Doktorumuz bize 21-22 derece olsun evin içi, fazlası olmasın demişti, ben de ona sadık kalmaya çalışıyorum. Gerçekten bu derecelerde olunca burun tıkanması da geçti, bayadır serum fizyolojik damlatma gereği duymuyorum.
O sweat takımları da dışarı çıkarken giydiriyorum sadece, evde hiç giydirmedim. Kıyafetin altında kalan yerlerine dokununca sıcak geliyor, üşüyüp üşümediğini böyle kontrol ediyorum inşallah doğrudur.
Anladım canım yani benim ev de o derecelerde ama ben daha kalın giydiriyorumDoktorumuz bize 21-22 derece olsun evin içi, fazlası olmasın demişti, ben de ona sadık kalmaya çalışıyorum. Gerçekten bu derecelerde olunca burun tıkanması da geçti, bayadır serum fizyolojik damlatma gereği duymuyorum.
O sweat takımları da dışarı çıkarken giydiriyorum sadece, evde hiç giydirmedim. Kıyafetin altında kalan yerlerine dokununca sıcak geliyor, üşüyüp üşümediğini böyle kontrol ediyorum inşallah doğrudur.
Aslında evin içinde esinti yoksa ideal olabilir.
Ben sanırım öyle olsa penye takım değil de sweat giydiririm.
Aslına bakarsan annemler gelmeyecekse öyle giydiriyorum.
Evim çok sıcak özellikle gündüzleri. (23e ancak düşürebiliyorum güneş geldiği zamanlar daha da artıyor sıcaklık)
İçlik niyetle zıbınını uzun kollu giydiriyorum. Altına da incecik bir tayt.
Üzerine de ne giydireceksem işte hava/ev sıcaksa penye takım/tulum. Soğuksa sweat takım.
Ama içlik gibi giydirmeyince hep üşüdü. Tek kat kalın yerine iki kat ince daha iyi oluyor.
Yaa ben az mi giydiriyorum o zaman. Genede 22-23 derece civari ev. Kolsuz ya da kisa kollu zibin giydiriyorum atlet niyetine. Ustune de penye takim ya da tulum bi de corap. Yatak odasindan cikarken de yelek ve patik. Az mi olmus sizceAnladım canım yani benim ev de o derecelerde ama ben daha kalın giydiriyorumçünkü ayakları ve bacakları sıcak olmuyor senin giydirdigin gibi giydirince. Abartı gelir belki ama o sıcaklıkta normal uzun kollu zıbın + altlık. Ve bunun üstüne de takım giydiriyorum ben 21 derece için.
Aslında bebeğin üşüme durumunu gözle canım ya. Benimkinin bu şekilde gerçekten buz gibi oluyor ayağı falan. O yüzden de çok ince giydirmeye gönlüm elvermiyorYaa ben az mi giydiriyorum o zaman. Genede 22-23 derece civari ev. Kolsuz ya da kisa kollu zibin giydiriyorum atlet niyetine. Ustune de penye takim ya da tulum bi de corap. Yatak odasindan cikarken de yelek ve patik. Az mi olmus sizce
Bence az değil, ben de öyle giydiriyorum. Hatta şimdiye kadar hiç yelek patik giydirmedim, içine body, üstüne takım.Yaa ben az mi giydiriyorum o zaman. Genede 22-23 derece civari ev. Kolsuz ya da kisa kollu zibin giydiriyorum atlet niyetine. Ustune de penye takim ya da tulum bi de corap. Yatak odasindan cikarken de yelek ve patik. Az mi olmus sizce
Elleri sicak yanaklari soguk oluyoAslında bebeğin üşüme durumunu gözle canım ya. Benimkinin bu şekilde gerçekten buz gibi oluyor ayağı falan. O yüzden de çok ince giydirmeye gönlüm elvermiyor
Kac derece ewin sicakligi cnm ?Bence az değil, ben de öyle giydiriyorum. Hatta şimdiye kadar hiç yelek patik giydirmedim, içine body, üstüne takım.
Canım göğsüne bacaklarına bak, oralar soğuksa üşüyordur. Eli, yüzü soğuk olsa da üşüdüğü anlamına gelmiyor. Ben de patik giydirmiyorum, yeleği de banyodan sonra giydiriyorum sadece.Yaa ben az mi giydiriyorum o zaman. Genede 22-23 derece civari ev. Kolsuz ya da kisa kollu zibin giydiriyorum atlet niyetine. Ustune de penye takim ya da tulum bi de corap. Yatak odasindan cikarken de yelek ve patik. Az mi olmus sizce
Yaa ben az mi giydiriyorum o zaman. Genede 22-23 derece civari ev. Kolsuz ya da kisa kollu zibin giydiriyorum atlet niyetine. Ustune de penye takim ya da tulum bi de corap. Yatak odasindan cikarken de yelek ve patik. Az mi olmus sizce
Aynı derece olsa bile bebeğine göre karar vermek en iyisi canım bence de. Üşüdüğünü hissetsem ben de daha kalın giydirirdim, bazen ayakları buz oluyor hemen 2. çorabı geçiriyorum meselaAnladım canım yani benim ev de o derecelerde ama ben daha kalın giydiriyorumçünkü ayakları ve bacakları sıcak olmuyor senin giydirdigin gibi giydirince. Abartı gelir belki ama o sıcaklıkta normal uzun kollu zıbın + altlık. Ve bunun üstüne de takım giydiriyorum ben 21 derece için.
