- 14 Ağustos 2020
- 408
- 456
- 53
Canım biz de dermoskin babycare prebiyotik yüz kremi kullanıyoruz. Doktoru vermişti. Her gün sürüyorum nemlendirici. Tamamen geçirdi pütürleriKızlar bebegimin cildi atopik ya sizce neler yapım çok pütürlü doktora sormayı unuttum
Biz hep prima ve sleepy kullandık ama fiyat neredeyse 2 kat artmış. Migrosun kendi bezini alıp deneyelim dedik, pişik yapmadı, sızdırmadı iyi çıktı. Bir deneyin istersenizKızlar bezimizi değiştirmek istiyorum sizce en iyisi ve uygunu hangisidir, memnun olduğunuz varsa yazar mısınız rica etsem, teşekkürler şimdiden.
Kızlar bezimizi değiştirmek istiyorum sizce en iyisi ve uygunu hangisidir, memnun olduğunuz varsa yazar mısınız rica etsem, teşekkürler şimdiden.
Temizliyorum da hergun dgl cnm yaa. Genzi dolu ve cikmiyo bi turlu ondan da olur mu ki?Burunları tıkalıykende oluyormuş temizlemek lazımmış sürekli
Bnmki de goturuyim mi seni goturiyim mi diyip duruyodu. Gorumcem de ayni sekilde goturcem ben seni diyodu. Ben de kizima vermem seni kimseye kizim sen merak etme dedim. Sonra hemen tabi cocugun yani annesinin yani fln dediler bi daha da soylemedilerBenim kv " dövdüler mi seni oğlum " diyor, sonra da yüzüme bakıyor ki ne tepki vereceğim diye. Ha birde ilk banyosunda ben yaptırıyorum güya o da yardım ediyor. Iki de bir kolunu kıracaksın, bacağı koptu, mahvettin çocuğu, yavrum kıyamıyorum vs. dedi. Ben de anne ben annesiyim niye öyle bişey yapayım dedim. Cevap sen annesisiysen ben de babaanseyim dedi. Şoku atlatınca inkar etmedik, çocuğuma zarar verecek değilim dedim. O günden sonra eşim konuştu sanırım annesiyle (bana bişey demedi, arada kalıyor üzülüyorum ona da) arada yine atıyor oğlum seni kim... diyor yarıda kesiyor. Bence ben abartmıyorum hoşlanmadığım bir şeyin söylenmesini istemiyorum. Hele birde 3 yaşında yanına alacakmış Büyü yanıma Alacam diyor. Ben de senin için doğurdum zaten anne dedim, tabi tabi o zamana kadar bakma stajım var bakmıyor ne hikmetse bakma olunca kaçıyor büyümüş çocuğa sahip çıkıyor. Ay yine aklıma geldi tövbe tövbe...Allahtan eşim konuşunca kendine çeki düzen vermeye başladı.
Sinirlenme cnm boswer. Herkes sarisin sewer ister neymis derdi acabaBence de yani ablam 7 ay sonra olmuştu mesela. Birde ben de kan problemi var ondan kaynaklı olabilir belki bilemiyorum.
Ya inan gelmemesi daha iyi gerçekten hiç üzülme bir kaybın yok kazancın var
Sorma sinir oluyorum. Hiç sevmem laf sokmayı neyse söyle demi. Hele lohusayken benden birde hizmet bekledi ben onun yüzüne bakmamışım, sezeryanlı halimle onu düşünmem gerekiyor çünkü bebeğimi bırakıp. Çok dertliyim bu konuda da kapattım konuyu yoksa eşimle hiç kavga etmediğim kadar edecektim ilk kez. Birde benim sarışınlığıma kadar laf söylüyor ya. Neymiş senin ailen acaba Almanya dan mı yoksa Rusya dan mı geldi. Sizde göçmenlik var mıydı ? Ben bilmiyordum. Ona sarışınlar Türk değilSanki bilse oğlu almayacak. Neyse aklıma getirip iyice sinirlenmeyeyim değil mi
1 ay az dgl ama geciyo cnm. Benimkilerde 1 ay kaldi cok strese girmistim gelmeden once bekledigimden cok daha ii gecti. Ins seninki de oyle olurValla 1 ay kalcakmis şuandan başladım sabir çekmeye
Evet canım foto için ama son günlerde de yastıkta yatırıyorum, reflü var yüksek yatırmaya çalışıyorum başınıAh yerim onuyastığa fotoğraf çekmek için mi yatırdın canım, 2 yaşından önce önermiyorlar ya ondan dedim
Teşekkür ederim teyzesiYa senin gibi hizmet etsem misafir ağırlasam damla sütüm olmaz benim. Sen gene iyisin valla. Ben evimin işini yapamıyorum.
