2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla çok üşeniyoruz ikimizde . Cazibelisin demekki adam istiyor . Valla evde benim halimi gör adam değil cinsellik suratıma bakmiyo

Amin cnm amin. Cocuklara bulasmamasi cok ii tabi ama siz de ii olun en kisa zamanda. Ise baslamak nasi bi duygu
İlk gün sabah 6da kalktım, bütün sutlerimi sagdim, bir elem bir keder pompa makinamla evden çıktım sonra yolda bir baktım bir şarkılar türküler ise gidiyorum öğleden sonra bir panik havası acaba saginca kaç CC süt çıkacak falan ilk çocukta 30 yaşındaydım 450 CC çıkardı süt, bunda yarısı bile çıkmadı mirim bozuldu. Başladım annemi aramaya süt kaldı mı, kaç CC içti falan. Onun içtiği ile benim sagdigim denk gelcek mi diye panikledim. İş ise berbatttttt, hiç çalışmak güzel değil keşke hayat şartları böyle olmasa evde keyifli keyifli çocuklarımızı buyutebilsek... Bir erkek arkadaşım bakıcı bulamadıkları ve eşi daha yüksek maaş aldığı için işi bırakıyor, yani çocuğa babası bakacak, ondan boşalan kadrolara ben gecicem malesef onada çok üzüldüm. Bakicilar fahiş fiyatlar istemişler, İstanbul'da zaten güvenilir insanda bulmak çok zor...

Benim rahim ağzında da dikiş vardı yani geçen sene Ocak ayından beri biz hala birşey yaşamadık:) bazen bu durumu sorguluyorum ama normalde buluyorum çünkü 40 im çıktı izmirdeydik müsait vakit yoktu. Eve geldik daha yeni... Bakalım ne zaman. Benim eşimde kilo takıntısı var sanırım beni şuan cazibeli bulmuyor üstünde anne hirkasiyla oda normal

Reactions: The
Valla çok üşeniyoruz ikimizde . Cazibelisin demekki adam istiyor . Valla evde benim halimi gör adam değil cinsellik suratıma bakmiyo
Benimki usenmiyor arkadaşım valla kazak,tayt gezerim evde öyle aman aman bir şeyim yok

Başka belirtileride var ama inşallah denk gelmistir kuzu
Her seye takar oldum kuzu ya
Bazi erkekler vazgecmiyor bende iki bebeyle zar zor abdest aliyorum ama evliligin olmazsa olmazi tabi

Sağlık söz konusuysa bir şey diyemem tabi canım, eşim 40 günü zor bekledi ya her gün usanmadan sorardı bitti mi diye bitse bile dikişlerim iyilesmedi diyordum, yok yok iyilesmistir diyordu yanı düşün

450nin yarisi 225 de cok ii dgl mi? Masalah cnm ben de mudur izinlerimi vermede sorun cikarmazsa nisanda basliycam. Sut biriktiriyorum ama bi sagimda 90cc cikiyor. Ben mamada vermiyorum kilo alimi da ii. Sen kac cc veriyosun cnm bi supheye dustum simdi

Arkadasina da cok uzuldum Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ben de bakici bakiyorum yavas yavas ama dusuncesi bile beni cok uzuyor. Aliscaz mecbur ins ii birini bulabilirim

Arkadasina da cok uzuldum Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ben de bakici bakiyorum yavas yavas ama dusuncesi bile beni cok uzuyor. Aliscaz mecbur ins ii birini bulabilirim
Ben ücretsiz izin dilekçemi gönderdim dün 1 yıllık. İstanbul'a taşınacağiz çünkü memurum oraya atandım ve kimsem yok orada bir yaşından sonra mecburen bakıcı olacak bizim de

Canım benim iki üç hafta boyunca sürekli yeşili yapmıştı. Ara sıra yapsa umursamazdım ama sürekli yapınca korkmaya başlamıştım ne alerji yapıyor diye. Üşütmediğine de emindim. Burda konuşurken çikolata geldi aklıma. Hemen hemen her gün yiyordum. Onu kesince cidden kakası sarıya döndü. Ara sır çikolata yesem hâlâ yeşil oluyor. Yada sarı yeşil karışık. Yoğurtta mukus yapıyor mesela. Yediklerini gözden geçirsene bi canım ne olabilir

Benim kiz genelde alerji belirtileri veriyo zaten kuzu. Saglam bi diyet yapiyim diyorum

Ben ücretsiz izin dilekçemi gönderdim dün 1 yıllık. İstanbul'a taşınacağiz çünkü memurum oraya atandım ve kimsem yok orada bir yaşından sonra mecburen bakıcı olacak bizim de
Keşke ben de ücretsiz izin alabilsem evi ben geçindiriyorum, bu pahalılıkta imkansız. 2 ay sonra döneceğim işe, nasıl gözümde büyüyor

Kizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var.
Bebisim huysuzlaniyor. Kucaga aliyorum orda da surekli miz kiz ya ayagi ile itikliyor ya kendini geri atmak istiyor gibi hareketler yapiyor. Bende geriliyorum cunku bir turlu memnun olmuyor. Karni tok alti temiz evin sicakligi iyi gazi yok. Keyfi yapiyor istedigi pozisyon fln olcak gezmesi icin bende istemsiz kucucuk bebege geriliyorum. Gerildim ve yatirdim sen bilirsin diye.
Sonrada vicdan azabi cekiyorum kotu bir anneyim diye. Herzaman degil bu durum mesela bugun oldu asiri yorgunum ve uykusuzum hafif bas agrim var. Tahammul seviyemi nasil artirabilirim

Bende normalde hemen ustune mama veriyordum ama 1 2 haftadir eger sut oldugunu dusunursem mizmizlanmazsa biraz bekliyorum

4 . ay atağın yaklaşıyor olabilir mi ? internette hep korkunç şeyler okuyorum bu atak hakkında ve şimdiden korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…