Anlattıklarının aynisini yasiyorum canim. Yukarilardsda yazmistim hatta. Bizden bi kac hafta ondeki anneler bunun bi atak oldugunu soyledi. Sanirim tam atak zamanlariSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım iyisinizdirBebekten sonra pek girmiyorum artık ama bişry sorucam ekimde dogum yaptıgımıza göre aynı aydayız hemen hemen. Bizim kız 2 3 haftadır aşırı salya akıtıyor kçpürüyo agzı elini emiyo önlüğü ü yiyo sürekli. Son 10 gündür de huzursuz. Kızar gibi sinirli sinirli aglıyo, memeyi tutmasa zorlanıyor ki dogdugu dakika vakum gibi yapılmıştı yavrum. Ben bunu farketmiştim onceden hatta noluyo ya diye aklıma takılmıştı. Çok acıkınca artık alıyo normal acken tutmuyor saga, sola ceviriyo kafasını. Saglık ocagı hemşiremiz sordum çenesi diş etleri agrıyo muş diş çıkarma hazırlıgındaymış. Var mı aynı durumda olan? . Canı yanar gibi aglıyo yavrum kucagımdayken yüzü çenesi yanagıma sürünce aglıyo agrısı var galiba. Sonraki süreç nedir? Siz ne durumdasınız?
Daha çok kazalar olucak üzme kendini. Tahmin edebiliyorum o üzüntünüİzne gitmeden aynı dediğin bu düzende çok güzel uyuyordu canım. Gittik geldi dengesi şaştı çocuğun. Bu düzene dönemedim bir türlü. Bende saatlere bakıyorum sürekli kontrol ediyorum. Saati gelince uyku belirtisi olmasa da uyutuyorum ama 20 dakika, bilemedin 30 dakikaya uyanıyor. Çabalıyorum inşallah tekrar düzeltebilirim uykularını.
Kıyafet almıştım onun etkiketini ağzına sokmaya çalıştı. Elinden alırken etiketin ipi parmağının ucunu kesti, derisini. Biraz kanadı ama o kadar çok ağladı ki çatlayacaktı nerdeyse. En sonunda içini çekerek memede uyuya kaldı, 1 saattir de uyuyor . O ağladı bende ağlıyorum
Maşşşallah yavruma. 3. Ayında 6400 64 cm di benimkide. Uzun olucak diyoruz bizde ama65 cm di canım geçen hafta ölçtuklerinde :)
Hayırlı olsun canım , Rabb'im analı babalı büyütsün
Allah seniUsutmussundur muhtemelen canım, bu ayazda kisakolluyla gezdigin ve bir kazağın olduğu için
Biz 1-2 haftadır kundağı bıraktık, uyku kalitesi düştü ama yine de pişman değilim, 3-4 aylıktan sonra
Yaaa hiç bilmiyorum hemen araştırıcam cuma doktoruma sorarım.kundak önerilmiyor diye biliyorum.
Benim de şu an 2.5 işte canım benzer sayılırMaşşşallah yavruma. 3. Ayında 6400 64 cm di benimkide. Uzun olucak diyoruz bizde ama
Yok canım henüz marka araştırmadım. Bakayım bi iyi birşey bulursam paylaşırım inşallahBunun büyük olanını gördüm şimdi canım, senin dediğin gibi ses falan kaydediyo ama 190 lira birazcık pahalı 2. El olmasına rağmen, alsam mı bilemedim. Kaktüs dediğin hangisi ismi var mı hangi markanın
Bu arada sen mesela uyuttun bebişi,1 saati geçti uykusu. Uyandırıyor musun yoksa kendi uyanmasını mı bekliyorsun?Daha çok kazalar olucak üzme kendini. Tahmin edebiliyorum o üzüntünü
Maşşşallah yavruma. 3. Ayında 6400 64 cm di benimkide. Uzun olucak diyoruz bizde ama
Allah seni
Yaaa hiç bilmiyorum hemen araştırıcam cuma doktoruma sorarım.
