2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hiç sorma, şu an 6.5-7 kg arasında. Yani elim, kolum, belim ağrıyor bazen. Haliyle bu çocuk bu kiloda da kalmayacak , nolacak bilmiyorum valla başta eşimin ' ayakta sallamaya alışmasın ' baskısıyla çocuğu alıştırmadim, şimdi asla sallanarak uyumak istemiyor. Resmen keyfine kaldım oğlanın

Ay valla mi yaaa

Benim gibi hiç temizleme. Arada bir yapınca aa ev temiz diye sitemli de olsa teşekkür eder
Çok mantıklı kıs haklısın valla amaan dinsizin hakkından imansız gelir demişler, hadi bakalım anlasın temizlik yaptığım günlerin kıymetini
Çok denedim canım ama başaramadım. İzinden döndüğümüzden beri böyle. Sabah 7.30da uyandırıyorum mesela . Uyanıyor, besleniyor, oyun oynuyoruz bir saat sonra uyumak için huysuzlanıyor. Hemen uyuyor, yarım saate tekrar uyanıyor. Günde toplam 2 saat uyuyor o da bölük pörçük. Gece iyi uyuyor şükür ama gece birkaç saat az uyuyup gündüz uyusa benim içinde iyi olacak. Bi türlü erkene alamadım gece uykusunu.

Maşşallah oğluşa. Boyu kaç cm peki şuanda?

Bu ayda bebeklerin 1-1.5 saat aralıklarla uyuması gerekiyormuş. Bende senin gibi zorlanıyordum. Bi arkadaşımdan bunu duyunca uyutmayı denedim. Meğer uyku uykuyu getiriyormuş. Gündüz 1 saat uyuyor 1 saat uyanık. 5 uyku uyuyor böyle. Kesnlikle dene uyuduğunu görüceksin. Ben boşu boşuna sürünmüşüm dedim ilk bu düzene geçtiğimde. Şimdi 4. Aya girdi diye uyku gerilemesi yaşıyor bi düzen yapamadım.

Bak mesela uyku belirtisi yoktu ama biliyorum saati geldi. Sallıyorum ayakta baya isyan etti ama uyumak üzere. Gözlerine medil örtmemi istiyor şaka gibi öyle dalıyor uykuya bikaç gündür. Ya da parmağımla iki kaşının ortasından burnuna doğru elimi sürüyorum. Gözleri kpanıyor böylece uykuya dalıyor. Bigün kendini bebeğe ayır komple dene bakalım dediğim gibi uyutmayı. Allah razı olsun bi arkadaşımdan o böyle olması gerektiğini söylemse bende gün içinde senin gibi sürünüyordum

Ben gece kundak yapmıyorum ama gündü uykularında yapıyorum. Böylece uyandıramıyor kendini.

İzne gitmeden aynı dediğin bu düzende çok güzel uyuyordu canım. Gittik geldi dengesi şaştı çocuğun. Bu düzene dönemedim bir türlü. Bende saatlere bakıyorum sürekli kontrol ediyorum. Saati gelince uyku belirtisi olmasa da uyutuyorum ama 20 dakika, bilemedin 30 dakikaya uyanıyor. Çabalıyorum inşallah tekrar düzeltebilirim uykularını.

Kıyafet almıştım onun etkiketini ağzına sokmaya çalıştı. Elinden alırken etiketin ipi parmağının ucunu kesti, derisini. Biraz kanadı ama o kadar çok ağladı ki çatlayacaktı nerdeyse. En sonunda içini çekerek memede uyuya kaldı, 1 saattir de uyuyor . O ağladı bende ağlıyorum

Hahahha ya benim eşim de öyle duştayken bi bakıyorum gelip kapıya dayanmışlar

Çok haklısın. Bununla ilgili şu sayfayı okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar

2-3 aylık bebek uyku düzeni ve eğitimi

Ben pek uygulayamiyorum ama çok güzel bilgiler var uyku konusunda

Kızlaaar bu dansçı robottan elinde olan var mı? Nasıl güzel mi dikkatlerini çekiyo mu acaba bebişlerin

Hahahha ya benim eşim de öyle duştayken bi bakıyorum gelip kapıya dayanmışlar
Tamam şimdi çıkıyorum diyip devam ediyorum, bari duşta kendime zaman ayırayım
Eki Görüntüle 2991768
Kızlaaar bu dansçı robottan elinde olan var mı? Nasıl güzel mi dikkatlerini çekiyo mu acaba bebişlerin
Çok ciciymiş ya . Ben şeyden almayı düşünüyorum. Bu sesleri taklit edip kaydeden, dans edip şarkı söyleyen kaktüsler var ya . Onlar çok hoşuma gidiyor, onlardan almayı düşünüyorum. Ama bu da çok hoş duruyor

Biz 1-2 haftadır kundağı bıraktık, uyku kalitesi düştü ama yine de pişman değilim, 3-4 aylıktan sonra kundak önerilmiyor diye biliyorum.

Bunun büyük olanını gördüm şimdi canım, senin dediğin gibi ses falan kaydediyo ama 190 lira birazcık pahalı 2. El olmasına rağmen, alsam mı bilemedim. Kaktüs dediğin hangisi ismi var mı hangi markanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…