Ay ben de yaBen yarım atlet kullanıyorum canım ya hiç rahat edemedim sütyen ile
Aman boşver bence en rahatıAy ben de yabugün bi takıyım dedim yok yani sanki yıllardır yarım atlet kullanıyomuşum gibi
Ben lcw den kuplu emzirme atleti aldım. Hem sütyen hem atlet çok rahat ediyorum.Kızlar bu emzirme döneminde sütyen kullanıyo musunuz ne kullanıyorsunuz
Benimkiler de destekli hep aşırı rahatsız etti o yüzdenAman boşver bence en rahatıbenim zaten göğüslerim çok küçük normalde emzirme bitince mecburen geri sütyene dönerim, yarım atlet taksam dümdüz olur o yüzden şimdilik tadını çıkarıyorum
Bi kaç tane almak lazım o zaman dönüşümlü kullanabilmek içinBen lcw den kuplu emzirme atleti aldım. Hem sütyen hem atlet çok rahat ediyorum.
Ben yarım atlet kullanıyorum canım ya hiç rahat edemedim sütyen ile
Ben 2 tane aldım pek dışarı çıkmadğım için 1 tane bile olsa yetermiş. Evde normal atlet giyiyorum çünkü.Bi kaç tane almak lazım o zaman dönüşümlü kullanabilmek için
Ayni benimkiSakinleşiyor gülücükler saciyor sonra koyuyoruz biraz yatsin diye kucak diye bağırıyor resmen
MaalesefKızlar bu emzirme döneminde sütyen kullanıyo musunuz ne kullanıyorsunuz
Benim kızım da öyle. Sürekli kucak istiyor, yatağa bırakınca ağlıyor çıldırmış gibi. Sakince yattığı çok az zaman var.Kafayi yiycem kizlar bugun tam 3aylik ve resmen cildirmis gibi. 3gundur uyku disinda gezdirmezsek ciglik atiyor. İlgilenmeseekte aglama krizine giriyor uykuya zor daliyorAyy bi gorseniz
Canım gece 12 saat uyuyormuş maşallah daha ne istiyorsun anlamadımdaha erken uyuması için daha erken uyanması lazım. 7-8 de uyanmasına razıysan 8de uyutabilirsin mesela
Gece 12 saatte 3 evin işi yapılırdaha ne olsun
Gece uykusunu erkene çekmeyi denedim, 9.30dan aşağı uyumuyor kızlar ya. Çok şükür gece dinleniyorum ama gündüz hiçbir işimi halledemiyorum nerdeyse. Sürekli kucak istiyor, gezmek istiyor. Yatıyor, 30 dk olmadan uyanıyor, başladığım işte yarım kalıyor. Gündüz zihnen yorulduğum için gece de yatıp uyuyorum, ev işi filan görmüyor gözüm. Uyuduktan sonra evi topla, mutfağı topla, yatma hazırlığı derken 12oluyor. E malum koca da yemek bekliyor, ütü bekliyor, temizlik bekliyor. Çocuk gündüz uyumadıkçs geriliyorum bende. Gece uykusunu da kısaltmayı denedim olmuyorBenim de aynı öyle canım sus ve şükretgece gündüz uyumamasindan iyidir diye kendimizi avukatım gunduz dorte işimi bitiriyorum Vala
Gazi var kesinlikle canım benim ki tam üç aylık olduğu gün biz hastaneye gittik o gün aksma kadar uyumak istemdi hep kucak istedi hep ve akşam saatinde hep babasının kucağındaki bi on 20 dk uyudu ondan sonra uayandi asla uyutamdik canım ve hastaneye götürdük aşırı gaz sıkışması dedi ki gazini bile yapıyordu o gün fitil falan yap tuvaletini yapsin çocuk yoksa yazık can çekiyorlar resmen kıyamam kaç gündür tuvaletini yapmıyor canım
Ben saldım gitti valla canım. Atlet giyiyorum sadece. Sütyeni dışarı çıkarken takıyorum. Hatta bazen kabarık montumu giyersem onu bile takmıyorum, belli bile olmuyorKızlar bu emzirme döneminde sütyen kullanıyo musunuz ne kullanıyorsunuz
Benim kızım da öyle. Sürekli kucak istiyor, yatağa bırakınca ağlıyor çıldırmış gibi. Sakince yattığı çok az zaman var.
