mesela. Birde ben de kan problemi var ondan kaynaklı olabilir belki bilemiyorum.
Ya inan gelmemesi daha iyi gerçekten hiç üzülme bir kaybın yok kazancın var
Sorma sinir oluyorum. Hiç sevmem laf sokmayı neyse söyle demi. Hele lohusayken benden birde hizmet bekledi ben onun yüzüne bakmamışım, sezeryanlı halimle onu düşünmem gerekiyor çünkü bebeğimi bırakıp. Çok dertliyim bu konuda da kapattım konuyu yoksa eşimle hiç kavga etmediğim kadar edecektim ilk kez. Birde benim sarışınlığıma kadar laf söylüyor ya. Neymiş senin ailen acaba Almanya dan mı yoksa Rusya dan mı geldi. Sizde göçmenlik var mıydı ? Ben bilmiyordum. Ona sarışınlar Türk değil Sanki bilse oğlu almayacak. Neyse aklıma getirip iyice sinirlenmeyeyim değil mi

Benim kuzuyu da saç basmış teyzesi Ama kabukları kepek gibi duruyor, hep tarıyorum, ben de buna üzülüyorum.

Eklentiler

• IMG_20220116_133802_837.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 80

Ya senin gibi hizmet etsem misafir ağırlasam damla sütüm olmaz benim. Sen gene iyisin valla. Ben evimin işini yapamıyorum.

Kizlar benm saclarim cok dokuluyo yumak yumak. Zaten sik degildi kel kalcam diye korkmaya basladim bi oneriniz var mi?

Benim de şu sıralar dökülmeye başladı ya ben de üzülüyorum napacagimi bilemedim
Benimki de dökülüyor. Demir eksikliğinden diye biliyorum. Demir takviyesi almaya başladım bakalım fark edecek mi ahh nerde o hamileliğimdeki saçlarım.

Oyy miniğim benimm. Oğlumdan bir ay küçük senin ufaklık. Nasıl küçücük geliyor insana, bir ay nasıl farkediyor insan küçücük bebek özlüyor kucağında olmasına rağmen Annesi çıkart eldivenleri elinden. Keşfetsin dünyayı.

Kızlar bezimizi değiştirmek istiyorum sizce en iyisi ve uygunu hangisidir, memnun olduğunuz varsa yazar mısınız rica etsem, teşekkürler şimdiden.

Ben içeriği temiz olmasına önem veriyorum ürünlerin. Sleepy bionatural kullandım ama sızdırıyor arada. Sleepy natural öyle değil dedi arkadşlarım. Bebem natural diye bi marka aldım. Aşırıı memnunum. Harika bi bez. 12 saat bıraktım denemk için. Çişi güzel emdi, önü öyle sleepy gibi şişmedi. Koku sızdırma olmadı.

Teyzeleri bu da benim minnoş

O nasıl bi gülüş öyle yaa

Benim kuzuyu da saç basmış teyzesi Ama kabukları kepek gibi duruyor, hep tarıyorum, ben de buna üzülüyorum.

Ahahahha benim keltoş oğlandan sonra maşşaalllahhh

Kızlar bayıldım bebişlerinizeeeee

puyenime her beyazlığı diş sanmayın demişsin ama bence bu diş
Deneyimli anneler siz de bakın diş mi?
Ucu bembeyaz.

Eklentiler

• F6B8B017-FFE6-4DD0-BED7-20B9F22B90A6.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 72
  • D7648241-70DA-4E60-AB9F-DFD92AD35E41.webp
    9 KB · Görüntüleme: 78
Ben de sleepy extra kullandım çok kaka yapınca sızdırıyor natürelleri denemedim. Stok yapmıştım onların bitmesini bekliyorum 3 numara bitiyor birde 4 almıştım o da bitince değiştirmeyi düşünüyorum. Çok anlamadığım için bir sorayım dedim.
Yaa teşekkür ederiz teyzesi ilk doğduğunda dedim meğer bundanmış mide yanmalarım sabahlara kadar ama sanki çok çabuk büyüyorlar değil mi? Bir yandan büyüyüp yanımda anaokuluna götüreceğim günü hayal ediyorum bir yanda da hep böyle minnoş kalsın istiyorum, duygudurum karışıklığı yaşıyorum

Bende aynı duygu karmaşasını yaşıyorum. Büyüsün emeklesin yürüsün, ama minicik bebek kalsın. Hala inanamıyorum benim çocuğum olduğuna

Bende aynı duygu karmaşasını yaşıyorum. Büyüsün emeklesin yürüsün, ama minicik bebek kalsın. Hala inanamıyorum benim çocuğum olduğuna
Ay ben de bakıp bu benim mi diyorum? Birde minnacıkken ben mi büyüttüm diyorum Bazen babasının adıyla bazen de ablamın oğlunun adıyla sesleniyorum arada teyzem diye bile seviyorum

Ay maşallah yerim onun eldivenlerini. Dün bizde yıkadık saç maç kalmadı çocukta

Ah yerim onu yastığa fotoğraf çekmek için mi yatırdın canım, 2 yaşından önce önermiyorlar ya ondan dedim
Kız ne 2 yaşı aaa 40ı çıkınca benim kayınvalidem sen bunu yastığa yatır beli ağrır bunun dedi 2, yaşından önce yastık yok diyorum suratını asıp sen bilirsin diyor

Mesela benimki kızımın poposuna bakıp bundan sonraki çocuğun erkek olur bak gör dedi ya ne alaka poposundan nasıl anlıyorsun dedim anlarım ben diyor inadına kız doğurcam hahahahah
Kız yok tövbe daha gitmem. Diğer iznimizde 1 yaşında oluyor o zaman gidicem. Şimdi evim evim güzel evim vallaha ya.
Kız annem öyle değil benim ya. Ben bakamıyorum dedikce senden iyi kimse bakamaz maşallah hadi uyutursun sen filan diyordu. Kayınvalidem ay bende uyuyor kokuma alıştı artık benle uyur falan diyor . Sanki ben bakamıyormuşum gibi
Benimki de kızının çocuklarını örnek verip ay onlsr ağlamıyordu hiç filan diyordu. Benim çocuk anormal o zaman dedim. İşte öyle değil de bilmem ne de. Babannesiyse babanne gibi davrandılar yahu. Annesinden daha çok hak buluyorlar kendilerinde bazen, sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…