- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Benimkinde laf bitmez kız bi tanısanızAhahahha müzeye kapatmalıl resmen
Ay ahahahahah popodan cinsiyet tahmini miMesela benimki kızımın poposuna bakıp bundan sonraki çocuğun erkek olur bak gör dediya ne alaka poposundan nasıl anlıyorsun dedim anlarım ben diyor inadına kız doğurcam hahahahah
Kız yok tövbe daha gitmem. Diğer iznimizde 1 yaşında oluyor o zaman gidicem. Şimdi evim evim güzel evim vallaha ya.
Kız annem öyle değil benim ya. Ben bakamıyorum dedikce senden iyi kimse bakamaz maşallah hadi uyutursun sen filan diyordu. Kayınvalidem ay bende uyuyor kokuma alıştı artık benle uyur falan diyor . Sanki ben bakamıyormuşum gibi
Benimki de kızının çocuklarını örnek verip ay onlsr ağlamıyordu hiç filan diyordu. Benim çocuk anormal o zaman dedim. İşte öyle değil de bilmem ne de. Babannesiyse babanne gibi davrandılar yahu. Annesinden daha çok hak buluyorlar kendilerinde bazen, sinir oluyorum.
Benim kayinvalidelerde 1 hafta sonra geliyolar bakım ben gene neler duycamBenimkinde laf bitmez kız bi tanısanız
Hee çünkü bütün çocuklar aynıMesela benimki kızımın poposuna bakıp bundan sonraki çocuğun erkek olur bak gör dediya ne alaka poposundan nasıl anlıyorsun dedim anlarım ben diyor inadına kız doğurcam hahahahah
Kız yok tövbe daha gitmem. Diğer iznimizde 1 yaşında oluyor o zaman gidicem. Şimdi evim evim güzel evim vallaha ya.
Kız annem öyle değil benim ya. Ben bakamıyorum dedikce senden iyi kimse bakamaz maşallah hadi uyutursun sen filan diyordu. Kayınvalidem ay bende uyuyor kokuma alıştı artık benle uyur falan diyor . Sanki ben bakamıyormuşum gibi
Benimki de kızının çocuklarını örnek verip ay onlsr ağlamıyordu hiç filan diyordu. Benim çocuk anormal o zaman dedim. İşte öyle değil de bilmem ne de. Babannesiyse babanne gibi davrandılar yahu. Annesinden daha çok hak buluyorlar kendilerinde bazen, sinir oluyorum.
Allah sabır ve kolaylıklar versin ne diyeyimBenim kayinvalidelerde 1 hafta sonra geliyolar bakım ben gene neler duycam
Of of çok sıkıcı durum . Benim ilk oğlumu görumcem anneme benziyor demişti çılgına dönmüştüm. Bence çok takma senin sabrını zorluyo. Ya öylemi de geçHee çünkü bütün çocuklar aynıben başta çok sinir oluyordum. Ben sarışınım ikide bir yanımda oğlum kara kaş kara göz doğsun esmer olsun, öyle sarışın olmasın deyip durdu hamilelik boyunca. Yüzü ben ve babaya benziyor. Şimdi de buna takmış "anne suratlı baba saçlı" tövbe bulaşmak istemiyorum yoksa kavga edeceğim. Gelmiyor da bayağıdır kafam rahat çok şükür ama 199 kere arıyor günde. Kriz geçireceğim
Valla 1 ay kalcakmis şuandan başladım sabir çekmeyeAllah sabır ve kolaylıklar versin ne diyeyimumarım kazasız belasız gelip gider
Valla canım ben A101 den aliyom çok iyi geldi bize hemde çok baya uygun 90 tanesi 64 liraya alıyorum pişik falan sızdırma hiç olmuyoKızlar bezimizi değiştirmek istiyorum sizce en iyisi ve uygunu hangisidir, memnun olduğunuz varsa yazar mısınız rica etsem, teşekkürler şimdiden.
Maşallah paşaya annesi bu sarışın olmucak kumral olcakBenim kuzuyu da saç basmış teyzesiAma kabukları kepek gibi duruyor, hep tarıyorum, ben de buna üzülüyorum.
Ya benzemesi sorun değil elbette benzeyecek birine de öyle damarıma basıp söylüyor ya sinir oluyorumOf of çok sıkıcı durum . Benim ilk oğlumu görumcem anneme benziyor demişti çılgına dönmüştüm. Bence çok takma senin sabrını zorluyo. Ya öylemi de geç
Of çok uzun süre iyi sabır sınamalıkValla 1 ay kalcakmis şuandan başladım sabir çekmeye
Aslında denesem iyi olur. Çok sızdırıyor benimki günde bir kere baştan aşağı soyunduruyorum ve en geç 5 saate bir değiştiriyorum.Valla canım ben A101 den aliyom çok iyi geldi bize hemde çok baya uygun 90 tanesi 64 liraya alıyorum pişik falan sızdırma hiç olmuyo
Ya aslında ben esmer bebek seviyorum hatta böyle melez gibi.Maşallah paşaya annesi bu sarışın olmucak kumral olcak
Benim ikiside melez olduYa benzemesi sorun değil elbette benzeyecek birine de öyle damarıma basıp söylüyor ya sinir oluyorum
Of çok uzun süre iyi sabır sınamalık
Aslında denesem iyi olur. Çok sızdırıyor benimki günde bir kere baştan aşağı soyunduruyorum ve en geç 5 saate bir değiştiriyorum.
