- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Hah bi de öyle evden kaçmaları var, benimki de her fırsatta vınnnAdamın hakkını yemişim.
Sabah altı bucukta kalktı kızımıza ilgilendi. Öğlen dışarı çıkacağını öğrendim
Ben de WC de gözlerimi dinlendirirdim ilk zamanlar yaHah bi de öyle evden kaçmaları var, benimki de her fırsatta vınnnama benim tuvalete banyoya gitmem bile olay, kapıda duruyorlar. Halbuki tek yalnız kalabildiğim ve kafamı dinleyebildiğim yer o tuvalet bazen saatlerce orada oturmak istiyorum
Valla arada geliyorlar ama ben çay demlemek dışında hiçbir şey yapmıyorum. Eşim de tatlı alıyor oldu bitti işte. Şu halimle yemekli kabul etmem şahsenKızlar bebek görmeye gelenleriniz varmı halen . Her hafta birisi gelmek istiyor başlıyor beni bi telaş zaten günlük işlerimi zor yapıyorum bide misafir gelince daha çok kötü oluyo sizler neler yapiyorsunuz
Ya ciddimi diyosun rahat 4 çeşit çay türü hazırlıyorum. Yemeğe gelenler bile oluyo valla kafayı yemek uzereyim .Valla arada geliyorlar ama ben çay demlemek dışında hiçbir şey yapmıyorum. Eşim de tatlı alıyor oldu bitti işte. Şu halimle yemekli kabul etmem şahsen
Kız herkes korona herkes grip, ne bebek görmesiKızlar bebek görmeye gelenleriniz varmı halen . Her hafta birisi gelmek istiyor başlıyor beni bi telaş zaten günlük işlerimi zor yapıyorum bide misafir gelince daha çok kötü oluyo sizler neler yapiyorsunuz
Ne diyorsun, ben de sana geleyim bebek görmeye, bari karnım doyarYa ciddimi diyosun rahat 4 çeşit çay türü hazırlıyorum. Yemeğe gelenler bile oluyo valla kafayı yemek uzereyim .
Evet canim pardon pudra hemen fayda edecekse 1 2 kullanimda bir problem olmaz herhalde diye dusunuyorum ama yanlis mi dusunuyorum bilemedimYarım kalmış
Yok daha neler. Kız ben istesem de yapamam zaten bebeğim müsade etmez yani, ben kahvaltıyı bile bebeğim kucağımdayken yapıyorumYa ciddimi diyosun rahat 4 çeşit çay türü hazırlıyorum. Yemeğe gelenler bile oluyo valla kafayı yemek uzereyim .
Hahah di mi yaNe diyorsun, ben de sana geleyim bebek görmeye, bari karnım doyaraçlıktan paso bisküvi yiyorum, sen nasıl vakit buluyorsun arkadaşım
Ya bende istemiyorum sürekli diyip duruyolar insanlar çok meraklıKız herkes korona herkes grip, ne bebek görmesi
Ben hiç kimseyi kabul etmiyorum
Istanbuldaysen gel bekliyroun .Ne diyorsun, ben de sana geleyim bebek görmeye, bari karnım doyaraçlıktan paso bisküvi yiyorum, sen nasıl vakit buluyorsun arkadaşım
Kiz benim cevremdekiler öyle anlayisli kendi eşimin benim ailem bile beklentisi oluyo yapmasan sürat yapıyolar konusuyolarYok daha neler. Kız ben istesem de yapamam zaten bebeğim müsade etmez yani, ben kahvaltıyı bile bebeğim kucağımdayken yapıyorumbir defa yemekli gelmeye teşebbüs etti birisi, direk söyledim kabul edemeyeceğimi.
5700 çıktı kendi tartımda canım, hemşire nasıl ölçecek bakalım 31inde kontrolümüz var
Benimki de çok dökülüyor. Şaka gibi kafamda saç kalmayacak diye korkuyorum. Demir eksikliği galiba sebebi. Başladım takviye içmeye bakalım farkedicekmi
Doktorun bile takip edilmesi lazım demiş. Stress yapıp üzme kendini rahat ol. Bişi çıkmaz altından bak gör.
