2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim kızın 4 aylık olmasına 10 gün var. Şuanda atak döneminde gözüküyor. Daha bitmesine 25 gün var benim kızım gündüzleri yatakta pişpiş ninni ile sallamadan uyuyor ama uyku süresi inanılmaz kısaldı. Yarım saat uyuyor cin gibi açıyor gözünü. Geri uykuya döndürmek çok zor oluyor, gündüz uyumak istemiyor resmen. Akşamda 9.30 gibi uyuyor, ertesi sabah 9-10a kadar uyuyor. Gece birkaç kez emmeye uyanıyor geri uyuyor hemen. Gece uykusu iyi ama saati öne çekemedim. Ve gündüz uyumuyor, bende işlerimi yapamıyorum haliyle. Ne olacak bilmiyorum

Canım gece 12 saat uyuyormuş maşallah daha ne istiyorsun anlamadım daha erken uyuması için daha erken uyanması lazım. 7-8 de uyanmasına razıysan 8de uyutabilirsin mesela

Kafayi yiycem kizlar bugun tam 3aylik ve resmen cildirmis gibi. 3gundur uyku disinda gezdirmezsek ciglik atiyor. İlgilenmeseekte aglama krizine giriyor uykuya zor daliyor Ayy bi gorseniz
Oyle bi donem gecirdim cok zor cnm Allah yardimcin olsun hemen gecsin ins. Sirtim belim kopuyodu

Kafayi yiycem kizlar bugun tam 3aylik ve resmen cildirmis gibi. 3gundur uyku disinda gezdirmezsek ciglik atiyor. İlgilenmeseekte aglama krizine giriyor uykuya zor daliyor Ayy bi gorseniz
Benim yavrum da çoğu zaman o şekilde uyumak istiyor gezerek yani. Çünkü sallanmayi sevmiyor ne beşik, ne ayak vs. Ya kolumda pispis yapıcam ya da ayakta gezerken uyuyacak.

Benim yavrum da çoğu zaman o şekilde uyumak istiyor gezerek yani. Çünkü sallanmayi sevmiyor ne beşik, ne ayak vs. Ya kolumda pispis yapıcam ya da ayakta gezerken uyuyacak.
Ya ben bi şeyleri yanlış yapıyorum galiba, benim kız sadece memede uykuya dalıyor, başka bir şey de denemedim bile

Gece 12 saatte 3 evin işi yapılır daha ne olsun

Oyle bi donem gecirdim cok zor cnm Allah yardimcin olsun hemen gecsin ins. Sirtim belim kopuyodu

Valla ne yapacağımı şaşırdım ya. Dudağını büküyor ve eti kopmuscasina agliyor. Korktu mu ne yapti ki ya

Reactions: The
Benim de aynı öyle canım sus ve şükret gece gündüz uyumamasindan iyidir diye kendimizi avukatım gunduz dorte işimi bitiriyorum Vala
Gazi var kesinlikle canım benim ki tam üç aylık olduğu gün biz hastaneye gittik o gün aksma kadar uyumak istemdi hep kucak istedi hep ve akşam saatinde hep babasının kucağındaki bi on 20 dk uyudu ondan sonra uayandi asla uyutamdik canım ve hastaneye götürdük aşırı gaz sıkışması dedi ki gazini bile yapıyordu o gün fitil falan yap tuvaletini yapsin çocuk yoksa yazık can çekiyorlar resmen kıyamam kaç gündür tuvaletini yapmıyor canım

Uyutmak demişim uyumayı bırak çocuk ağlamaktan helak oldu be go, yaşları durmuyordu yavrumun kıyamam insalalh senin ki öyle değildir ama gaz gaz bak emin ol

Selam kızlar hepsibuarada ve amazon’da prima premium care aylık büyük paketleri 249 tl şu an. Ben aldım belki almak isteyen olur diye söyliyim size dedim. Yine piyasaya da bakın da başka yerde de indirimde olur falan
Evet canim bende aldim. Suan en uygun orasi gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…