Ya aslında ben esmer bebek seviyorum hatta böyle melez gibi.Sarışın olsun da istemiyorum ama kv böyle saçma salak konuşunca inadına sarışın olsun diyorum. Kesinlikle kumral olacak gibi saclar koyu yüz beyaz kaşlar sarı.
Valla canım o bezi al bi dene beze bence çok gerksiz o kadar para vermek ben çok memnunumYa benzemesi sorun değil elbette benzeyecek birine de öyle damarıma basıp söylüyor ya sinir oluyorum
Of çok uzun süre iyi sabır sınamalık
Aslında denesem iyi olur. Çok sızdırıyor benimki günde bir kere baştan aşağı soyunduruyorum ve en geç 5 saate bir değiştiriyorum.
Ya aslında ben esmer bebek seviyorum hatta böyle melez gibi.Sarışın olsun da istemiyorum ama kv böyle saçma salak konuşunca inadına sarışın olsun diyorum. Kesinlikle kumral olacak gibi saclar koyu yüz beyaz kaşlar sarı.
Ay masallah ikisine deBenim ikiside melez oldubize benzetmiyolar dün iki tane kuzenim geldi ya bunlar kime benziyo diyolar
Inşallah ben de memnun olurum, gereksiz tabi ama bebeklerin popişler de kendileri gibi farklı farklı her bez uygun olmuyor ne yazık kiValla canım o bezi al bi dene beze bence çok gerksiz o kadar para vermek ben çok memnunum
Kizlar ben cok hastalik hastasiydim kendim icin bebis dogunca simdi ona yineldim surekli hastanelerde perisan ediyorum yavrumu bugun en sonunda psikiyatrste gittim ankisyete ve okb teshisi kondu ilac verdi emziriken kullanabilcegim cocuk doktrona da danis dedi ama cocuk doktoru hayir kullanma sute gecer mama ile beslemen gerek dedi ay nabacaginj sasirdim simdide cocul cok terliyor saclarida dokuluyir buna taktim yine hastaneye goturup perisan etmek istemiyorum bi yandan ilaci kullanip bu huyumu dizginlemek istiyorum bi yandanda sute gecsin istemiyorum
A101 kendi markası canım 90 adet 4 numara alıyorum ben zatenAy masallah ikisine debenim sanmıyorum melez olsun, benden kaybediyor Ileride kızım olurda bana benzerse kv kriz geçirir sanırım
Inşallah ben de memnun olurum, gereksiz tabi ama bebeklerin popişler de kendileri gibi farklı farklı her bez uygun olmuyor ne yazık kiama deneyeceğim markası neydi acaba
Ay maşallah canım, mide yanması olayının kesinlikle saçla ilgisi olduğunu düşünüyorum artıkBenim kuzuyu da saç basmış teyzesiAma kabukları kepek gibi duruyor, hep tarıyorum, ben de buna üzülüyorum.
Canım doğumdan önce eldiven takmam diyordum ama tırnaklarını kesmeme rağmen oğlan sürekli yüzünü çizip kanattığı için vazgeçtim takıyorumOyy miniğim benimm. Oğlumdan bir ay küçük senin ufaklık. Nasıl küçücük geliyor insana, bir ay nasıl farkediyorinsan küçücük bebek özlüyor kucağında olmasına rağmen Annesi çıkart eldivenleri elinden. Keşfetsin dünyayı.
Aynı gün içerisinde hem burnunum üstünü hem de altını kanattı. Olucak kazalar. Şuanda böyle savaştan çıkmış gibi garibimAy maşallah canım, mide yanması olayının kesinlikle saçla ilgisi olduğunu düşünüyorum artıkBenim çok yanmamıştı, sonuç ortada
Canım doğumdan önce eldiven takmam diyordum ama tırnaklarını kesmeme rağmen oğlan sürekli yüzünü çizip kanattığı için vazgeçtim takıyorumBu ara azalttı gerçi ama bu sefer de eli hep ağzında, ıslandığı için de buz gibi oluyor elleri. Her elini tutan “Ayyy buz gibi, eldiven giydir hemen” diyor yıldım ben de, bir takıp bir takmıyorum.
Yorum yapabilecek olan varmıdır? Sizce diş mi?@puyenime her beyazlığı diş sanmayın demişsin ama bence bu diş
Deneyimli anneler siz de bakın diş mi?
Ucu bembeyaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?