Doğru ya yaptırım bende kesinKuzu ben oglumu 6yasinda yaptirdim ama.komsum.oglunu 6aylikken yaptirdi bu agustosta kolay oldu karton bardagi ortadan kesip pipisine koydu bezin icinden (doktor önerisiyle) 1haftada iyilesti bence 4bucuk ay hic geç değil
Sen okan universitesinde yapmıştın dimi canım doktora çok iyi diyordun orda yaptrabilirim bendeBence geç değil. Ben 2 aylık olmak üzereydi yaptırdım. 3 günde bardağı çıkarttık. Bir hafta sonra hiçbişeyi yoktu. En fazla dönüyor olucak yürüyüp düştüğü, kendini çarptığı bi dönem değil ki. Yaptır kafan rahatlasın valla.
Bende aynı hissediyorum. Yalnız değilim bu yaşadıklarımda, eksik değilim bebeğime karşı. Motive oluyorum sürekli.
Hangisi sızdırmıştı bebem natural mi sleepy mi?
Evet okan üni prof erdal türk. Biz çok memnun kaldık. Fiyatı da 2bin. M minise de gitmişti sonrasında.Sen okan universitesinde yapmıştın dimi canım doktora çok iyi diyordun orda yaptrabilirim bende
Ama en yakın sizler oldunuz öyle çok konustugum kimse yok bazen insanın kendi ailesi bile yabancı oluyo
Baya yorum varmış . Bana bu hastane yakın bakım insAllah buna yaptiricazEvet okan üni prof erdal türk. Biz çok memnun kaldık. Fiyatı da 2bin. M minise de gitmişti sonrasında.
Ben çocuk doktoru olarak iyi bi doktora gidiyorum. Sünneti görünce çok nadir böyle estetik sünnet görüyorum kim yaptı diye sorduinsan mutlu oluyor.
Buda doktorun yorumları
Prof. Dr. Erdal Türk - Görüşleri incele ve randevu al
evet canim cok duaciyim sana cok cok memnun kaldik, hc sknti yasamadik, doktorun ilgisi tutumu eli cok cok iyiydi, ben hc erken yptrma taraftari degildm ama cok suan iyi ki iyi ki yaptrmisim diyorum,Evet okan üni prof erdal türk. Biz çok memnun kaldık. Fiyatı da 2bin. M minise de gitmişti sonrasında.
Ben çocuk doktoru olarak iyi bi doktora gidiyorum. Sünneti görünce çok nadir böyle estetik sünnet görüyorum kim yaptı diye sorduinsan mutlu oluyor.
Buda doktorun yorumları
Prof. Dr. Erdal Türk - Görüşleri incele ve randevu al
Ya ne güzel insAllah bizde orda yaptircazevet canim cok duaciyim sana cok cok memnun kaldik, hc sknti yasamadik, doktorun ilgisi tutumu eli cok cok iyiydi, ben hc erken yptrma taraftari degildm ama cok suan iyi ki iyi ki yaptrmisim diyorum,matmazel34 canim cok cok sagolasin
Canım hiç korkma allahın izniyle hiç bir şeycik olmaz rahat ol böyle üzülürsen sütun kesilir rahat olmaya çalış bana kalırsa korkulucak bir şeye benzemiyor sen çok fazla netten arastiriyorsun googleyi kaldirnani tavsiye ediyorum netten bakarsak hepimiz hastayızİyi akşamlar hanımlar, smear sonucum temiz çıktı. Ama biyopsi sonucum basit atipisiz endometrial hiperplazi çıktı. Doktor 6 ay tarlusal kullanacaksın dedi. 7. ay biyopsi tekrar edilecekmiş. Çok korkuyorum kansere çevirme ihtimali %3 diyor. Bugün akşama kadar oturdum araştırdım. Sürekli ağlıyorum, eşim de yanında ağlamamı üzülmemi istemediği için tersliyor iyice geriliyorum. Rahim kalınlaşması için bitkisel hayıt suyu aldım ve çobanperçemi macunu aldım. Kullanan oldu mu bunları? Bana çok dua edinnolur..
