Allahtan eve gelen giden yok da sorun olmuyor canımO dert bizde de var canım ya
Vala ben kullanmıyorum canım hiç rahat değil yarım atlet eniysi ValaKızlar bu emzirme döneminde sütyen kullanıyo musunuz ne kullanıyorsunuz
Yemin ederim aynı beni anlatıyorsun okadrr cok yoruluyorum ki gunduz hep gezmek istiyor uyumuyir bende oyun halısı aldim onda biraz oyalıyor Vala bazen çizgi filimde izletiyorum gerçekten mecbur kaliyor insan yemye vakit bulamıyorum bazen bacaklarından can kesiliyor o şekilde açlığımı anlıyorum saat birde yatıyoruz gece inan cay yemek bilmem ne hiç bi iş yapmıyorum sabah sadece aceleyle bi süpürge toz falan zatn aksam 4 e kadar anca bide uyku düzeni falan hep boş canim canları ne zmaan isterse o zaman valaGece uykusunu erkene çekmeyi denedim, 9.30dan aşağı uyumuyor kızlar ya. Çok şükür gece dinleniyorum ama gündüz hiçbir işimi halledemiyorum nerdeyse. Sürekli kucak istiyor, gezmek istiyor. Yatıyor, 30 dk olmadan uyanıyor, başladığım işte yarım kalıyor. Gündüz zihnen yorulduğum için gece de yatıp uyuyorum, ev işi filan görmüyor gözüm. Uyuduktan sonra evi topla, mutfağı topla, yatma hazırlığı derken 12oluyor. E malum koca da yemek bekliyor, ütü bekliyor, temizlik bekliyor. Çocuk gündüz uyumadıkçs geriliyorum bende. Gece uykusunu da kısaltmayı denedim olmuyor
Canım çok zor biliyorum ama ekran seyrettirmezsen çok iyi olur, dahaçok küçük. Müzik aç, karşısına ışıklı bir oyuncak koy, ışıklı şeyler çok dikkatlerini çekiyor.Vala ben kullanmıyorum canım hiç rahat değil yarım atlet eniysi Vala
Yemin ederim aynı beni anlatıyorsun okadrr cok yoruluyorum ki gunduz hep gezmek istiyor uyumuyir bende oyun halısı aldim onda biraz oyalıyor Vala bazen çizgi filimde izletiyorum gerçekten mecbur kaliyor insan yemye vakit bulamıyorum bazen bacaklarından can kesiliyor o şekilde açlığımı anlıyorum saat birde yatıyoruz gece inan cay yemek bilmem ne hiç bi iş yapmıyorum sabah sadece aceleyle bi süpürge toz falan zatn aksam 4 e kadar anca bide uyku düzeni falan hep boş canim canları ne zmaan isterse o zaman vala
Kız ne diyosun Allah korusun
Evde tek olduğum için hiçbir şey kullanmıyorum canım, dışarı çıkarken de emzirme sütyeni kullanıyorum.Kızlar bu emzirme döneminde sütyen kullanıyo musunuz ne kullanıyorsunuz
Ateş çok muydu peki inşallah kolay geçer bu günler bir de aşı sıkıntıları eklenince daha da zormuş bu süreçlerBenim de 3. Aydan sonra başladı. 4. Ayına yanaştım ve bugün bi beyazlık gördüm sanki. Hafif ateş yaptı 1 haftadır. Aşırı huysuzluk. Kısa kısa emmeler, iştahsızlık var bikaç gündür. Kabızlık da var. İshal veya kabızlık yapıyormuş. Erken çıkıyor ama yapıcak bişi yok
Canım bizde olduk nimenrix ve bexsero 5. Ay ve 13. Ayda aynı dozlar devam edecek menveo demedi dr umuz bugün biraz ateş bile yaptı bexsero hepsi çok ağır diye bende pişman olmadım değil ama onların sağlığı için her şeyKızlar bugün bizim 3 ay kontrolumuz vardı. Rota ve menenjit aşısı yapıldı ama aşıdan sonra nedense bi pişmanlık hissi geldi bana keşke yapmasaydım diye. Size menenjit aşısı kaç doz denildi
Niye yanlis olsun cnm. En guzeli bence. Benimki yuzde 90 memede uyuyo da bazen uyumuyo ne yapsamYa ben bi şeyleri yanlış yapıyorum galiba, benim kız sadece memede uykuya dalıyor, başka bir şey de denemedim bile
Cok gecmis olsun cnm. Tez vakitte sagligina kavusursun insTemizlik beklemesin.
Sen hamileyken de herşeyi yaptın ondan bekliyor seninki.
Yemeği de o işten gelince yap ne yapalım.
Bedenen zaten farklı şeyler yaşıyoruz, bir de zihnen böyle olunca daha zor. Ayaktan inince en fazla beş dakika daha uyuyor benimki de. Onu tuvalete gidip, kahvaltımı getirmekle değerlendiriyorum.
