Seninki ayrı bi tantana desenebunların hepsi numunelik
Anliyor da pratik de sikinti var canim malesef.Valla ya hepsi bir tuhaf.
Benimkine kalsa ev uçsun karışmaz. Eskiden iş yapardı şimdi yapmıyor deli ediyor beni. Bugün akşam keyfi yerindeydi sabah işe gitmeyecek diye.dedim 15 tatilde evi toparlayalım, ben çok daraldım diye anlattım. Anladığını söyledi inşallah öyle uygularız.
Bende aynı canım yaValla bende çok bunaldım. Ruhsal olarak hiç iyi değilim, sürekli ya ağlıyorum ya da uyumak istiyorum ama fırsatım olmuyor. Çok yalnız hissediyorum kendimi. O da kendi dünyasında arkadaşlarıyla oyun oynuyor, sosyalleşiyor, keyif yapıyor. Tepki gösterince de ben suçlu oluyorum.
Hayatım sabır cekmekle gecıyo canımCanım bu tür şeyler okumakla alakası yok inan . Eşimin ailesi hep okumuş ama öyle geri düşünceleri varki . Sabir çek insAllah herşey düzene gircek
Bıde o derdımız var sürekli sigara için balkona kacmalar…Ya gezegenlerde mi sebep bilmiyorum. Benim de herşey üzerime geliyor. Daraldım, yoruldum deyip duruyor.
Akşama yemek yiyoruz mesela sırayla yiyoruz bebek yemek kokusu ile uyandığı için. :)
Yemeği yiyip bir an önce balkona gidip sigara içmek için telaşlanıyor. Ne biçim bir bağımlılık. Sigaraya gidince orada video izliyor vs... Baya vakit geçiriyor. İş yerinde büyün gün çocuk sesi az kendimi dinlemek istiyorum diyor. Ben de isityorum ne yapayım yani... Kendini dinlemek istiyorsan bulaşık makinesini yerleştirirken dinle bem öyle iş yaparken dinliyorum dedim13 senedir ilk kez böyle sinirli görüyormuş beni... İlk kez çocuk doğurduğum için olmasın
Anliyor da pratik de sikinti var canim malesef.
Bende gecen hafta dedim 2 gunde 1 senin gorevin lavabo ve klozet temizligi. Anladi
Soledigimin ustune 5 kez ben temizledim.
En son soyledim yarindan itibren basliyorum dedi onun ustune de 3 gun gecti
Teşekkürler canmEki Görüntüle 2994509
Bundan canım benimki. Babyjem markası. Bak alt kısmında bir ipi var orayı açıp büyüttüm ben biraz. Bebişim 65 cmdi iki hafta önce
Çok geçmiş olsun yaKizlar bir süredir yazamadım, umarım herkes iyidirbenim gibi işbaşı yapan ve yaptigi gibi İstanbulda kara teslim olan ve birde üzerine tam görev değişikliği sırasında kovid olan annelere ayrıca selam olsun Daha başıma neler gelebilir bilmiyorum qayağımın tozuyla evime geldim 3 gün sonra ise başladım. Çok zor geciyor süt sağmak ve yetersiz kalacağım korkusu. Şuan sadece 1 gün fazladan süt var dolapta. Birde kovid iken emzirebiliyor muyuz?hangi ilaçları içtiniz size iyi geldi?
Sağol canim tesekur ederim bende nerdeyse öyle yapıyorum ve tek gogus doyurmuyor herhalde artık bende iki li yaptim artikCanım ben 1.5 saatte bir emziriyorum iki göğsü de. Acıkmış oluyor 1.5 saatte. 2 saat durursa baya acıkmış oluyor saldırıyor resmen.
Aynen ya hiç sorma çok değişik ve rahatlar ve bu da bana batıyorAynı çoğu bunların, hep benzer şeyler işte
Evet bide gece bana diyor kendi kendine küsüp baristin mi bende dedim Vala inan bi gram umurumda değil artık sana küsmeye halim bile yok dedim kendini haklı buluyor tamam haklısın dedim kapağı yedi oturduBilmemki canı sıkılmış süpürgenin gezmeye çıktı heralde deseydin. Soruya bak ya hey Allahım. Eksik yanlış herşeyi söylüyorlar da tamam olan, temiz olan şeyleri hiç söyleyip takdir etme yok.
