2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya benle beraber doğum yapan bi komşum var eşi polis adam boş vakitlerde hep çocuğuyla ilgileniyo adamın herşeyi eşi çocuğu olmuş bizimkiler anca ellerde tel yada yatiş

Valla canım bizim ilk cocuktada aynıydı bundada aynı yarın ailesi gelcek 1 ay kalcak o zman sen gör onlar gelince daha yüz biliyo sabredin 4 yasa kadar böyle sonra herşey daha güzel olcak insAllah
Amaan al birini vur ötekine erkek milleti işte, hepsi aynı ya. Ya da bize mi böyleleri denk gelmiş anlamıyorum ki. Birde oyunda konuşurken diyor ki ben evlilikten çok memnunum ya. Memnun olursun tabi hayat sana güzel, çayın kahven geliyo , ile güce baktığın da yok dedim. Duymazdan geliyor

Ya benle beraber doğum yapan bi komşum var eşi polis adam boş vakitlerde hep çocuğuyla ilgileniyo adamın herşeyi eşi çocuğu olmuş bizimkiler anca ellerde tel yada yatiş
Kız Allah öyle kocayı ellere vermiş bize vermemiş ya ben geçen hafta şu çocuğa bir saat bak nolur, çok uykum var dedim. Aha bakıyorum ya diyip gözlerini açıp geri oyuna döndü. Ne denir ki bu adama

Kiz allah seni çok güldüm benim bi arkadaşım var di eşi çok fenaydı en son dedi ailemi çağır ben senden boşancam o gün adam korktu şimdi serçe oldu maşallah ah ah ben içimden az küfür etmedim bizimkine

Kız Allah öyle kocayı ellere vermiş bize vermemiş ya ben geçen hafta şu çocuğa bir saat bak nolur, çok uykum var dedim. Aha bakıyorum ya diyip gözlerini açıp geri oyuna döndü. Ne denir ki bu adama
Kız bu adam calismiyormu oyun oynucak vakti nerden biliyo senin bunu iyice gözünü korkutman lazımki daha oyunun o sunu ağzına alamasın

Kız bunun gibi kocalar çok . Dün işte gelen arkadaş 4 saat oturdu bebeği eşine bırakmış adama diyo şunu çıkar mamasını ver şu saatte uyut biraz tipisla bende hayretle dinliyorum

Ay Vala yeminle ben üşendim yazmaya sen tamda yazdın canim

Ay kilzar hiç sormayın şu kocaları be kendimi ascam Vala yemin ederim sizde ne varsa bi tane numune de bende var bu gün evdeler kaynimla yemin ederim biri bi koltukta öteki oburunde sabah 9 şu saat olmuş hala yatiyor ve çok yorgun sabahta çocuğu kucağına almis koridorda elektrik süpürgesi var koca şeyi görmüyor bunu neden buraya koydun diye ben suçlu oldum Vala bazen artık dayanacak gücüm kalmıyor ama ne yapim el mahkum işte

Kizlar siz bebebekleinizi kac saate bir emzoriyorsunuz bide iki gogus mu tek gogusmu uc bucuk bi bebek kaç saat açılmaz mesela bi bilginiz varsa benimle paylasirmisniz

Kizlar siz bebebekleinizi kac saate bir emzoriyorsunuz bide iki gogus mu tek gogusmu uc bucuk bi bebek kaç saat açılmaz mesela bi bilginiz varsa benimle paylasirmisniz
Canım ben 1.5 saatte bir emziriyorum iki göğsü de. Acıkmış oluyor 1.5 saatte. 2 saat durursa baya acıkmış oluyor saldırıyor resmen.