Bebek bir kere büyüyor biz koşturuyoruz onlar da bizimle bu sürece sabrederek dahil olabilecekler ancak. :)
Annem de kayınvalidem de abarttığımı sanıyorlardı. Bu hafta ameliyatı oldum çok şükür. İkisi de bizdelerdi e ayaktan indirince uyanıyor nasıl iş yapacağız diye şok oldular
Sevindim canım iyi olmana, Gönlünce ye inşallah bebişine de süt olsunİyiyim çok şükür ilk 3 gün çok zor geçti. Dikişler olunca emzirmesi epey zor oldu. Sezaryen dikişi aşağıda olunca bebekte o zaman küçücğk olunca böyle acımamıştı. Şimdi emerken eli dikişlerde küçük hanımın.
Kavga etmeden anlamayana kavga ile anlatmak gerekiyor. Üzgünüm ama eşin pek anlamıyor
Benimki de yardımcı olamasam bile senden iş beklemiyorum işte diyorama buna rağmen anlamıyor. Sen beklemesen de iş yapılmak zorunda ütüsü, çamaşırı yeter diyorum.
Bu taktiği kullan. Hem yardım etmiyorsun hem de üzerine daha çok iş bekliyorsun. Gece bilmem kaç kere uykum bölünüyor, emzirirken bütün enerjim gidiyor değil uyurken iş yapmak uyurken 5 dakika bile gözümü kapatamıyorum o yorgunluğa rağmen sürekli destek veriyorum çocuk uyusun diye gibi çemkirmeler gerekiyor.
Ben gece 2-3 kez çocuk emzirmeye kalkıyorum. Kedi miyavlayıp bağırıyor ona kalkıyorum. Ama dediğin gibi eşim diyor ki ay ne güzel uyuyor hiç uyanmıyor. Ev yıkılsa dünyadan haberi yok ki adamınÇok gecmiş olsun
Nasılsn canım
Nasıl gecti amelıyatın?
Senın adına cok cok sevındim sımdı doya doya ye doya doya emzir inşaAllah
Canım bırısının demesini bekleme dırekt yap
Bosver ya cocuklu ev derli toplu mu kalırmıs?
Ben ılk bebeğimde ıyı bı kavga ettm sonra o da ısın ucundan tutmayı öğrendı sımdı hıc takmıyo dagınıkmıs topluymus
Birde her sbah uyanıyo ve “bugun ne guzel uyudu kızım gece hıc uyanmadı sende dınlendn bugun olsa sakin ol dıyo” daha cok delırıyormbebe en az 6-7 kez uyanıyo sabaha karsı gucum bıtıyo yataga alıp memede uyutuyrm adam uyuyosn dıyo
Bu gece aht ettm her uyanmasnda esımı de uayndrıcam
Bazen hiçbirşey yapmıyorum ama yine de çok yoruluyorum, zihnen de çok doluyum canım.Vala ben kullanmıyorum canım hiç rahat değil yarım atlet eniysi Vala
Yemin ederim aynı beni anlatıyorsun okadrr cok yoruluyorum ki gunduz hep gezmek istiyor uyumuyir bende oyun halısı aldim onda biraz oyalıyor Vala bazen çizgi filimde izletiyorum gerçekten mecbur kaliyor insan yemye vakit bulamıyorum bazen bacaklarından can kesiliyor o şekilde açlığımı anlıyorum saat birde yatıyoruz gece inan cay yemek bilmem ne hiç bi iş yapmıyorum sabah sadece aceleyle bi süpürge toz falan zatn aksam 4 e kadar anca bide uyku düzeni falan hep boş canim canları ne zmaan isterse o zaman vala
Canim cok geçmiş olsun. Kurtulmana cok cok sevindimTemizlik beklemesin.
Sen hamileyken de herşeyi yaptın ondan bekliyor seninki.
Yemeği de o işten gelince yap ne yapalım.
Bedenen zaten farklı şeyler yaşıyoruz, bir de zihnen böyle olunca daha zor. Ayaktan inince en fazla beş dakika daha uyuyor benimki de. Onu tuvalete gidip, kahvaltımı getirmekle değerlendiriyorum.
Bebek bir kere büyüyor biz koşturuyoruz onlar da bizimle bu sürece sabrederek dahil olabilecekler ancak. :)
Annem de kayınvalidem de abarttığımı sanıyorlardı. Bu hafta ameliyatı oldum çok şükür. İkisi de bizdelerdi e ayaktan indirince uyanıyor nasıl iş yapacağız diye şok oldular
Sevindim canım iyi olmana, Gönlünce ye inşallah bebişine de süt olsun
Tartışıyoruz da aslında, anlatıyorum. Birkaç gün yardımcı olur gibi oluyor, bebeğe bakıyor filan. Sonra hop geri başa sarıyor. Savunması da bende çalışıyorum, çok yoruluyorum. Çocuk durmuyor diyince de e yapma o zaman diyor , yapmayınca da söyleniyor. Bir hafta mesela her gün ev süpürdüm, heryeri derli toplu tuttum çok yorulmama rağmen. Bir gün olsun ay burası da ne temiz ellerime sağlık çok yorulmuşsındur demedi. Ama bir yer dağınık pis olunca hemen vay burası niye böyle. Hep eksiklerimi görüyorsun, yaptığım artıları hiç takdir etmiyorsun diyince e temizlik yaptım diyince eline sağlık diyorum ya diyor. Valla sağlam bi cinnet geliyor bana ama ne zaman bilmiyorum.
