Sagol kuzu da ben çok çok erken olduğunu düşünmüyorum. Soyle anlatayim:Çok çok erken cnm hayirli olsun saglikla gelsin
6. Hafta çok guzel bi zamanlama sevindim adınıza umarım ben de bi an önce duyarimben hic baktirmadim canim. 6.haftada duyduk.
4+5de keseyi gormustuk
21-22 derece genelde canım. 23’lere çıkınca kombiyi kısıyorumEviniz kaç derece canım ve kaç kat nasıl giydiriyorsun
Ben garanti olsun diye 8. Haftfa gitmistim kalp atisina beklemiştim yaniSagol kuzu da ben çok çok erken olduğunu düşünmüyorum. Soyle anlatayim:
Benim sat 15 aralıkta idi, bu tarihten hesapladigim zaman 4 + 4 gibi görünüyor ama kesinlikle doğru değil çünkü bu hesap 28 günlük regli dongusune sahip kadınlar için tasarlanmış. Fakat benim döndüm 23 gün. Yani bu demek oluyor ki 28 günde 1 olan bir kadından 5 gün daha önce yumurtluyorum . Bu su demek ( şunu da belirteyim cok biliyormuş gibi konuşuyor olarak algılanması istemem saglik sektörüyle ilgim bile yok sadece olayi mantıklı şekilde kavrama calisiyorum diyelim. ) normal bir adet dongusune sahip bir kadın 6 haftada kalp atışı duyduysanız ben 5 haftada duyabilirim. Çünkü çevremde de hep böyle dongulerden bahsederken genelde 23 olmuyor hiç görmedim genelde 28 oluyor. Sizin ne kadardi dongunuz?
Temizliyorum da hergun dgl cnm yaa. Genzi dolu ve cikmiyo bi turlu ondan da olur mu ki?
Bnmki de goturuyim mi seni goturiyim mi diyip duruyodu. Gorumcem de ayni sekilde goturcem ben seni diyodu. Ben de kizima vermem seni kimseye kizim sen merak etme dedim. Sonra hemen tabi cocugun yani annesinin yani fln dediler bi daha da soylemediler
Sinirlenme cnm boswer. Herkes sarisin sewer ister neymis derdi acaba
1 ay az dgl ama geciyo cnm. Benimkilerde 1 ay kaldi cok strese girmistim gelmeden once bekledigimden cok daha ii gecti. Ins seninki de oyle olur
Ay bütün kv niye böyle cinsler anlamıyorum ki. Ben inşallah öyle olmam sonuçta ileride biz de olacaz. Allah korusunAyni türden bendede var ayni cumleler olmasada benimkini biliyorum kiskançliktan yapiyo cocugu kendi yanina cekmeye calisiyolar kari koca simdiden daha cocuk beni tanimiyo annemlerde kaldim her gun geliyodu en son esim konustu 3 4 gunde bir gelmeye başladi gorunce kari koca bizi unuttu cocuk diyoducahillerle ugrasmak cok zor bi de üstüne hem pinti hem görgusuz hemde cahil üstünede hic susmayi bilmeyenler olunca tadindan yenmiyo
Canim embriyo gorundu mu kac mm ?Sagol kuzu da ben çok çok erken olduğunu düşünmüyorum. Soyle anlatayim:
Benim sat 15 aralıkta idi, bu tarihten hesapladigim zaman 4 + 4 gibi görünüyor ama kesinlikle doğru değil çünkü bu hesap 28 günlük regli dongusune sahip kadınlar için tasarlanmış. Fakat benim döndüm 23 gün. Yani bu demek oluyor ki 28 günde 1 olan bir kadından 5 gün daha önce yumurtluyorum . Bu su demek ( şunu da belirteyim cok biliyormuş gibi konuşuyor olarak algılanması istemem saglik sektörüyle ilgim bile yok sadece olayi mantıklı şekilde kavrama calisiyorum diyelim. ) normal bir adet dongusune sahip bir kadın 6 haftada kalp atışı duyduysanız ben 5 haftada duyabilirim. Çünkü çevremde de hep böyle dongulerden bahsederken genelde 23 olmuyor hiç görmedim genelde 28 oluyor. Sizin ne kadardi dongunuz?
Insallah canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin6. Hafta çok guzel bi zamanlama sevindim adınıza umarım ben de bi an önce duyarim
Bitanem hiç gitmedim ki daha doktora sadece kan testi yaptırdım karantinadaydım ben bugun bitiyor. Bu sürede cok vaktim oldu cok düşüdüm ) )Canim embriyo gorundu mu kac mm ?
siz cok gec gitmişsiniz 5,5 bilemediniz 6. haftada kalp atısı dinleyenler var. Ama yumurtlamanız geçse tabi onu ben bilemem veya geç döllenme yaşamıssanız belki doktorunuz o şekilde yönlendirmiş olabilir canımBen garanti olsun diye 8. Haftfa gitmistim kalp atisina beklemiştim yani
Canım inan geç gitmek daha iyi, şimdiki aklım olsa ben de o kadar beklerdimsiz cok gec gitmişsiniz 5,5 bilemediniz 6. haftada kalp atısı dinleyenler var. Ama yumurtlamanız geçse tabi onu ben bilemem veya geç döllenme yaşamıssanız belki doktorunuz o şekilde yönlendirmiş olabilir canım
ilk donemde bakılacak ultrasonun hayati olarak onemi var. Dış gebelik varsa erken tespit edilip mudahele edilmesi gerek o açıdan iyi yapmışsınız. Umarım kimsede olmaz boyle bir durum. Ama varsa da erken mudahele son derece önemli. Benim ki de yarın belli olacak umarım sağlıklı, sıhatlı bir gebelik olmuştur.imdiki aklım olsa ben de o kadar beklerdimAdete 4 gün kala öğrenmiştim, ayyy yok kese yok kalp atışı derken günler geçmek bilmemişti, ağız tadıyla heveslenememiştim bir türlü.
