2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bu emzirme döneminde sütyen kullanıyo musunuz ne kullanıyorsunuz
Vala ben kullanmıyorum canım hiç rahat değil yarım atlet eniysi Vala
Yemin ederim aynı beni anlatıyorsun okadrr cok yoruluyorum ki gunduz hep gezmek istiyor uyumuyir bende oyun halısı aldim onda biraz oyalıyor Vala bazen çizgi filimde izletiyorum gerçekten mecbur kaliyor insan yemye vakit bulamıyorum bazen bacaklarından can kesiliyor o şekilde açlığımı anlıyorum saat birde yatıyoruz gece inan cay yemek bilmem ne hiç bi iş yapmıyorum sabah sadece aceleyle bi süpürge toz falan zatn aksam 4 e kadar anca bide uyku düzeni falan hep boş canim canları ne zmaan isterse o zaman vala

Canım çok zor biliyorum ama ekran seyrettirmezsen çok iyi olur, dahaçok küçük. Müzik aç, karşısına ışıklı bir oyuncak koy, ışıklı şeyler çok dikkatlerini çekiyor.

zeynones gecmis olsun canim. Iyi olmana sevindim.

Sutyen bende takmiyorum. Suan mont ile hic.

Acik.renkli birseyse ustumdeki aile halki fln varsa gogus pedi koyuyorum bi ihtimal.uc fln belli olmasin diye

hannel canım rüyamda seni gördüm bugün 6 haftalık hamileymişin bizimle paylaşıyordun
Kız ne diyosun Allah korusun Eşim de şakasını yapıp duruyor bunun zaten, diken üstündeyim

Evde tek olduğum için hiçbir şey kullanmıyorum canım, dışarı çıkarken de emzirme sütyeni kullanıyorum.

Ateş çok muydu peki inşallah kolay geçer bu günler bir de aşı sıkıntıları eklenince daha da zormuş bu süreçler

Canım bizde olduk nimenrix ve bexsero 5. Ay ve 13. Ayda aynı dozlar devam edecek menveo demedi dr umuz bugün biraz ateş bile yaptı bexsero hepsi çok ağır diye bende pişman olmadım değil ama onların sağlığı için her şey

Ya ben bi şeyleri yanlış yapıyorum galiba, benim kız sadece memede uykuya dalıyor, başka bir şey de denemedim bile
Niye yanlis olsun cnm. En guzeli bence. Benimki yuzde 90 memede uyuyo da bazen uyumuyo ne yapsam
Cok gecmis olsun cnm. Tez vakitte sagligina kavusursun ins

Sevindim canım iyi olmana, Gönlünce ye inşallah bebişine de süt olsun

Tartışıyoruz da aslında, anlatıyorum. Birkaç gün yardımcı olur gibi oluyor, bebeğe bakıyor filan. Sonra hop geri başa sarıyor. Savunması da bende çalışıyorum, çok yoruluyorum. Çocuk durmuyor diyince de e yapma o zaman diyor , yapmayınca da söyleniyor. Bir hafta mesela her gün ev süpürdüm, heryeri derli toplu tuttum çok yorulmama rağmen. Bir gün olsun ay burası da ne temiz ellerime sağlık çok yorulmuşsındur demedi. Ama bir yer dağınık pis olunca hemen vay burası niye böyle. Hep eksiklerimi görüyorsun, yaptığım artıları hiç takdir etmiyorsun diyince e temizlik yaptım diyince eline sağlık diyorum ya diyor. Valla sağlam bi cinnet geliyor bana ama ne zaman bilmiyorum.
Ben gece 2-3 kez çocuk emzirmeye kalkıyorum. Kedi miyavlayıp bağırıyor ona kalkıyorum. Ama dediğin gibi eşim diyor ki ay ne güzel uyuyor hiç uyanmıyor. Ev yıkılsa dünyadan haberi yok ki adamın dün duşa girdim çocuğu eşime verip. Beş dakika sonra ikisi de kapıya dayanmış bu durmuyor ne zaman çıkacaksın diyor. Saçımı başımı yolasım geldi duşta bile rahat yok
Bazen hiçbirşey yapmıyorum ama yine de çok yoruluyorum, zihnen de çok doluyum canım. Bende yemeye fırsat bulamıyorum çoğu zaman, elime ne geçerse yiyorum. Ev işinden filan soğudum resmen. Sadece uyumak istiyorum

Canim cok geçmiş olsun. Kurtulmana cok cok sevindim

Benim gibi hiç temizleme. Arada bir yapınca aa ev temiz diye sitemli de olsa teşekkür eder

Canım çok zor biliyorum ama ekran seyrettirmezsen çok iyi olur, dahaçok küçük. Müzik aç, karşısına ışıklı bir oyuncak koy, ışıklı şeyler çok dikkatlerini çekiyor.
Doğru diyorsun Vala zaten çok çok mecbur kalmadığında yapmıyorum genelde banyo yapacağım zaman hemen oyalasin diye oyun halısı aldim piyanoyu onu çok kullanıyorum csnim dedigin gibi
Anlıyorum Vala aynı durumdayım eşim calisyor mesela kaynimda evde benim geçen ikisi her biri bi koltukta yatmış çocukta benim ayağımda okadar yorgunum ki anlatamam gerçekten bazen bi kaç gün alıp babamlara gidesim geliyor çök zorlanıyorum çünkü sonra diyorum ki bırakıp gitsen bu iki manyak evi talan eder hersey daha kötü olur vaz geçiyorum

Kizlar bacak bogumu kizarmis 2 3 gundur gecmiyor. Mustela pisik onleyici kullaniyorum. Ne onerirsiniz ?

Reactions: The

Aynı senin gibiyim bende seni çok iyi anlıyorum. Gece uykusunu öne çekmek için gündüz erken uyandırman lazım. Benimki geceyi kendi ileri aldı gündüz de geç kalkıyor. Dün gindüz düzgün uyumadı, gece öyle geç yattı ki. Bugün gindüz 11 de zorla uyandırdım gözlerini açamıyor o saatte uykudan.
Peki gündüz toplam kaç saat uyuyor?

Kafayi yiycem kizlar bugun tam 3aylik ve resmen cildirmis gibi. 3gundur uyku disinda gezdirmezsek ciglik atiyor. İlgilenmeseekte aglama krizine giriyor uykuya zor daliyor Ayy bi gorseniz

Aynısı yaşadım bende 3.ay başladığında. Hala da devam ediyor. Evi gezerek emzirdim 10 gün sürekli. Belim kopmuştu.

Benim yavrum da çoğu zaman o şekilde uyumak istiyor gezerek yani. Çünkü sallanmayi sevmiyor ne beşik, ne ayak vs. Ya kolumda pispis yapıcam ya da ayakta gezerken uyuyacak.

Senin minnoş da ağır, az zaman sonra çok zorlanıcaksın

Ben hiçbişi kullanmıyorum, tamamen özgürlüklerini ilan ettiler

Ateş çok muydu peki inşallah kolay geçer bu günler bir de aşı sıkıntıları eklenince daha da zormuş bu süreçler
Ateş çok değildi. Damağında sivilce gibi bişi çıkmış. O beyazlık patladı ve kayboldu. Damaktaki şişlik de indi inanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…