2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sen okan universitesinde yapmıştın dimi canım doktora çok iyi diyordun orda yaptrabilirim bende

Ama en yakın sizler oldunuz öyle çok konustugum kimse yok bazen insanın kendi ailesi bile yabancı oluyo

Sen okan universitesinde yapmıştın dimi canım doktora çok iyi diyordun orda yaptrabilirim bende

Ama en yakın sizler oldunuz öyle çok konustugum kimse yok bazen insanın kendi ailesi bile yabancı oluyo
Evet okan üni prof erdal türk. Biz çok memnun kaldık. Fiyatı da 2bin. M minise de gitmişti sonrasında.
Ben çocuk doktoru olarak iyi bi doktora gidiyorum. Sünneti görünce çok nadir böyle estetik sünnet görüyorum kim yaptı diye sordu insan mutlu oluyor.
Buda doktorun yorumları
Prof. Dr. Erdal Türk - Görüşleri incele ve randevu al

evet canim cok duaciyim sana cok cok memnun kaldik, hc sknti yasamadik, doktorun ilgisi tutumu eli cok cok iyiydi, ben hc erken yptrma taraftari degildm ama cok suan iyi ki iyi ki yaptrmisim diyorum, matmazel34 canim cok cok sagolasin

evet canim cok duaciyim sana cok cok memnun kaldik, hc sknti yasamadik, doktorun ilgisi tutumu eli cok cok iyiydi, ben hc erken yptrma taraftari degildm ama cok suan iyi ki iyi ki yaptrmisim diyorum, matmazel34 canim cok cok sagolasin
Ya ne güzel insAllah bizde orda yaptircaz

İyi akşamlar hanımlar, smear sonucum temiz çıktı. Ama biyopsi sonucum basit atipisiz endometrial hiperplazi çıktı. Doktor 6 ay tarlusal kullanacaksın dedi. 7. ay biyopsi tekrar edilecekmiş. Çok korkuyorum kansere çevirme ihtimali %3 diyor. Bugün akşama kadar oturdum araştırdım. Sürekli ağlıyorum, eşim de yanında ağlamamı üzülmemi istemediği için tersliyor iyice geriliyorum. Rahim kalınlaşması için bitkisel hayıt suyu aldım ve çobanperçemi macunu aldım. Kullanan oldu mu bunları? Bana çok dua edin nolur..
Arkadaşlarım çocuklarının kreş, okul fotolarını attı durdu bugün bende kendi kendime dedim ben oğlumun kreşe gittiğini görür müyüm.. Başladım yine ağlamaya.. Ya bir şey olursa diye.. Doktorum ilaçla düzelebilir dedi. Kendini stresten uzak tut dedi.. Dua et ara kanamalar tekrarlamasın dedi. Sanırım öyle bir durumda rahim alınması kaçınılmaz oluyor.. Allahım sen koru yarabbim

Canım hiç korkma allahın izniyle hiç bir şeycik olmaz rahat ol böyle üzülürsen sütun kesilir rahat olmaya çalış bana kalırsa korkulucak bir şeye benzemiyor sen çok fazla netten arastiriyorsun googleyi kaldirnani tavsiye ediyorum netten bakarsak hepimiz hastayız

İnşallah canım genelde ilaçla düzelirmiş her ay tarlusal içicem. Böylece adet görüp rahim kalınlaşma olmayacak anladığım bu.. Doktor olumsuz konuşmadı takip edilmesi gerek sadece dedi. İnşallah artık düzelir her şey

Beşiği eşim buldu zaten, sallamaktan yorulmuş zira alalım diye tutturdu
Ben de senin gibi rahatsızım bu sallanmalardan, ama yok uyumuyor

Sanki bütün gün onlar bakıyor gibi şu halleri de.
Eşim de beşiklere takılan bi tane aparat bulmuş onu alalım rahat edeceksin diyor. O da yeni beşik parası.

