2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay ahahahahah popodan cinsiyet tahmini mi

Hee çünkü bütün çocuklar aynı ben başta çok sinir oluyordum. Ben sarışınım ikide bir yanımda oğlum kara kaş kara göz doğsun esmer olsun, öyle sarışın olmasın deyip durdu hamilelik boyunca. Yüzü ben ve babaya benziyor. Şimdi de buna takmış "anne suratlı baba saçlı" tövbe bulaşmak istemiyorum yoksa kavga edeceğim. Gelmiyor da bayağıdır kafam rahat çok şükür ama 199 kere arıyor günde. Kriz geçireceğim

Of of çok sıkıcı durum . Benim ilk oğlumu görumcem anneme benziyor demişti çılgına dönmüştüm. Bence çok takma senin sabrını zorluyo. Ya öylemi de geç

Kızlar bezimizi değiştirmek istiyorum sizce en iyisi ve uygunu hangisidir, memnun olduğunuz varsa yazar mısınız rica etsem, teşekkürler şimdiden.
Valla canım ben A101 den aliyom çok iyi geldi bize hemde çok baya uygun 90 tanesi 64 liraya alıyorum pişik falan sızdırma hiç olmuyo

Of of çok sıkıcı durum . Benim ilk oğlumu görumcem anneme benziyor demişti çılgına dönmüştüm. Bence çok takma senin sabrını zorluyo. Ya öylemi de geç
Ya benzemesi sorun değil elbette benzeyecek birine de öyle damarıma basıp söylüyor ya sinir oluyorum
Valla 1 ay kalcakmis şuandan başladım sabir çekmeye
Of çok uzun süre iyi sabır sınamalık
Valla canım ben A101 den aliyom çok iyi geldi bize hemde çok baya uygun 90 tanesi 64 liraya alıyorum pişik falan sızdırma hiç olmuyo
Aslında denesem iyi olur. Çok sızdırıyor benimki günde bir kere baştan aşağı soyunduruyorum ve en geç 5 saate bir değiştiriyorum.
Maşallah paşaya annesi bu sarışın olmucak kumral olcak
Ya aslında ben esmer bebek seviyorum hatta böyle melez gibi. Sarışın olsun da istemiyorum ama kv böyle saçma salak konuşunca inadına sarışın olsun diyorum. Kesinlikle kumral olacak gibi saclar koyu yüz beyaz kaşlar sarı.

Benim ikiside melez oldu bize benzetmiyolar dün iki tane kuzenim geldi ya bunlar kime benziyo diyolar

Valla canım o bezi al bi dene beze bence çok gerksiz o kadar para vermek ben çok memnunum

Benim ikiside melez oldu bize benzetmiyolar dün iki tane kuzenim geldi ya bunlar kime benziyo diyolar
Ay masallah ikisine de benim sanmıyorum melez olsun, benden kaybediyor Ileride kızım olurda bana benzerse kv kriz geçirir sanırım
Valla canım o bezi al bi dene beze bence çok gerksiz o kadar para vermek ben çok memnunum
Inşallah ben de memnun olurum, gereksiz tabi ama bebeklerin popişler de kendileri gibi farklı farklı her bez uygun olmuyor ne yazık ki ama deneyeceğim markası neydi acaba

Saçları zaten dökülecek, çünkü yeniden çıkacak. Terlemesi de normal. Emerken vs özellikle.
Öncelikle bazı şeylerin normal olduğunu kabullenin. Tedavi mi süt mü hangisi daha önemli onu doktorunuzla konuşun. Risk önemli.

A101 kendi markası canım 90 adet 4 numara alıyorum ben zaten

Benim kuzuyu da saç basmış teyzesi Ama kabukları kepek gibi duruyor, hep tarıyorum, ben de buna üzülüyorum.
Ay maşallah canım, mide yanması olayının kesinlikle saçla ilgisi olduğunu düşünüyorum artık Benim çok yanmamıştı, sonuç ortada
Canım doğumdan önce eldiven takmam diyordum ama tırnaklarını kesmeme rağmen oğlan sürekli yüzünü çizip kanattığı için vazgeçtim takıyorum Bu ara azalttı gerçi ama bu sefer de eli hep ağzında, ıslandığı için de buz gibi oluyor elleri. Her elini tutan “Ayyy buz gibi, eldiven giydir hemen” diyor yıldım ben de, bir takıp bir takmıyorum.

Aynı gün içerisinde hem burnunum üstünü hem de altını kanattı. Olucak kazalar. Şuanda böyle savaştan çıkmış gibi garibim Ellerini keşfetmesi çok daha önemli. Eldiveni 30 günlükken çıkartıım ben. Başta elleri buz gibiydi kimseyi dinlemedim. Eldiven giydir erken dediler. Doktorum çok iyi yapmışsın dedi.
Hala ince giydiriyorum diye laf söylüyorlar kendi annemi bile takmıyorum.

Eklentiler

• 1C126610-3683-4690-AD1F-A18CAAFDA41C.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…