2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Benim evim de gündüz çok sıcak. Kombiyi sabah eşim kapatmadıysa 27'yi bile buluyor bu soğukta sağlıklı bir sıcak değil ama güneş yakıyor gittiği anda buz gibi oluyor. Dengeyi tutmak için kaloriferim üzerinde hep bir yelek, ince bir battaniye tutuyorum. Soğumaya başlayınca onları giydirip kombiyi açmaya gidiyorum.
Bazı insanların genel olarak soğuk olur ama. Kan değerleriniz düşük olabilir vs...

Bebeklerinizin vücut sıcaklığı kaç? Benimki bikaç gündür hafif ateşli gibi eskisi neydi unuttum

Dün kayınvalidem ateşi var herhalde Ebu çocuğun dedi. Öyle olunca ölçeyim dedim 36.4 çıktı :)
Aslında vücut ateşi yoktu. Dişlerinde bi hararet var, çenesi vücuduna göre sıcaktı.

Birde benım ev galıba canım
Doktorumuz 23-25 arası olsn demişti ben 25-26 ya sabıtledm duserse ben bile üşüyorm
Kızıma da kısa kollu zıbın ustune de bi kat kıyafet giydiryrm:) uykudan uyanmıssa yelek alıyrm ustune misss
Üşümeyi kendımle odaklıyrm valla benım üşüdüğüm yerde o hayli hayli üşür

Nasıl güzelsin maşşallahhh tek keltoş benim minnoş galiba.

Ateşi bir haftadır 37 benimkinin.kan değerlerim çok çok iyi. Yapısal galiba çok doktora gittim bununla alakalı sonuç bulunamadı. Zayıfsız yağ oranın düşük dediler. Şuanda fazlasıylaaaaa yağlıyım ama hala üşüyorum

Bende başta kısa kollu giydiriyordum ama üzerine giydirdiğim okadar ince ki. Kolları buz gibi oldu mecbur uzuna geçtim. İncecik içlikler aldım resmen transparan gibi. Üstüne de tshirt kumaşından uzunkollu. Artık kolları sıcak kontrol ettiğimde. Yelek hiç kullanmıyorum ben alışsın diye. Şimdi uyandım ev 23.5 bence buz gibi üşüyorum. Gece bile kısa kolluyla uyuyoruz biz hala.

Konak şampuanı da al dedi doktor bana Mustela’nınkini aldım bakalım, zeytinyağı karbonat şampuan inşallah bitirir şunu. Kulak arkaları da kurumuştu, onu da doktor söyledi hiç fark etmemişim oraya da sürüyorum artık yağı

Fotolarda açık çıkıyo niyeyse ama kara oğlan benimkisi canım Eşimin ailesi sarışın olsun çok istiyordu, hala da konusunu geçiriyorlar belki ileride değişir, teni de esmer değil aslında buğday vs diye, ben susunca da “Esmer olsun sarışın olsun fark etmez canım” diyorlar Ay sanki İsveç’e gelin gittim, ne önemi varsa artık.

Gece kısa kolluyla uyumak mi kız bu havada kısa kolluyla yatarsan tabi buz gibi gelir. 23.5 çok güzel bir sıcaklık bence

Ay ben dün yarım saat 45 dk kafasını taradım zeytinyağı ile. Kazidikca çıkıyor ya bebeğim yazık çok sıkıldı masum ama nerdeyse bitti.

Bızde hala kısa kollu
Uzun yıllardr ankara da olmama ragmen sadece 1 tane kazagım var onu da giyince huylanıyorm
Kısa kollu candr

Ay ben dün yarım saat 45 dk kafasını taradım zeytinyağı ile. Kazidikca çıkıyor ya bebeğim yazık çok sıkıldı masum ama nerdeyse bitti.
Ay kıyamam ben o kadar uzun yapamadım hiç durduramıyoruz arkadaşı 5-10 dk yapınca bile kafası kıpkırmızı oluyor İyi yapmışsın canım, benimki de bugün sabreder umarım o kadar.

Ya bu arada ben banyo için fileyi bıraktım sünger aldım, bu sefer de süngerde zıplıyor, küvetin dışına fırlatıyo kendini Oturacağı zaman gelse de şu oturaklardan alsam diye bekliyorum artık, her banyo savaş resmen

Sorma bizde de ciglik kiyamet havalar isinsa da oturma aparatlarindan alip direk dusakabinde yikayacagim. Gorcek gununu

Hihih onu nasil yaptin mama takviyesine devam yada bende direk anne takviyesine devam mama asil beslenmesi oldu hep
Kız mesajımı sileyim derken kendimi sikayet etim onlarda bana yasak koymuşlar amannn çokta umrumdayidiniz sanki bide diyor kurallara uygun davranin hani fotograf payalstim ya burası herkese açık diye siz gördünüz dedim kaldırım belki bütün dünya girebiliyor ne olur ne olmaz diye ondan yasak koymuslar bana anne takviyesi ne canim bana hemsire dedi mama ver ben getirdim eskisi gibi devam etim ama artık bebegim içmek istemiyor herhalde doyuyor süt var galiba tam anlamsamda kaynim dun bana diyor senin sytun de elektrik gibi bi gidiyor bi geliyor ‍♀ tarti da aldm tartım sanki 200 300 gram almis net anlamasamda herhalde vurda bi arakdas demişti ya atak yapabilir öyle birzey oldu galiba çok üzülmüştüm kilo almıyor diye

Benimki de süngerde korktu biliyor musun. Doğduğundan beri bir kez banyoda ağlamayan çocuk süngerde ağladı, ben de fileye geri döndüm mecbur.

Elektrik gibi bi gidiyo bi geliyo mu

Cuma günü minnoş tam 4 aylık olucak. 4. Ayda uyku gerilemesi diyorlar ya gerçek. Bir haftadır ne çekiyorum ben böylee.
Kendi kendine uyuyan çocuk sallayarak uyumayı her geçen gün süre olarak artırıyor. Dün gün içinde sakin düzenli uyudu. Akşam 8.30 da gece uykusuna yatırıcam yok isyan çıkarttı. Bağırıyor çığlıklar kıyamet. Gündüz 1 saat uyanıklıktan sonra huzursuzluk çıkaran çocuk 8.30 dan gece 1 e kadar gözünü yummadı. Masajlar yaptım banyo yaptırdım banamısın demedi. Ağlaya ağlaya elimle gözlerini kapatarak uyutabildim.

Ay allahım bide yastığı öğrenmiş bu. Yatağa koyuyorum sıkıntı yok. Ayağımda salladığım yastığa koyduğum anda çığlık kıyamet

Dün bide yeşil kabak yemeği yedim. Hala dokunuyor sebze, gaz yapıyor. Sabaha kadar kucağımda kıvrandı

Sorma bizde de ciglik kiyamet havalar isinsa da oturma aparatlarindan alip direk dusakabinde yikayacagim. Gorcek gununu
Ay Allah’tan çığlık yok, sakin sakin ayağa kalkmaya çalışıyor benimki sıfır ses Ama sudan çıkarıp giydirirken ciyak ciyak, suyu seviyor diye avutuyorum kendimi artık
Benimki de süngerde korktu biliyor musun. Doğduğundan beri bir kez banyoda ağlamayan çocuk süngerde ağladı, ben de fileye geri döndüm mecbur.
Canım benimki ağlamasa da aynı şekilde ilk süngere koyduğumda korktu, gözler faltaşı gibi açıldı Çok çukurda gibi hissediyorlar herhalde bilemedim. Sırt üstü yatarken de hala filedeki gibi rahat yatmıyor, gergin gergin bize bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…