2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ah ya ben de takip ediyorum bana da ateşi her zamankine göre biraz yüksekmiş gibi geliyor ama çok yüksek değil huysuzluk da var dediğin gibi inşallah sabaha bir şeyleri kalmaz
Sen nezaman yaptırdın aşısını. Kaka yaptı şimdi amanın nasıl kokuyor öyle
Bebeğin ateşi var diye hafif örterken üşüttüm mü acaba. O ince bi çizgi dikkat et diyorlardı hep.

Çocuk bakmak çok zormuş yaaaaa.
Annemmm nerdesin ayağının altını öpiyim

Arada uğrama her zman bekleriz

Adamın hakkını yemişim.
Sabah altı bucukta kalktı kızımıza ilgilendi. Öğlen dışarı çıkacağını öğrendim

Dün oldu canım aşıyı valla öyle hakları ödenmez

Yiğidi öldür hakkını yeme. Benimki yardımcı olur. Özellikle bebekten önce çok bakardı eve, hamileliğimde herşey ona kalınca bıktı. Eve gelen biri yardımcı olursa ona laf etmedi özellikle doğum ve ameliyat sürecinde. Ameliyat sürecinde ailelerimiz hastalandı covid değil ama salgın başka bir hastalık. Bebeğe bulaşmasın diye gittiler çok zorlandım.

Yulaf alerjik değil diyorlar. Ama benim kızıma çok dokundu. İhtimal vermediğim için hep yulafa beslenmiştim. Annem yulafı bi bırak görelim dedi. Gerçekten oymuş çocuğa dokunan.

Yarım kalmış

Arada uğrama her zman bekleriz
Tamam inşallah
Yulaf alerjik değil diyorlar. Ama benim kızıma çok dokundu. İhtimal vermediğim için hep yulafa beslenmiştim. Annem yulafı bi bırak görelim dedi. Gerçekten oymuş çocuğa dokunan.
Yulaf süt yapıyor diye alıp yedim o gün çok huysuzlandi benim kızım da şimdi tekrar yemeye cesaret edemiyorum yoksa sevdiğim bı şey iyi olurdu dokunmasaydi kızıma

Tamam inşallah

Yulaf süt yapıyor diye alıp yedim o gün çok huysuzlandi benim kızım da şimdi tekrar yemeye cesaret edemiyorum yoksa sevdiğim bı şey iyi olurdu dokunmasaydi kızıma

Gerçekten çok güzel süt yapıyor.
Benim de kendi rahatsızlığım vardı o dönem için bana da çok iyi geliyordu.
Bağırsakları biraz daha gelişirse belki dokunmaz. Yine de ek gıdada temkinli vereceğim.

Benimkinin kakasi hep kokuyor ben.mama dan herhaldediye dusunmustum.
Nasil besleniyordu canim seninki

Bizim bı de çok ciddi gaz problemimiz var o yüzden en iyisi beklemek kendisine de çok sonra veririm heralde ek gıdaya geçer geçmez değil de. Halbuki çok güzel tarifler var yulaflı bebekler için, inşallah çok etilemez de kullanabilirim

Kızlar dün bebeğim yatakta babasıyla oynarken birden tıkandı, içtiği süt geldi herhalde, genzine kaçtı. Boğulur gibi olup toparlayamayınca babası hemen kaldırdı eğdi başını, sonra ben aldım ilkyardım pozisyonunda sırtına vurdum filan açıldı ama ömrümüzden 10 yıl orada gitti herhalde. Çok çok basit bir hareket zaten o hareket, mutlaka öğrenin demeye geldim. İnşallah kimse kullanmak zorunda kalmaz.

Dogalgaza gecmeniz cok ii olmus cnm cok buyuk rahatlik. Bebekli ev dogalgaz ya da merkezi sistem olmali. Bizim de klimali sobali ev gibi ayni bi yer sicak bi yer soguk. Dogalgaz gelmedi buraya gecme sansimiz da yok yani. Fatura 1200tl gelmis
Aynen Vala çok rahatlik bizde klima kullanıyordum doğal gazdan önceki ay elektrik faturası 750 geldi ama o elektrikli sobaydi klima çok üfleyip bebegi rahatsız ediyordu zaman olmadan önce sen düşün bibde bi yer sadece şu an heryer ılık güzel yanı bebegim 8cin zaten yaptirdik hasta olmasından çok korkuyorum şu kişi bi atlatsak hepimiz
Merhaba hanımlar. Bebeğim 3.5 aylık oldu. Merak ediyorum bu civarda bebeği olanlarınki kaç kiloda acaba?
Benim ki kız canim en son ocağın 7 sinde götürdük 5 945 ti hemşire bi ay içinde almis 560 gram almıştı dedi mama ver ama ben günde 60 ml verdim çok etki eti mi bilmiyorum bazen evde tartışırım 6 kilo 300 400 oynuyor yani tam bilmiyorum ama bebeğin 3 5 aylık şu an

Evet hepimiz bilmeliyiz heimlich manevrası. İllaki boğazına bı şey kaçma durumları olabiliyor paniklemeden doğru müdaheleyi yapmak önemli. Geçmiş olsun

Gecmis olsun canim evet cidden ömurden ömür gidiyor

Benimkinin kakasi hep kokuyor ben.mama dan herhaldediye dusunmustum.
Nasil besleniyordu canim seninki
Emziriyorum sadece. Normalde airke gibi kokuyordu ama bu başka bi koku. Bez banyodaydı banyoya girilmiyor kokudan. Üşüttüm galiba bebişi ayarlayamadım

Canım o durumda ben hemen iki kaşınin ortasına masaj yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…