Ya benle beraber doğum yapan bi komşum var eşi polis adam boş vakitlerde hep çocuğuyla ilgileniyo adamın herşeyi eşi çocuğu olmuş bizimkiler anca ellerde tel yada yatişOnu da yaptım kuzum. On dakika sonra geri getiriyor çocuğu durmuyor diye. Yalan, çokta güzel duruyor halbuki. Oyun oynamasına karşı değilim ama işten gelip oturuyor yatana kadar. Bir iki saat oyna kalk işte. Arada lütuf ederse bir saat önceden kalkıyor, vakit geçiriyoruz. O da hadi çay getirsene, mısır patlatsana, meyve doğrasana. Yapmıyorum artık hiç birini, o da elini sürüp yapmıyor. Öylece tartışa tartışma geçiyor günler. Gerginim bu günlerde diyorum neden demiyor da bende gerginim diye bağırıyor. Ben çalışıyor yoruluyor diye alttan alırdım ama tahammülüm kalmadı artık, iyice dozu yükselttim bende. Sanki ben kendi dünyamdayım, o kendi dünyasında. Kocaman evde yalnız hissediyorum kendimi, bir tek bebeğimle kedim var işte
Valla bende çok bunaldım. Ruhsal olarak hiç iyi değilim, sürekli ya ağlıyorum ya da uyumak istiyorum ama fırsatım olmuyor. Çok yalnız hissediyorum kendimi. O da kendi dünyasında arkadaşlarıyla oyun oynuyor, sosyalleşiyor, keyif yapıyor. Tepki gösterince de ben suçlu oluyorum.
Amaan al birini vur ötekine erkek milleti işte, hepsi aynı ya. Ya da bize mi böyleleri denk gelmiş anlamıyorum ki. Birde oyunda konuşurken diyor ki ben evlilikten çok memnunum ya. Memnun olursun tabi hayat sana güzel, çayın kahven geliyo , ile güce baktığın da yok dedim. Duymazdan geliyorValla canım bizim ilk cocuktada aynıydı bundada aynı yarın ailesi gelcek 1 ay kalcak o zman sen gör onlar gelince daha yüz biliyo sabredin 4 yasa kadar böyle sonra herşey daha güzel olcak insAllah
Kız Allah öyle kocayı ellere vermiş bize vermemiş yaYa benle beraber doğum yapan bi komşum var eşi polis adam boş vakitlerde hep çocuğuyla ilgileniyo adamın herşeyi eşi çocuğu olmuş bizimkiler anca ellerde tel yada yatiş
Kiz allah seni çok güldümAmaan al birini vur ötekine erkek milleti işte, hepsi aynı ya. Ya da bize mi böyleleri denk gelmiş anlamıyorum ki. Birde oyunda konuşurken diyor ki ben evlilikten çok memnunum ya. Memnun olursun tabi hayat sana güzel, çayın kahven geliyo , ile güce baktığın da yok dedim. Duymazdan geliyor
Kız bu adam calismiyormu oyun oynucak vakti nerden biliyo senin bunu iyice gözünü korkutman lazımki daha oyunun o sunu ağzına alamasınKız Allah öyle kocayı ellere vermiş bize vermemiş yaben geçen hafta şu çocuğa bir saat bak nolur, çok uykum var dedim. Aha bakıyorum ya diyip gözlerini açıp geri oyuna döndü. Ne denir ki bu adama
Kız bunun gibi kocalar çok . Dün işte gelen arkadaş 4 saat oturdu bebeği eşine bırakmış adama diyo şunu çıkar mamasını ver şu saatte uyut biraz tipisla bende hayretle dinliyorumKız Allah öyle kocayı ellere vermiş bize vermemiş yaben geçen hafta şu çocuğa bir saat bak nolur, çok uykum var dedim. Aha bakıyorum ya diyip gözlerini açıp geri oyuna döndü. Ne denir ki bu adama
Ay güler misin ağlar mısın resmenKız Allah öyle kocayı ellere vermiş bize vermemiş yaben geçen hafta şu çocuğa bir saat bak nolur, çok uykum var dedim. Aha bakıyorum ya diyip gözlerini açıp geri oyuna döndü. Ne denir ki bu adama
