Bence dogru :) bizde de oyle degilmiBurnundan bakıyorum. Soğuksa üşür dediler.
Bi bakiyim cnm tesekkurlercanim klimalarda bu ozellik olmasi gerekiyor zaten. Belli bir dereceye gelince duran belli derecede calisan.
Marka modeline gore veya kullanim klavuzuna bir bak istersen
Takip ettiğim ebe yüzü, eli bebeğin usudugunu göstermez diyor. Sırtına bakacaksınız diyor canım. Çünkü benim bebeğin de çoğu zaman yüzü burnu soğuk ama vücudu sıcacık oluyor
Tesekkurler kizlar. Artik her yerine bakarim kafama takildi bi kereBurnundan bakıyorum. Soğuksa üşür dediler.
Burnundan bakıyorum. Soğuksa üşür dediler.
Bence dogru :) bizde de oyle degilmi
Kansizlik mi var.sende :))Bence doğru değilburnu ısınmayan birisiyim ben. Bu mesajı yazarken bile kontrol ettim burnum soğuk. Oda 25 derece bide.
Bende kansizlik yok sobanin yaninda bile usurum ve burnum buz gibidir benimdeKansizlik mi var.sende :))
Anaaaam :)) aslinda dogru bazi kisilerin de herzaman eli veya ayagi soguktur bazisinin kulaklar :))Bende kansizlik yok sobanin yaninda bile usurum ve burnum buz gibidir benimde
Bence doğru değilburnu ısınmayan birisiyim ben. Bu mesajı yazarken bile kontrol ettim burnum soğuk. Oda 25 derece bide.
Şahsen benim de ilk burnum üşür :)) öyle çok üşüyen bir tip değilimdir hem de.Bence dogru :) bizde de oyle degilmi
Yok canım vermiyorum pedifeni zaten 6.aysan önce kullanılmazmis.Oy maşaAllah paşaya
Gozun aydn canım
Küçük bi kacak bızde de var usgde bellı oldu 1 yıla kadar cogu kendılığinden kapanıyo takıp edelim dedi
Sorunsuz atlatalım inşaAllah
ne dıyosn
İyiki anneme kacmısm
Canım ya pedıfenı verme olur mu?
İçeriğinin pek temiz olmadıgı ile ilgili yazılar okumustum ılk kuzumun doktoru da vermezdı
Yaa maşaAllah yavrulara
@MayaKyle senı alıntılayamamışımm canım
Ne guzel bebeler dogurmusuz be
Elhamdulıllah
Valla bende tüm arkadaslarn kuzusunu merak edıyorm
Ahh kiyamam bende şimdi bir daha yapicam yıkamadan umarım bunla birlikte konak biter. Ama şuan benimkininde saçları kendiliginden dökülüyor. Kızımda da öyle olmuştu sonra dökülüyor tekrar çıkıyor saçları canım. Üzülme yani normal bir süreçCanım aslında kadın kötü bir şey dememiş. Geçen hafta annem bizdeyken aynısı bizde oldu, hatta annem oğlana “Uyutamıyor bu annen seni” filan dedi. Ben de gülerek “Evet yaaa keşke hep burada olsan” filan dedimAma aynı şeyleri kayınvalide söyleyince yadırgıyor insan işte
Benim minnoş da bu canımKafadaki kabuklarla birlikte saçlar da gidiyor çok üzülüyorum
Çok şükürAğrım yok çok şükür canım kanama var azaldı ama ona da şükür
Zaten yok canım şuanda bitik vaziyetteyim. Parmaklarını emiyor sürekli açlıktan herhalde diyorum bazen. Belim tutuldu, mental çok geberikim.Ya senin gibi hizmet etsem misafir ağırlasam damla sütüm olmaz benim. Sen gene iyisin valla. Ben evimin işini yapamıyorum.
Benimki de dökülüyor. Demir eksikliğinden diye biliyorum. Demir takviyesi almaya başladım bakalım fark edecek mi ahh nerde o hamileliğimdeki saçlarım.
Oyy miniğim benimm. Oğlumdan bir ay küçük senin ufaklık. Nasıl küçücük geliyor insana, bir ay nasıl farkediyorinsan küçücük bebek özlüyor kucağında olmasına rağmen Annesi çıkart eldivenleri elinden. Keşfetsin dünyayı.
Ben içeriği temiz olmasına önem veriyorum ürünlerin. Sleepy bionatural kullandım ama sızdırıyor arada. Sleepy natural öyle değil dedi arkadşlarım. Bebem natural diye bi marka aldım. Aşırıı memnunum. Harika bi bez. 12 saat bıraktım denemk için. Çişi güzel emdi, önü öyle sleepy gibi şişmedi. Koku sızdırma olmadı.