Arkadaşlarım çocuklarının kreş, okul fotolarını attı durdu bugün bende kendi kendime dedim ben oğlumun kreşe gittiğini görür müyüm.. Başladım yine ağlamaya.. Ya bir şey olursa diye.. Doktorum ilaçla düzelebilir dedi. Kendini stresten uzak tut dedi.. Dua et ara kanamalar tekrarlamasın dedi. Sanırım öyle bir durumda rahim alınması kaçınılmaz oluyor.. Allahım sen koru yarabbim
İnşallah canımCanım hiç korkma allahın izniyle hiç bir şeycik olmaz rahat ol böyle üzülürsen sütun kesilir rahat olmaya çalış bana kalırsa korkulucak bir şeye benzemiyor sen çok fazla netten arastiriyorsun googleyi kaldirnani tavsiye ediyorum netten bakarsak hepimiz hastayız
Beşiği eşim buldu zaten, sallamaktan yorulmuş ziraalalım diye tutturdu
Ben de senin gibi rahatsızım bu sallanmalardan, ama yok uyumuyor
12.haftanın içindeyiz 12 sonmuydu rota aşısı içinkızlar merhaba rotavirüs aşısı ücretli biliyorum yinede bir doktorun yazması gerekiyor mu yoksa gidip eczaneden alıp sağlık ocağı yapıyormu
Düzenli kullan o zman önemli birşey olsaydi zaten tembihlerdi seni . Ya bildiğim kadarıyla çok kadınla oluyo takma kafana mutlu mutlu çocuğuna bakİnşallah canımgenelde ilaçla düzelirmiş her ay tarlusal içicem. Böylece adet görüp rahim kalınlaşma olmayacak anladığım bu.. Doktor olumsuz konuşmadı takip edilmesi gerek sadece dedi. İnşallah artık düzelir her şey
Valla canım bizim doktor yazdı öyle aldimkızlar merhaba rotavirüs aşısı ücretli biliyorum yinede bir doktorun yazması gerekiyor mu yoksa gidip eczaneden alıp sağlık ocağı yapıyormu
Benimki minik kaldı ya galibaBizimki de 2.5 aylikken tam 5 kilodaydı da ben daha tekrar tartmadim. Ama agirlastigini hissediyorum.
Canım tekrar çok geçmiş olsun. İnşallah tekrarlamaz ve bitip gider. İnternete de bakma kuzum. Oraya kalsa gözünü kırpan herkes kanser oluyor ölüyor falan. Google'a kalsa dünyada yaşayan insan kalmayacak. İlaçlarını düzenli kullanır, moralini yüksek tutarsan geçip gider Allah'ın izniyle. İlk aşamada böyle hissedip üzülmen normal. Üzülmek için kendine izin ver, sonra toparlanıp yoluna bak. Rabbim şafi ismiyle şifa versinİyi akşamlar hanımlar, smear sonucum temiz çıktı. Ama biyopsi sonucum basit atipisiz endometrial hiperplazi çıktı. Doktor 6 ay tarlusal kullanacaksın dedi. 7. ay biyopsi tekrar edilecekmiş. Çok korkuyorum kansere çevirme ihtimali %3 diyor. Bugün akşama kadar oturdum araştırdım. Sürekli ağlıyorum, eşim de yanında ağlamamı üzülmemi istemediği için tersliyor iyice geriliyorum. Rahim kalınlaşması için bitkisel hayıt suyu aldım ve çobanperçemi macunu aldım. Kullanan oldu mu bunları? Bana çok dua edinnolur..
Arkadaşlarım çocuklarının kreş, okul fotolarını attı durdu bugün bende kendi kendime dedim ben oğlumun kreşe gittiğini görür müyüm.. Başladım yine ağlamaya.. Ya bir şey olursa diye.. Doktorum ilaçla düzelebilir dedi. Kendini stresten uzak tut dedi.. Dua et ara kanamalar tekrarlamasın dedi. Sanırım öyle bir durumda rahim alınması kaçınılmaz oluyor.. Allahım sen koru yarabbim
Bizde de çocuğu ben emziriyorum, yatırıyorum. Eşim benden çok yorgun ve uykusuz uyanıyor. Nasıl iş anlamadım vallaSanki bütün gün onlar bakıyor gibi şu halleri de.