Allahım tıpkısının aynısı benim evde de varhastaneden yenidoğduğunda bebeği aldık eve geldik, annem önden gitti evimi toparlayıp hazırlamaya. Niye çağırdın ne gerek vardı. Biz bi başbaşa kalsaydık felan. Şakamısın ya ameliyatlıyım bi bardak su vermedin uyanıp da, ben o halimle süt sağdım yıkadım poşetledim 2 saatte bir. Nasıl kalktım yataktan o hallerimi asla unutamam. bebek küvozden eve gelince mi bakıcan bana.
Benimki evden çalışıyor her günama ne hikmetse her haftasonu hasta
Senin cadı kızın kaç kilo ki minik kaldı dedin? Ama sende ufak tefeksin bence minik değildir o.
❣❣❣katiliyorum sana cnm. Hepiniz kardesim arkadasim oldunuz. Hep cocuklarimizin guzelliklerini iyiliklerini paylasiriz insKızlar hepiniz iyiki varsiniz bazen insan kendini yalnız hissettigimde buraya yazıp rahatlığı insan
Cnm simdiye etki etmesi gerekiyodu 3 gunu gecti. Hanezing al bi de onu dene. Bunlar ilac oldugu icin uzun kullanilmasi ii dgl. Ben deneyerek ogrendim ne yazikki. Az bi pisik vardi hamezing verdi doktor. Gecti ama ben devam ettim tam iyilessin diye salak gibi. Sonra daha kotu olduCanim bu bacak bogumu arasi kizarmis o da pisik dimi ? Cok bildigim konular degil ama hametan suan etki etmedi henuz
Benm de ayniBu arada kizlar sacim cok fazla dokuluyor, onerisi olan var mi? Asiri fazla hem de
Allahin izniyle ii olcaksin cnm hic moralini bozma. Ilaclarini kullan olumsuz dusunme sakin. Aklina bile geturme kotu seyler. Ins evlendigini de gorceksin yavrunun. Daha gorcek cok guzel gunler var. Doktor bile demis ilacla geciyo diye. Umitsiz hastalar bile inanarak iilesiyolar. Dualarim seninler cnm kendink ihmal etmeİyi akşamlar hanımlar, smear sonucum temiz çıktı. Ama biyopsi sonucum basit atipisiz endometrial hiperplazi çıktı. Doktor 6 ay tarlusal kullanacaksın dedi. 7. ay biyopsi tekrar edilecekmiş. Çok korkuyorum kansere çevirme ihtimali %3 diyor. Bugün akşama kadar oturdum araştırdım. Sürekli ağlıyorum, eşim de yanında ağlamamı üzülmemi istemediği için tersliyor iyice geriliyorum. Rahim kalınlaşması için bitkisel hayıt suyu aldım ve çobanperçemi macunu aldım. Kullanan oldu mu bunları? Bana çok dua edinnolur..
Arkadaşlarım çocuklarının kreş, okul fotolarını attı durdu bugün bende kendi kendime dedim ben oğlumun kreşe gittiğini görür müyüm.. Başladım yine ağlamaya.. Ya bir şey olursa diye.. Doktorum ilaçla düzelebilir dedi. Kendini stresten uzak tut dedi.. Dua et ara kanamalar tekrarlamasın dedi. Sanırım öyle bir durumda rahim alınması kaçınılmaz oluyor.. Allahım sen koru yarabbim
Gecmis olsun cnm. Atlatmisin cok sukur. Hastaliktan atesten cok korkuyorum dusuncesi bile beni strese sokuyo. Basaricaz bi sekilde insBen bugün minnoşa 4. Ay aşılarını yaptırdım. Daha önceki aşılar ateş yapmamıştı hiç. Bunda hafif ateş oldu
Bence ağrısı vardı akşamda çok ağladı. Sakinleştiremedim bi türlü. Çok üzüldüm haline mecbur calpol verdim. Nırmalde uyuduğundan çok uyudu sonra. Kontrol ettim ki hala ateşi var ılık duş aldırdım. Şuanda ateşi yok ama ağrısı var sanki. İnliyor yavrum, ben hiç kıyamıyorum. Rabbim korusun, hasta felan olursa nasıl soğukkanlı davranıcam bilmiyorum
Hepsi de mantikli olabilir cnm. Bu saydiklarini birak bakalim duzelcek miKızlar, kızımın boynu birden kızardı, bir uyku tulumu giydiriyordum, içi elyaflı, acaba o mu dokundu? Elyaf alerji yapar mı?