O nasıl bi gülüş öyle yaa
Ahahahha benim keltoş oğlandan sonra maşşaalllahhh
Kızlar bayıldım bebişlerinizeeeee
Her beyazlığı demedim canım. Her kaşınma diş olmuyor genelde bu aylarda hep kasimaya başlıyorlar. Ama sanki dişe benziyor seninki. Patlak vermiş gibi.puyenime her beyazlığı diş sanmayın demişsin ama bence bu diş
Deneyimli anneler siz de bakın diş mi?
Ucu bembeyaz.
Ahhhhhhh bende şimdi geldim allahimmm halılarda yıkamadan gelmişti, sildim yerleri tertemiz serdim. Gitmeden mutfak dolaplarınİda silmistim, banyo da temizdi. Kemiklerim dinlenecek, süt şuan sıfır yorgunluktan.12 günde 350 gram almış ama emin değilim bundan yani kıyafete 100 gram saydım. Belki dahada az. Böyle gidersek mamaya dönüş var bizeMesela benimki kızımın poposuna bakıp bundan sonraki çocuğun erkek olur bak gör dediya ne alaka poposundan nasıl anlıyorsun dedim anlarım ben diyor inadına kız doğurcam hahahahah
Kız yok tövbe daha gitmem. Diğer iznimizde 1 yaşında oluyor o zaman gidicem. Şimdi evim evim güzel evim vallaha ya.
Kız annem öyle değil benim ya. Ben bakamıyorum dedikce senden iyi kimse bakamaz maşallah hadi uyutursun sen filan diyordu. Kayınvalidem ay bende uyuyor kokuma alıştı artık benle uyur falan diyor . Sanki ben bakamıyormuşum gibi
Benimki de kızının çocuklarını örnek verip ay onlsr ağlamıyordu hiç filan diyordu. Benim çocuk anormal o zaman dedim. İşte öyle değil de bilmem ne de. Babannesiyse babanne gibi davrandılar yahu. Annesinden daha çok hak buluyorlar kendilerinde bazen, sinir oluyorum.
Offff Allah yardımcın olsun canım simdiden. Umarım kafa dengidir ve ev işlerini sana bırakmadan becerir de seni yormaz fazla...boşver varsın konuşsun böyle olduktan sonra. İnsanın kendi annesi bile gün geliyor demedigi kalmıyor.Benim kayinvalidelerde 1 hafta sonra geliyolar bakım ben gene neler duycam
Canım bende eldiveni çıkardım, parmak emmeye başladı, meme şaşkınlığı yaşadı, parmak emince beni emmedi, back to eldivenAynı gün içerisinde hem burnunum üstünü hem de altını kanattı. Olucak kazalar. Şuanda böyle savaştan çıkmış gibi garibimEllerini keşfetmesi çok daha önemli. Eldiveni 30 günlükken çıkartıım ben. Başta elleri buz gibiydi kimseyi dinlemedim. Eldiven giydir erken dediler. Doktorum çok iyi yapmışsın dedi.
Hala ince giydiriyorum diye laf söylüyorlar kendi annemi bile takmıyorum.
Sağol canım senin bebisi göstermiş mıydın?Bebisleriniz cok tatli kizlar masalah masalah hepsine anali babali saglikla buyusunler ins
Ellerinden tutup kaldırıyorum yatırıyorum egzersiz yapıyoruz. Sanki oda kalkacakmis gibi hafif öne atılıyor.Canim anneler:) bebeklerimizin ne gelisim gosterdiklerini de yazalimmi?
Mesela benim bebegim bugunlerde ellerine bakiyor.
Ellerinden tutunca vucudunu kaldirmaya yavastan basladi.
Bazi doktorlar belki gelisimini takip etmez bazi arkadaslarimizin ozel doktoru yoktur.
Bu sekilde neler yapmasi gerektigini de ogrenmis oluruz.
Kansizlik mi var.sende :))
Kızlar Momercy diye bir uygulama var indirebilirsiniz bebeğinizin gelişimi ile ilgili herseyi yazıyor
Yaa :) ben annemle kayınvalidemi sallamadım ilk başta ama ne zaman burnu biraz üşüse bir kaç gün burnu tıkanık oluyor.
Şahsen benim de ilk burnum üşür :)) öyle çok üşüyen bir tip değilimdir hem de.
