- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Ben pisikte hamezing kullanmistim. 3 gunde gecirmisti. Hatta ilk gunden etkisini gormeye baslamistim. Kac gun oldu hic bi etki olmadi mi? Cnm karistirma bence farkli icerikliler karistirinca iceriklerindeki maddeler tepkimeye girebilirHametan kac gunde etki ediyor acaba ?
Birde ince tabaka mi kalin mi surmek gerek ?
Eczane bana mustela yi da kullan dedi. Ust uste anladim. Iki turlu de denedim ama.
Valla benim bebeğin eli hep havada uyuyor ususede takmıyorum hiç bir şeyKızlar kimse cevap vermemiş bir kez daha soracağım. Dün ilk kez kundaksız yatırdım uyku tulumuyla. Sabah bebeğimin elleri buz gibiydi. Sizin de öyle oluyor mu? Gece eldiven mi takmalıyım? Gündüz eldiven takmıyorum 2 haftalıktan beri. Sadece gece üşüdüğü için eli ne yapmalıyım bilemedim
Sleepy kullananlar, nasıl memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?Kızlar sleepy kullanan varsa hepsi burada 2.si 1 TL kampanyası var, haberiniz olsun
Evet canım eşimin erkek kardeşi bizimle yaşıyor suanlik çok zor oluyordu ev doğalgazli değilken ve hep onu çıkartıyorsun zaten bazen halden anlamaları gerekiyor da ondan sonra bi misafir için çok zor oluyordu salonu istiyorduk hep çünkü sonra eşim doğal gaza çevirdi hemen çok rahat etik klima sadece bi yeri istiyorduKaynin dedigin kayinbirader mi kayinpeder mi? Emzirmek fln zor oluyodur cnm yaa Allah kolaylik versin
Kız hiç sorma delimiyim neJ
Ya sorma bende kendimi şikayet etmişim
Sağol canim hepimizin bebisini insalalhMaşallah Allah bağışlasın
Kız ben yanlış mı görüyorum tanesi 3₺ mi oldu sleepy? Ben daha bebek doğmadan aldığım için bilmiyorum şu anki fiyatınıKızlar sleepy kullanan varsa hepsi burada 2.si 1 TL kampanyası var, haberiniz olsun
Ben memnunum canım , başka bez kullanmadığım için bilmiyorum ama öyle sızdırma falan pek yaşamadım. Toplu aldığım için bebeğime küçük geldi bir süre , o arada birkaç kez dışına çıktı ama dediğim gibi küçük olduğu içindi.Sleepy kullananlar, nasıl memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?
Dogalgaza gecmeniz cok ii olmus cnm cok buyuk rahatlik. Bebekli ev dogalgaz ya da merkezi sistem olmali. Bizim de klimali sobali ev gibi ayni bi yer sicak bi yer soguk. Dogalgaz gelmedi buraya gecme sansimiz da yok yani. Fatura 1200tl gelmisEvet canım eşimin erkek kardeşi bizimle yaşıyor suanlik çok zor oluyordu ev doğalgazli değilken ve hep onu çıkartıyorsun zaten bazen halden anlamaları gerekiyor da ondan sonra bi misafir için çok zor oluyordu salonu istiyorduk hep çünkü sonra eşim doğal gaza çevirdi hemen çok rahat etik klima sadece bi yeri istiyordu
Kız hiç sorma delimiyim ne
Sağol canim hepimizin bebisini insalalh
Yok cnm normal temazsizlar oyle oluyomus. Youtubedaki dr. Osman gonulal da demisti hatta farkli yerlerden farkli olcer temazsizlar diye. Pek onermiyolar ama ben de almistimKizlar trmassiz ates olcerlet şakaklari 37.3 alin.ortasi 36.8 cikiyor. Bi sorun mu var acaba
Valla canım allah herkezin yardımcısı olsun elektirik doğalgaz bizede geldi biz şokDogalgaza gecmeniz cok ii olmus cnm cok buyuk rahatlik. Bebekli ev dogalgaz ya da merkezi sistem olmali. Bizim de klimali sobali ev gibi ayni bi yer sicak bi yer soguk. Dogalgaz gelmedi buraya gecme sansimiz da yok yani. Fatura 1200tl gelmis
Ben ilk sleepy ile başladım, sonra fiyatından dolayı ve bacaklarında iz yapıyor diye baby turcoya geçmiştim. Şuan elimde 3 numara turcolar bitsin diye bekliyorum, sleepy aldım tekrardan canım. Baby turco güzel ama çip yapınca bacak arasında torbalanıyor, şişiyor çok fazla. Geceleri de Molfix mavi paket takıyorum. Keşke ucuz olsa hep Molfix kullanırdımSleepy kullananlar, nasıl memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?