Gece uykusunu erkene çekmeyi denedim, 9.30dan aşağı uyumuyor kızlar ya. Çok şükür gece dinleniyorum ama gündüz hiçbir işimi halledemiyorum nerdeyse. Sürekli kucak istiyor, gezmek istiyor. Yatıyor, 30 dk olmadan uyanıyor, başladığım işte yarım kalıyor. Gündüz zihnen yorulduğum için gece de yatıp uyuyorum, ev işi filan görmüyor gözüm. Uyuduktan sonra evi topla, mutfağı topla, yatma hazırlığı derken 12oluyor. E malum koca da yemek bekliyor, ütü bekliyor, temizlik bekliyor. Çocuk gündüz uyumadıkçs geriliyorum bende. Gece uykusunu da kısaltmayı denedim olmuyor
Ben saldım gitti valla canım. Atlet giyiyorum sadece. Sütyeni dışarı çıkarken takıyorum. Hatta bazen kabarık montumu giyersem onu bile takmıyorum, belli bile olmuyor
O dert bizde de var canım yaMaalesefbağımsızlığını ilan etti bizimkiler.
Sütyen devri kapanmış hepimizde desene canımBenim kızım da öyle. Sürekli kucak istiyor, yatağa bırakınca ağlıyor çıldırmış gibi. Sakince yattığı çok az zaman var.
Gece uykusunu erkene çekmeyi denedim, 9.30dan aşağı uyumuyor kızlar ya. Çok şükür gece dinleniyorum ama gündüz hiçbir işimi halledemiyorum nerdeyse. Sürekli kucak istiyor, gezmek istiyor. Yatıyor, 30 dk olmadan uyanıyor, başladığım işte yarım kalıyor. Gündüz zihnen yorulduğum için gece de yatıp uyuyorum, ev işi filan görmüyor gözüm. Uyuduktan sonra evi topla, mutfağı topla, yatma hazırlığı derken 12oluyor. E malum koca da yemek bekliyor, ütü bekliyor, temizlik bekliyor. Çocuk gündüz uyumadıkçs geriliyorum bende. Gece uykusunu da kısaltmayı denedim olmuyor
Ben saldım gitti valla canım. Atlet giyiyorum sadece. Sütyeni dışarı çıkarken takıyorum. Hatta bazen kabarık montumu giyersem onu bile takmıyorum, belli bile olmuyor
Bir devrin bittiğine şahit oldukSütyen devri kapanmış hepimizde desene canım
Çok geçmiş olsun sana da canım, iyisindir İnşallahTemizlik beklemesin.
Sen hamileyken de herşeyi yaptın ondan bekliyor seninki.
Yemeği de o işten gelince yap ne yapalım.
Bedenen zaten farklı şeyler yaşıyoruz, bir de zihnen böyle olunca daha zor. Ayaktan inince en fazla beş dakika daha uyuyor benimki de. Onu tuvalete gidip, kahvaltımı getirmekle değerlendiriyorum.
