2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
evet canim cok duaciyim sana cok cok memnun kaldik, hc sknti yasamadik, doktorun ilgisi tutumu eli cok cok iyiydi, ben hc erken yptrma taraftari degildm ama cok suan iyi ki iyi ki yaptrmisim diyorum, matmazel34 canim cok cok sagolasin

Bu arada kizlar sacim cok fazla dokuluyor, onerisi olan var mi? Asiri fazla hem de
Benimki de çok dökülüyor. Şaka gibi kafamda saç kalmayacak diye korkuyorum. Demir eksikliği galiba sebebi. Başladım takviye içmeye bakalım farkedicekmi

Doktorun bile takip edilmesi lazım demiş. Stress yapıp üzme kendini rahat ol. Bişi çıkmaz altından bak gör.

Allahım tıpkısının aynısı benim evde de var hastaneden yenidoğduğunda bebeği aldık eve geldik, annem önden gitti evimi toparlayıp hazırlamaya. Niye çağırdın ne gerek vardı. Biz bi başbaşa kalsaydık felan. Şakamısın ya ameliyatlıyım bi bardak su vermedin uyanıp da, ben o halimle süt sağdım yıkadım poşetledim 2 saatte bir. Nasıl kalktım yataktan o hallerimi asla unutamam. bebek küvozden eve gelince mi bakıcan bana.

Benimki evden çalışıyor her gün ama ne hikmetse her haftasonu hasta

Senin cadı kızın kaç kilo ki minik kaldı dedin? Ama sende ufak tefeksin bence minik değildir o.

Hem de nasıl etkileniyor canım.. Doktor sakin kalmamı istedi, genelde ilaçla düzelir dedi daha önce rahim kalınlaşması durumu yaşayan bir arkadaşım önerdi. Ben muğlada yaşıyorum.
Canim yaklasik 15 sene fln olmustur regl duzensizligim vardi cok asiri kanamam oluyordu. Gittigim bir dr rahim kalinlasmasi var cocugun olmayabilir demisti.
Ben immunat markasinin civanpercemi hayit biberiye karisimini kullanarak hamile kaldim.

Serendipity- tarlusal progestan iceren bir ilac. Rahim kalinlasmasi da bu progestan ve ostrojen dengesindeki sorun sebebi ile ortaya cikiyor bildigim kadari ile.

Adacayi tuketmemen gerek ve ostrojen iceren urunleri.

Yani ben bu sekilde biliyorum yanlis da olabilir.

Kekik icerisinde de progesteron hormonu vardi sanirim.

Birde sampuan dedorant sac boyalari da yalanci ostrojen salgilatiyor diyorlar. Ne kadar dogru bilmiyorum ama istersen sende minimum seviyede kullan.

Serendipity- yine bu aktari veya ili sorma sebebim de bazi aktarlar var. Her il de var mi bilmiyorum gercekten kendini bu işe adamiş. Neyin neye gercekten iyi geldigini bilen ve dozlarini ayarlayan.

Bursa da deva lokman diye bir aktar var.
Ben daha once onun verdigi karisim ile tiroid problemimmi cozdum.
Ama hamilelik sebebi ile kullandigim fayda vermedi.

Tesadufen aldigim o immunat markasinin karisimi problemimi cozdu.

Evet canım tarlusal adet söktürücü diye biliyorum ben de.. Açıkcası 9 ay boyunca hamileliğim de progestan ve duphaston kullandım. Her hafta pruloton iğne vuruldum. Yani progesteron hormonu çok aşırı şekilde aldı vücut. Kendi kendime diyorum belki bu yüzden şuan ki yaşadıklarım.. Tabi doktor öyle bir şey demiyor.
Şu yaşıma kadar hamilelikte yaşadıklarım hariç rahimle ilgili hiç sorunum olmamıştı. Adetlerim bile düzenli olurdu.. Hatta çocuk istediğimiz süreçte birkaç farklı doktora gittim. Kontrol ettirdim rahmimi, hormonlarımı hiçbir sıkıntı görmemişlerdi. Hala inanamıyorum o yüzden şuan yaşadıklarıma. Bu arada hayıt suyu ve çobanperçemi macununu ben arkadaşın önerdiği siteden aldım. Bursa da ki aktara instagramdan ulaşabilir miyim acaba? İşe yarar belki de.. Buralarda var mı öyle aktarlar inan bilmiyorum

Simdi baktim devalokman_bursa diye bir sayfalari var. Ben gittigimde yasli bir amcaydi muhtemelen cocuklari sayfayi kullaniyor olabilir. Sen iletisime gecmek istersen eger online islem veya gonderim yapmiyorlarsa sen problemini anlatirsin gorusursun ben alirim sana kargolarim.
Yine bursada bir aktar var tukurukten hastalik teshis eden ona gore bu sekilde karisim hazirlayan ama ben hic gitmedim ne derece fayda sagliyor onu bilemiyorum. Giden 3 5 kisi duydum memnun kalan.

