2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim öyle canım ya ne yapcam hiç anlamdim artık saldimda bdbegim emiyor ama sürekli ağzında çıkarıp duruyor doğru düzgün emiyor bi iki gündür de hiç sizi hisetmiyorum da insallah vardır uyuyor aç olsa herhalde hep ağlar hiç birsey kullanmıyorum ben ama bazen çok var bazen az mesela o gün yediğim yiyeceği etkisi oldu diye tekrar yiyorum ama olmuyor bende hiç birsey süt yapmıyor ben onu anladım artık

Hangi marka acaba babynestiniz, 64cm di dimi bebito , genelde kucuk oluyorlar o sebeple merak ettim.

Reactions: The
Hangi marka acaba babynestiniz, 64cm di dimi bebito , genelde kucuk oluyorlar o sebeple merak ettim.

Bundan canım benimki. Babyjem markası. Bak alt kısmında bir ipi var orayı açıp büyüttüm ben biraz. Bebişim 65 cmdi iki hafta önce

Valla benimde aynı canım napalım artık elimizden geleni yapıyoruz

Ay kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Depresyona girmeme ramak kaldı sanki hersey üstüme üstüme gelıyo(((
Sizler içiniz daraldıgında bu duyguyla nasıl başa cıkabılıyosnz(
Ben ağlıyorum valla, başka türlü rahatlayamıyorum. Bu aralar da çatır çatır kavga ediyorum, ağzıma ne gelirse söylüyorum (küfür değil). Benim içime dert olacağına ona olsun ya. Çocuğa ben bakıyorum 24 saat. Ama sorsan eşim benden daha yorgun. Gece ben kalkıyorum çocuğa, o uykusuz kalıyor. Ben sofra kurarken 10 dk çocuğu taşıyor aman belim ağrıdı, aman kolum koptu, aman bu durmuyor. Yahu ben napayım, ben hep bakıyorum. Şimdi de bu mesajı yazarken tubaletteydim ama apar topar çocuğun ağlama sesine çıktım. Babası kulaklığı takmış oyun oynuyor, çocuk ağlamaktan kırpırmızı. Kavga edince vay efendim bende bunalıyorum diyor. Bazen kaçıp gidesim geliyor ya

Vereceksin çocuğu eline, daha da karışmayacaksin. Nasıl bakıyor, ağlıyor mu falan diye de bakma. Babası neticede bir şekilde bakar. Benimki de tüm gün uyumuyor nerdeyse , bir de kocamdan çeksem kafayı siyiririm. Daraldigimda ağlıyorum bu arada

Çocuğu al , çıkar kulakliklarini , ver eline. Ne demek sen bu kadar yorgunken oyun oynamak? O sana acımıyor sen de ona acıma.

Ben başa çıkamıyorum kızım olmasa kocamı boşarım, 5 dakika durmam, kızım baba eksikliği çekmesin diye sabrediyorum.
Bağırsam da çağırsam da, kavga da etsem bi şey değişmiyor, hareketlerinde bi düzelme yok. Bizim zaten başka problemlerimiz de var

Ya aynı seylerı yasıyrm benım eşimde borsa delisi sabahtan aksama kadar elınde tel sureklı borsa ekranını guncelle guncelle guncelle
Çocuga mamasını ver bende sofra hazrlayayım dedm bı elınde tel bı yandan yarım yamalak mama içiriyo cocugun agzından kacıyo ağlıyo
Vallahı söyle söyle yoruldum usandım bıktım o duymaktan bıkmadı… bende bırakıp gideyim dıyorm ya ne halı varsa görsün inanki annemle daha kolay buyuturum cocuklarımı dıye aklımdan gecmıyo değilcok bunaldım

Halımız tam kafa sıyırmalık
Aklıma mukayyet olmaya calısıyorm kendını toparla dedım. Ki bu vurdumduymaz hallerı yuzunden kac kez cıddı sorunlar yasadık ıkı hafta sonra ıse baslıyrm annemler gelecek bebegıme bakmaya,
Dedım senın aılenle de kendı aılemlede konusucam ınsan azcık merhamet eder sorumluluk sahıbı olur dedım diyo ki eger konusursan anne baban bı daha bu eve adımını atamaz Vallahı erkegin küstahıyla ukalasıyla ugrasmak daha bı zor sözde eğitimci bilmem kac üni mezunu ama adam olamamıs

İnşaAllah hepımızın sıkıntısı gecsin gitsin
Ne bu nankörlük anlamakta güçlük cekıyorm
İnsan sokakta gördüğü kediye köpeğe merhamet edıyo ya eşlerine karsı nasıl bu kadar duyarsz olabılıyolar aklım almıyo
Artk yuzune karsı dıyorm Allah hesabını sorsun her damla gözyaşımın hesabını ver

Çok hainler, çook

Veriyorum çocuğu eline. Ağlıyorum yatiyorum rahatlıyorum. Agzima geleni söylüyorum. Ama ne care erkekler ayni hep

Bağırıp cagiriyom sonra gidip banyoda agliyom . Benimki sorma yorgunum diyip duruyo niye yorgunsa onuda anlamadim

Çocuğu al , çıkar kulakliklarini , ver eline. Ne demek sen bu kadar yorgunken oyun oynamak? O sana acımıyor sen de ona acıma.
Onu da yaptım kuzum. On dakika sonra geri getiriyor çocuğu durmuyor diye. Yalan, çokta güzel duruyor halbuki. Oyun oynamasına karşı değilim ama işten gelip oturuyor yatana kadar. Bir iki saat oyna kalk işte. Arada lütuf ederse bir saat önceden kalkıyor, vakit geçiriyoruz. O da hadi çay getirsene, mısır patlatsana, meyve doğrasana. Yapmıyorum artık hiç birini, o da elini sürüp yapmıyor. Öylece tartışa tartışma geçiyor günler. Gerginim bu günlerde diyorum neden demiyor da bende gerginim diye bağırıyor. Ben çalışıyor yoruluyor diye alttan alırdım ama tahammülüm kalmadı artık, iyice dozu yükselttim bende. Sanki ben kendi dünyamdayım, o kendi dünyasında. Kocaman evde yalnız hissediyorum kendimi, bir tek bebeğimle kedim var işte

Valla bende çok bunaldım. Ruhsal olarak hiç iyi değilim, sürekli ya ağlıyorum ya da uyumak istiyorum ama fırsatım olmuyor. Çok yalnız hissediyorum kendimi. O da kendi dünyasında arkadaşlarıyla oyun oynuyor, sosyalleşiyor, keyif yapıyor. Tepki gösterince de ben suçlu oluyorum.

Valla canım bizim ilk cocuktada aynıydı bundada aynı yarın ailesi gelcek 1 ay kalcak o zman sen gör onlar gelince daha yüz biliyo sabredin 4 yasa kadar böyle sonra herşey daha güzel olcak insAllah

Canım sanada çok üzulüyorum insAllah tüm sorunlar kalkar çok mutlu olursunuz

Son düzenleme:
Canım bu tür şeyler okumakla alakası yok inan . Eşimin ailesi hep okumuş ama öyle geri düşünceleri varki . Sabir çek insAllah herşey düzene gircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…