Benim öyle canım ya ne yapcam hiç anlamdim artık saldimda bdbegim emiyor ama sürekli ağzında çıkarıp duruyor doğru düzgün emiyor bi iki gündür de hiç sizi hisetmiyorum da insallah vardır uyuyor aç olsa herhalde hep ağlar hiç birsey kullanmıyorum ben ama bazen çok var bazen az mesela o gün yediğim yiyeceği etkisi oldu diye tekrar yiyorum ama olmuyor bende hiç birsey süt yapmıyor ben onu anladım artıkKızlar bazen sütüm çok oluyo mamaya ihtiyaç duymuyorum bazende az gibi . Mesela dün çok iyiydi bugün az gibi geliyo sizede oluyomu
Bu arada solgara başladım iki gün sonra gece göğsüm bi şişti ağrıdı mastit olucam sandım çocuğa masaj yapa yapa emzirdim doydu ama şimdi o kadar yok gibi hana mı öyle geliyo
Hangi marka acaba babynestiniz, 64cm di dimi bebito , genelde kucuk oluyorlar o sebeple merak ettim.Ben zaten direk yatağına yatirmiyorum canım, babynest var onu yatağının üstüne koyuyorum yani aslında bir nevi yakınında yastık var sayılır ama babynestin kenarlarını da doldurcam yarın bakalım . Bı de tekrar atak haftaları geliyor bizimkilerincozutmaya başlamaları normal diye düşünüyorum. Bı de benim bebek babası geldikten sonra , yani 7den sonra yatana kadar tobe uyumuyor. Şu an tam tamina 5 saattir uyumuyor, babasının kucağında öyle duruyor.
Hangi marka acaba babynestiniz, 64cm di dimi bebito , genelde kucuk oluyorlar o sebeple merak ettim.
Valla benimde aynı canım napalım artık elimizden geleni yapıyoruzBenim öyle canım ya ne yapcam hiç anlamdim artık saldimda bdbegim emiyor ama sürekli ağzında çıkarıp duruyor doğru düzgün emiyor bi iki gündür de hiç sizi hisetmiyorum da insallah vardır uyuyor aç olsa herhalde hep ağlar hiç birsey kullanmıyorum ben ama bazen çok var bazen az mesela o gün yediğim yiyeceği etkisi oldu diye tekrar yiyorum ama olmuyor bende hiç birsey süt yapmıyor ben onu anladım artık
Ben ağlıyorum valla, başka türlü rahatlayamıyorum. Bu aralar da çatır çatır kavga ediyorum, ağzıma ne gelirse söylüyorum (küfür değil). Benim içime dert olacağına ona olsun ya. Çocuğa ben bakıyorum 24 saat. Ama sorsan eşim benden daha yorgun. Gece ben kalkıyorum çocuğa, o uykusuz kalıyor. Ben sofra kurarken 10 dk çocuğu taşıyor aman belim ağrıdı, aman kolum koptu, aman bu durmuyor. Yahu ben napayım, ben hep bakıyorum. Şimdi de bu mesajı yazarken tubaletteydim ama apar topar çocuğun ağlama sesine çıktım. Babası kulaklığı takmış oyun oynuyor, çocuk ağlamaktan kırpırmızı. Kavga edince vay efendim bende bunalıyorum diyor. Bazen kaçıp gidesim geliyor yaAy kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Depresyona girmeme ramak kaldı sanki hersey üstüme üstüme gelıyo(((
Sizler içiniz daraldıgında bu duyguyla nasıl başa cıkabılıyosnz(
Vereceksin çocuğu eline, daha da karışmayacaksin. Nasıl bakıyor, ağlıyor mu falan diye de bakma. Babası neticede bir şekilde bakar. Benimki de tüm gün uyumuyor nerdeyse , bir de kocamdan çeksem kafayı siyiririm. Daraldigimda ağlıyorum bu aradaAy kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Çocuğu al , çıkar kulakliklarini , ver eline. Ne demek sen bu kadar yorgunken oyun oynamak? O sana acımıyor sen de ona acıma.Ben ağlıyorum valla, başka türlü rahatlayamıyorum. Bu aralar da çatır çatır kavga ediyorum, ağzıma ne gelirse söylüyorum (küfür değil). Benim içime dert olacağına ona olsun ya. Çocuğa ben bakıyorum 24 saat. Ama sorsan eşim benden daha yorgun. Gece ben kalkıyorum çocuğa, o uykusuz kalıyor. Ben sofra kurarken 10 dk çocuğu taşıyor aman belim ağrıdı, aman kolum koptu, aman bu durmuyor. Yahu ben napayım, ben hep bakıyorum. Şimdi de bu mesajı yazarken tubaletteydim ama apar topar çocuğun ağlama sesine çıktım. Babası kulaklığı takmış oyun oynuyor, çocuk ağlamaktan kırpırmızı. Kavga edince vay efendim bende bunalıyorum diyor. Bazen kaçıp gidesim geliyor ya
