2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla canım salı günü gelcekler eşim dedi hazırlama çok açıklarsa kendileri hazırlasın yapmasa anlasınlar alışmışlar diyo . Sadece bi pasta alçak eşim o kadar

Valla canım salı günü gelcekler eşim dedi hazırlama çok açıklarsa kendileri hazırlasın yapmasa anlasınlar alışmışlar diyo . Sadece bi pasta alçak eşim o kadar
Olması gereken bu zaten rahat ol canım. En fazla bı de kuruyemiş çekirdek falan koy oldu bitti işte

Bir de benim eşimin hep şey muhabbeti olurdu eskiden, çok yorma kendini , biz ne yiyorsak onlar da onu yesin biz pırasa yiyoruz mesela, pırasa mi koyayım o kadar insanın önüne

Ay ben yapıyorum geçtiğimiz haftalarda kayınvalidem yoktu şehir dışında idi. Kayınbabam da yemeği bizde yiyip gidiyordu. Makarna yapacaksam o var diye de değiştirmedim. Ertesi gün sağolsun çocukla zor olmasın diye dışarıdan getirmiş :)
Makarnayı hem eşimle biz çok severiz hem bebekle ancak onu rahat yapıyorum sos değiştirip değiştirip ne yapabilirim ki eskiden çok fazla yemek yapardım şimdi kusura bakmasın kimse

O tek kişi ama bana misafir gelince en az 10-15 kişi geliyor, eşimin ailesi kalabalık da

Kızlar bazen sütüm çok oluyo mamaya ihtiyaç duymuyorum bazende az gibi . Mesela dün çok iyiydi bugün az gibi geliyo sizede oluyomu
Bu arada solgara başladım iki gün sonra gece göğsüm bi şişti ağrıdı mastit olucam sandım çocuğa masaj yapa yapa emzirdim doydu ama şimdi o kadar yok gibi hana mı öyle geliyo

O tek kişi ama bana misafir gelince en az 10-15 kişi geliyor, eşimin ailesi kalabalık da

Bazen kalabalık geldikleri de olur ama bebekten sonra kalabalık kabul etmedik hastalık var diye. Sağolsunlar hamilelikten önce bile en azından bir çeşit yapar gelirlerdi eşim tarafı. O özellikleri çok hoşuma gider maşallah deyim. Gereksiz kalabalık ve telaşe seviyorlar ama geldiklerinde de işleri fazla fazla yapıp gidiyorlar. Eskiden evimin işini yapıyorlar diye utanırdım şimdi çok iyi oluyor :))

Evet benim de öyle.
Yediğimiz içtiğimiz uykumuz moralimiz herşey süte etki edebiliyor.
Emziriyorum bakıyorum memeye kavga edip kafa atmaya kısa sürede başladıysa süt bitmiş diyorum
gündüz ise emzirmeye devam ediyorum. Akşam özellikle uyku saati ise mamayı verip uyutmaya bakıyorum.
Mastit hemen bir iki dolulukta olmaz diye biliyorum ama bebeğin ne kadar sürede emdiği ile de ilgili tabi durum. Gece beslenmesi var mı bebişin.

Kızlar komşum geldi gitti allahım 4 saat oturdu hep konuştuk
10 15 mi allahım oda zor valla daha gelcek çok kişi var bir tek tatlı alırım yeter komşu 2.5 ta geldi 6.5 ta gitti

Darısı bana diyim o zman benim eşimin akrabası yer içer giderler hiç bi tabak kaldırım demezler asla

Canım gece 12 gibi 2-3 ölçek mama veriyorum tekrar emzirip uyutuyorm 1 gibi uyuyo birda saat 4-5 arası kalkıyo sonra 7-8 gibi. Ama gece mama vermiyom memeyi bitiremiyo bile

10 15 mi allahım oda zor valla daha gelcek çok kişi var bir tek tatlı alırım yeter komşu 2.5 ta geldi 6.5 ta gitti
4 saat miiii ben kocama anneme bile ancak 4 dakika dayanabiliyorum, brad pitt gelse 4 saat geçiremem

Maşallah canım nazar değmesin. En sevdiğim misafir ikramını alıp gelen misafir benim tarafim da hep öyle yapar. En azından bı tatlısını, bı kekini yapıp gelirler misafirliğe
Evet çok kardeşler esimgil

Merak etme ben iki defa oldum. Çok şükür öyle bir şey olmadı canım
Yaa ne şanslısınızzz bızım bahtımıza zırt bırt test yapmak düştü
Sinirden uyuyamayacak kadar varmış gerçekten , insanın bogasi gelir oyle misafiri. Ben okurken sinirlendim
valla arasalar yine sinirim hafıflerdi habersiz gelmeleri fazlaca gerdı hersey gözüme battı sanki

Bizim tarafta da ben hiç öylesi görmedim. Hatta yaparız bir de üzerine beğenmezler :)

Canım gece 12 gibi 2-3 ölçek mama veriyorum tekrar emzirip uyutuyorm 1 gibi uyuyo birda saat 4-5 arası kalkıyo sonra 7-8 gibi. Ama gece mama vermiyom memeyi bitiremiyo bile

Ben de süt olduğunu hissediyorsam yatarken mama vermiyorum. Ben de 90-120 ml mama veriyorum süt yoksa, doymadıysa. Süt varken mama verirsem dediğin gibi memeler hem sertleşiyor hem acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…