- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Sen nezaman yaptırdın aşısını. Kaka yaptı şimdi amanın nasıl kokuyor öyleAh ya ben de takip ediyorum bana da ateşi her zamankine göre biraz yüksekmiş gibi geliyor ama çok yüksek değil huysuzluk da var dediğin gibi inşallah sabaha bir şeyleri kalmaz
Arada uğrama her zman beklerizŞöyle bi uğrayım dedim birkaç sayfa okudum kaldığım yerden. Çıkarımlarda bulundum
- bebem natural denenecek
- 4.ay aşısı ateş yapabiliyormuş dikkat edilecek
- destekli uyku normal bir durum çoğu kişi sallıyormuş yalnız değilim
- deride kızarıklık olabiliyor takip etmek gerek
Arada uğrayıp okumak çıkarımlarda bulunmak iyi oluyor benim için
Sanki bütün gün onlar bakıyor gibi şu halleri de.
Eşim de beşiklere takılan bi tane aparat bulmuş onu alalım rahat edeceksin diyor. O da yeni beşik parası.
Bugün 15 tatil oldu ya eşim gelip gidip yattı. Ben de öylece baktım. Ameliyatlıyım, herkes hasta, bebeğe bulaşmasın diye gelmiyorlar. Normalde herşey yardımcı olan adam şu an sadece olmayan işlere laf etmiyor
Biraz önce çok uykum geldi deyip yatmaya gitti yine benim bebek ayağımda. Bir de odaya giderken kızım sabah görüşürüz anneni uyuturuz olur mu diyor yalnızca ben ters ters baktığım için. Sabah altıda kalkabilmek için mi şimdi gidiyorsun dedim. Tabiki 10dan aşağı kalkmayacak.
Bizim özellikle gündüz uykularında bıraktırmıyor ayağımdan.
Dün oldu canım aşıyı valla öyle hakları ödenmezSen nezaman yaptırdın aşısını. Kaka yaptı şimdi amanın nasıl kokuyor öyle
Bebeğin ateşi var diye hafif örterken üşüttüm mü acaba. O ince bi çizgi dikkat et diyorlardı hep.
Çocuk bakmak çok zormuş yaaaaa.
Annemmm nerdesin ayağının altını öpiyim
Allahım tıpkısının aynısı benim evde de varhastaneden yenidoğduğunda bebeği aldık eve geldik, annem önden gitti evimi toparlayıp hazırlamaya. Niye çağırdın ne gerek vardı. Biz bi başbaşa kalsaydık felan. Şakamısın ya ameliyatlıyım bi bardak su vermedin uyanıp da, ben o halimle süt sağdım yıkadım poşetledim 2 saatte bir. Nasıl kalktım yataktan o hallerimi asla unutamam. bebek
Kızlar, kızımın boynu birden kızardı, bir uyku tulumu giydiriyordum, içi elyaflı, acaba o mu dokundu? Elyaf alerji yapar mı?
Bir de annem bi takımlar almış, onları giydiriyorum, tam pamuklu olmayAbilir, biraz sert gibi, onlar mı yaptı acaba?
Ya da yediğim mi dokundu? Son zamanlarda çok eti Burçak bisküvi yiyorum, yemek yemeye vaktim olmuyor, içinde yulaf var, bisküvi ya da yulaf alerji yapar mı acaba?
Yarım kalmışPudra fayd
Canim benim evet psikoljik olarak insan etkileniyor ama herzaman guzel dusunmeli evrene sinyalimizi o sekilde gondermeliyiz. Beynimiz gercekten neye inanirsak onu yasatiyir. Az cok suan ki psikoljini anlayabiliyorum. Gecen sene gittigim bi doktor on taniya o tarz bsy yszmisti birkac gun kendime gelemedim. Bu macun vs aldigin aktar mi tavsiye etti. Hangi il desin acaba
Tamam inşallahArada uğrama her zman bekleriz
Yulaf süt yapıyor diye alıp yedim o gün çok huysuzlandi benim kızım da şimdi tekrar yemeye cesaret edemiyorum yoksa sevdiğim bı şey iyi olurdu dokunmasaydi kızımaYulaf alerjik değil diyorlar. Ama benim kızıma çok dokundu. İhtimal vermediğim için hep yulafa beslenmiştim. Annem yulafı bi bırak görelim dedi. Gerçekten oymuş çocuğa dokunan.