Çok teşekkür ederim canım instagramdan ulaşayım ben aktara. Eğer kargolayamayız derlerse sana tekrar özelden ulaşayım. Tekrar tekrar teşekkür ederim

Allah esirgesin canım kötüyü çağırma her şey güzel olacak inşallah
kızlar merhaba rotavirüs aşısı ücretli biliyorum yinede bir doktorun yazması gerekiyor mu yoksa gidip eczaneden alıp sağlık ocağı yapıyormu
Biz direkt eczaneden aldık bi iki gün önce söyledik getirdiler 3. Ay kontrolünde sağlık ocağındaki hemşire uyguladı aşı kartına işledi ağızdan alınan aşı çok tok götürmeyin kusma ihtimaline karşın aşıdan sonra da kusmamasına dikkat edin

Dediklerin de sebep olabilir canim. Artik doktorlar her hastaya ayni ilac ayni tedavi uyguluyorlar ve cogu zaman bizde kabul etmek zorunda kaliyoruz. Ama vucudumuza aldigimiz hersey dengeyi bozuyor olabilir. Bitkisel karisimlarinda yanlis kullanildiginda zararlari olabilir.
Birde nacizane tavsiyem isirgan otu kullan canim. Isirgan otu tohumu yogurtla karistirip veya balla. Yada cayini yapip icebilirsin. Hucre yenileyici ozelligi olmasi gerekiyor.

Evet kesinlikle öyle her hastaya aynı tedavi uygulanıyor. Benim vücut demek ki bu şekilde etkilendi. Çünkü çok ağır bir tedavi uygulandı hamileliğimin sürmesi için. Isırgan otunu da kullanıcam mutlaka, çok teşekkür ederim.

Ya bende aslında istiyordum şimdi ama işte eşimin ailesi geliyor 1 ay öteye kayicak yani 4.5 aylık acaba geç olurmu bebek dönerli acaba o zman
ben ordayken 6 aylik da vardı. 2-3 günü atlattıktan sonra yavaştan normale döner. Bence geciktirme asıl daha buyukken çok zor. Hatta eşinin ailesi varken bile yaptirabilirsin durumuna göre...

Yok canım aynıdır. Benimki 5.500-6 arasi gibi geliyor baktirmadim. 2.400 dogmustu. Başta bol bol besledik simdi cok asiri da doyurmuyorum 2-3 saatte 60-90 cc iciyor. Annem kilolu olmasin diyor. Bizimki de normal yani tombik degil eli ayagi. Sadece bir gıdığı var emekli amcalara benziyor sacini da yana yatirinca

Kuzu ben oglumu 6yasinda yaptirdim ama.komsum.oglunu 6aylikken yaptirdi bu agustosta kolay oldu karton bardagi ortadan kesip pipisine koydu bezin icinden (doktor önerisiyle) 1haftada iyilesti bence 4bucuk ay hic geç değil
Aynen biz de bardak koyduk sürtünmesin beze diye. Yani 1 günde bebeğin ağrısı geçti diğer günler ise sünnet bölgesinin renginin şeklinin toparlanmasini bekledik. Krem ve karton bardakla hamdolsun atlattık. 3.günden itibaren hayatimiz normale girmisti diyebilirim. Smjj Ne kadar erkense o kadar kârdasın. Hiç erteleme derim. Çünkü uzattıkça iş buyuyecek. Şimdi acı hissi de dusuk olacak.

Ben bugün minnoşa 4. Ay aşılarını yaptırdım. Daha önceki aşılar ateş yapmamıştı hiç. Bunda hafif ateş oldu
Bence ağrısı vardı akşamda çok ağladı. Sakinleştiremedim bi türlü. Çok üzüldüm haline mecbur calpol verdim. Nırmalde uyuduğundan çok uyudu sonra. Kontrol ettim ki hala ateşi var ılık duş aldırdım. Şuanda ateşi yok ama ağrısı var sanki. İnliyor yavrum, ben hiç kıyamıyorum. Rabbim korusun, hasta felan olursa nasıl soğukkanlı davranıcam bilmiyorum

Kızlar, kızımın boynu birden kızardı, bir uyku tulumu giydiriyordum, içi elyaflı, acaba o mu dokundu? Elyaf alerji yapar mı?

Bir de annem bi takımlar almış, onları giydiriyorum, tam pamuklu olmayAbilir, biraz sert gibi, onlar mı yaptı acaba?

Ya da yediğim mi dokundu? Son zamanlarda çok eti Burçak bisküvi yiyorum, yemek yemeye vaktim olmuyor, içinde yulaf var, bisküvi ya da yulaf alerji yapar mı acaba?

Bana yulaf yapmisti. Biskuvide olurmu bilmem ama bizde eger dokununca yuzunde cikiyor ortasinda bi nokta oluyor

Ah ya ben de takip ediyorum bana da ateşi her zamankine göre biraz yüksekmiş gibi geliyor ama çok yüksek değil huysuzluk da var dediğin gibi inşallah sabaha bir şeyleri kalmaz

Yiyecek alerjisi olsa kakasından vs belli ederdi bence kuzum sıcak oluyordur giydikleri rahatsız ediyordur gibi geldi bana

Şöyle bi uğrayım dedim birkaç sayfa okudum kaldığım yerden. Çıkarımlarda bulundum
- bebem natural denenecek
- 4.ay aşısı ateş yapabiliyormuş dikkat edilecek
- destekli uyku normal bir durum çoğu kişi sallıyormuş yalnız değilim
- deride kızarıklık olabiliyor takip etmek gerek
Arada uğrayıp okumak çıkarımlarda bulunmak iyi oluyor benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…