Ben de 18 günlükken yaptırdım canım çok kolay oldu gerçekten. Salih selmanla ilgili ne duydun ya çok merak ettim doğrusu :))Bu arada oğlumu sünnet ettirdik 10 gün önce. İstanbul Ümraniyede Ümran Tıp merkezi var Orda dr.ümit yiğit hanım var çok işin ehli biri. Fiyat olarak da 450 tl aldılar. Maşallah yani korktuğum gibi olmadı. Tavsiye ederim. Çok araştırdım ben. Dr.salih selmana bile başvurmuştum fakat bazi olumsuz tecrübe edinenleri dinledikten sonra vazgeçtik. Velhasılı memnun kaldık. Bir de geciktirmemek lazım. Orada beklerken gördüm ne kadar buyukse bebek o kadar farkinda ve agliyor. 3 ay ve 6 ay bile çok farkediyor...
Yani yakın bir arkadasimin bebeginde aşırı kanama olmuş. Birkaç yerden de memnuniyetsiz yorumlar duyunca direk eledim işte...Ben de 18 günlükken yaptırdım canım çok kolay oldu gerçekten. Salih selmanla ilgili ne duydun ya çok merak ettim doğrusu :))
Şakak genelde fazla çıkıyo sen alnından ölç ama en iyisş kulaktan ölçenler çünkü bazen bebekte iç ateşi oluyor benim kızlarım öyle mesela bende mastit olduğumda kulakta 38 di alından 37 ama yanıyodummresmenKizlar trmassiz ates olcerlet şakaklari 37.3 alin.ortasi 36.8 cikiyor. Bi sorun mu var acaba
Anladım canım :)Yani yakın bir arkadasimin bebeginde aşırı kanama olmuş. Birkaç yerden de memnuniyetsiz yorumlar duyunca direk eledim işte...
Ilk oğlumu 2.5 yaşında yaptirdim genel anestesi ile bunuda öyle yaparım diye düşünüyorum .Bu arada oğlumu sünnet ettirdik 10 gün önce. İstanbul Ümraniyede Ümran Tıp merkezi var Orda dr.ümit yiğit hanım var çok işin ehli biri. Fiyat olarak da 450 tl aldılar. Maşallah yani korktuğum gibi olmadı. Tavsiye ederim. Çok araştırdım ben. Dr.salih selmana bile başvurmuştum fakat bazi olumsuz tecrübe edinenleri dinledikten sonra vazgeçtik. Velhasılı memnun kaldık. Bir de geciktirmemek lazım. Orada beklerken gördüm ne kadar buyukse bebek o kadar farkinda ve agliyor. 3 ay ve 6 ay bile çok farkediyor...
Canım bu ayda sünnet ettirirken kan falan aliyolarmiBu arada oğlumu sünnet ettirdik 10 gün önce. İstanbul Ümraniyede Ümran Tıp merkezi var Orda dr.ümit yiğit hanım var çok işin ehli biri. Fiyat olarak da 450 tl aldılar. Maşallah yani korktuğum gibi olmadı. Tavsiye ederim. Çok araştırdım ben. Dr.salih selmana bile başvurmuştum fakat bazi olumsuz tecrübe edinenleri dinledikten sonra vazgeçtik. Velhasılı memnun kaldık. Bir de geciktirmemek lazım. Orada beklerken gördüm ne kadar buyukse bebek o kadar farkinda ve agliyor. 3 ay ve 6 ay bile çok farkediyor...
2.ürün eklendiğinde 1 TL oluyor canım. Aslında sana iki paketi satmış oluyor yani48 tanesimi o fiyat
Benim 1 hafta sonra 4 aylık olacak canım. Dün tarttım yine 5700 çıktı kızımMerhaba hanımlar. Bebeğim 3.5 aylık oldu. Merak ediyorum bu civarda bebeği olanlarınki kaç kiloda acaba?
Yok canim biz tek randevuyla gittik lokal yapti. Önce uyusturdu ve 40 dk disarida bekledik iyice etkisini gosterdikten sonra geri ismimizi cagirdi ve direk yaptı. Herhangi bir öngörüşme tahlil vs. yok.Canım bu ayda sünnet ettirirken kan falan aliyolarmi
Bizimki de 2.5 aylikken tam 5 kilodaydı da ben daha tekrar tartmadim. Ama agirlastigini hissediyorum.2.ürün eklendiğinde 1 TL oluyor canım. Aslında sana iki paketi satmış oluyor yaniadet fiyatına göre avantajlı oluyor amaö
Benim 1 hafta sonra 4 aylık olacak canım. Dün tarttım yine 5700 çıktı kızım
Ya bende aslında istiyordum şimdi ama işte eşimin ailesi geliyor 1 ay öteye kayicak yani 4.5 aylık acaba geç olurmu bebek dönerli acaba o zmanYok canim biz tek randevuyla gittik lokal yapti. Önce uyusturdu ve 40 dk disarida bekledik iyice etkisini gosterdikten sonra geri ismimizi cagirdi ve direk yaptı. Herhangi bir öngörüşme tahlil vs. yok.