Ay Vala yeminle ben üşendim yazmaya sen tamda yazdın canimBen ağlıyorum valla, başka türlü rahatlayamıyorum. Bu aralar da çatır çatır kavga ediyorum, ağzıma ne gelirse söylüyorum (küfür değil). Benim içime dert olacağına ona olsun ya. Çocuğa ben bakıyorum 24 saat. Ama sorsan eşim benden daha yorgun. Gece ben kalkıyorum çocuğa, o uykusuz kalıyor. Ben sofra kurarken 10 dk çocuğu taşıyor aman belim ağrıdı, aman kolum koptu, aman bu durmuyor. Yahu ben napayım, ben hep bakıyorum. Şimdi de bu mesajı yazarken tubaletteydim ama apar topar çocuğun ağlama sesine çıktım. Babası kulaklığı takmış oyun oynuyor, çocuk ağlamaktan kırpırmızı. Kavga edince vay efendim bende bunalıyorum diyor. Bazen kaçıp gidesim geliyor ya
Canım ben 1.5 saatte bir emziriyorum iki göğsü de. Acıkmış oluyor 1.5 saatte. 2 saat durursa baya acıkmış oluyor saldırıyor resmen.Kizlar siz bebebekleinizi kac saate bir emzoriyorsunuz bide iki gogus mu tek gogusmu uc bucuk bi bebek kaç saat açılmaz mesela bi bilginiz varsa benimle paylasirmisniz
Bizimki boşanırsak çocuğu ben alırım diyorKiz allah seni çok güldümbenim bi arkadaşım var di eşi çok fenaydı en son dedi ailemi çağır ben senden boşancam o gün adam korktu şimdi serçe oldu maşallah ah ah ben içimden az küfür etmedim bizimkine
6da evde oluyor. Çoğu zaman yemek ve uyuma hariç hep bilgisayarın başında. Hayır sıkan biri de değilim. Oynasın bir iki saat kafasını dağıtsın ses etmem ama bu bi oturdu mu kalkmıyor.Kız bu adam calismiyormu oyun oynucak vakti nerden biliyo senin bunu iyice gözünü korkutman lazımki daha oyunun o sunu ağzına alamasın
Napıyolar ne yediriyorlar da bu adamlar böyle yola geliyor anlamıyorum kiKız bunun gibi kocalar çok . Dün işte gelen arkadaş 4 saat oturdu bebeği eşine bırakmış adama diyo şunu çıkar mamasını ver şu saatte uyut biraz tipisla bende hayretle dinliyorum
Valla sinirden hem gülüp hem ağlıyorum, iyice laçka olduAy güler misin ağlar mısın resmen
Aynı çoğu bunların, hep benzer şeyler işteAy Vala yeminle ben üşendim yazmaya sen tamda yazdın canim
Bilmemki canı sıkılmış süpürgenin gezmeye çıktı heralde deseydin. Soruya bak ya hey Allahım. Eksik yanlış herşeyi söylüyorlar da tamam olan, temiz olan şeyleri hiç söyleyip takdir etme yok.Ay kilzar hiç sormayın şu kocaları be kendimi ascam Vala yemin ederim sizde ne varsa bi tane numune de bende var bu gün evdeler kaynimla yemin ederim biri bi koltukta öteki oburunde sabah 9 şu saat olmuş hala yatiyor ve çok yorgun sabahta çocuğu kucağına almis koridorda elektrik süpürgesi var koca şeyi görmüyor bunu neden buraya koydun diye ben suçlu oldum Vala bazen artık dayanacak gücüm kalmıyor ama ne yapim el mahkum işte
Ay kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Depresyona girmeme ramak kaldı sanki hersey üstüme üstüme gelıyo(((
Sizler içiniz daraldıgında bu duyguyla nasıl başa cıkabılıyosnz(
Ben de doğumdan sonra eşimle benzer problemler yaşıyorum malesef.. lohusalığımı burnumdan getirdi ömür boyu affetmeyeceğim şeyler yaşadım . Birçok insan bu durumda malesef. Ben artık taviz vermiyorum ve sadece kendimi düşünüyorum bana bunu o öğretti.Ben başa çıkamıyorumkızım olmasa kocamı boşarım, 5 dakika durmam, kızım baba eksikliği çekmesin diye sabrediyorum.
