Valla canım salı günü gelcekler eşim dedi hazırlama çok açıklarsa kendileri hazırlasın yapmasa anlasınlar alışmışlar diyo . Sadece bi pasta alçak eşim o kadarAy zıkkım yesinler vallaha kız, niye yoruyorsun kendini. Onlar düşünceli davranmıyorsa sende öyle davran kuzum. Biz bazen çok veriyoruz kendimizden çok fedakar oluyoruz ama olmamak lazımmış cidden. Direk söyle ya yapıp getirin ya da bi çay demlerim yemek pasta çörek beklemeyn de. İlle de gelirlerse fırsatın olsa da yapma. Azıcık utanırlar belki hizmet bekledikleri için. Bunlar hep mi böyle ya sinir oluyorum
Tok veriyorum canım ben. Bazende aç verip hemen üzerine emziriyorum.
Olması gereken bu zaten rahat ol canım. En fazla bı de kuruyemiş çekirdek falan koy oldu bitti işteValla canım salı günü gelcekler eşim dedi hazırlama çok açıklarsa kendileri hazırlasın yapmasa anlasınlar alışmışlar diyo . Sadece bi pasta alçak eşim o kadar
Bir de benim eşimin hep şey muhabbeti olurdu eskiden, çok yorma kendini , biz ne yiyorsak onlar da onu yesinbiz pırasa yiyoruz mesela, pırasa mi koyayım o kadar insanın önüne
O tek kişi amaAy ben yapıyorumgeçtiğimiz haftalarda kayınvalidem yoktu şehir dışında idi. Kayınbabam da yemeği bizde yiyip gidiyordu. Makarna yapacaksam o var diye de değiştirmedim. Ertesi gün sağolsun çocukla zor olmasın diye dışarıdan getirmiş :)
Makarnayı hem eşimle biz çok severiz hem bebekle ancak onu rahat yapıyorum sos değiştirip değiştiripne yapabilirim ki eskiden çok fazla yemek yapardım şimdi kusura bakmasın kimse
O tek kişi amabana misafir gelince en az 10-15 kişi geliyor, eşimin ailesi kalabalık da
Kızlar bazen sütüm çok oluyo mamaya ihtiyaç duymuyorum bazende az gibi . Mesela dün çok iyiydi bugün az gibi geliyo sizede oluyomu
Bu arada solgara başladım iki gün sonra gece göğsüm bi şişti ağrıdı mastit olucam sandım çocuğa masaj yapa yapa emzirdim doydu ama şimdi o kadar yok gibi hana mı öyle geliyo
10 15 miO tek kişi amabana misafir gelince en az 10-15 kişi geliyor, eşimin ailesi kalabalık da
Darısı bana diyim o zmanBazen kalabalık geldikleri de olur ama bebekten sonra kalabalık kabul etmedik hastalık var diye. Sağolsunlar hamilelikten önce bile en azından bir çeşit yapar gelirlerdi eşim tarafı. O özellikleri çok hoşuma gider maşallah deyim. Gereksiz kalabalık ve telaşe seviyorlar ama geldiklerinde de işleri fazla fazla yapıp gidiyorlar. Eskiden evimin işini yapıyorlar diye utanırdım şimdi çok iyi oluyor :))
Canım gece 12 gibi 2-3 ölçek mama veriyorum tekrar emzirip uyutuyorm 1 gibi uyuyo birda saat 4-5 arası kalkıyo sonra 7-8 gibi. Ama gece mama vermiyom memeyi bitiremiyo bileEvet benim de öyle.
Yediğimiz içtiğimiz uykumuz moralimiz herşey süte etki edebiliyor.
Emziriyorum bakıyorum memeye kavga edip kafa atmaya kısa sürede başladıysa süt bitmiş diyorum
gündüz ise emzirmeye devam ediyorum. Akşam özellikle uyku saati ise mamayı verip uyutmaya bakıyorum.
Mastit hemen bir iki dolulukta olmaz diye biliyorum ama bebeğin ne kadar sürede emdiği ile de ilgili tabi durum. Gece beslenmesi var mı bebişin.
4 saat miiii10 15 miallahım oda zor valla daha gelcek çok kişi var bir tek tatlı alırım yeter komşu 2.5 ta geldi 6.5 ta gitti
Maşallah canım nazar değmesin. En sevdiğim misafir ikramını alıp gelen misafirBazen kalabalık geldikleri de olur ama bebekten sonra kalabalık kabul etmedik hastalık var diye. Sağolsunlar hamilelikten önce bile en azından bir çeşit yapar gelirlerdi eşim tarafı. O özellikleri çok hoşuma gider maşallah deyim. Gereksiz kalabalık ve telaşe seviyorlar ama geldiklerinde de işleri fazla fazla yapıp gidiyorlar. Eskiden evimin işini yapıyorlar diye utanırdım şimdi çok iyi oluyor :))
Evet çok kardeşler esimgilKızlar komşum geldi gittiallahım 4 saat oturdu hep konuştuk
10 15 miallahım oda zor valla daha gelcek çok kişi var bir tek tatlı alırım yeter komşu 2.5 ta geldi 6.5 ta gitti
Valla kalkmayan komşuya napcanKızlar komşum geldi gittiallahım 4 saat oturdu hep konuştuk
4 saat miiiiben kocama anneme bile ancak 4 dakika dayanabiliyorum, brad pitt gelse 4 saat geçiremem
Ben 3 kere oldum hiç öyle bir şey sezmedim kuzum rahat ol inşallah bir şey olmazKızlar adet olan var mi ya. Ben bugun lekelenmisim sizce sütümü azaltir mi bu. Okudum internette hep azaltir yazmislar
Ay inşallah kuzum ya cok rahatlattiniz beniBen 3 kere oldum hiç öyle bir şey sezmedim kuzum rahat ol inşallah bir şey olmaz
Yaa ne şanslısınızzz bızım bahtımıza zırt bırt test yapmak düştüMerak etme ben iki defa oldum. Çok şükür öyle bir şey olmadı canım
Sinirden uyuyamayacak kadar varmış gerçekten , insanın bogasi gelir oyle misafiri. Ben okurken sinirlendim
Maşallah canım nazar değmesin. En sevdiğim misafir ikramını alıp gelen misafirbenim tarafim da hep öyle yapar. En azından bı tatlısını, bı kekini yapıp gelirler misafirliğe
Evet çok kardeşler esimgil
Canım gece 12 gibi 2-3 ölçek mama veriyorum tekrar emzirip uyutuyorm 1 gibi uyuyo birda saat 4-5 arası kalkıyo sonra 7-8 gibi. Ama gece mama vermiyom memeyi bitiremiyo bile
Darısı bana diyim o zmanbenim eşimin akrabası yer içer giderler hiç bi tabak kaldırım demezler asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?