Ben başa çıkamıyorumAy kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Ya aynı seylerı yasıyrmBen ağlıyorum valla, başka türlü rahatlayamıyorum. Bu aralar da çatır çatır kavga ediyorum, ağzıma ne gelirse söylüyorum (küfür değil). Benim içime dert olacağına ona olsun ya. Çocuğa ben bakıyorum 24 saat. Ama sorsan eşim benden daha yorgun. Gece ben kalkıyorum çocuğa, o uykusuz kalıyor. Ben sofra kurarken 10 dk çocuğu taşıyor aman belim ağrıdı, aman kolum koptu, aman bu durmuyor. Yahu ben napayım, ben hep bakıyorum. Şimdi de bu mesajı yazarken tubaletteydim ama apar topar çocuğun ağlama sesine çıktım. Babası kulaklığı takmış oyun oynuyor, çocuk ağlamaktan kırpırmızı. Kavga edince vay efendim bende bunalıyorum diyor. Bazen kaçıp gidesim geliyor ya
Halımız tam kafa sıyırmalıkVereceksin çocuğu eline, daha da karışmayacaksin. Nasıl bakıyor, ağlıyor mu falan diye de bakma. Babası neticede bir şekilde bakar. Benimki de tüm gün uyumuyor nerdeyse , bir de kocamdan çeksem kafayı siyiririm. Daraldigimda ağlıyorum bu arada
İnşaAllah hepımızın sıkıntısı gecsin gitsinBen başa çıkamıyorumkızım olmasa kocamı boşarım, 5 dakika durmam, kızım baba eksikliği çekmesin diye sabrediyorum.
Bağırsam da çağırsam da, kavga da etsem bi şey değişmiyor, hareketlerinde bi düzelme yok. Bizim zaten başka problemlerimiz de var
Çok hainler, çookİnşaAllah hepımızın sıkıntısı gecsin gitsin
Ne bu nankörlük anlamakta güçlük cekıyorm
İnsan sokakta gördüğü kediye köpeğe merhamet edıyo ya eşlerine karsı nasıl bu kadar duyarsz olabılıyolar aklım almıyo
Artk yuzune karsı dıyorm Allah hesabını sorsun her damla gözyaşımın hesabını ver
Veriyorum çocuğu eline. Ağlıyorum yatiyorum rahatlıyorum. Agzima geleni söylüyorum. Ama ne care erkekler ayni hepAy kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Bağırıp cagiriyom sonra gidip banyoda agliyom . Benimki sorma yorgunum diyip duruyo niye yorgunsa onuda anlamadimAy kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Onu da yaptım kuzum. On dakika sonra geri getiriyor çocuğu durmuyor diye. Yalan, çokta güzel duruyor halbuki. Oyun oynamasına karşı değilim ama işten gelip oturuyor yatana kadar. Bir iki saat oyna kalk işte. Arada lütuf ederse bir saat önceden kalkıyor, vakit geçiriyoruz. O da hadi çay getirsene, mısır patlatsana, meyve doğrasana. Yapmıyorum artık hiç birini, o da elini sürüp yapmıyor. Öylece tartışa tartışma geçiyor günler. Gerginim bu günlerde diyorum neden demiyor da bende gerginim diye bağırıyor. Ben çalışıyor yoruluyor diye alttan alırdım ama tahammülüm kalmadı artık, iyice dozu yükselttim bende. Sanki ben kendi dünyamdayım, o kendi dünyasında. Kocaman evde yalnız hissediyorum kendimi, bir tek bebeğimle kedim var işteÇocuğu al , çıkar kulakliklarini , ver eline. Ne demek sen bu kadar yorgunken oyun oynamak? O sana acımıyor sen de ona acıma.