Sağol canim bende öyle yapıyorum benim mama verşim değişiyor doymamışsa takviyeMama 3 anne sutu 1.5 2 saat canim
Galiba da canim ben bide doyuyor m7 onu hiç anlamıyorum bazen inat ediyor surekli meme de dedig8n gibi dişini mi kasıyor ne yapıyorsa emiyor bi türlüBence bebekten bebeğe değişir. Onlarında günlük hallerine bağlı. Benimki minik bir obur. 1-1,5 saatte emmeye alıştı. Ama diş sorunu var bu ara. Emmesede göğsüme geliyor. Bir iki oyalanıp gidiyor. Diş kaşıyor filançünkü ananın memesi acımaz.
Süt miktarına göre de tek göğüs veriyorum. Bazen çok kızıyor memeye kavga ediyorsa diğerine alıyorum. Arada mama takviyesi de yapıyorum. Mama ile 2 saat sonra yine istiyor.
Benimkide öyle canım ama hiç öyle takmadım çünkü yeşil sebze falanda tüketiyorum ondan olabilir diye düşünüyorumKızlar bebeğiniz sari yesilimsi kaka yapiyor mu yani boyle tam yesil degil ama yesil sari karışık. Ben alerjiden cok supheleniyorum ama ozel alerji muayene ücretleri 1000tl. Böyle bir butcem yok. Devlet hastanesi alerji doktoruna cocuk doktoru konsültasyon atmadan randevu alamiyosun. 31inde randevusu var cok rica edicem. Cunku kakada kan gorene kadar kabul etmiyolarmis alerjiyi
Benimki tek göğsü zor emiyo . Hep gözler fıldır fıldırGaliba da canim ben bide doyuyor m7 onu hiç anlamıyorum bazen inat ediyor surekli meme de dedig8n gibi dişini mi kasıyor ne yapıyorsa emiyor bi türlüsenin bebeğin kaç aylık canim ben süt miktarını bi türlü anlayamadım gitti ya bende bazen arada mama tkviyesi yapıyorum genelde hep emziriyirum
Benim de oluyor ya ben hiç sorun etmiyorum valla. Bazen yeşile dönüyor, bazen tekrar sarı. Yediklerimdendir diye düşünüyorum. Onsut fazla alıyor bazen sık emdiginde, ondan diye düşünüyorum vs. Alerji olduğunu sanmıyorum kendi açımdan. Başka bir belirti yoksa seninkinde de yoktur inşallahKızlar bebeğiniz sari yesilimsi kaka yapiyor mu yani boyle tam yesil degil ama yesil sari karışık. Ben alerjiden cok supheleniyorum ama ozel alerji muayene ücretleri 1000tl. Böyle bir butcem yok. Devlet hastanesi alerji doktoruna cocuk doktoru konsültasyon atmadan randevu alamiyosun. 31inde randevusu var cok rica edicem. Cunku kakada kan gorene kadar kabul etmiyolarmis alerjiyi
Cok gecmis olsun cnm. Hersey ust uste gelmis. Ins sikintilarin hemen biterKizlar bir süredir yazamadım, umarım herkes iyidirbenim gibi işbaşı yapan ve yaptigi gibi İstanbulda kara teslim olan ve birde üzerine tam görev değişikliği sırasında kovid olan annelere ayrıca selam olsun Daha başıma neler gelebilir bilmiyorum qayağımın tozuyla evime geldim 3 gün sonra ise başladım. Çok zor geciyor süt sağmak ve yetersiz kalacağım korkusu. Şuan sadece 1 gün fazladan süt var dolapta. Birde kovid iken emzirebiliyor muyuz?hangi ilaçları içtiniz size iyi geldi?
