- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Benim sürekli toplu çok dökülüyor yaKizlar sac icin oneriniz varmi ya ? Bebis sacimi cekmesin diye topluyorum surekli ama cok da cirkin oluyorum ya. Sacim incetelli ve alnim acik.
Ben kestirdim kurtuldum canım. Saçın düzse geniş alına kahkül çok yakışıyor. Kahküllü küt kestir bence.Kizlar sac icin oneriniz varmi ya ? Bebis sacimi cekmesin diye topluyorum surekli ama cok da cirkin oluyorum ya. Sacim incetelli ve alnim acik.
Kahkul cok istiyorum ama cabuk yaglanip cirkin olur mu bilemiyorum. Kahkulle toplayinca guzel olur herhaldeBen kestirdim kurtuldum canım. Saçın düzse geniş alına kahkül çok yakışıyor. Kahküllü küt kestir bence.
Gorumcem kardesim gelceginde ozellikle yapmam senin yerinde olsam. Yapma yetisemiyorum de. Wala ben gercektem yetisemiuorum bazen toplu oluyo bazen olmuyo misafir geldiginde de. Oldugu kadar napiyim. Dusa girebilince sukrediyorum ne temizligi pastasi boregiCanım kendi görumcem bacım bile hep hizmet bekliyo kimse anlamiyo temizlik yaptım bugün yarın gelcek pazartesi de ayrı gelcekler var
Benim çevremdekiler hep anlayissiz malesef ne kadar yorgun bitkin olduğumu bi görsen
Gorumcem kardesim gelceginde ozellikle yapmam senin yerinde olsam. Yapma yetisemiyorum de. Wala ben gercektem yetisemiuorum bazen toplu oluyo bazen olmuyo misafir geldiginde de. Oldugu kadar napiyim. Dusa girebilince sukrediyorum ne temizligi pastasi boregi
Valla çok doğru . Görumcem daha yeni bize geldi şimdi annesi babası onda pazartesi gene bize gelcekler cümbür cemaat allahım bide yemeğe geliyolar sınır oldum sabahtan beri 6 kişi gelcekler hiç anlayış yok ben 2 senedir evine gitmiyorum durmadan maşallah kendisi hep bizdeGorumcem kardesim gelceginde ozellikle yapmam senin yerinde olsam. Yapma yetisemiyorum de. Wala ben gercektem yetisemiuorum bazen toplu oluyo bazen olmuyo misafir geldiginde de. Oldugu kadar napiyim. Dusa girebilince sukrediyorum ne temizligi pastasi boregi
Valla canım ben dinlenmiyorum hiç herşeyi 4 4 lük yapıyorum gene herkez fazlasını bekliyor .Valla ne misafiri. Evi bi görseniz güç bela kendi yemeğimi hazırladım mutfağa götüremedim bulaşığı. Mutfak desen makineye atılmayı bekleyen bulaşıklarla dolu.
Yaptıkça beklerler canım, hiç yapmayacaksın ki boşuna beklemesinlerValla canım ben dinlenmiyorum hiç herşeyi 4 4 lük yapıyorum gene herkez fazlasını bekliyor .
Valla canım ben dinlenmiyorum hiç herşeyi 4 4 lük yapıyorum gene herkez fazlasını bekliyor .
Ay canım gerçekten canına yazık, yapma gerçekten boşver. Ben hamileyken bile eve misafir istemedim, şimdi hiç istemiyorum. Hele bir gün çok bitkindim, eşim bana sormadan arkadaşıyla eşini çağırdı bize. Hemen çıkıştım halim mi var insan ağırlamaya vs diye, dışarda buluşmuştuk sonra.Kızlar çok sağolun hepiniz yazdınız siz böyle yazınca bir an kendimi salak gibi hissettim . Herşeyi çok düşünen hissiyatimdan inş çıkarm bir an önce gereksiz insanlar için harcadığım vakti yavrularıma harcamam lazım. Ya inanirmisin komşum gelmişti geçenlerde 3 yasindaki oğlunuda getirmişti gene dayanamadım hazırlık yapmıştım ya ne cocuguyla ilgileniyo ne birşey yaptı yedi etti bi tabakta diğer çocuğuna götürdüya afiyet bal şeker olsun da evi darmadağan ettiler neyse gitti aldığına baktım inan yer silme bezi bile yapmassin dedim acaba benim alnımda salakmi yaziyo bu insanlar neden böyleki . Ben kaç kişinin çocuğu oldu kendini yormasın evine gitmeden hediyemi gönderdim insanlar illa gelcekler
Ya yorum yapmıyım diyorum ama yaniiiiKızlar çok sağolun hepiniz yazdınız siz böyle yazınca bir an kendimi salak gibi hissettim . Herşeyi çok düşünen hissiyatimdan inş çıkarm bir an önce gereksiz insanlar için harcadığım vakti yavrularıma harcamam lazım. Ya inanirmisin komşum gelmişti geçenlerde 3 yasindaki oğlunuda getirmişti gene dayanamadım hazırlık yapmıştım ya ne cocuguyla ilgileniyo ne birşey yaptı yedi etti bi tabakta diğer çocuğuna götürdüya afiyet bal şeker olsun da evi darmadağan ettiler neyse gitti aldığına baktım inan yer silme bezi bile yapmassin dedim acaba benim alnımda salakmi yaziyo bu insanlar neden böyleki . Ben kaç kişinin çocuğu oldu kendini yormasın evine gitmeden hediyemi gönderdim insanlar illa gelcekler
Ya öyle kendi yemeğini yapcak insan rast gelmedi banaYa yorum yapmıyım diyorum ama yaniiii