Valla bende çok bunaldım. Ruhsal olarak hiç iyi değilim, sürekli ya ağlıyorum ya da uyumak istiyorum ama fırsatım olmuyor. Çok yalnız hissediyorum kendimi. O da kendi dünyasında arkadaşlarıyla oyun oynuyor, sosyalleşiyor, keyif yapıyor. Tepki gösterince de ben suçlu oluyorum.Ya aynı seylerı yasıyrmbenım eşimde borsa delisi sabahtan aksama kadar elınde tel sureklı borsa ekranını guncelle guncelle guncelle
Çocuga mamasını ver bende sofra hazrlayayım dedm bı elınde tel bı yandan yarım yamalak mama içiriyo cocugun agzından kacıyo ağlıyo
Vallahı söyle söyle yoruldum usandım bıktım o duymaktan bıkmadı… bende bırakıp gideyim dıyorm ya ne halı varsa görsün inanki annemle daha kolay buyuturum cocuklarımı dıye aklımdan gecmıyo değilcok bunaldım
Valla canım bizim ilk cocuktada aynıydı bundada aynı yarın ailesi gelcek 1 ay kalcak o zman sen gör onlar gelince daha yüz biliyo sabredin 4 yasa kadar böyle sonra herşey daha güzel olcak insAllahBen ağlıyorum valla, başka türlü rahatlayamıyorum. Bu aralar da çatır çatır kavga ediyorum, ağzıma ne gelirse söylüyorum (küfür değil). Benim içime dert olacağına ona olsun ya. Çocuğa ben bakıyorum 24 saat. Ama sorsan eşim benden daha yorgun. Gece ben kalkıyorum çocuğa, o uykusuz kalıyor. Ben sofra kurarken 10 dk çocuğu taşıyor aman belim ağrıdı, aman kolum koptu, aman bu durmuyor. Yahu ben napayım, ben hep bakıyorum. Şimdi de bu mesajı yazarken tubaletteydim ama apar topar çocuğun ağlama sesine çıktım. Babası kulaklığı takmış oyun oynuyor, çocuk ağlamaktan kırpırmızı. Kavga edince vay efendim bende bunalıyorum diyor. Bazen kaçıp gidesim geliyor ya
Canım sanada çok üzulüyorum insAllah tüm sorunlar kalkar çok mutlu olursunuzBen başa çıkamıyorumkızım olmasa kocamı boşarım, 5 dakika durmam, kızım baba eksikliği çekmesin diye sabrediyorum.
Bağırsam da çağırsam da, kavga da etsem bi şey değişmiyor, hareketlerinde bi düzelme yok. Bizim zaten başka problemlerimiz de var
Canım bu tür şeyler okumakla alakası yok inan . Eşimin ailesi hep okumuş ama öyle geri düşünceleri varki . Sabir çek insAllah herşey düzene gircekHalımız tam kafa sıyırmalık
Aklıma mukayyet olmaya calısıyormkendını toparla dedım. Ki bu vurdumduymaz hallerı yuzunden kac kez cıddı sorunlar yasadık ıkı hafta sonra ıse baslıyrm annemler gelecek bebegıme bakmaya,
Dedım senın aılenle de kendı aılemlede konusucam ınsan azcık merhamet eder sorumluluk sahıbı olur dedım diyo ki eger konusursan anne baban bı daha bu eve adımını atamazVallahı erkegin küstahıyla ukalasıyla ugrasmak daha bı zor sözde eğitimci bilmem kac üni mezunu ama adam olamamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?