Hiç sorma, şu an 6.5-7 kg arasında. Yani elim, kolum, belim ağrıyor bazen. Haliyle bu çocuk bu kiloda da kalmayacak , nolacak bilmiyorum vallaAynı senin gibiyim bende seni çok iyi anlıyorum. Gece uykusunu öne çekmek için gündüz erken uyandırman lazım. Benimki geceyi kendi ileri aldı gündüz de geç kalkıyor. Dün gindüz düzgün uyumadı, gece öyle geç yattı ki. Bugün gindüz 11 de zorla uyandırdımgözlerini açamıyor o saatte uykudan.
Peki gündüz toplam kaç saat uyuyor?
Aynısı yaşadım bende 3.ay başladığında. Hala da devam ediyor. Evi gezerek emzirdim 10 gün sürekli. Belim kopmuştu.
Senin minnoş da ağır, az zaman sonra çok zorlanıcaksın
Ben hiçbişi kullanmıyorum, tamamen özgürlüklerini ilan ettiler
Ay valla mi yaaaAynı senin gibiyim bende seni çok iyi anlıyorum. Gece uykusunu öne çekmek için gündüz erken uyandırman lazım. Benimki geceyi kendi ileri aldı gündüz de geç kalkıyor. Dün gindüz düzgün uyumadı, gece öyle geç yattı ki. Bugün gindüz 11 de zorla uyandırdımgözlerini açamıyor o saatte uykudan.
Aynısı yaşadım bende 3.ay başladığında. Hala da devam ediyor. Evi gezerek emzirdim 10 gün sürekli. Belim kopmuştu.
Çok mantıklı kıs haklısın vallaBenim gibi hiç temizleme. Arada bir yapınca aa ev temiz diye sitemli de olsa teşekkür eder
Çok denedim canım ama başaramadım. İzinden döndüğümüzden beri böyle. Sabah 7.30da uyandırıyorum mesela . Uyanıyor, besleniyor, oyun oynuyoruz bir saat sonra uyumak için huysuzlanıyor. Hemen uyuyor, yarım saate tekrar uyanıyor. Günde toplam 2 saat uyuyor o da bölük pörçük. Gece iyi uyuyor şükür ama gece birkaç saat az uyuyup gündüz uyusa benim içinde iyi olacak. Bi türlü erkene alamadım gece uykusunu.Aynı senin gibiyim bende seni çok iyi anlıyorum. Gece uykusunu öne çekmek için gündüz erken uyandırman lazım. Benimki geceyi kendi ileri aldı gündüz de geç kalkıyor. Dün gindüz düzgün uyumadı, gece öyle geç yattı ki. Bugün gindüz 11 de zorla uyandırdımgözlerini açamıyor o saatte uykudan.
Hiç sorma, şu an 6.5-7 kg arasında. Yani elim, kolum, belim ağrıyor bazen. Haliyle bu çocuk bu kiloda da kalmayacak , nolacak bilmiyorum vallabaşta eşimin ' ayakta sallamaya alışmasın ' baskısıyla çocuğu alıştırmadim, şimdi asla sallanarak uyumak istemiyor. Resmen keyfine kaldım oğlanın
Bu ayda bebeklerin 1-1.5 saat aralıklarla uyuması gerekiyormuş. Bende senin gibi zorlanıyordum. Bi arkadaşımdan bunu duyunca uyutmayı denedim. Meğer uyku uykuyu getiriyormuş. Gündüz 1 saat uyuyor 1 saat uyanık. 5 uyku uyuyor böyle. Kesnlikle dene uyuduğunu görüceksin. Ben boşu boşuna sürünmüşüm dedim ilk bu düzene geçtiğimde. Şimdi 4. Aya girdi diye uyku gerilemesi yaşıyor bi düzen yapamadım.Çok mantıklı kıs haklısın vallaamaan dinsizin hakkından imansız gelir demişler, hadi bakalım anlasın temizlik yaptığım günlerin kıymetini
Çok denedim canım ama başaramadım. İzinden döndüğümüzden beri böyle. Sabah 7.30da uyandırıyorum mesela . Uyanıyor, besleniyor, oyun oynuyoruz bir saat sonra uyumak için huysuzlanıyor. Hemen uyuyor, yarım saate tekrar uyanıyor. Günde toplam 2 saat uyuyor o da bölük pörçük. Gece iyi uyuyor şükür ama gece birkaç saat az uyuyup gündüz uyusa benim içinde iyi olacak. Bi türlü erkene alamadım gece uykusunu.