Kulak arkalarını bende farkettim yaa kabuk gibi oluyor temizlenmezse...Konak şampuanı da al dedi doktor bana Mustela’nınkini aldım bakalım, zeytinyağı karbonat şampuan inşallah bitirir şunu. Kulak arkaları da kurumuştu, onu da doktor söyledi hiç fark etmemişim oraya da sürüyorum artık yağı
Fotolarda açık çıkıyo niyeyse ama kara oğlan benimkisi canımEşimin ailesi sarışın olsun çok istiyordu, hala da konusunu geçiriyorlar belki ileride değişir, teni de esmer değil aslında buğday vs diye, ben susunca da “Esmer olsun sarışın olsun fark etmez canım” diyorlar Ay sanki İsveç’e gelin gittim, ne önemi varsa artık.
Bir süredir bıraktım ama kilo alımı ne durumda bilmiyorum. Belkide kilo alamadı fazla çünkü kaka sayısı çok azaldı günde 1 veya 2 defa yapıyor.Kizlar nasılsıniz 10 gündür yokum kendi kendimi şikayet etmişimdeeyasak koymuşlar bana insallah bebişleriniz iyidir mama takviyesi yapan anneler bıraktınız mı acaba
Ben demiştim canım benimki 2 günde aldığı kiloyu daha sonra 12 günde alabilmisti değişik bir durumKız mesajımı sileyim derken kendimi sikayet etim onlarda bana yasak koymuşlar amannn çokta umrumdayidiniz sanki bide diyor kurallara uygun davraninhani fotograf payalstim ya burası herkese açık diye siz gördünüz dedim kaldırım belki bütün dünya girebiliyor ne olur ne olmaz diye ondan yasak koymuslar bana anne takviyesi ne canim bana hemsire dedi mama ver ben getirdim eskisi gibi devam etim ama artık bebegim içmek istemiyor herhalde doyuyor süt var galiba tam anlamsamda kaynim dun bana diyor senin sytun de elektrik gibi bi gidiyor bi geliyor ♀ tarti da aldm tartım sanki 200 300 gram almis net anlamasamda herhalde vurda bi arakdas demişti ya atak yapabilir öyle birzey oldu galiba çok üzülmüştüm kilo almıyor diye
Sağol canım parol içiyorum çok iyi geliyor ama onun dışında ne yapacağımı bilmiyorum...Çok geçmiş olsun yaben hamileyken kovid geçirdim o zman hiç bir ilaç kullNmadim parol dışında
Normal canım benimki bazen bildiğin yaprak yeşili gibi canlı yeşil de yaptı. O zaman doktor hemen tahlil yapılsın dedi :) Gayet normal renkler.bunlar canım panik yapma... Kilo alımında bir sıkıntı yoksa doktorlar ileriki safhada kandan alerji tahlili yapıyorlar...bizimkide böyle kopkoyu sarı nerdeyse kahverengi gibi yapıyor mesela. Ama sarı yeşil karışık normal.Kızlar bebeğiniz sari yesilimsi kaka yapiyor mu yani boyle tam yesil degil ama yesil sari karışık. Ben alerjiden cok supheleniyorum ama ozel alerji muayene ücretleri 1000tl. Böyle bir butcem yok. Devlet hastanesi alerji doktoruna cocuk doktoru konsültasyon atmadan randevu alamiyosun. 31inde randevusu var cok rica edicem. Cunku kakada kan gorene kadar kabul etmiyolarmis alerjiyi
Binada şükür canimm evimdeyim, çocuklar sağlıklı onları hasta etmeden getirdim, varsın ben hasta olayım. Şuan evde babam daha ağır aşı olmadığı için, annemle ben biraz daha ayaktayız. Arada sendeledi bizi ama diriliyoruz sonraCok gecmis olsun cnm. Hersey ust uste gelmis. Ins sikintilarin hemen biter
Amin cnm amin. Cocuklara bulasmamasi cok ii tabi ama siz de ii olun en kisa zamanda. Ise baslamak nasi bi duyguBinada şükür canimm evimdeyim, çocuklar sağlıklı onları hasta etmeden getirdim, varsın ben hasta olayım. Şuan evde babam daha ağır aşı olmadığı için, annemle ben biraz daha ayaktayız. Arada sendeledi bizi ama diriliyoruz sonrababamdan geçti bizede. Allah dermansız dert vermesin yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?