Bizimki boşanırsak çocuğu ben alırım diyor ya bi git dedim sen oyundan vakit mi bulursun çocuk bakmaya diyorum, şaka şaka ben sensiz naparım diyor ölürsün açlıktan kim bakacak sana dedim
Kız bu adam calismiyormu oyun oynucak vakti nerden biliyo senin bunu iyice gözünü korkutman lazımki daha oyunun o sunu ağzına alamasın
6da evde oluyor. Çoğu zaman yemek ve uyuma hariç hep bilgisayarın başında. Hayır sıkan biri de değilim. Oynasın bir iki saat kafasını dağıtsın ses etmem ama bu bi oturdu mu kalkmıyor.
Kız bunun gibi kocalar çok . Dün işte gelen arkadaş 4 saat oturdu bebeği eşine bırakmış adama diyo şunu çıkar mamasını ver şu saatte uyut biraz tipisla bende hayretle dinliyorum
Napıyolar ne yediriyorlar da bu adamlar böyle yola geliyor anlamıyorum ki
Ay güler misin ağlar mısın resmen
Valla sinirden hem gülüp hem ağlıyorum, iyice laçka oldu
Ay Vala yeminle ben üşendim yazmaya sen tamda yazdın canim
Aynı çoğu bunların, hep benzer şeyler işte
Bilmemki canı sıkılmış süpürgenin gezmeye çıktı heralde deseydin. Soruya bak ya hey Allahım. Eksik yanlış herşeyi söylüyorlar da tamam olan, temiz olan şeyleri hiç söyleyip takdir etme yok.

Ay kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Depresyona girmeme ramak kaldı sanki hersey üstüme üstüme gelıyo(((
Sizler içiniz daraldıgında bu duyguyla nasıl başa cıkabılıyosnz(
Ben de doğumdan sonra eşimle benzer problemler yaşıyorum malesef.. lohusalığımı burnumdan getirdi ömür boyu affetmeyeceğim şeyler yaşadım . Birçok insan bu durumda malesef. Ben artık taviz vermiyorum ve sadece kendimi düşünüyorum bana bunu o öğretti.

Ay kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Depresyona girmeme ramak kaldı sanki hersey üstüme üstüme gelıyo(((
Sizler içiniz daraldıgında bu duyguyla nasıl başa cıkabılıyosnz(
Surat yapiyorum
Eşin ciddi anlamda problemli sanirim canim. Allah sabir versin
Mama 3 anne sutu 1.5 2 saat canim

Ya gezegenlerde mi sebep bilmiyorum. Benim de herşey üzerime geliyor. Daraldım, yoruldum deyip duruyor.
Akşama yemek yiyoruz mesela sırayla yiyoruz bebek yemek kokusu ile uyandığı için. :)
Yemeği yiyip bir an önce balkona gidip sigara içmek için telaşlanıyor. Ne biçim bir bağımlılık. Sigaraya gidince orada video izliyor vs... Baya vakit geçiriyor. İş yerinde büyün gün çocuk sesi az kendimi dinlemek istiyorum diyor. Ben de isityorum ne yapayım yani... Kendini dinlemek istiyorsan bulaşık makinesini yerleştirirken dinle bem öyle iş yaparken dinliyorum dedim 13 senedir ilk kez böyle sinirli görüyormuş beni... İlk kez çocuk doğurduğum için olmasın

Seninki ayrı bi tantana desene bunların hepsi numunelik

Bence bebekten bebeğe değişir. Onlarında günlük hallerine bağlı. Benimki minik bir obur. 1-1,5 saatte emmeye alıştı. Ama diş sorunu var bu ara. Emmesede göğsüme geliyor. Bir iki oyalanıp gidiyor. Diş kaşıyor filan çünkü ananın memesi acımaz.
Süt miktarına göre de tek göğüs veriyorum. Bazen çok kızıyor memeye kavga ediyorsa diğerine alıyorum. Arada mama takviyesi de yapıyorum. Mama ile 2 saat sonra yine istiyor.

Benim de kaynanam görümcem yemek yapıp getirir,benden hiç beklemez o konuda sağolsunlar. Ama iş emzirmeye gelince eşim de annesi de emsin diye tutturuyor. Süt ne yaptımsa çok gelmiyor napim yani olduğu kadar emse o da yeter diyorum. Ben hiç emmemişim ama bir şekilde yaşadım yani. Artık aç kalıp kızım ağladıkça mama verelim demeye başladılar. Ben de isterim emsin ama napim hem erken doğdu hem bir dünya stres anca geldi süt:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…