Yaa öyle mii ben de diş için hazırlık dönemi diye düşündüm teşekkür ederimAnlattıklarının aynisini yasiyorum canim. Yukarilardsda yazmistim hatta. Bizden bi kac hafta ondeki anneler bunun bi atak oldugunu soyledi. Sanirim tam atak zamanlari
Gündüz uykularında asla uyandırmıyorum. Kendi uykusunu alıp uyanması lazım. Hep 1 saat uyuyor zaten. Çok nadir uyanıp emip geri uyuyor ona da izin veriyorum. Gündüz 5 saat gece 10-12 saat uyuması lazımmış 3 aylık bebeğin.Yok canım henüz marka araştırmadım. Bakayım bi iyi birşey bulursam paylaşırım inşallah
Bu arada sen mesela uyuttun bebişi,1 saati geçti uykusu. Uyandırıyor musun yoksa kendi uyanmasını mı bekliyorsun?
Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım iyisinizdirBebekten sonra pek girmiyorum artık ama bişry sorucam ekimde dogum yaptıgımıza göre aynı aydayız hemen hemen. Bizim kız 2 3 haftadır aşırı salya akıtıyor kçpürüyo agzı elini emiyo önlüğü ü yiyo sürekli. Son 10 gündür de huzursuz. Kızar gibi sinirli sinirli aglıyo, memeyi tutmasa zorlanıyor ki dogdugu dakika vakum gibi yapılmıştı yavrum. Ben bunu farketmiştim onceden hatta noluyo ya diye aklıma takılmıştı. Çok acıkınca artık alıyo normal acken tutmuyor saga, sola ceviriyo kafasını. Saglık ocagı hemşiremiz sordum çenesi diş etleri agrıyo muş diş çıkarma hazırlıgındaymış. Var mı aynı durumda olan? . Canı yanar gibi aglıyo yavrum kucagımdayken yüzü çenesi yanagıma sürünce aglıyo agrısı var galiba. Sonraki süreç nedir? Siz ne durumdasınız?
Benim kızda mesela bu gün parmağı acıdığı için çok ağladı, ondan sonra bir uyudu 3 saat uyanmadı. Uzun zamandır ilk kez bu kadar uzun uyudu gündüz. O yüzden uyandırıyor musun diye sordum canım. 8.30da uyudu yine uzun zaman sonra, inşallah sabahta 7 gibi uyanır da şu akşam uykularını öne çekip gündüz uykularını da düzeltirim ya. Bu 4.ay uyku gerilemesi ve büyüme atağı kalıcı olur diyorlar ya o yüzden saçma bir düzeni benimseyip öyle gitmesinden korkuyorum. O yüzden düzenli bir uyku saati olsun istiyorum.Gündüz uykularında asla uyandırmıyorum. Kendi uykusunu alıp uyanması lazım. Hep 1 saat uyuyor zaten. Çok nadir uyanıp emip geri uyuyor ona da izin veriyorum. Gündüz 5 saat gece 10-12 saat uyuması lazımmış 3 aylık bebeğin.
4 aylıkken 3-4 saat öğlen uykusu yeter yazıyor. Şuanda uyutuyorum. Gerçekten de bugün 3,5 saat öğle uykusu uyumuş oluyor bu uyku dahil. Gece uykusuna bağlasa keşke ama kesin uyanır düzeni alt üst. Bugün gündüz 11 de uyandırdım zorla. Yarın sabah 10 da zorla uyandırırım yatma saatini öne çekerim bakalım.
Uykusu gelmeden uyutmaya calisirsam mumkun olmuyor ve ben cok geriliyorum.selam kızlar az önceThe nin paylaştığı uykuyla ilgili yazıyı okudum. Bebeği yatağa yatırıp pışpışlayarak uyutun diyor. Gündüzleri 1.5 saatten daha uzun süre uyanık kalmasın diyor. Merak ettim sizde durumlar nasıl? Aşağıda sorulara cevap verirseniz belki birbirimize yardımımız dokunur ben bu konuda biraz sıkıntıdayım çünkü.
Benim kızım hep memede uyuyor gündüz yerine yatırdığımda çoğunlukla uyanıyor. Memede uyurken emdiği için uzunca bir süre emziriyor oluyorum. Geceleri de uyuması için emziriyorum yine. Eskiden emzikle gezerek de uyutuyordum ama şu an ağırlaştı artık beliö dayanmıyor.