Benimki de dökülüyor. Demir eksikliğinden diye biliyorum. Demir takviyesi almaya başladım bakalım fark edecek mi ahh nerde o hamileliğimdeki saçlarım.
Oyy miniğim benimm. Oğlumdan bir ay küçük senin ufaklık. Nasıl küçücük geliyor insana, bir ay nasıl farkediyorinsan küçücük bebek özlüyor kucağında olmasına rağmen Annesi çıkart eldivenleri elinden. Keşfetsin dünyayı.
Ben içeriği temiz olmasına önem veriyorum ürünlerin. Sleepy bionatural kullandım ama sızdırıyor arada. Sleepy natural öyle değil dedi arkadşlarım. Bebem natural diye bi marka aldım. Aşırıı memnunum. Harika bi bez. 12 saat bıraktım denemk için. Çişi güzel emdi, önü öyle sleepy gibi şişmedi. Koku sızdırma olmadı.
O nasıl bi gülüş öyle yaa
Ahahahha benim keltoş oğlandan sonra maşşaalllahhh
Kızlar bayıldım bebişlerinizeeeee
Canım daha çok erken ben 6+1’de duymuştum ama daha ileri haftalarda da duyanlar var. Sen şu durumda keseyi görürsün bence.Merhabalar sizler tecrubelisiniz beta hcg değeriniz kac olduğunda ve kaç haftalık olduğunda kalp atışı duydunuz deneyimlerinizi paylasir misiniz ben yarın gitmeyi düşünüyorum doktora bugun itibariyle sat a göre 4+4 günlük. Ve beta hcg değerim 3721 cikti duyar miyim yarin kalp atışını?
Beta hcg kaçtı sizinCanım daha çok erken ben 6+1’de duymuştum ama daha ileri haftalarda da duyanlar var. Sen şu durumda keseyi görürsün bence.
Canım yatağı yükseltmen lazım, yatağın başının altına battaniye ile filan yükseklik yapabilirsin belki, yastık kullanma dahaEvet canım foto için ama son günlerde de yastıkta yatırıyorum, reflü var yüksek yatırmaya çalışıyorum başını
O zaman betama bakılmamıştı artık. 4. haftada keseyi görmeye gittiğimde de baktırmadı doktor, “2000 i geçmiştir” diyerek direkt ultrasondan bakmıştı. 4+1 de 500 küsürdü sanırım başka ölçtürmedimBeta hcg kaçtı sizin
Yaaa benimkinin de alnı böyleydi, kıyamıyorum hiçAynı gün içerisinde hem burnunum üstünü hem de altını kanattı. Olucak kazalar. Şuanda böyle savaştan çıkmış gibi garibimEllerini keşfetmesi çok daha önemli. Eldiveni 30 günlükken çıkartıım ben. Başta elleri buz gibiydi kimseyi dinlemedim. Eldiven giydir erken dediler. Doktorum çok iyi yapmışsın dedi.
Hala ince giydiriyorum diye laf söylüyorlar kendi annemi bile takmıyorum.