Asla ama asla yaptıklarını yapmam. Yapamam yetiştirmemem zaten. Ne yorucam kendimi. Evime gelen kendi yemeğini yapar benle onunla birlikte yerim
Ya canım benim eşimde kızıyor niye daveti kabul ediyorsun ya diyom ne diyim 100 kez dediler sabah erkenden kalktım yorgun yorgun hazırlık yapmak için daha son valla . Geçen annem diyoki yengelerin bebek görmeye gelmek istiyolar hepsi dedim anne ben tek başına nasıl ağırlım o kadar insani bebek durmuyo . Sen o zaman bi sar getir dedim . Allahım teyzeme beraber hemen senin bebeğini girmeye geliyolar biz niye getirek demezlermi nasıl zoruma gitti bende dedim kimseyi istemiyorum o zman . Annemin bir misafiri gelince hemen beni çağırır hazırlık yapmak için evden tatlı yapar götürürdüm ama ben istiyince3 herkez bir anda yabancı kesiliyor Annem o kadar bana yabancıki hiç arayasım bile gelmiyo geçen 1 hafta büyük oğlum ateşlendi hem onla hem bebekle uğraştim annemler yakın bir tane arayan yok napiyosun diye ne kadar insanın zoruna gidiyor anlatamam . Kusura bakma çok doluyum herşeyi anlatmisimAy canım gerçekten canına yazık, yapma gerçekten boşver. Ben hamileyken bile eve misafir istemedim, şimdi hiç istemiyorum. Hele bir gün çok bitkindim, eşim bana sormadan arkadaşıyla eşini çağırdı bize. Hemen çıkıştım halim mi var insan ağırlamaya vs diye, dışarda buluşmuştuk sonra.
Bizi de darlıyorlar sürekli bebek görmeye gelmek için, şimdilik ölü taklidi yapıyorum. Eşim de bana “Sen eve kimse gelsin istemiyorsun” diyor ama hizmet edecek o değil sonuçta hiç sallamıyorum. Kendimize yemek temizlik zor yapıyorum hatta yapamıyorum zaten, kimseye bir şey hazırlayacak halim yok şu ara.
Bebek 1 aylıkken eve fotoğrafçı çağırmıştım fotolarını çeksin diye, elli kat yabancı o kadın “Sen yeni annesin sadece bebeğinle ilgilen” diye bana hiçbir şey yaptırtmadı, çayını pastasını kendi aldı, gelen damacanayı bile mutfağa o taşıdıBöyle düşünceli, rahat insan gelecekse başımın üstüne ama kontes gibi oturup hizmet bekleyecekler bir süre daha gelmesin.
Ya öyle kendi yemeğini yapcak insan rast gelmedi banadaha bitti bende kimseyi istemiyorum annem bile yalvar yakar iki dakka gel bebeği yıka diyorum zorla geliyo ama benden 4 4 lük hizmet bekliyor çok üzücü bazen aklıma geldikçe ağlıyorum. Geçen kayınvalide ses kaydı atmış hepinizi gelcez pazartesi diye haber ediyo hazırlık yap diye bebekli olduğumu biliyolar . Kendileri birisinin bebeğini girmeye gittiklerini evden hazırlık yapar giderler bana gelince tık yok her ikisindede böyle yaptılar. Eşimde diyor hiç bir şey hazırlama anlasınlar hep sen hazirladigin için bunlar alıştılar. Niye benim çevremdeki insanlar böyle anlamıyorum çokmu fazla iyi niyetimden oldu valla sabah sabah iyice morelim bozuldu
Dün senin dediklerinin aynısını eşim dedi :)Kayınvalide ses kaydı attığında diyeceksin ki ses kaydı olarak anne bebekle zor oluyor yetişemiyorum siz ana yemeğe yapın, ben çorba salata hallederim eşim de tatlıyı alır.
O zaman anlarlar.
Bir de benim eşimin hep şey muhabbeti olurdu eskiden, çok yorma kendini , biz ne yiyorsak onlar da onu yesinDün senin dediklerinin aynısını eşim dedi :)
Saçın yağlı yapıdaysa belki. Ama kahkul güzel olur benceKahkul cok istiyorum ama cabuk yaglanip cirkin olur mu bilemiyorum. Kahkulle toplayinca guzel olur herhalde
Canım anlat tabii en azından burada deşarj olursunYa canım benim eşimde kızıyor niye daveti kabul ediyorsun ya diyom ne diyim 100 kez dediler sabah erkenden kalktım yorgun yorgun hazırlık yapmak için daha son valla . Geçen annem diyoki yengelerin bebek görmeye gelmek istiyolar hepsi dedim anne ben tek başına nasıl ağırlım o kadar insani bebek durmuyo . Sen o zaman bi sar getir dedim . Allahım teyzeme beraber hemen senin bebeğini girmeye geliyolar biz niye getirek demezlermi nasıl zoruma gitti bende dedim kimseyi istemiyorum o zman . Annemin bir misafiri gelince hemen beni çağırır hazırlık yapmak için evden tatlı yapar götürürdüm ama ben istiyince3 herkez bir anda yabancı kesiliyor Annem o kadar bana yabancıki hiç arayasım bile gelmiyo geçen 1 hafta büyük oğlum ateşlendi hem onla hem bebekle uğraştim annemler yakın bir tane arayan yok napiyosun diye ne kadar insanın zoruna gidiyor anlatamam . Kusura bakma çok doluyum herşeyi anlatmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?