Bebek bir kere büyüyor biz koşturuyoruz onlar da bizimle bu sürece sabrederek dahil olabilecekler ancak. :)
Annem de kayınvalidem de abarttığımı sanıyorlardı. Bu hafta ameliyatı oldum çok şükür. İkisi de bizdelerdi e ayaktan indirince uyanıyor nasıl iş yapacağız diye şok oldular
Çok geçmiş olsun sana da canım, iyisindir İnşallah
Valla vaktim olsa da yemeği akşama bırakıyorum artık. Veriyorum çocuğu kucağına, ben yemeği yapıyorum. On dakika sonra söylenmeye başlıyor durmuyor bu, belim ağrıdı diye. Bende iyice yavaştan alıyorum ki azıcıkta o bakmanın zorluğunu anlasın diye. Çoğu zaman böyle. Ama hâlâ bu niye eksik, şurası niye dağınık diye söyleniyor. Çocuk bakıyorum diyince e bende çalışıyorum diyor. Sağlam bi kavga edeceğim de bakalım ne zaman. Çocuk uyuyunca yap diyor. Sanki uyuyor da. Uyusa bile yahu sende yat uyu dinlen, yemek ye, kendine vakit ayır diyen yok. Herkes çocuk uyuyunca sende temizlik yap yemek yap diyor. Tek başıma tuvalete gitmek bile lüks oldu artık.
Çok gecmiş olsunTemizlik beklemesin.
Sen hamileyken de herşeyi yaptın ondan bekliyor seninki.
Yemeği de o işten gelince yap ne yapalım.
Bedenen zaten farklı şeyler yaşıyoruz, bir de zihnen böyle olunca daha zor. Ayaktan inince en fazla beş dakika daha uyuyor benimki de. Onu tuvalete gidip, kahvaltımı getirmekle değerlendiriyorum.
Bebek bir kere büyüyor biz koşturuyoruz onlar da bizimle bu sürece sabrederek dahil olabilecekler ancak. :)
Annem de kayınvalidem de abarttığımı sanıyorlardı. Bu hafta ameliyatı oldum çok şükür. İkisi de bizdelerdi e ayaktan indirince uyanıyor nasıl iş yapacağız diye şok oldular
Canım bırısının demesini bekleme dırekt yapÇok geçmiş olsun sana da canım, iyisindir İnşallah
Valla vaktim olsa da yemeği akşama bırakıyorum artık. Veriyorum çocuğu kucağına, ben yemeği yapıyorum. On dakika sonra söylenmeye başlıyor durmuyor bu, belim ağrıdı diye. Bende iyice yavaştan alıyorum ki azıcıkta o bakmanın zorluğunu anlasın diye. Çoğu zaman böyle. Ama hâlâ bu niye eksik, şurası niye dağınık diye söyleniyor. Çocuk bakıyorum diyince e bende çalışıyorum diyor. Sağlam bi kavga edeceğim de bakalım ne zaman. Çocuk uyuyunca yap diyor. Sanki uyuyor da. Uyusa bile yahu sende yat uyu dinlen, yemek ye, kendine vakit ayır diyen yok. Herkes çocuk uyuyunca sende temizlik yap yemek yap diyor. Tek başıma tuvalete gitmek bile lüks oldu artık.
Çok gecmiş olsun
Nasılsn canım
Nasıl gecti amelıyatın?
Senın adına cok cok sevındim sımdı doya doya ye doya doya emzir inşaAllah
Bi fayda eti mi canim gazı olabilir sen tuvaketini yapamdiysa eger bi kaç gündür bence bi fitil yap rahatlar bakAy gaz damlasida verdim ama sanki eti koparılmış gibi bağırıp agliyor
Şu karikatür bizi anlatıyorÇok gecmiş olsun
Nasılsn canım
Nasıl gecti amelıyatın?
Senın adına cok cok sevındim sımdı doya doya ye doya doya emzir inşaAllah
Canım bırısının demesini bekleme dırekt yap
Bosver ya cocuklu ev derli toplu mu kalırmıs?
Ben ılk bebeğimde ıyı bı kavga ettm sonra o da ısın ucundan tutmayı öğrendı sımdı hıc takmıyo dagınıkmıs topluymus
Birde her sbah uyanıyo ve “bugun ne guzel uyudu kızım gece hıc uyanmadı sende dınlendn bugun olsa sakin ol dıyo” daha cok delırıyormbebe en az 6-7 kez uyanıyo sabaha karsı gucum bıtıyo yataga alıp memede uyutuyrm adam uyuyosn dıyo
Bu gece aht ettm her uyanmasnda esımı de uayndrıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?