Bir de annem bi takımlar almış, onları giydiriyorum, tam pamuklu olmayAbilir, biraz sert gibi, onlar mı yaptı acaba?
Ya da yediğim mi dokundu? Son zamanlarda çok eti Burçak bisküvi yiyorum, yemek yemeye vaktim olmuyor, içinde yulaf var, bisküvi ya da yulaf alerji yapar mı acaba?
Nasi yapiyosun cnm? Esim marketten hazir bisiler aliyo o kadar. Kendini yorma bu kadar cnm yaa. Bebek gormesine gelen de hizmet beklemesin ben hic beklemedim hep kendim yaptim goturdum. Giderken mutfagu tertemiz biraktimYa ciddimi diyosun rahat 4 çeşit çay türü hazırlıyorum. Yemeğe gelenler bile oluyo valla kafayı yemek uzereyim .
Cnm pudra solumamasi lazim bir kere bile kullanma. Bi suru krem var zeytinyagi var onun yerine hic riske girmeye degmezEvet canim pardon pudra hemen fayda edecekse 1 2 kullanimda bir problem olmaz herhalde diye dusunuyorum ama yanlis mi dusunuyorum bilemedim
5700 çıktı kendi tartımda canım, hemşire nasıl ölçecek bakalım 31inde kontrolümüz var
+1Kizlar sac icin oneriniz varmi ya ? Bebis sacimi cekmesin diye topluyorum surekli ama cok da cirkin oluyorum ya. Sacim incetelli ve alnim acik.
Canım kendi görumcem bacım bile hep hizmet bekliyo kimse anlamiyo temizlik yaptım bugün yarın gelcek pazartesi de ayrı gelcekler var❣❣❣katiliyorum sana cnm. Hepiniz kardesim arkadasim oldunuz. Hep cocuklarimizin guzelliklerini iyiliklerini paylasiriz ins
Cnm simdiye etki etmesi gerekiyodu 3 gunu gecti. Hanezing al bi de onu dene. Bunlar ilac oldugu icin uzun kullanilmasi ii dgl. Ben deneyerek ogrendim ne yazikki. Az bi pisik vardi hamezing verdi doktor. Gecti ama ben devam ettim tam iyilessin diye salak gibi. Sonra daha kotu oldu
Benm de ayni
Allahin izniyle ii olcaksin cnm hic moralini bozma. Ilaclarini kullan olumsuz dusunme sakin. Aklina bile geturme kotu seyler. Ins evlendigini de gorceksin yavrunun. Daha gorcek cok guzel gunler var. Doktor bile demis ilacla geciyo diye. Umitsiz hastalar bile inanarak iilesiyolar. Dualarim seninler cnm kendink ihmal etme
Gecmis olsun cnm. Atlatmisin cok sukur. Hastaliktan atesten cok korkuyorum dusuncesi bile beni strese sokuyo. Basaricaz bi sekilde ins
Hepsi de mantikli olabilir cnm. Bu saydiklarini birak bakalim duzelcek mi
Nasi yapiyosun cnm? Esim marketten hazir bisiler aliyo o kadar. Kendini yorma bu kadar cnm yaa. Bebek gormesine gelen de hizmet beklemesin ben hic beklemedim hep kendim yaptim goturdum. Giderken mutfagu tertemiz biraktim
Cnm pudra solumamasi lazim bir kere bile kullanma. Bi suru krem var zeytinyagi var onun yerine hic riske girmeye degmez
Evet canim pardon pudra hemen fayda edecekse 1 2 kullanimda bir problem olmaz herhalde diye dusunuyorum ama yanlis mi dusunuyorum bilemedim
Hah bi de öyle evden kaçmaları var, benimki de her fırsatta vınnnama benim tuvalete banyoya gitmem bile olay, kapıda duruyorlar. Halbuki tek yalnız kalabildiğim ve kafamı dinleyebildiğim yer o tuvalet bazen saatlerce orada oturmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?