2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar kundak büyük rahatlık ama 3-4 aydan sonra önerilmiyor, kendini ters çevirebilir vesaire. O yüzden bence sen hiç gündüz kundağına başlama, hatta yavaştan gece kundağını bitir

Reactions: The
Kundaktan önce ben de yastık koyuyodum canım, sıkışıklık hissiyle daha güzel uyuyor gerçekten. Şimdi de koyuyorum o kadar dibine olmasa da, bizim kokumuzdan belki yine daha rahat uyuyor. 1-2 gündür cozuttu gerçi, uykudan öldüğü halde zar zor uyuyor kucakta değilse çabuk uyanıyor Bir haftası bir haftasına tutmuyor hala

Reactions: The
Ben zaten direk yatağına yatirmiyorum canım, babynest var onu yatağının üstüne koyuyorum yani aslında bir nevi yakınında yastık var sayılır ama babynestin kenarlarını da doldurcam yarın bakalım . Bı de tekrar atak haftaları geliyor bizimkilerin cozutmaya başlamaları normal diye düşünüyorum. Bı de benim bebek babası geldikten sonra , yani 7den sonra yatana kadar tobe uyumuyor. Şu an tam tamina 5 saattir uyumuyor, babasının kucağında öyle duruyor.

Kızlar kundak büyük rahatlık ama 3-4 aydan sonra önerilmiyor, kendini ters çevirebilir vesaire. O yüzden bence sen hiç gündüz kundağına başlama, hatta yavaştan gece kundağını bitir
Doğrudur canım, benimkinin dönmeye dair bir teşebbüsü olmadı şimdiye kadar. 2.5 aylık ne bileyim gece devam ediyorum. Aslında kesmiştim ben bir aydır yapmıyordum ama birkaç gündür yeniden başladım soğuk diye. Kolunu baglamadigimda da gece öyle aman aman fark olmamıştı uyanmasında vs.

Böyle böyle büyüyecekler.
Geçen çok çok kaşınınca kayınvalidem bir dilim soğanı sürdü damaklarına çok rahatladı.

Az büyük olsa ben de eline taze soğanın beyaz kısmını verirdim.
O da sadece sürdü.
Vereceğimiz diş granüllerinden daha kötü değil içeriği :)

Ya ben o konuda çok kasmıyorum.
Havuç ve salatalık yalattım kendi irademle :)
Soğanın antioksidan özelliği var ya,hemen rahatlattı. Sonrasında tekrar vermedik zaten.
Tabi salça da vermem
Ben de orta halli bırakıyorum.
Ek gıdaya başlayınca meyve baştan vermeyin diye şimdiden tembihliyorum.

Hametan kac gunde etki ediyor acaba ?
Birde ince tabaka mi kalin mi surmek gerek ?

Eczane bana mustela yi da kullan dedi. Ust uste anladim. Iki turlu de denedim ama.

Kızlar, bizim kız sallanmadan uyumuyor, uyuduğunda habire uyanıyor ve sallanmadan uykuya dalmıyor. Şu beşiği sipariş ettim, bugün geldi, elektrikle sallanıyor, ayarları var. Sanki bizi sallama derdinden kurtaracak gibi, keşke en başından bunu alsaymışım, ebebeğin anne yanı beşiği yerine

Kızlar kimse cevap vermemiş bir kez daha soracağım. Dün ilk kez kundaksız yatırdım uyku tulumuyla. Sabah bebeğimin elleri buz gibiydi. Sizin de öyle oluyor mu? Gece eldiven mi takmalıyım? Gündüz eldiven takmıyorum 2 haftalıktan beri. Sadece gece üşüdüğü için eli ne yapmalıyım bilemedim

Eczane bana mustela yi da kullan dedi. Ust uste anladim. Iki turlu de denedim ama.
Pişik için mi? Benim kızım da pişik, doktor pişik kremi (desitin ya da mustela) her bezde sürün dedi, bir de günde bir kere mantar kremi (trosyd) sürün dedi. Pişikler mantara çevirebiliyormuş, o zaman da zor geçiyormuş

Canım kundağa koymasam gece ben takardım, benimkinin de eller buz gibi oluyor çünkü.

Canım ben yazmıştım, hiç bir zaman eldiven takmadım, elleri evet bazen soğuk oluyor, ama bu onun üşüdüğünü göstermez diye düşünüyorum. Bence eldiven takılmamalı, çocuk için dokunmak önemli, dokunarak hissetmek öğrenmek önemli

Canım kundağa koymasam gece ben takardım, benimkinin de eller buz gibi oluyor çünkü.
Sağol canım tamam.
Canım seninkini gördüm de sadece gece takmaktan bişey olmaz diye düşünüyorum dokunma konusunda. Soğuk olsa da bırakıyorsun o zaman sen gece takmadan.

Valla pisik mi bilmiyorum evet pisik icin sordumda.
Bacak bogumu varya o bitlesim yeri kizarik.

Canım bir ara ben de gezdirerek uyutuyordum. Sonra ağırlaştıkça bıraktım memede uyumaya bAşladı emmeden uyumuyor şimdi de. İlla bir destek istiyor. hızlı sallanmadıkça sorun olmaz bence. Bende de mamaroo var ana kucağı sallanan çok fazla sallamıyorum alışmasın diye. Sallarsam da 15 dk falan.

Canım ben hiçbir ilacın kalın sürüldüğünü okumadım prospektüste. Ama bu ilacı da kullanmadık bilmiyorum ne desem yalan olur.

Bugün başladı bizim ataklar evet Ben o ataklardan da bir şey anlamadım 8. hafta atağı dediği dönem bizim en güzel, sakin dönemlerimizden biriydi ya, demek ki illa kötü geçecek diye bir şey yok İnşallah bu haftamız da rahat geçer bakalım.

Seninki de babayı özlüyor demek öyle durduğuna göre, benimkinin de yüzünde güller açıyo babayı görünce Baba geldikten sonra sadece emzirip altını değiştiriyorum ben. Artık uyuyorlar mı ayaktalar mı hiç umrumda olmuyor o derece pertim çıkmış oluyor akşama

Bestlak demistim.
Bu aksam bebisim uykuda emmeyince sagdim. 30 cc cikti umarim katlanarak devam eder.

Hafta basinda sagdigimda 10 cc bile cikmamisti.
Hatta gogsumun 1 tanesini bebegim hic emmiyor 5 6 damla anca geliiyordu sagma makinesi ile. Bu aksam o gogsumden rahat 5 6 cc cikti.

Solgar kullanmaya basladigim ilk gunler de de 15 ten 25 e cikarmisti ama sonra devam etmedi tekrar 10 15 lere dusmustu. Umarim cogalmaya devam eder

Sabah ogle aksam 20 ser damla yaziyor ama 8 saate 1 kullanmaya karar verdim daha duzenli olmasi icin.

2 gun sonra sagip tekrar yorum yaparim.

Niğde gazozu neden dokundu ki bebişe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…