Ben gece 2-3 kez çocuk emzirmeye kalkıyorum. Kedi miyavlayıp bağırıyor ona kalkıyorum. Ama dediğin gibi eşim diyor ki ay ne güzel uyuyor hiç uyanmıyor. Ev yıkılsa dünyadan haberi yok ki adamındün duşa girdim çocuğu eşime verip. Beş dakika sonra ikisi de kapıya dayanmış bu durmuyor ne zaman çıkacaksın diyor. Saçımı başımı yolasım geldi duşta bile rahat yok
Bazen hiçbirşey yapmıyorum ama yine de çok yoruluyorum, zihnen de çok doluyum canım.Bende yemeye fırsat bulamıyorum çoğu zaman, elime ne geçerse yiyorum. Ev işinden filan soğudum resmen. Sadece uyumak istiyorum
Doğru diyorsun Vala zaten çok çok mecbur kalmadığında yapmıyorum genelde banyo yapacağım zaman hemen oyalasin diye oyun halısı aldim piyanoyu onu çok kullanıyorum csnim dedigin gibiCanım çok zor biliyorum ama ekran seyrettirmezsen çok iyi olur, dahaçok küçük. Müzik aç, karşısına ışıklı bir oyuncak koy, ışıklı şeyler çok dikkatlerini çekiyor.
Anlıyorum Vala aynı durumdayım eşim calisyor mesela kaynimda evde benim geçen ikisi her biri bi koltukta yatmış çocukta benim ayağımda okadar yorgunum ki anlatamam gerçekten bazen bi kaç gün alıp babamlara gidesim geliyor çök zorlanıyorum çünkü sonra diyorum ki bırakıp gitsen bu iki manyak evi talan ederBazen hiçbirşey yapmıyorum ama yine de çok yoruluyorum, zihnen de çok doluyum canım.Bende yemeye fırsat bulamıyorum çoğu zaman, elime ne geçerse yiyorum. Ev işinden filan soğudum resmen. Sadece uyumak istiyorum
zeynones Zeyno gözün aydın kuzu, sonunda bitmiş şükür. Artık güzel güzel yiyebilirsin. Yediğin içtiğin şifa olsun, süt olsun inşallah
Kizlar bacak bogumu kizarmis 2 3 gundur gecmiyor. Mustela pisik onleyici kullaniyorum. Ne onerirsiniz ?
Zeytinyagi denedim canimZeytinyağı ile gün içinde ovabilirsiniz.
Bir de hametan çok hızlı iyileştiriyor.
Benim kızın 4 aylık olmasına 10 gün var. Şuanda atak döneminde gözüküyor. Daha bitmesine 25 gün varbenim kızım gündüzleri yatakta pişpiş ninni ile sallamadan uyuyor ama uyku süresi inanılmaz kısaldı. Yarım saat uyuyor cin gibi açıyor gözünü. Geri uykuya döndürmek çok zor oluyor, gündüz uyumak istemiyor resmen. Akşamda 9.30 gibi uyuyor, ertesi sabah 9-10a kadar uyuyor. Gece birkaç kez emmeye uyanıyor geri uyuyor hemen. Gece uykusu iyi ama saati öne çekemedim. Ve gündüz uyumuyor, bende işlerimi yapamıyorum haliyle. Ne olacak bilmiyorum
Kafayi yiycem kizlar bugun tam 3aylik ve resmen cildirmis gibi. 3gundur uyku disinda gezdirmezsek ciglik atiyor. İlgilenmeseekte aglama krizine giriyor uykuya zor daliyorAyy bi gorseniz
Benim yavrum da çoğu zaman o şekilde uyumak istiyorgezerek yani. Çünkü sallanmayi sevmiyor ne beşik, ne ayak vs. Ya kolumda pispis yapıcam ya da ayakta gezerken uyuyacak.
Kızlar bu emzirme döneminde sütyen kullanıyo musunuz ne kullanıyorsunuz
Ateş çok değildi. Damağında sivilce gibi bişi çıkmış. O beyazlık patladı ve kayboldu. Damaktaki şişlik de indi inanamadım.Ateş çok muydu peki inşallah kolay geçer bu günler bir de aşı sıkıntıları eklenince daha da zormuş bu süreçler
Zeytinyagi denedim canim
Eczaneye sordum.o da.hametan verdi mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?