2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Seninki ayrı bi tantana desene bunların hepsi numunelik

Valla ya hepsi bir tuhaf.
Benimkine kalsa ev uçsun karışmaz. Eskiden iş yapardı şimdi yapmıyor deli ediyor beni. Bugün akşam keyfi yerindeydi sabah işe gitmeyecek diye. dedim 15 tatilde evi toparlayalım, ben çok daraldım diye anlattım. Anladığını söyledi inşallah öyle uygularız.

Anliyor da pratik de sikinti var canim malesef.

Bende gecen hafta dedim 2 gunde 1 senin gorevin lavabo ve klozet temizligi. Anladi
Soledigimin ustune 5 kez ben temizledim.
En son soyledim yarindan itibren basliyorum dedi onun ustune de 3 gun gecti

Bende aynı canım ya azcık tepkı gostersem ben suclu oluyrm bısey ıcın tartıssak tele elimi değdiğim an bak sende elınden bırakmıyosn oluyo Sonra baslıyo sana bıseyler oldu demeye oğlum ayrı kafada hala kardese tam alısamadı benı müthiş zorluyo hiç birseyden memnun olmayan sureklı aglayan bı cocuk oldu uyarsam cocugu da benı de bı rahat bırak dıyo valla tövbe ede ede gun gecırıyorm ama ona hava hoş sabah 6 da bı gidiyo aksam 9-10 a kadar yok eve geldı mı de bu kız nıye uyumuyo ac mı altı mı ıslak vır vır vır… Allah yardımcımız olsn demek coğu böyle
Canım bu tür şeyler okumakla alakası yok inan . Eşimin ailesi hep okumuş ama öyle geri düşünceleri varki . Sabir çek insAllah herşey düzene gircek
Hayatım sabır cekmekle gecıyo canım
Ne bıleym ya tanısınca dedm adam bu kadar okumuş illa güngörmüştür ama bıldıgin çiğ cıktı sadece gönül yorgunlugu((
Bıde o derdımız var sürekli sigara için balkona kacmalar…
Dedım her sıgara içen yarım saat toz olacak balkonda keyıf yapacaksa bende başlıyorm bu nedir ya
Ya anladım ki her durumda kacacak yer buluyolar

Anliyor da pratik de sikinti var canim malesef.

Bende gecen hafta dedim 2 gunde 1 senin gorevin lavabo ve klozet temizligi. Anladi
Soledigimin ustune 5 kez ben temizledim.
En son soyledim yarindan itibren basliyorum dedi onun ustune de 3 gun gecti
Anladıklarını bı uygulasalarda su yukumuz bı hafıflese…

Kizlar bir süredir yazamadım, umarım herkes iyidir benim gibi işbaşı yapan ve yaptigi gibi İstanbulda kara teslim olan ve birde üzerine tam görev değişikliği sırasında kovid olan annelere ayrıca selam olsun Daha başıma neler gelebilir bilmiyorum qayağımın tozuyla evime geldim 3 gün sonra ise başladım. Çok zor geciyor süt sağmak ve yetersiz kalacağım korkusu. Şuan sadece 1 gün fazladan süt var dolapta. Birde kovid iken emzirebiliyor muyuz?hangi ilaçları içtiniz size iyi geldi?

Çok geçmiş olsun ya ben hamileyken kovid geçirdim o zman hiç bir ilaç kullNmadim parol dışında

Kızlar bebeğiniz sari yesilimsi kaka yapiyor mu yani boyle tam yesil degil ama yesil sari karışık. Ben alerjiden cok supheleniyorum ama ozel alerji muayene ücretleri 1000tl. Böyle bir butcem yok. Devlet hastanesi alerji doktoruna cocuk doktoru konsültasyon atmadan randevu alamiyosun. 31inde randevusu var cok rica edicem. Cunku kakada kan gorene kadar kabul etmiyolarmis alerjiyi