Bende aynisini dusunuyorum bende olacam inşallah öyle olmamAy bütün kv niye böyle cinsler anlamıyorum ki. Ben inşallah öyle olmam sonuçta ileride biz de olacaz. Allah korusun
İnşallah her şey yolundadır, rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz. İsterseniz, Eylül 2022 ya da ekim 2022 anneleri gruplarına girin, orada sizinle aynı süreçleri şu anda yaşayan insanlarla iletişim kurabilirsiniz. Bizim için şükürler olsun bu süreçler geçti, şahsen ben hatırlamıyorum beta kaçtı, kese, kalp atışı ne zamandı...ilk donemde bakılacak ultrasonun hayati olarak onemi var. Dış gebelik varsa erken tespit edilip mudahele edilmesi gerek o açıdan iyi yapmışsınız. Umarım kimsede olmaz boyle bir durum. Ama varsa da erken mudahele son derece önemli. Benim ki de yarın belli olacak umarım sağlıklı, sıhatlı bir gebelik olmuştur.
Yok ben 5 haftalikken gittim kese vardi degerimde gayet iyiydi yani hamileydim kesin degerim 1000in ustundeydi dis gebelik vs degildi kesin olarak biliyordum doktorum soylemisti sonra bekledim kalp atişi icin kesin olsun diye sonucta Allah korusun bi sorun olsada kalp atisi olmasaydi ha 6da ogrenmisim ha 8de diye dusundum bekledimsiz cok gec gitmişsiniz 5,5 bilemediniz 6. haftada kalp atısı dinleyenler var. Ama yumurtlamanız geçse tabi onu ben bilemem veya geç döllenme yaşamıssanız belki doktorunuz o şekilde yönlendirmiş olabilir canım
Benim de 3. Aydan sonra başladı. 4. Ayına yanaştım ve bugün bi beyazlık gördüm sanki. Hafif ateş yaptı 1 haftadır. Aşırı huysuzluk. Kısa kısa emmeler, iştahsızlık var bikaç gündür. Kabızlık da var. İshal veya kabızlık yapıyormuş. Erken çıkıyor ama yapıcak bişi yokSelam arkadaşlar uzun oldu yazamadım bir türlü doğum lohusalik derken zor günler geçti uykusuz geceler günler başladı iyi ki de başladıHerkes sağlıkla kavuşsun kimsenin kucağı boş kalmasın 3 aylık oldu kızım diş huzursuzluklari başlayan var mı eller sürekli ağızda ve salyasi aşırı arttı biraz erken değil mi var mı böyle şeyler yaşayanlar büyüme ataklari da olabilir hepsi bir araya gelince zor geçiyor bazen sizlerde durumlar nasıl?
Ben 25 derece ve üstünde uzun kollu zıbın ve patikli patolon giydiriyorum. 25 altına inmeye başladıkça ceket patik giydiriyorum veya atlet zıbın ve kalın sweat takım. 21-22 için az geldi bana sizinki21-22 derece genelde canım. 23’lere çıkınca kombiyi kısıyorumİçine kısa kollu ya da kolsuz zıbın, üstüne de uzun kollu penye üst giydiriyorum. Altına da çorap ve penye pijama altı. Bana göre ince değil normal ama anama kalsa içine ayrı onun üstüne ayrı kalın uzun kollu pijama + battaniye giymemiz lazım.
Of of çok sıkıcı durum . Benim ilk oğlumu görumcem anneme benziyor demişti çılgına dönmüştüm. Bence çok takma senin sabrını zorluyo. Ya öylemi de geç
Doktorumuz bize 21-22 derece olsun evin içi, fazlası olmasın demişti, ben de ona sadık kalmaya çalışıyorum. Gerçekten bu derecelerde olunca burun tıkanması da geçti, bayadır serum fizyolojik damlatma gereği duymuyorum.Ben 25 derece ve üstünde uzun kollu zıbın ve patikli patolon giydiriyorum. 25 altına inmeye başladıkça ceket patik giydiriyorum veya atlet zıbın ve kalın sweat takım. 21-22 için az geldi bana sizinki
21-22 derece genelde canım. 23’lere çıkınca kombiyi kısıyorumİçine kısa kollu ya da kolsuz zıbın, üstüne de uzun kollu penye üst giydiriyorum. Altına da çorap ve penye pijama altı. Bana göre ince değil normal ama anama kalsa içine ayrı onun üstüne ayrı kalın uzun kollu pijama + battaniye giymemiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?