Eşim de beşiklere takılan bi tane aparat bulmuş onu alalım rahat edeceksin diyor. O da yeni beşik parası.
Bugün 15 tatil oldu ya eşim gelip gidip yattı. Ben de öylece baktım. Ameliyatlıyım, herkes hasta, bebeğe bulaşmasın diye gelmiyorlar. Normalde herşey yardımcı olan adam şu an sadece olmayan işlere laf etmiyor
Biraz önce çok uykum geldi deyip yatmaya gitti yine benim bebek ayağımda. Bir de odaya giderken kızım sabah görüşürüz anneni uyuturuz olur mu diyor yalnızca ben ters ters baktığım için. Sabah altıda kalkabilmek için mi şimdi gidiyorsun dedim. Tabiki 10dan aşağı kalkmayacak.
Bizim özellikle gündüz uykularında bıraktırmıyor ayağımdan.
Amin canım inşallahCanım tekrar çok geçmiş olsun. İnşallah tekrarlamaz ve bitip gider. İnternete de bakma kuzum. Oraya kalsa gözünü kırpan herkes kanser oluyor ölüyor falan. Google'a kalsa dünyada yaşayan insan kalmayacak. İlaçlarını düzenli kullanır, moralini yüksek tutarsan geçip gider Allah'ın izniyle. İlk aşamada böyle hissedip üzülmen normal. Üzülmek için kendine izin ver, sonra toparlanıp yoluna bak. Rabbim şafi ismiyle şifa versin
Pudra faydEvet evet o da Pişik hatta benimkinin boynu da Pişik olmuş. Annemler dediler. Benim de bildiğim ondan :)
Sürekli kirleniyor temizliyorum. Hametan sürüyorum. Bazen zeytinyağı, kantaron gibi doğal yağlar sürüyorum. Annem pudra olsa hemen geçer dedi ama zararlarını anlatınca kullanma madem dedi :)
Canim benim evet psikoljik olarak insan etkileniyor ama herzaman guzel dusunmeli evrene sinyalimizi o sekilde gondermeliyiz. Beynimiz gercekten neye inanirsak onu yasatiyir. Az cok suan ki psikoljini anlayabiliyorum. Gecen sene gittigim bi doktor on taniya o tarz bsy yszmisti birkac gun kendime gelemedim. Bu macun vs aldigin aktar mi tavsiye etti. Hangi il desin acabaİyi akşamlar hanımlar, smear sonucum temiz çıktı. Ama biyopsi sonucum basit atipisiz endometrial hiperplazi çıktı. Doktor 6 ay tarlusal kullanacaksın dedi. 7. ay biyopsi tekrar edilecekmiş. Çok korkuyorum kansere çevirme ihtimali %3 diyor. Bugün akşama kadar oturdum araştırdım. Sürekli ağlıyorum, eşim de yanında ağlamamı üzülmemi istemediği için tersliyor iyice geriliyorum. Rahim kalınlaşması için bitkisel hayıt suyu aldım ve çobanperçemi macunu aldım. Kullanan oldu mu bunları? Bana çok dua edinnolur..
Hem de nasıl etkileniyor canım.. Doktor sakin kalmamı istedi, genelde ilaçla düzelir dediPudra fayd
Canim benim evet psikoljik olarak insan etkileniyor ama herzaman guzel dusunmeli evrene sinyalimizi o sekilde gondermeliyiz. Beynimiz gercekten neye inanirsak onu yasatiyir. Az cok suan ki psikoljini anlayabiliyorum. Gecen sene gittigim bi doktor on taniya o tarz bsy yszmisti birkac gun kendime gelemedim. Bu macun vs aldigin aktar mi tavsiye etti. Hangi il desin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?