Bugün 15 tatil oldu ya eşim gelip gidip yattı. Ben de öylece baktım. Ameliyatlıyım, herkes hasta, bebeğe bulaşmasın diye gelmiyorlar. Normalde herşey yardımcı olan adam şu an sadece olmayan işlere laf etmiyor
Biraz önce çok uykum geldi deyip yatmaya gitti yine benim bebek ayağımda. Bir de odaya giderken kızım sabah görüşürüz anneni uyuturuz olur mu diyor yalnızca ben ters ters baktığım için. Sabah altıda kalkabilmek için mi şimdi gidiyorsun dedim. Tabiki 10dan aşağı kalkmayacak.
Bizim özellikle gündüz uykularında bıraktırmıyor ayağımdan.

kızlar merhaba rotavirüs aşısı ücretli biliyorum yinede bir doktorun yazması gerekiyor mu yoksa gidip eczaneden alıp sağlık ocağı yapıyormu

Düzenli kullan o zman önemli birşey olsaydi zaten tembihlerdi seni . Ya bildiğim kadarıyla çok kadınla oluyo takma kafana mutlu mutlu çocuğuna bak

[QUOTE="34Meryem34, post:
Sanki bütün gün onlar bakıyor gibi şu halleri de.
Eşim de beşiklere takılan bi tane aparat bulmuş onu alalım rahat edeceksin diyor. O da yeni beşik parası.

Bugün 15 tatil oldu ya eşim gelip gidip yattı. Ben de öylece baktım. Ameliyatlıyım, herkes hasta, bebeğe bulaşmasın diye gelmiyorlar. Normalde herşey yardımcı olan adam şu an sadece olmayan işlere laf etmiyor
Biraz önce çok uykum geldi deyip yatmaya gitti yine benim bebek ayağımda. Bir de odaya giderken kızım sabah görüşürüz anneni uyuturuz olur mu diyor yalnızca ben ters ters baktığım için. Sabah altıda kalkabilmek için mi şimdi gidiyorsun dedim. Tabiki 10dan aşağı kalkmayacak.
Bizim özellikle gündüz uykularında bıraktırmıyor ayağımdan.
[/QUOTE]
Bu erkeklerin topu böyle bizimki yatak odasına bilr gelmiyo zahmet edip diğer oğlanı bahane edip onla yatıyor

Bizimki de 2.5 aylikken tam 5 kilodaydı da ben daha tekrar tartmadim. Ama agirlastigini hissediyorum.
Benimki minik kaldı ya galiba
Canım tekrar çok geçmiş olsun. İnşallah tekrarlamaz ve bitip gider. İnternete de bakma kuzum. Oraya kalsa gözünü kırpan herkes kanser oluyor ölüyor falan. Google'a kalsa dünyada yaşayan insan kalmayacak. İlaçlarını düzenli kullanır, moralini yüksek tutarsan geçip gider Allah'ın izniyle. İlk aşamada böyle hissedip üzülmen normal. Üzülmek için kendine izin ver, sonra toparlanıp yoluna bak. Rabbim şafi ismiyle şifa versin
Bizde de çocuğu ben emziriyorum, yatırıyorum. Eşim benden çok yorgun ve uykusuz uyanıyor. Nasıl iş anlamadım valla hele cumartesi pazar ekstra yoruluyor beyefendi

Amin canım inşallah teşekkür ederim destekleriniz için hanımlar

Pudra fayd
Canim benim evet psikoljik olarak insan etkileniyor ama herzaman guzel dusunmeli evrene sinyalimizi o sekilde gondermeliyiz. Beynimiz gercekten neye inanirsak onu yasatiyir. Az cok suan ki psikoljini anlayabiliyorum. Gecen sene gittigim bi doktor on taniya o tarz bsy yszmisti birkac gun kendime gelemedim. Bu macun vs aldigin aktar mi tavsiye etti. Hangi il desin acaba

Reactions: The
Hem de nasıl etkileniyor canım.. Doktor sakin kalmamı istedi, genelde ilaçla düzelir dedi daha önce rahim kalınlaşması durumu yaşayan bir arkadaşım önerdi. Ben muğlada yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…