Canım ben 1.5 saatte bir emziriyorum iki göğsü de. Acıkmış oluyor 1.5 saatte. 2 saat durursa baya acıkmış oluyor saldırıyor resmen.
Sağol canim tesekur ederim bende nerdeyse öyle yapıyorum ve tek gogus doyurmuyor herhalde artık bende iki li yaptim artik
Aynı çoğu bunların, hep benzer şeyler işte
Aynen ya hiç sorma çok değişik ve rahatlar ve bu da bana batıyor
Bilmemki canı sıkılmış süpürgenin gezmeye çıktı heralde deseydin. Soruya bak ya hey Allahım. Eksik yanlış herşeyi söylüyorlar da tamam olan, temiz olan şeyleri hiç söyleyip takdir etme yok.
Evet bide gece bana diyor kendi kendine küsüp baristin mi bende dedim Vala inan bi gram umurumda değil artık sana küsmeye halim bile yok dedim kendini haklı buluyor tamam haklısın dedim kapağı yedi oturdu koridorda süpürge ne ararmis çünkü koridorlar hiç temizlenmezzzz
Mama 3 anne sutu 1.5 2 saat canim
Sağol canim bende öyle yapıyorum benim mama verşim değişiyor doymamışsa takviye

Galiba da canim ben bide doyuyor m7 onu hiç anlamıyorum bazen inat ediyor surekli meme de dedig8n gibi dişini mi kasıyor ne yapıyorsa emiyor bi türlü senin bebeğin kaç aylık canim ben süt miktarını bi türlü anlayamadım gitti ya bende bazen arada mama tkviyesi yapıyorum genelde hep emziriyirum

Benimkide öyle canım ama hiç öyle takmadım çünkü yeşil sebze falanda tüketiyorum ondan olabilir diye düşünüyorum

Benimki tek göğsü zor emiyo . Hep gözler fıldır fıldır

Benim de oluyor ya ben hiç sorun etmiyorum valla. Bazen yeşile dönüyor, bazen tekrar sarı. Yediklerimdendir diye düşünüyorum. Onsut fazla alıyor bazen sık emdiginde, ondan diye düşünüyorum vs. Alerji olduğunu sanmıyorum kendi açımdan. Başka bir belirti yoksa seninkinde de yoktur inşallah

Cok gecmis olsun cnm. Hersey ust uste gelmis. Ins sikintilarin hemen biter

Kulak arkalarını bende farkettim yaa kabuk gibi oluyor temizlenmezse...
Kizlar nasılsıniz 10 gündür yokum kendi kendimi şikayet etmişimdeeyasak koymuşlar bana insallah bebişleriniz iyidir mama takviyesi yapan anneler bıraktınız mı acaba
Bir süredir bıraktım ama kilo alımı ne durumda bilmiyorum. Belkide kilo alamadı fazla çünkü kaka sayısı çok azaldı günde 1 veya 2 defa yapıyor.
Ben demiştim canım benimki 2 günde aldığı kiloyu daha sonra 12 günde alabilmisti değişik bir durum
Çok geçmiş olsun ya ben hamileyken kovid geçirdim o zman hiç bir ilaç kullNmadim parol dışında
Sağol canım parol içiyorum çok iyi geliyor ama onun dışında ne yapacağımı bilmiyorum...
Normal canım benimki bazen bildiğin yaprak yeşili gibi canlı yeşil de yaptı. O zaman doktor hemen tahlil yapılsın dedi :) Gayet normal renkler.bunlar canım panik yapma... Kilo alımında bir sıkıntı yoksa doktorlar ileriki safhada kandan alerji tahlili yapıyorlar...bizimkide böyle kopkoyu sarı nerdeyse kahverengi gibi yapıyor mesela. Ama sarı yeşil karışık normal.

Cok gecmis olsun cnm. Hersey ust uste gelmis. Ins sikintilarin hemen biter
Binada şükür canimm evimdeyim, çocuklar sağlıklı onları hasta etmeden getirdim, varsın ben hasta olayım. Şuan evde babam daha ağır aşı olmadığı için, annemle ben biraz daha ayaktayız. Arada sendeledi bizi ama diriliyoruz sonra babamdan geçti bizede. Allah dermansız dert vermesin yaa...

Amin cnm amin. Cocuklara bulasmamasi cok ii tabi ama siz de ii olun en kisa zamanda. Ise baslamak nasi bi duygu

Herkes kocasını atmış , biraz da ben atayım benimkinin de aklı fikri cinsellikte kızlar şu daha denemedik diyenlere hayretle bakıyorum. Namaz kılan insanlarız , sabahın köründe banyo için kalkıyorum ya çok zoruma gidiyor , sıcacık yatağımdan bebek uyurken kalkmak kocalar istifa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…