2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
canim klimalarda bu ozellik olmasi gerekiyor zaten. Belli bir dereceye gelince duran belli derecede calisan.
Marka modeline gore veya kullanim klavuzuna bir bak istersen
Bi bakiyim cnm tesekkurler
Takip ettiğim ebe yüzü, eli bebeğin usudugunu göstermez diyor. Sırtına bakacaksınız diyor canım. Çünkü benim bebeğin de çoğu zaman yüzü burnu soğuk ama vücudu sıcacık oluyor

Burnundan bakıyorum. Soğuksa üşür dediler.
Tesekkurler kizlar. Artik her yerine bakarim kafama takildi bi kere

Canim anneler:) bebeklerimizin ne gelisim gosterdiklerini de yazalimmi?

Mesela benim bebegim bugunlerde ellerine bakiyor.

Ellerinden tutunca vucudunu kaldirmaya yavastan basladi.

Bazi doktorlar belki gelisimini takip etmez bazi arkadaslarimizin ozel doktoru yoktur.
Bu sekilde neler yapmasi gerektigini de ogrenmis oluruz.

Bence doğru değil burnu ısınmayan birisiyim ben. Bu mesajı yazarken bile kontrol ettim burnum soğuk. Oda 25 derece bide.

Yaa :) ben annemle kayınvalidemi sallamadım ilk başta ama ne zaman burnu biraz üşüse bir kaç gün burnu tıkanık oluyor.
Bence dogru :) bizde de oyle degilmi
Şahsen benim de ilk burnum üşür :)) öyle çok üşüyen bir tip değilimdir hem de.

Yok canım vermiyorum pedifeni zaten 6.aysan önce kullanılmazmis.
Ahh kiyamam bende şimdi bir daha yapicam yıkamadan umarım bunla birlikte konak biter. Ama şuan benimkininde saçları kendiliginden dökülüyor. Kızımda da öyle olmuştu sonra dökülüyor tekrar çıkıyor saçları canım. Üzülme yani normal bir süreç masalah ama çok tatlı yaaa sarisin olcak gibi yada kumral...

Ağrım yok çok şükür canım kanama var azaldı ama ona da şükür
Çok şükür
Zaten yok canım şuanda bitik vaziyetteyim. Parmaklarını emiyor sürekli açlıktan herhalde diyorum bazen. Belim tutuldu, mental çok geberikim.
puyenime her beyazlığı diş sanmayın demişsin ama bence bu diş
Deneyimli anneler siz de bakın diş mi?
Ucu bembeyaz.
Her beyazlığı demedim canım. Her kaşınma diş olmuyor genelde bu aylarda hep kasimaya başlıyorlar. Ama sanki dişe benziyor seninki. Patlak vermiş gibi.
Ahhhhhhh bende şimdi geldim allahimmm halılarda yıkamadan gelmişti, sildim yerleri tertemiz serdim. Gitmeden mutfak dolaplarınİda silmistim, banyo da temizdi. Kemiklerim dinlenecek, süt şuan sıfır yorgunluktan.12 günde 350 gram almış ama emin değilim bundan yani kıyafete 100 gram saydım. Belki dahada az. Böyle gidersek mamaya dönüş var bize çok sıkıldım kimseyi görmek istemiyorum mahvoldum yaaaa... Kısa süreliğine geldik diye bu kadar suistimal edilmez bir durum. Her Allah'ın gunu yani yeter. Aslaaa sakın cikmayin evinizden bakın keyfinize...
Benim kayinvalidelerde 1 hafta sonra geliyolar bakım ben gene neler duycam
Offff Allah yardımcın olsun canım simdiden. Umarım kafa dengidir ve ev işlerini sana bırakmadan becerir de seni yormaz fazla...boşver varsın konuşsun böyle olduktan sonra. İnsanın kendi annesi bile gün geliyor demedigi kalmıyor.
Canım bende eldiveni çıkardım, parmak emmeye başladı, meme şaşkınlığı yaşadı, parmak emince beni emmedi, back to eldiven
Bebisleriniz cok tatli kizlar masalah masalah hepsine anali babali saglikla buyusunler ins
Sağol canım senin bebisi göstermiş mıydın?
Ellerinden tutup kaldırıyorum yatırıyorum egzersiz yapıyoruz. Sanki oda kalkacakmis gibi hafif öne atılıyor.
Kafasını artık tutabiliyor 5 10 dk sonra arada sallanıyor kafası yoruluyor.
Agu gücü gibi sesler çıkarıyor özellikle onunla sohbet ederken
TV görmesin kafası kopuyor bakicam diye göstermemeye çalışıyoruz.
Parmağını emiyor devamlı, emzik asla kabul etmiyor bazen meme şaşkınlığı yaşıyor.
Dün bir tane sallanan bir oyuncak vardı onu kucağına koydum bir baktım onu almış eline ısırmaya calisiyordu
Kaka sayısı çok azaldı 4.5 defa yapıyordu 2 3 oldu ve öyle dolmuyor azar azar yapıyor.
Bugün odanın bir ucunda o vardı diğer ucunda ben el salladım beni gördü ve gulmeye başladı daha iyi görmeye basladi sanırım.
Böyle işte kizlar onun haricinde yaramaz işte, gece 5 defa kalkıyor, gündüz 45 dk hu geçmeyen kısa uyku yapıyor, hep uyanık sağolsun