Bağırsam da çağırsam da, kavga da etsem bi şey değişmiyor, hareketlerinde bi düzelme yok. Bizim zaten başka problemlerimiz de var
Surat yapiyorumAy kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Eşin ciddi anlamda problemli sanirim canim. Allah sabir versinHalımız tam kafa sıyırmalık
Aklıma mukayyet olmaya calısıyormkendını toparla dedım. Ki bu vurdumduymaz hallerı yuzunden kac kez cıddı sorunlar yasadık ıkı hafta sonra ıse baslıyrm annemler gelecek bebegıme bakmaya,
Dedım senın aılenle de kendı aılemlede konusucam ınsan azcık merhamet eder sorumluluk sahıbı olur dedım diyo ki eger konusursan anne baban bı daha bu eve adımını atamazVallahı erkegin küstahıyla ukalasıyla ugrasmak daha bı zor sözde eğitimci bilmem kac üni mezunu ama adam olamamıs
Mama 3 anne sutu 1.5 2 saat canimKizlar siz bebebekleinizi kac saate bir emzoriyorsunuz bide iki gogus mu tek gogusmu uc bucuk bi bebek kaç saat açılmaz mesela bi bilginiz varsa benimle paylasirmisniz
Ay kızlar bu koca kişileri neden bızden daha cok lohusa acaba
Onu da yaptım kuzum. On dakika sonra geri getiriyor çocuğu durmuyor diye. Yalan, çokta güzel duruyor halbuki. Oyun oynamasına karşı değilim ama işten gelip oturuyor yatana kadar. Bir iki saat oyna kalk işte. Arada lütuf ederse bir saat önceden kalkıyor, vakit geçiriyoruz. O da hadi çay getirsene, mısır patlatsana, meyve doğrasana. Yapmıyorum artık hiç birini, o da elini sürüp yapmıyor. Öylece tartışa tartışma geçiyor günler. Gerginim bu günlerde diyorum neden demiyor da bende gerginim diye bağırıyor. Ben çalışıyor yoruluyor diye alttan alırdım ama tahammülüm kalmadı artık, iyice dozu yükselttim bende. Sanki ben kendi dünyamdayım, o kendi dünyasında. Kocaman evde yalnız hissediyorum kendimi, bir tek bebeğimle kedim var işte
Valla bende çok bunaldım. Ruhsal olarak hiç iyi değilim, sürekli ya ağlıyorum ya da uyumak istiyorum ama fırsatım olmuyor. Çok yalnız hissediyorum kendimi. O da kendi dünyasında arkadaşlarıyla oyun oynuyor, sosyalleşiyor, keyif yapıyor. Tepki gösterince de ben suçlu oluyorum.
Seninki ayrı bi tantana deseneYa gezegenlerde mi sebep bilmiyorum. Benim de herşey üzerime geliyor. Daraldım, yoruldum deyip duruyor.
Akşama yemek yiyoruz mesela sırayla yiyoruz bebek yemek kokusu ile uyandığı için. :)
Yemeği yiyip bir an önce balkona gidip sigara içmek için telaşlanıyor. Ne biçim bir bağımlılık. Sigaraya gidince orada video izliyor vs... Baya vakit geçiriyor. İş yerinde büyün gün çocuk sesi az kendimi dinlemek istiyorum diyor. Ben de isityorum ne yapayım yani... Kendini dinlemek istiyorsan bulaşık makinesini yerleştirirken dinle bem öyle iş yaparken dinliyorum dedim13 senedir ilk kez böyle sinirli görüyormuş beni... İlk kez çocuk doğurduğum için olmasın
Kizlar siz bebebekleinizi kac saate bir emzoriyorsunuz bide iki gogus mu tek gogusmu uc bucuk bi bebek kaç saat açılmaz mesela bi bilginiz varsa benimle paylasirmisniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?