Doktor öyle dediyse üzerine bir kelime etmem. Doğrudur canımDoktorumuz bize 21-22 derece olsun evin içi, fazlası olmasın demişti, ben de ona sadık kalmaya çalışıyorum. Gerçekten bu derecelerde olunca burun tıkanması da geçti, bayadır serum fizyolojik damlatma gereği duymuyorum.
21-22-23 dereceler arasında değişiyor canım. En sevdiğim 22.5 ana tutturamıyorum bazen, son zamanlarda hava soğuk, 21e düşüyoruz geceleriElleri sicak yanaklari soguk oluyo
Kac derece ewin sicakligi cnm ?
Oda sicakligi icin termostat alin kizlar.21-22-23 dereceler arasında değişiyor canım. En sevdiğim 22.5 ana tutturamıyorum bazen, son zamanlarda hava soğuk, 21e düşüyoruz geceleri
O baya belirgin bir hastalık diye biliyorum. Allah korusun olsa farketmememiz pek mümkün değil gibiKızlar Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin ama merak ettiğim bi şey var bu sma hastalığı nasıl belirti veriyor acaba bilgisi olan var mı? Günümüzde çok fazla var insan bi acaba benim çocuğum da öyle midir diye düşünmeden edemiyor Allah korusun
Bakiyim cnm gogsune bacagina fln hic bakmiyorum sirtina burnuna bakiyorum. uyurken bakiyorum sirtina terlemis mi diye. Uyurken ya soguk oluyo ya terliyo hic tutturamiyorumCanım göğsüne bacaklarına bak, oralar soğuksa üşüyordur. Eli, yüzü soğuk olsa da üşüdüğü anlamına gelmiyor. Ben de patik giydirmiyorum, yeleği de banyodan sonra giydiriyorum sadece.
Burnuna bakiyorum cnm da genelde soguk oluyo usuyo mu dmek bu kesin. Iyive kafam karisti neresine bakcazÜşümediğini düşünüyorsan, hastalanmıyorsa sıkıntı etme bence :)
Her insan aynı derecede üşümez, bağışıklığı da aynı olmaz.
Ben burnunu yüzünü kontrol ediyorum sürekli.
Sabit tutamiyoruz bizde de o civarlarda degisiyo. Dedigin gibi gece 21e dustugu oluyo ben usumeye basliyorum o zman.21-22-23 dereceler arasında değişiyor canım. En sevdiğim 22.5 ana tutturamıyorum bazen, son zamanlarda hava soğuk, 21e düşüyoruz geceleri
Klima icin olan var mi acabaOda sicakligi icin termostat alin kizlar.
Hem oda sicakligi sabit duruyor genelde hem de kombi surekli calismadigi icin elektrik ve dogalgaz faturasi daha tasarruflu geliyor
Bende merak ediyorum canim.Kızlar Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin ama merak ettiğim bi şey var bu sma hastalığı nasıl belirti veriyor acaba bilgisi olan var mı? Günümüzde çok fazla var insan bi acaba benim çocuğum da öyle midir diye düşünmeden edemiyor Allah korusun
canim klimalarda bu ozellik olmasi gerekiyor zaten. Belli bir dereceye gelince duran belli derecede calisan.Klima icin olan var mi acaba
Takip ettiğim ebe yüzü, eli bebeğin usudugunu göstermez diyor. Sırtına bakacaksınız diyor canım. Çünkü benim bebeğin de çoğu zaman yüzü burnu soğuk ama vücudu sıcacık oluyorBakiyim cnm gogsune bacagina fln hic bakmiyorum sirtina burnuna bakiyorum. uyurken bakiyorum sirtina terlemis mi diye. Uyurken ya soguk oluyo ya terliyo hic tutturamiyorum
Burnuna bakiyorum cnm da genelde soguk oluyo usuyo mu dmek bu kesin. Iyive kafam karisti neresine bakcaz
Sabit tutamiyoruz bizde de o civarlarda degisiyo. Dedigin gibi gece 21e dustugu oluyo ben usumeye basliyorum o zman.
Klima icin olan var mi acaba
Bakiyim cnm gogsune bacagina fln hic bakmiyorum sirtina burnuna bakiyorum. uyurken bakiyorum sirtina terlemis mi diye. Uyurken ya soguk oluyo ya terliyo hic tutturamiyorum
Burnuna bakiyorum cnm da genelde soguk oluyo usuyo mu dmek bu kesin. Iyive kafam karisti neresine bakcaz
Sabit tutamiyoruz bizde de o civarlarda degisiyo. Dedigin gibi gece 21e dustugu oluyo ben usumeye basliyorum o zman.
Klima icin olan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?