2.si 1 TL ile tanesi 1.3 TL'ye geliyordu canım. Linki burda. Paketleri falan değiştirmişler . Tanıtıma özel indirim yazıyordu.Kız ben yanlış mı görüyorum tanesi 3₺ mi oldu sleepy? Ben daha bebek doğmadan aldığım için bilmiyorum şu anki fiyatını
Ve evet canım sleepy çok pahalandı, molfixlerle yarışıyor. Biraz bacaklarında iz yaptı, birkaç kez taşırdı, birazda fiyattan dolayı baby turco geçmiştim ama tekrar sleepy döndüm artık. Elimdeki turcoları bitirmeye çalışıyorum.Kız ben yanlış mı görüyorum tanesi 3₺ mi oldu sleepy? Ben daha bebek doğmadan aldığım için bilmiyorum şu anki fiyatını
48 tanesimi o fiyatBen ilk sleepy ile başladım, sonra fiyatından dolayı ve bacaklarında iz yapıyor diye baby turcoya geçmiştim. Şuan elimde 3 numara turcolar bitsin diye bekliyorum, sleepy aldım tekrardan canım. Baby turco güzel ama çip yapınca bacak arasında torbalanıyor, şişiyor çok fazla. Geceleri de Molfix mavi paket takıyorum. Keşke ucuz olsa hep Molfix kullanırdım
2.si 1 TL ile tanesi 1.3 TL'ye geliyordu canım. Linki burda. Paketleri falan değiştirmişler . Tanıtıma özel indirim yazıyordu.
Amin cnmValla canım allah herkezin yardımcısı olsun elektirik doğalgaz bizede geldi biz şok
Doğumdan beri sleepy kullandım ama tam memnun değilim. Çiş yaptığında önünde toplanıyor şişiyor. 4 saatte bir değiştirmem kesinlikle gerekiyor. 6 saat kalınca benimkinde sızdırıyor. Gündüz neyse de gece çok zor. Sıvı kakayı da emmiyor kaka hep sırtından çıkıyor.Sleepy kullananlar, nasıl memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?
Ben a101 soffya aliyorum çok memnunumDoğumdan beri sleepy kullandım ama tam memnun değilim. Çiş yaptığında önünde toplanıyor şişiyor. 4 saatte bir değiştirmem kesinlikle gerekiyor. 6 saat kalınca benimkinde sızdırıyor. Gündüz neyse de gece çok zor. Sıvı kakayı da emmiyor kaka hep sırtından çıkıyor.
Ben içeriğine çok önem veriyorum. Bebem natural diye bi marka var sleepyden içeriği daha temiz. Sleepy indirimli fiyatıyla nerdeyse aynı.
Gece bağladım 12 saat denedim sızdırma olmadı. Çiş arka tarafa doğru emilmeye devam etti önü şişmedi. Dün akşam 4 günlük kakasını yaptı anında emdi kakayı poposu resmen kuruydu yıkarken şaşırdım. Çok memnun kaldım. Gönlümden prima geçiyor ama içeriğinden dolayı almıyorumbununda primadan aşağı kalır tarafı yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?