Eviniz kaç derece canım ve kaç kat nasıl giydiriyorsunO zaman betama bakılmamıştı artık. 4. haftada keseyi görmeye gittiğimde de baktırmadı doktor, “2000 i geçmiştir” diyerek direkt ultrasondan bakmıştı. 4+1 de 500 küsürdü sanırım başka ölçtürmedim
Yaaa benimkinin de alnı böyleydi, kıyamıyorum hiçBen de çok kalın giydirmiyorum annem deli oldu geçen hafta Aman serinliğe alışsın bence, ev hamam gibi olup dışarı çıkınca iyice çarpılıyorlar sonra
8000lerdeyken sadece keseyi gorduk. Kalp atisini duymadik. Keseden sonra bidaha beta bakmadilar. Daha erken. Hayirli olsun cnmMerhabalar sizler tecrubelisiniz beta hcg değeriniz kac olduğunda ve kaç haftalık olduğunda kalp atışı duydunuz deneyimlerinizi paylasir misiniz ben yarın gitmeyi düşünüyorum doktora bugun itibariyle sat a göre 4+4 günlük. Ve beta hcg değerim 3721 cikti duyar miyim yarin kalp atışını?
Merhabalar sizler tecrubelisiniz beta hcg değeriniz kac olduğunda ve kaç haftalık olduğunda kalp atışı duydunuz deneyimlerinizi paylasir misiniz ben yarın gitmeyi düşünüyorum doktora bugun itibariyle sat a göre 4+4 günlük. Ve beta hcg değerim 3721 cikti duyar miyim yarin kalp atışını?
Ayni türden bendede var ayni cumleler olmasada benimkini biliyorum kiskançliktan yapiyo cocugu kendi yanina cekmeye calisiyolar kari koca simdiden daha cocuk beni tanimiyo annemlerde kaldim her gun geliyodu en son esim konustu 3 4 gunde bir gelmeye başladi gorunce kari koca bizi unuttu cocuk diyoduBenim kv " dövdüler mi seni oğlum " diyor, sonra da yüzüme bakıyor ki ne tepki vereceğim diye. Ha birde ilk banyosunda ben yaptırıyorum güya o da yardım ediyor. Iki de bir kolunu kıracaksın, bacağı koptu, mahvettin çocuğu, yavrum kıyamıyorum vs. dedi. Ben de anne ben annesiyim niye öyle bişey yapayım dedim. Cevap sen annesisiysen ben de babaanseyim dedi. Şoku atlatınca inkar etmedik, çocuğuma zarar verecek değilim dedim. O günden sonra eşim konuştu sanırım annesiyle (bana bişey demedi, arada kalıyor üzülüyorum ona da) arada yine atıyor oğlum seni kim... diyor yarıda kesiyor. Bence ben abartmıyorum hoşlanmadığım bir şeyin söylenmesini istemiyorum. Hele birde 3 yaşında yanına alacakmış Büyü yanıma Alacam diyor. Ben de senin için doğurdum zaten anne dedim, tabi tabi o zamana kadar bakma stajım var bakmıyor ne hikmetse bakma olunca kaçıyor büyümüş çocuğa sahip çıkıyor. Ay yine aklıma geldi tövbe tövbe...Allahtan eşim konuşunca kendine çeki düzen vermeye başladı.
Çok çok erken cnm hayirli olsun saglikla gelsinMerhabalar sizler tecrubelisiniz beta hcg değeriniz kac olduğunda ve kaç haftalık olduğunda kalp atışı duydunuz deneyimlerinizi paylasir misiniz ben yarın gitmeyi düşünüyorum doktora bugun itibariyle sat a göre 4+4 günlük. Ve beta hcg değerim 3721 cikti duyar miyim yarin kalp atışını?
Canım ya diş gibi ama ilk dişler damagın iç kısmından cıkıyo üst dişler aynı senın fotodakı gibiydı@puyenime her beyazlığı diş sanmayın demişsin ama bence bu diş
Deneyimli anneler siz de bakın diş mi?
Ucu bembeyaz.
ben hic baktirmadim canim. 6.haftada duyduk.Merhabalar sizler tecrubelisiniz beta hcg değeriniz kac olduğunda ve kaç haftalık olduğunda kalp atışı duydunuz deneyimlerinizi paylasir misiniz ben yarın gitmeyi düşünüyorum doktora bugun itibariyle sat a göre 4+4 günlük. Ve beta hcg değerim 3721 cikti duyar miyim yarin kalp atışını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?