2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Adamın hakkını yemişim.
Sabah altı bucukta kalktı kızımıza ilgilendi. Öğlen dışarı çıkacağını öğrendim
Hah bi de öyle evden kaçmaları var, benimki de her fırsatta vınnn ama benim tuvalete banyoya gitmem bile olay, kapıda duruyorlar. Halbuki tek yalnız kalabildiğim ve kafamı dinleyebildiğim yer o tuvalet bazen saatlerce orada oturmak istiyorum

Ben de WC de gözlerimi dinlendirirdim ilk zamanlar ya

Kızlar bebek görmeye gelenleriniz varmı halen . Her hafta birisi gelmek istiyor başlıyor beni bi telaş zaten günlük işlerimi zor yapıyorum bide misafir gelince daha çok kötü oluyo sizler neler yapiyorsunuz

Valla arada geliyorlar ama ben çay demlemek dışında hiçbir şey yapmıyorum. Eşim de tatlı alıyor oldu bitti işte. Şu halimle yemekli kabul etmem şahsen

Kız herkes korona herkes grip, ne bebek görmesi
Ben hiç kimseyi kabul etmiyorum

Ya ciddimi diyosun rahat 4 çeşit çay türü hazırlıyorum. Yemeğe gelenler bile oluyo valla kafayı yemek uzereyim .
Ne diyorsun, ben de sana geleyim bebek görmeye, bari karnım doyar açlıktan paso bisküvi yiyorum, sen nasıl vakit buluyorsun arkadaşım

Ya ciddimi diyosun rahat 4 çeşit çay türü hazırlıyorum. Yemeğe gelenler bile oluyo valla kafayı yemek uzereyim .
Yok daha neler. Kız ben istesem de yapamam zaten bebeğim müsade etmez yani, ben kahvaltıyı bile bebeğim kucağımdayken yapıyorum bir defa yemekli gelmeye teşebbüs etti birisi, direk söyledim kabul edemeyeceğimi.

Yok daha neler. Kız ben istesem de yapamam zaten bebeğim müsade etmez yani, ben kahvaltıyı bile bebeğim kucağımdayken yapıyorum bir defa yemekli gelmeye teşebbüs etti birisi, direk söyledim kabul edemeyeceğimi.
Kiz benim cevremdekiler öyle anlayisli kendi eşimin benim ailem bile beklentisi oluyo yapmasan sürat yapıyolar konusuyolar

5700 çıktı kendi tartımda canım, hemşire nasıl ölçecek bakalım 31inde kontrolümüz var

Kizlar sac icin oneriniz varmi ya ? Bebis sacimi cekmesin diye topluyorum surekli ama cok da cirkin oluyorum ya. Sacim incetelli ve alnim acik.

Kızlar hepiniz iyiki varsiniz bazen insan kendini yalnız hissettigimde buraya yazıp rahatlığı insan
❣❣❣katiliyorum sana cnm. Hepiniz kardesim arkadasim oldunuz. Hep cocuklarimizin guzelliklerini iyiliklerini paylasiriz ins
Canim bu bacak bogumu arasi kizarmis o da pisik dimi ? Cok bildigim konular degil ama hametan suan etki etmedi henuz
Cnm simdiye etki etmesi gerekiyodu 3 gunu gecti. Hanezing al bi de onu dene. Bunlar ilac oldugu icin uzun kullanilmasi ii dgl. Ben deneyerek ogrendim ne yazikki. Az bi pisik vardi hamezing verdi doktor. Gecti ama ben devam ettim tam iyilessin diye salak gibi. Sonra daha kotu oldu
Bu arada kizlar sacim cok fazla dokuluyor, onerisi olan var mi? Asiri fazla hem de
Benm de ayni
Allahin izniyle ii olcaksin cnm hic moralini bozma. Ilaclarini kullan olumsuz dusunme sakin. Aklina bile geturme kotu seyler. Ins evlendigini de gorceksin yavrunun. Daha gorcek cok guzel gunler var. Doktor bile demis ilacla geciyo diye. Umitsiz hastalar bile inanarak iilesiyolar. Dualarim seninler cnm kendink ihmal etme
Gecmis olsun cnm. Atlatmisin cok sukur. Hastaliktan atesten cok korkuyorum dusuncesi bile beni strese sokuyo. Basaricaz bi sekilde ins
Hepsi de mantikli olabilir cnm. Bu saydiklarini birak bakalim duzelcek mi
Nasi yapiyosun cnm? Esim marketten hazir bisiler aliyo o kadar. Kendini yorma bu kadar cnm yaa. Bebek gormesine gelen de hizmet beklemesin ben hic beklemedim hep kendim yaptim goturdum. Giderken mutfagu tertemiz biraktim
Evet canim pardon pudra hemen fayda edecekse 1 2 kullanimda bir problem olmaz herhalde diye dusunuyorum ama yanlis mi dusunuyorum bilemedim
Cnm pudra solumamasi lazim bir kere bile kullanma. Bi suru krem var zeytinyagi var onun yerine hic riske girmeye degmez

Canım kendi görumcem bacım bile hep hizmet bekliyo kimse anlamiyo temizlik yaptım bugün yarın gelcek pazartesi de ayrı gelcekler var
Benim çevremdekiler hep anlayissiz malesef ne kadar yorgun bitkin olduğumu bi görsen

Evet canim pardon pudra hemen fayda edecekse 1 2 kullanimda bir problem olmaz herhalde diye dusunuyorum ama yanlis mi dusunuyorum bilemedim

Bilmiyorum ya. Çok çaresiz kalınırsa illa ki kullanılır temkinli bir şekilde.
Aile hekimimiz pişik önleyiciler, doğal yağlar(kantaron, zeytinyağı, hindistancevizi), hametan hiç olmazsa travazol ile çözüme bakmak gerekiyor dedi.
Sudocreamın da içeriği temiz değil ama çözüm olmayan pişiklerde faydası oluyor dedi.
Pudrayı kullanmadım asla tavsiye etmem dedi. Kendi çocuğumun çok ciddi pişiği vardı kendim bunları uyguladım dedi.
Geçmeyen pişiklerde alerji öyküsüne de bakılmalı.

Eskiden çık bi gez arkadaşlarınla derdim. Arkadaşları kahvelerini alıp bize gelirdi. Evimiz kahvecilerin olduğu merkezde hepsinin işine gelirdi. Çocuk oldu bir anda kocam aşağı ineyim ben diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…