1- gündüz nasıl uyutuyorsunuz
2- gündüz ne kdar aralıklarla ne kadar uyuyor
3- gece nasıl uyutuyorsunuz
4- gece ne kadar uyuyor
Canım aynı bjzi anlatıyorsun benim kinin salayasi bi bucuk aydır var eli hep ağzındaSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım iyisinizdirBebekten sonra pek girmiyorum artık ama bişry sorucam ekimde dogum yaptıgımıza göre aynı aydayız hemen hemen. Bizim kız 2 3 haftadır aşırı salya akıtıyor kçpürüyo agzı elini emiyo önlüğü ü yiyo sürekli. Son 10 gündür de huzursuz. Kızar gibi sinirli sinirli aglıyo, memeyi tutmasa zorlanıyor ki dogdugu dakika vakum gibi yapılmıştı yavrum. Ben bunu farketmiştim onceden hatta noluyo ya diye aklıma takılmıştı. Çok acıkınca artık alıyo normal acken tutmuyor saga, sola ceviriyo kafasını. Saglık ocagı hemşiremiz sordum çenesi diş etleri agrıyo muş diş çıkarma hazırlıgındaymış. Var mı aynı durumda olan? . Canı yanar gibi aglıyo yavrum kucagımdayken yüzü çenesi yanagıma sürünce aglıyo agrısı var galiba. Sonraki süreç nedir? Siz ne durumdasınız?
Valla öyleŞu karikatür bizi anlatıyor
Usutmussundur muhtemelen canım, bu ayazda kisakolluyla gezdigin ve bir kazağın olduğu için
Sadece emerek uyuyo ki gece yatmadan once mama verıyrm sonrasında da bı süre göğsümde kalmak istiyoselam kızlar az önceThe nin paylaştığı uykuyla ilgili yazıyı okudum. Bebeği yatağa yatırıp pışpışlayarak uyutun diyor. Gündüzleri 1.5 saatten daha uzun süre uyanık kalmasın diyor. Merak ettim sizde durumlar nasıl? Aşağıda sorulara cevap verirseniz belki birbirimize yardımımız dokunur ben bu konuda biraz sıkıntıdayım çünkü.
Benim kızım hep memede uyuyor gündüz yerine yatırdığımda çoğunlukla uyanıyor. Memede uyurken emdiği için uzunca bir süre emziriyor oluyorum. Geceleri de uyuması için emziriyorum yine. Eskiden emzikle gezerek de uyutuyordum ama şu an ağırlaştı artık beliö dayanmıyor.
4- gece ne kadar uyuyor
Amin aminKız ne diyosun Allah korusunEşim de şakasını yapıp duruyor bunun zaten, diken üstündeyim
Evde tek olduğum için hiçbir şey kullanmıyorum canım, dışarı çıkarken de emzirme sütyeni kullanıyorum.
Benim kızda mesela bu gün parmağı acıdığı için çok ağladı, ondan sonra bir uyudu 3 saat uyanmadı. Uzun zamandır ilk kez bu kadar uzun uyudu gündüz. O yüzden uyandırıyor musun diye sordum canım. 8.30da uyudu yine uzun zaman sonra, inşallah sabahta 7 gibi uyanır da şu akşam uykularını öne çekip gündüz uykularını da düzeltirim ya. Bu 4.ay uyku gerilemesi ve büyüme atağı kalıcı olur diyorlar ya o yüzden saçma bir düzeni benimseyip öyle gitmesinden korkuyorum. O yüzden düzenli bir uyku saati olsun istiyorum.
selam kızlar az önceThe nin paylaştığı uykuyla ilgili yazıyı okudum. Bebeği yatağa yatırıp pışpışlayarak uyutun diyor. Gündüzleri 1.5 saatten daha uzun süre uyanık kalmasın diyor. Merak ettim sizde durumlar nasıl? Aşağıda sorulara cevap verirseniz belki birbirimize yardımımız dokunur ben bu konuda biraz sıkıntıdayım çünkü.
4- gece ne kadar uyuyor
Canım önce tek kolunu çıkarıp, 1-2 gün sonra 2 kolunu çıkarmaya geçebilirsin, geçiş olması alışması içinOkudum kızlar sağolun. Bu arada kundağı bırakmak gerekiyormuş 3. Ayda. Bebek kendi kendine dönmeye başladığında çok tehlikeli oluyormuş. Ben owli kullanıyorum bu gece kollarını dışarı çıkarıcam hadi hayırlısı. Kolları üşümez umarım.
Benim bebe hala uyanık bu aradagündüz de doğru düzgün uyumadı hala da uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?