Canim bizde cikartiyoruz sanirim el hep agizde bizimde kesici disler gibi ben dis kasiyici aldim ama kullanamiyor daha 3 ay 1 haftalik emzigini elime alip dis kasiyisici gibi ben kendim kasiyorum emzigiyle
Bende yaptım öyle hoşuna gidiyor.bizim çn dişlerde yeri belli oldu.kesicilerden bir tanesinide elime ucu değdi.7.aya anca patlar diyorlar.çok erken başladı sanki 2 buçuk aylığız
Tartıda önce kendiniz tartılın sonrasın da ise bebinkli, aradaki fark aşagı yukarı kilosunu gösteriyor.Ben kafaya taktim ya tarti gözüm kalmadi
Bizimkinin eli hep agzinda bu siralar. Kusmasi eskiye gore azaldi gibi. Tummy timeda daha uzun kaliyo kafasini 90 derece kaldirip donduruyo. Benim gulusumu taklit etti cok mutlu oldumCanim anneler:) bebeklerimizin ne gelisim gosterdiklerini de yazalimmi?
Mesela benim bebegim bugunlerde ellerine bakiyor.
Ellerinden tutunca vucudunu kaldirmaya yavastan basladi.
Bazi doktorlar belki gelisimini takip etmez bazi arkadaslarimizin ozel doktoru yoktur.
Bu sekilde neler yapmasi gerektigini de ogrenmis oluruz.
36.7 36.8 genelde canimBebeklerinizin vücut sıcaklığı kaç? Benimki bikaç gündür hafif ateşli gibi eskisi neydi unuttum
Kiyamam minnos a masallah onaBizimkinin eli hep agzinda bu siralar. Kusmasi eskiye gore azaldi gibi. Tummy timeda daha uzun kaliyo kafasini 90 derece kaldirip donduruyo. Benim gulusumu taklit etti cok mutlu oldumagu gugu baya konusuoz kizimla. Oyuncaklari tutamiyo ama bnm kiyafetlerimi ii tutuyo yakama yapisio diyebilirm onunla konusulmasini cok seviyo kitap okuyoruz dinliyo. Ayy anlatirken kucagimdaki bebisi ozledim yaa can kizim bnm. Allah evletlarimizi bizlere bagislasin yokluğunu gostermesin
Ellerinizden oper bi masalahinizi alirim teyzelerim
Masallah sana güzel kizzzBizimkinin eli hep agzinda bu siralar. Kusmasi eskiye gore azaldi gibi. Tummy timeda daha uzun kaliyo kafasini 90 derece kaldirip donduruyo. Benim gulusumu taklit etti cok mutlu oldumagu gugu baya konusuoz kizimla. Oyuncaklari tutamiyo ama bnm kiyafetlerimi ii tutuyo yakama yapisio diyebilirm onunla konusulmasini cok seviyo kitap okuyoruz dinliyo. Ayy anlatirken kucagimdaki bebisi ozledim yaa can kizim bnm. Allah evletlarimizi bizlere bagislasin yokluğunu gostermesin
Hahahahahah bizimkide öyle bide banyo yaparken yüzükoyun çevirince nereyi tutacağını şaşırıyorKiyamam minnos a masallah ona
Evet benimki de suan oyuncaklari cok rahat tutamiyor ama 2 tel sac bulsun yapisiyor
Bazen dalga geciyorum otobuste ayakta gidenler icin tutunma yerleri varya onlara tutunmus gibi oluyor
Kiyamam minnos a masallah ona
Evet benimki de suan oyuncaklari cok rahat tutamiyor ama 2 tel sac bulsun yapisiyor
Bazen dalga geciyorum otobuste ayakta gidenler icin tutunma yerleri varya onlara tutunmus gibi oluyor
Tesekkurler teyzeleriMasallah sana güzel kizzzguleryuzlu mu olcaksin sen yerim seni
Hahahahahah bizimkide öyle bide banyo yaparken yüzükoyun çevirince nereyi tutacağını şaşırıyor
Maşallah kuzuma çok tatlıBizimkinin eli hep agzinda bu siralar. Kusmasi eskiye gore azaldi gibi. Tummy timeda daha uzun kaliyo kafasini 90 derece kaldirip donduruyo. Benim gulusumu taklit etti cok mutlu oldumagu gugu baya konusuoz kizimla. Oyuncaklari tutamiyo ama bnm kiyafetlerimi ii tutuyo yakama yapisio diyebilirm onunla konusulmasini cok seviyo kitap okuyoruz dinliyo. Ayy anlatirken kucagimdaki bebisi ozledim yaa can kizim bnm. Allah evletlarimizi bizlere bagislasin yokluğunu gostermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?