2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bebegimin cildi atopik ya sizce neler yapım çok pütürlü doktora sormayı unuttum
Canım biz de dermoskin babycare prebiyotik yüz kremi kullanıyoruz. Doktoru vermişti. Her gün sürüyorum nemlendirici. Tamamen geçirdi pütürleri

Kızlar bezimizi değiştirmek istiyorum sizce en iyisi ve uygunu hangisidir, memnun olduğunuz varsa yazar mısınız rica etsem, teşekkürler şimdiden.
Biz hep prima ve sleepy kullandık ama fiyat neredeyse 2 kat artmış. Migrosun kendi bezini alıp deneyelim dedik, pişik yapmadı, sızdırmadı iyi çıktı. Bir deneyin isterseniz

Kızlar bezimizi değiştirmek istiyorum sizce en iyisi ve uygunu hangisidir, memnun olduğunuz varsa yazar mısınız rica etsem, teşekkürler şimdiden.

Ben gündüz molfix kullanıyorum. Gece prima.
Migrosta ikincisi %60 oluyor indirimlerini takip etmek lazım.
Primada da online özel indirim oluyor migros sanal markette. Tanesi 1,20- 1,30 oluyor.

Burunları tıkalıykende oluyormuş temizlemek lazımmış sürekli
Temizliyorum da hergun dgl cnm yaa. Genzi dolu ve cikmiyo bi turlu ondan da olur mu ki?
Bnmki de goturuyim mi seni goturiyim mi diyip duruyodu. Gorumcem de ayni sekilde goturcem ben seni diyodu. Ben de kizima vermem seni kimseye kizim sen merak etme dedim. Sonra hemen tabi cocugun yani annesinin yani fln dediler bi daha da soylemediler
Sinirlenme cnm boswer. Herkes sarisin sewer ister neymis derdi acaba
Valla 1 ay kalcakmis şuandan başladım sabir çekmeye
1 ay az dgl ama geciyo cnm. Benimkilerde 1 ay kaldi cok strese girmistim gelmeden once bekledigimden cok daha ii gecti. Ins seninki de oyle olur

Ah yerim onu yastığa fotoğraf çekmek için mi yatırdın canım, 2 yaşından önce önermiyorlar ya ondan dedim
Evet canım foto için ama son günlerde de yastıkta yatırıyorum, reflü var yüksek yatırmaya çalışıyorum başını

Teşekkür ederim teyzesi

Merhabalar sizler tecrubelisiniz beta hcg değeriniz kac olduğunda ve kaç haftalık olduğunda kalp atışı duydunuz deneyimlerinizi paylasir misiniz ben yarın gitmeyi düşünüyorum doktora bugun itibariyle sat a göre 4+4 günlük. Ve beta hcg değerim 3721 cikti duyar miyim yarin kalp atışını?

Canım daha çok erken ben 6+1’de duymuştum ama daha ileri haftalarda da duyanlar var. Sen şu durumda keseyi görürsün bence.

Beta hcg kaçtı sizin
O zaman betama bakılmamıştı artık. 4. haftada keseyi görmeye gittiğimde de baktırmadı doktor, “2000 i geçmiştir” diyerek direkt ultrasondan bakmıştı. 4+1 de 500 küsürdü sanırım başka ölçtürmedim
Yaaa benimkinin de alnı böyleydi, kıyamıyorum hiç Ben de çok kalın giydirmiyorum annem deli oldu geçen hafta Aman serinliğe alışsın bence, ev hamam gibi olup dışarı çıkınca iyice çarpılıyorlar sonra

Eviniz kaç derece canım ve kaç kat nasıl giydiriyorsun

8000lerdeyken sadece keseyi gorduk. Kalp atisini duymadik. Keseden sonra bidaha beta bakmadilar. Daha erken. Hayirli olsun cnm

Çok erken daha. O tarihte benim kesem bile net görünememişti

Ayni türden bendede var ayni cumleler olmasada benimkini biliyorum kiskançliktan yapiyo cocugu kendi yanina cekmeye calisiyolar kari koca simdiden daha cocuk beni tanimiyo annemlerde kaldim her gun geliyodu en son esim konustu 3 4 gunde bir gelmeye başladi gorunce kari koca bizi unuttu cocuk diyoducahillerle ugrasmak cok zor bi de üstüne hem pinti hem görgusuz hemde cahil üstünede hic susmayi bilmeyenler olunca tadindan yenmiyo

Çok çok erken cnm hayirli olsun saglikla gelsin

ben hic baktirmadim canim. 6.haftada duyduk.
4+5de keseyi gormustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…