- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Benim kızın 4 aylık olmasına 10 gün var. Şuanda atak döneminde gözüküyor. Daha bitmesine 25 gün varCuma günü minnoş tam 4 aylık olucak. 4. Ayda uyku gerilemesi diyorlar ya gerçek. Bir haftadır ne çekiyorum ben böylee.
Kendi kendine uyuyan çocuk sallayarak uyumayı her geçen gün süre olarak artırıyor. Dün gün içinde sakin düzenli uyudu. Akşam 8.30 da gece uykusuna yatırıcam yok isyan çıkarttı. Bağırıyor çığlıklar kıyamet. Gündüz 1 saat uyanıklıktan sonra huzursuzluk çıkaran çocuk 8.30 dan gece 1 e kadar gözünü yummadı. Masajlar yaptım banyo yaptırdım banamısın demedi. Ağlaya ağlaya elimle gözlerini kapatarak uyutabildim.
Ay allahım bide yastığı öğrenmiş bu. Yatağa koyuyorum sıkıntı yok. Ayağımda salladığım yastığa koyduğum anda çığlık kıyamet
Dün bide yeşil kabak yemeği yedim. Hala dokunuyor sebze, gaz yapıyor. Sabaha kadar kucağımda kıvrandı
Canım gece 12 saat uyuyormuş maşallah daha ne istiyorsun anlamadımBenim kızın 4 aylık olmasına 10 gün var. Şuanda atak döneminde gözüküyor. Daha bitmesine 25 gün varbenim kızım gündüzleri yatakta pişpiş ninni ile sallamadan uyuyor ama uyku süresi inanılmaz kısaldı. Yarım saat uyuyor cin gibi açıyor gözünü. Geri uykuya döndürmek çok zor oluyor, gündüz uyumak istemiyor resmen. Akşamda 9.30 gibi uyuyor, ertesi sabah 9-10a kadar uyuyor. Gece birkaç kez emmeye uyanıyor geri uyuyor hemen. Gece uykusu iyi ama saati öne çekemedim. Ve gündüz uyumuyor, bende işlerimi yapamıyorum haliyle. Ne olacak bilmiyorum
Oyle bi donem gecirdim cok zor cnm Allah yardimcin olsun hemen gecsin ins. Sirtim belim kopuyoduKafayi yiycem kizlar bugun tam 3aylik ve resmen cildirmis gibi. 3gundur uyku disinda gezdirmezsek ciglik atiyor. İlgilenmeseekte aglama krizine giriyor uykuya zor daliyorAyy bi gorseniz
Benim yavrum da çoğu zaman o şekilde uyumak istiyorKafayi yiycem kizlar bugun tam 3aylik ve resmen cildirmis gibi. 3gundur uyku disinda gezdirmezsek ciglik atiyor. İlgilenmeseekte aglama krizine giriyor uykuya zor daliyorAyy bi gorseniz
Ya ben bi şeyleri yanlış yapıyorum galiba, benim kız sadece memede uykuya dalıyor, başka bir şey de denemedim bileBenim yavrum da çoğu zaman o şekilde uyumak istiyorgezerek yani. Çünkü sallanmayi sevmiyor ne beşik, ne ayak vs. Ya kolumda pispis yapıcam ya da ayakta gezerken uyuyacak.
Gece 12 saatte 3 evin işi yapılırBenim kızın 4 aylık olmasına 10 gün var. Şuanda atak döneminde gözüküyor. Daha bitmesine 25 gün varbenim kızım gündüzleri yatakta pişpiş ninni ile sallamadan uyuyor ama uyku süresi inanılmaz kısaldı. Yarım saat uyuyor cin gibi açıyor gözünü. Geri uykuya döndürmek çok zor oluyor, gündüz uyumak istemiyor resmen. Akşamda 9.30 gibi uyuyor, ertesi sabah 9-10a kadar uyuyor. Gece birkaç kez emmeye uyanıyor geri uyuyor hemen. Gece uykusu iyi ama saati öne çekemedim. Ve gündüz uyumuyor, bende işlerimi yapamıyorum haliyle. Ne olacak bilmiyorum
Oyle bi donem gecirdim cok zor cnm Allah yardimcin olsun hemen gecsin ins. Sirtim belim kopuyodu
Valla ne yapacağımı şaşırdım ya. Dudağını büküyor ve eti kopmuscasina agliyor. Korktu mu ne yapti ki yaBenim yavrum da çoğu zaman o şekilde uyumak istiyorgezerek yani. Çünkü sallanmayi sevmiyor ne beşik, ne ayak vs. Ya kolumda pispis yapıcam ya da ayakta gezerken uyuyacak.