Bak mesela uyku belirtisi yoktu ama biliyorum saati geldi. Sallıyorum ayakta baya isyan etti ama uyumak üzere. Gözlerine medil örtmemi istiyor şaka gibi öyle dalıyor uykuya bikaç gündür. Ya da parmağımla iki kaşının ortasından burnuna doğru elimi sürüyorum. Gözleri kpanıyor böylece uykuya dalıyor. Bigün kendini bebeğe ayır komple dene bakalım dediğim gibi uyutmayı. Allah razı olsun bi arkadaşımdan o böyle olması gerektiğini söylemse bende gün içinde senin gibi sürünüyordumÇok mantıklı kıs haklısın vallaamaan dinsizin hakkından imansız gelir demişler, hadi bakalım anlasın temizlik yaptığım günlerin kıymetini
Çok denedim canım ama başaramadım. İzinden döndüğümüzden beri böyle. Sabah 7.30da uyandırıyorum mesela . Uyanıyor, besleniyor, oyun oynuyoruz bir saat sonra uyumak için huysuzlanıyor. Hemen uyuyor, yarım saate tekrar uyanıyor. Günde toplam 2 saat uyuyor o da bölük pörçük. Gece iyi uyuyor şükür ama gece birkaç saat az uyuyup gündüz uyusa benim içinde iyi olacak. Bi türlü erkene alamadım gece uykusunu.
Maşşallah oğluşa. Boyu kaç cm peki şuanda?
Bu ayda bebeklerin 1-1.5 saat aralıklarla uyuması gerekiyormuş. Bende senin gibi zorlanıyordum. Bi arkadaşımdan bunu duyunca uyutmayı denedim. Meğer uyku uykuyu getiriyormuş. Gündüz 1 saat uyuyor 1 saat uyanık. 5 uyku uyuyor böyle. Kesnlikle dene uyuduğunu görüceksin. Ben boşu boşuna sürünmüşüm dedim ilk bu düzene geçtiğimde. Şimdi 4. Aya girdi diye uyku gerilemesi yaşıyor bi düzen yapamadım.
İzne gitmeden aynı dediğin bu düzende çok güzel uyuyordu canım. Gittik geldi dengesi şaştı çocuğun. Bu düzene dönemedim bir türlü. Bende saatlere bakıyorum sürekli kontrol ediyorum. Saati gelince uyku belirtisi olmasa da uyutuyorum ama 20 dakika, bilemedin 30 dakikaya uyanıyor. Çabalıyorum inşallah tekrar düzeltebilirim uykularını.Bak mesela uyku belirtisi yoktu ama biliyorum saati geldi. Sallıyorum ayakta baya isyan etti ama uyumak üzere. Gözlerine medil örtmemi istiyor şaka gibi öyle dalıyor uykuya bikaç gündür. Ya da parmağımla iki kaşının ortasından burnuna doğru elimi sürüyorum. Gözleri kpanıyor böylece uykuya dalıyor. Bigün kendini bebeğe ayır komple dene bakalım dediğim gibi uyutmayı. Allah razı olsun bi arkadaşımdan o böyle olması gerektiğini söylemse bende gün içinde senin gibi sürünüyordum
Ben gece kundak yapmıyorum ama gündü uykularında yapıyorum. Böylece uyandıramıyor kendini.
Hahahha ya benim eşim de öyle duştayken bi bakıyorum gelip kapıya dayanmışlarSevindim canım iyi olmana, Gönlünce ye inşallah bebişine de süt olsun
Tartışıyoruz da aslında, anlatıyorum. Birkaç gün yardımcı olur gibi oluyor, bebeğe bakıyor filan. Sonra hop geri başa sarıyor. Savunması da bende çalışıyorum, çok yoruluyorum. Çocuk durmuyor diyince de e yapma o zaman diyor , yapmayınca da söyleniyor. Bir hafta mesela her gün ev süpürdüm, heryeri derli toplu tuttum çok yorulmama rağmen. Bir gün olsun ay burası da ne temiz ellerime sağlık çok yorulmuşsındur demedi. Ama bir yer dağınık pis olunca hemen vay burası niye böyle. Hep eksiklerimi görüyorsun, yaptığım artıları hiç takdir etmiyorsun diyince e temizlik yaptım diyince eline sağlık diyorum ya diyor. Valla sağlam bi cinnet geliyor bana ama ne zaman bilmiyorum.