Tamam inşallah
Yulaf süt yapıyor diye alıp yedim o gün çok huysuzlandi benim kızım da şimdi tekrar yemeye cesaret edemiyorum yoksa sevdiğim bı şey iyi olurdu dokunmasaydi kızıma
Benimkinin kakasi hep kokuyorSen nezaman yaptırdın aşısını. Kaka yaptı şimdi amanın nasıl kokuyor öyle
Bebeğin ateşi var diye hafif örterken üşüttüm mü acaba. O ince bi çizgi dikkat et diyorlardı hep.
Çocuk bakmak çok zormuş yaaaaa.
Annemmm nerdesin ayağının altını öpiyim
Bizim bı de çok ciddi gaz problemimiz var o yüzden en iyisi beklemek kendisine de çok sonra veririm heralde ek gıdaya geçer geçmez değil de. Halbuki çok güzel tarifler var yulaflı bebekler için, inşallah çok etilemez de kullanabilirimGerçekten çok güzel süt yapıyor.
Benim de kendi rahatsızlığım vardı o dönem için bana da çok iyi geliyordu.
Bağırsakları biraz daha gelişirse belki dokunmaz. Yine de ek gıdada temkinli vereceğim.
Aynen Vala çok rahatlik bizde klima kullanıyordum doğal gazdan önceki ay elektrik faturası 750 geldi ama o elektrikli sobaydi klima çok üfleyip bebegi rahatsız ediyordu zaman olmadan önce sen düşün bibde bi yer sadece şu an heryer ılık güzel yanı bebegim 8cin zaten yaptirdik hasta olmasından çok korkuyorum şu kişi bi atlatsak hepimizDogalgaza gecmeniz cok ii olmus cnm cok buyuk rahatlik. Bebekli ev dogalgaz ya da merkezi sistem olmali. Bizim de klimali sobali ev gibi ayni bi yer sicak bi yer soguk. Dogalgaz gelmedi buraya gecme sansimiz da yok yani. Fatura 1200tl gelmis
Benim ki kız canim en son ocağın 7 sinde götürdük 5 945 ti hemşire bi ay içinde almis 560 gram almıştı dedi mama ver ama ben günde 60 ml verdim çok etki eti mi bilmiyorum bazen evde tartışırım 6 kilo 300 400 oynuyor yani tam bilmiyorum ama bebeğin 3 5 aylık şu anMerhaba hanımlar. Bebeğim 3.5 aylık oldu. Merak ediyorum bu civarda bebeği olanlarınki kaç kiloda acaba?
Evet hepimiz bilmeliyiz heimlich manevrası. İllaki boğazına bı şey kaçma durumları olabiliyor paniklemeden doğru müdaheleyi yapmak önemli. Geçmiş olsunKızlar dün bebeğim yatakta babasıyla oynarken birden tıkandı, içtiği süt geldi herhalde, genzine kaçtı. Boğulur gibi olup toparlayamayınca babası hemen kaldırdı eğdi başını, sonra ben aldım ilkyardım pozisyonunda sırtına vurdum filan açıldı ama ömrümüzden 10 yıl orada gitti herhalde. Çok çok basit bir hareket zaten o hareket, mutlaka öğrenin demeye geldim. İnşallah kimse kullanmak zorunda kalmaz.
Gecmis olsun canimKızlar dün bebeğim yatakta babasıyla oynarken birden tıkandı, içtiği süt geldi herhalde, genzine kaçtı. Boğulur gibi olup toparlayamayınca babası hemen kaldırdı eğdi başını, sonra ben aldım ilkyardım pozisyonunda sırtına vurdum filan açıldı ama ömrümüzden 10 yıl orada gitti herhalde. Çok çok basit bir hareket zaten o hareket, mutlaka öğrenin demeye geldim. İnşallah kimse kullanmak zorunda kalmaz.
Emziriyorum sadece. Normalde airke gibi kokuyordu ama bu başka bi koku. Bez banyodaydı banyoya girilmiyor kokudan. Üşüttüm galiba bebişi ayarlayamadımBenimkinin kakasi hep kokuyorben.mama dan herhaldediye dusunmustum.
Nasil besleniyordu canim seninki
Canım o durumda ben hemen iki kaşınin ortasına masaj yapıyorumKızlar dün bebeğim yatakta babasıyla oynarken birden tıkandı, içtiği süt geldi herhalde, genzine kaçtı. Boğulur gibi olup toparlayamayınca babası hemen kaldırdı eğdi başını, sonra ben aldım ilkyardım pozisyonunda sırtına vurdum filan açıldı ama ömrümüzden 10 yıl orada gitti herhalde. Çok çok basit bir hareket zaten o hareket, mutlaka öğrenin demeye geldim. İnşallah kimse kullanmak zorunda kalmaz.
Gecelerin kadınıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?