2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Dün senin dediklerinin aynısını eşim dedi :)

Bak ne güzel eşin de arkanda :) eziyet etme canım kendine. Mükemmel değiliz, olmak zorunda değiliz de. Bizim şu an kendimize yetmek ve evlatlarımıza yetişebilmek gibi bir derdimiz var. Diğerleri gönlünü avutmak için gelmesinler, gerçekten aile olmak bunu rahatça söyleyebilmeyi gerektirir.

Guncelleme

Bestlak damla bugun yine 3saat aradan sonra sagdim 3 4 cc anca cikti.

Solgar da da ayniis oldu ilk 1 2 gun artirdi sonra normale dondu. Sizce sebep ne olabilir ?

Birde bebegin herzaman emdigi gogsum deki süt su gibi daha cok seffafimsi ama emmedigi gogsumdeki bildiginiz koyu renkli süt neden aca a

Cnm sana hayatina yazil dgl mi? Yapmisin yapmisin hep istiyolar ama bunu degistirmek de senin elinde. Evi temizleme yemegi yarim yamalak yap yetisemiyorum de. Bu geldiklerinde yap erteleme bi dahakine diyosun bi dahakine ne degiscek? Sen yapinca yine ayni seyleri yasiycaksin. Bebegine diger cocuguna vakit ayir. Bu zamanlara bi daha donemiycez. Cocuklarinin vaktinden alip bu insanlara verme. Cocuklarimizin bize ihtiyaci var gonlunu hos etmek isteyen kendi ugrassin. Sacini supurge etsen de kimseye yaranamazsin zaten birak ne dusunurlerse dusunsunler

Bir de benim eşimin hep şey muhabbeti olurdu eskiden, çok yorma kendini , biz ne yiyorsak onlar da onu yesin biz pırasa yiyoruz mesela, pırasa mi koyayım o kadar insanın önüne
Ay benim kocada öyle biz neyiyosak biraz fazla yap onlarda yesin

Kız gelmişler kızındalar başka şehirde yazıyolar geçen oğluma bide ne dese çok kalırız merak etme

Çok haklısın valla iyiki varsiniz daha aklim başıma geldi öncelik yavrularim

Çok haklısın canım inşallah artık öyle olcam artık insanlara yaranmaktan bende yoruldum bugunki misafir de gitsin daha vakit yavrularıma kimse birgunde asla demiyo yalnizsin gel bi çay içek . Görumcem gelir yer içer gider aslada arayıp sormaz çocukları beni sadece gezme niyetine evime gelirler davetsiz bazende yatılı inan bazen kafayı yicem gibi oluyo geldigindede elinde tel sürekli oturur

Ya benim sütüm de öyle. Emmediği göğüsteki süt koyu renkli, yağlı heralde. Emdiği göğüstekine bakıyorum daha şeffaf. Normalde tam tersi olması gerekmiyor mu ?

Ay zıkkım yesinler vallaha kız, niye yoruyorsun kendini. Onlar düşünceli davranmıyorsa sende öyle davran kuzum. Biz bazen çok veriyoruz kendimizden çok fedakar oluyoruz ama olmamak lazımmış cidden. Direk söyle ya yapıp getirin ya da bi çay demlerim yemek pasta çörek beklemeyn de. İlle de gelirlerse fırsatın olsa da yapma. Azıcık utanırlar belki hizmet bekledikleri için. Bunlar hep mi böyle ya sinir oluyorum
Kızlar, sab simplex i aç mı tok mu veriyorsunuz?
Tok veriyorum canım ben. Bazende aç verip hemen üzerine emziriyorum.

Niğde gazozu neden dokundu ki bebişe?
Sanırım Gaz yaptı o gün farklı olarak tukettiğim tek gıda oydu
Malesef aile harıcı kabul edemıyorm
İnan ev 2-3 gunde bı toplanıp supuruluyo 2 saate tekrar bomba atmıs gibi ki kızım asla durmuyo sureklı kucakta gezmek ıstıyo kendımızı zor doyuruyrm ne hazrlık ne temizlık yapamam
Gecen gun abimler geldi
Eşinn memleketine gectiler tatil için
Batıdan doguya yol uzun sürüyo diye bNa sormadan bende kalma planı yapmıslar fena bozumdum anneme sitem ettim bi Arayp sorsalardı diye neyse Eşimle evi toplayıp süpür dük. En kolayı falan bir şeyler aldın mEn kolayı falan bir şeyler hazrladm
Bir geldiler abimin eşi misafir gibi yemeği koyuyorum kaldırıyorum bulaşık yerleştiriyorm baktm oturuyo en son dedm yorganlar kılerde bebegi uyutmaya cıkıyrm sen yataklarınızı yaparsn Sabaha kadar Sinirden sinirden uyuyamadım sabah oldu uyanmışlar kahvaltı hazırlamaya beni bekliyorlar bir de kahvaltı hazırlandı karınlarını doyurup sofrayı öylece bırakıpleSinirden sinirden uyuyamadım sabah oldu uyanmışlar kahvaltı hazırlamaya beni bekliyorlar bir de kahvaltı hazırlandı karınlarını doyurup sofrayı öylece bırakıp gittiler iki çocukla 1 saatte anca toparlayabilirim sofrayı şimdi gel de misafir davet et veya kabul et
Canım ben de bu damla pek etki etmemişti ama zaten kızım Memedeki sütü boşaltamıyo tam olarakBirkaç gün aç kalmasına gönlüm kalmıyor biz de bu kısır döngü de debelenip duruyoruz
Burada arkadaşlar irmık helvası sütü artırıyor demişlerdi ben faydasını gördüm bide onu dene istersn

Sinirden uyuyamayacak kadar varmış gerçekten , insanın bogasi gelir oyle misafiri. Ben okurken sinirlendim

Yok canım korkma. Aksine vücudum adet olunca rahatladı, sütüm çoğaldı gibi geldi bana.
Ay rahatlattin kuzu
Merak etme ben iki defa oldum. Çok şükür öyle bir şey olmadı canım
Ay çok şükür canim rahatladim bol sütlerimiz olsun
Ben 3 ay sonunda ilk kez bugün adet oldum. Sütüm zaten az inşallah daha da azalmaz
İnşallah canim bol sütlerimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…