Ben gece 2-3 kez çocuk emzirmeye kalkıyorum. Kedi miyavlayıp bağırıyor ona kalkıyorum. Ama dediğin gibi eşim diyor ki ay ne güzel uyuyor hiç uyanmıyor. Ev yıkılsa dünyadan haberi yok ki adamındün duşa girdim çocuğu eşime verip. Beş dakika sonra ikisi de kapıya dayanmış bu durmuyor ne zaman çıkacaksın diyor. Saçımı başımı yolasım geldi duşta bile rahat yok
Bazen hiçbirşey yapmıyorum ama yine de çok yoruluyorum, zihnen de çok doluyum canım.Bende yemeye fırsat bulamıyorum çoğu zaman, elime ne geçerse yiyorum. Ev işinden filan soğudum resmen. Sadece uyumak istiyorum
65 cm di canım geçen hafta ölçtuklerinde :)Maşşallah oğluşa. Boyu kaç cm peki şuanda?
Ben geri kovuyorum hahahHahahha ya benim eşim de öyle duştayken bi bakıyorum gelip kapıya dayanmışlar
Çok haklısın. Bununla ilgili şu sayfayı okumanızı tavsiye ederim arkadaşlarBu ayda bebeklerin 1-1.5 saat aralıklarla uyuması gerekiyormuş. Bende senin gibi zorlanıyordum. Bi arkadaşımdan bunu duyunca uyutmayı denedim. Meğer uyku uykuyu getiriyormuş. Gündüz 1 saat uyuyor 1 saat uyanık. 5 uyku uyuyor böyle. Kesnlikle dene uyuduğunu görüceksin. Ben boşu boşuna sürünmüşüm dedim ilk bu düzene geçtiğimde. Şimdi 4. Aya girdi diye uyku gerilemesi yaşıyor bi düzen yapamadım.
Hayırlı olsun canım , Rabb'im analı babalı büyütsünKızlar ya deli gibi midem bulanıyo(
İnş basit bi üşütmedir
Regl de olmadımm(
Deme öyle demeeHayırlı olsun canım , Rabb'im analı babalı büyütsün
Valla hasret kaldım eski banyolarımaBen geri kovuyorum hahahgidin surdan diyorum uzun uzun da banyomu yapıyorum
Usutmussundur muhtemelen canım, bu ayazda kisakolluyla gezdigin ve bir kazağın olduğu içinDeme öyle demee
Valla kusmaktan halim kalmadı
Oğlumu okuldan alırken eczaneye ugrayıp bu kurdu çöpe atmalıym
Tamam şimdi çıkıyorum diyip devam ediyorum, bari duşta kendime zaman ayırayımHahahha ya benim eşim de öyle duştayken bi bakıyorum gelip kapıya dayanmışlar
Çok ciciymiş ya . Ben şeyden almayı düşünüyorum. Bu sesleri taklit edip kaydeden, dans edip şarkı söyleyen kaktüsler var ya . Onlar çok hoşuma gidiyor, onlardan almayı düşünüyorum. Ama bu da çok hoş duruyorEki Görüntüle 2991768
Kızlaaar bu dansçı robottan elinde olan var mı? Nasıl güzel mi dikkatlerini çekiyo mu acaba bebişlerin
Biz 1-2 haftadır kundağı bıraktık, uyku kalitesi düştü ama yine de pişman değilim, 3-4 aylıktan sonra kundak önerilmiyor diye biliyorum.Bak mesela uyku belirtisi yoktu ama biliyorum saati geldi. Sallıyorum ayakta baya isyan etti ama uyumak üzere. Gözlerine medil örtmemi istiyor şaka gibi öyle dalıyor uykuya bikaç gündür. Ya da parmağımla iki kaşının ortasından burnuna doğru elimi sürüyorum. Gözleri kpanıyor böylece uykuya dalıyor. Bigün kendini bebeğe ayır komple dene bakalım dediğim gibi uyutmayı. Allah razı olsun bi arkadaşımdan o böyle olması gerektiğini söylemse bende gün içinde senin gibi sürünüyordum
Ben gece kundak yapmıyorum ama gündü uykularında yapıyorum. Böylece uyandıramıyor kendini.
Bunun büyük olanını gördüm şimdi canım, senin dediğin gibi ses falan kaydediyo ama 190 lira birazcık pahalı 2. El olmasına rağmen, alsam mı bilemedim. Kaktüs dediğin hangisi ismi var mı hangi markanınTamam şimdi çıkıyorum diyip devam ediyorum, bari duşta kendime zaman ayırayım
Çok ciciymiş ya . Ben şeyden almayı düşünüyorum. Bu sesleri taklit edip kaydeden, dans edip şarkı söyleyen kaktüsler var ya . Onlar çok hoşuma gidiyor, onlardan almayı düşünüyorum. Ama bu da çok hoş duruyor
Senden kaçmazzzzUsutmussundur muhtemelen canım, bu ayazda kisakolluyla gezdigin ve bir kazağın olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?