Kansizlik mi var.sende :))

Herkes aynı şeyi söylüyor ama yook. Ellerimi sıcak suyla yıkıyorum bebeğe dokunmadan önce. Öyle soğuk elim ayağım.

Kızlar Momercy diye bir uygulama var indirebilirsiniz bebeğinizin gelişimi ile ilgili herseyi yazıyor

Benim evim herhalde en sıcak ev aranızda. 24-25 derece arası sürekli. İncecik iki kat üst bi ince bi hafif kalın iki kat alt giydiriyorum.
Annem gelince battaniyeye sarmaya çalışıyor ısrarla. Kayınvalidem yelek giydirmeye. Zaten o sıcakta fazla giydiriyorum diyorum anlamıyorlar. Tek kat veya kısa kollu diceksiniz eminim ki. Denedim minnoşun kolu ve bacağı buz gibiydi. Mecbur böyle giydiriyorum. Elleri yüzü soğuk ama onu önemsemem hiç bi zaman

Canim bizde cikartiyoruz sanirim el hep agizde bizimde kesici disler gibi ben dis kasiyici aldim ama kullanamiyor daha 3 ay 1 haftalik emzigini elime alip dis kasiyisici gibi ben kendim kasiyorum emzigiyle
Bende yaptım öyle hoşuna gidiyor.bizim çn dişlerde yeri belli oldu.kesicilerden bir tanesinide elime ucu değdi.7.aya anca patlar diyorlar.çok erken başladı sanki 2 buçuk aylığız

Bebeklerinizin vücut sıcaklığı kaç? Benimki bikaç gündür hafif ateşli gibi eskisi neydi unuttum

Bizimkinin eli hep agzinda bu siralar. Kusmasi eskiye gore azaldi gibi. Tummy timeda daha uzun kaliyo kafasini 90 derece kaldirip donduruyo. Benim gulusumu taklit etti cok mutlu oldum agu gugu baya konusuoz kizimla. Oyuncaklari tutamiyo ama bnm kiyafetlerimi ii tutuyo yakama yapisio diyebilirm onunla konusulmasini cok seviyo kitap okuyoruz dinliyo. Ayy anlatirken kucagimdaki bebisi ozledim yaa can kizim bnm. Allah evletlarimizi bizlere bagislasin yokluğunu gostermesin

Ellerinizden oper bi masalahinizi alirim teyzelerim

Eklentiler

• Screenshot_20220118-020503_Gallery.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 48
Kiyamam minnos a masallah ona
Evet benimki de suan oyuncaklari cok rahat tutamiyor ama 2 tel sac bulsun yapisiyor

Bazen dalga geciyorum otobuste ayakta gidenler icin tutunma yerleri varya onlara tutunmus gibi oluyor

Masallah sana güzel kizzz guleryuzlu mu olcaksin sen yerim seni
Evet benimki de suan oyuncaklari cok rahat tutamiyor ama 2 tel sac bulsun yapisiyor

Bazen dalga geciyorum otobuste ayakta gidenler icin tutunma yerleri varya onlara tutunmus gibi oluyor
Hahahahahah bizimkide öyle bide banyo yaparken yüzükoyun çevirince nereyi tutacağını şaşırıyor

Masallah sana güzel kizzz guleryuzlu mu olcaksin sen yerim seni

Hahahahahah bizimkide öyle bide banyo yaparken yüzükoyun çevirince nereyi tutacağını şaşırıyor
Tesekkurler teyzeleri

Maşallah kuzuma çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…