Kuzu ben oglumu 6yasinda yaptirdim ama.komsum.oglunu 6aylikken yaptirdi bu agustosta kolay oldu karton bardagi ortadan kesip pipisine koydu bezin icinden (doktor önerisiyle) 1haftada iyilesti bence 4bucuk ay hic geç değilYa bende aslında istiyordum şimdi ama işte eşimin ailesi geliyor 1 ay öteye kayicak yani 4.5 aylık acaba geç olurmu bebek dönerli acaba o zman
Hametan kac gunde etki ediyor acaba ?
Birde ince tabaka mi kalin mi surmek gerek ?
Eczane bana mustela yi da kullan dedi. Ust uste anladim. Iki turlu de denedim ama.
Canim bu bacak bogumu arasi kizarmis o da pisik dimi ? Cok bildigim konular degil ama hametan suan etki etmedi henuzPişiğin durumuna göre farkeder.
Genelde bir kaç güne kalmaz çözülür.
Hametan tedavi edici, mustela/bepanthen önleyici.
Hametan da çözmezse son şans sudocream.
İnşallah iyileşir bir an önce
Kızlar, bizim kız sallanmadan uyumuyor, uyuduğunda habire uyanıyor ve sallanmadan uykuya dalmıyor. Şu beşiği sipariş ettim, bugün geldi, elektrikle sallanıyor, ayarları var. Sanki bizi sallama derdinden kurtaracak gibi, keşke en başından bunu alsaymışım, ebebeğin anne yanı beşiği yerine
Sunny Baby Yeni Sezon Poky 9146 Caretta Elektrikli Ve Pilli Otomatik Sallanan Bebek Beşik-bej Krem - Fiyatı, Yorumları
Sunny Baby Yeni Sezon Poky 9146 Caretta Elektrikli Ve Pilli Otomatik Sallanan Bebek Beşik-bej Krem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canim bu bacak bogumu arasi kizarmis o da pisik dimi ? Cok bildigim konular degil ama hametan suan etki etmedi henuz
Doğumdan beri sleepy kullandım ama tam memnun değilim. Çiş yaptığında önünde toplanıyor şişiyor. 4 saatte bir değiştirmem kesinlikle gerekiyor. 6 saat kalınca benimkinde sızdırıyor. Gündüz neyse de gece çok zor. Sıvı kakayı da emmiyor kaka hep sırtından çıkıyor.
Ben içeriğine çok önem veriyorum. Bebem natural diye bi marka var sleepyden içeriği daha temiz. Sleepy indirimli fiyatıyla nerdeyse aynı.
Gece bağladım 12 saat denedim sızdırma olmadı. Çiş arka tarafa doğru emilmeye devam etti önü şişmedi. Dün akşam 4 günlük kakasını yaptı anında emdi kakayı poposu resmen kuruydu yıkarken şaşırdım. Çok memnun kaldım. Gönlümden prima geçiyor ama içeriğinden dolayı almıyorumbununda primadan aşağı kalır tarafı yokmuş
Bence geç değil. Ben 2 aylık olmak üzereydi yaptırdım. 3 günde bardağı çıkarttık. Bir hafta sonra hiçbişeyi yoktu. En fazla dönüyor olucak yürüyüp düştüğü, kendini çarptığı bi dönem değil ki. Yaptır kafan rahatlasın valla.Kızlar bende 4.5 aylıkken sunneti yaptırmak istiyorum aslında şimdi istiyorumda kayinvalidemler gelcek onların dirdirini dinlemek istemiyorum . Eşim zaten ugrasmiyo tek başına uğraşıcam herşeyle. Sizce 4.5 ay çok geç olurmu
Bende aynı hissediyorum. Yalnız değilim bu yaşadıklarımda, eksik değilim bebeğime karşı. Motive oluyorum sürekli.Kızlar hepiniz iyiki varsiniz bazen insan kendini yalnız hissettigimde buraya yazıp rahatlığı insan
Hangisi sızdırmıştı bebem natural mi sleepy mi?Ya ben ilk doğduğunda bir kullanmıştım çok sızdırmıştı.
Prima prima canım prima :) indirimlere gelesice...
Ben de molfix kullanıyorum gayet memnunum.
Sleepy asla o fiyata değmez.
Beşiği eşim buldu zaten, sallamaktan yorulmuş ziraEşim bunu görse keşke bunu alsaydık der herhalde
Benim kızım da öyle sürekli sallanmak istiyor ama ben bu kadar destekli uyumasından inanılmaz rahatsızım
Sürekli yeni şeyler ekliyor çocuk. Yeni moda emerek uyumak. Emip ayağımda sallamamı istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?