Görduk bizde canimKafayi yiycem kizlar bugun tam 3aylik ve resmen cildirmis gibi. 3gundur uyku disinda gezdirmezsek ciglik atiyor. İlgilenmeseekte aglama krizine giriyor uykuya zor daliyorAyy bi gorseniz
Benim de aynı öyle canım sus ve şükretBenim kızın 4 aylık olmasına 10 gün var. Şuanda atak döneminde gözüküyor. Daha bitmesine 25 gün varbenim kızım gündüzleri yatakta pişpiş ninni ile sallamadan uyuyor ama uyku süresi inanılmaz kısaldı. Yarım saat uyuyor cin gibi açıyor gözünü. Geri uykuya döndürmek çok zor oluyor, gündüz uyumak istemiyor resmen. Akşamda 9.30 gibi uyuyor, ertesi sabah 9-10a kadar uyuyor. Gece birkaç kez emmeye uyanıyor geri uyuyor hemen. Gece uykusu iyi ama saati öne çekemedim. Ve gündüz uyumuyor, bende işlerimi yapamıyorum haliyle. Ne olacak bilmiyorum
Gazi var kesinlikle canım benim ki tam üç aylık olduğu gün biz hastaneye gittik o gün aksma kadar uyumak istemdi hep kucak istedi hep ve akşam saatinde hep babasının kucağındaki bi on 20 dk uyudu ondan sonra uayandi asla uyutamdik canım ve hastaneye götürdük aşırı gaz sıkışması dedi ki gazini bile yapıyordu o gün fitil falan yap tuvaletini yapsin çocuk yoksa yazık can çekiyorlar resmen kıyamam kaç gündür tuvaletini yapmıyor canımKafayi yiycem kizlar bugun tam 3aylik ve resmen cildirmis gibi. 3gundur uyku disinda gezdirmezsek ciglik atiyor. İlgilenmeseekte aglama krizine giriyor uykuya zor daliyorAyy bi gorseniz
Uyutmak demişim uyumayı bırak çocuk ağlamaktan helak oldu be go, yaşları durmuyordu yavrumun kıyamam insalalh senin ki öyle değildir ama gaz gaz bak emin olKafayi yiycem kizlar bugun tam 3aylik ve resmen cildirmis gibi. 3gundur uyku disinda gezdirmezsek ciglik atiyor. İlgilenmeseekte aglama krizine giriyor uykuya zor daliyorAyy bi gorseniz
Ay gaz damlasida verdim ama sanki eti koparılmış gibi bağırıp agliyorUyutmak demişim uyumayı bırak çocuk ağlamaktan helak oldu be go, yaşları durmuyordu yavrumun kıyamam insalalh senin ki öyle değildir ama gaz gaz bak emin ol
Evet canim bende aldim. Suan en uygun orasi gercektenSelam kızlar hepsibuarada ve amazon’da prima premium care aylık büyük paketleri 249 tl şu an. Ben aldım belki almak isteyen olur diye söyliyim size dedim. Yine piyasaya da bakın da başka yerde de indirimde olur falan
Uzun suredir mi canim. Yani gun icerisinde surekli huysuz mizmiz oluyor kucakta gezmek istiyor ama hic sakinlesmiyor mu senin ki ?Ay gaz damlasida verdim ama sanki eti koparılmış gibi bağırıp agliyor
Sakinleşiyor gülücükler saciyor sonra koyuyoruz biraz yatsin diye kucak diye bağırıyor resmenUzun suredir mi canim. Yani gun icerisinde surekli huysuz mizmiz oluyor kucakta gezmek istiyor ama hic sakinlesmiyor mu senin ki ?
Benim de çoğu zaman emerken uyuyor canım boşver ya ben artık saldım gittiYa ben bi şeyleri yanlış yapıyorum galiba, benim kız sadece memede uykuya dalıyor, başka bir şey de denemedim bile
Ben yarım atlet kullanıyorum canım ya hiç rahat edemedim sütyen ileKızlar bu emzirme döneminde sütyen kullanıyo musunuz ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?