Valla çok üşeniyoruz ikimizde . Cazibelisin demekki adam istiyor . Valla evde benim halimi gör adam değil cinsellik suratıma bakmiyoHerkes kocasını atmış , biraz da ben atayımbenimkinin de aklı fikri cinsellikte kızlar şu daha denemedik diyenlere hayretle bakıyorum. Namaz kılan insanlarız , sabahın köründe banyo için kalkıyorum ya çok zoruma gidiyor , sıcacık yatağımdan bebek uyurken kalkmak kocalar istifa
İlk gün sabah 6da kalktım, bütün sutlerimi sagdim, bir elem bir keder pompa makinamla evden çıktım sonra yolda bir baktım bir şarkılar türküler ise gidiyorumAmin cnm amin. Cocuklara bulasmamasi cok ii tabi ama siz de ii olun en kisa zamanda. Ise baslamak nasi bi duygu
Benim rahim ağzında da dikiş vardı yani geçen sene Ocak ayından beri biz hala birşey yaşamadık:) bazen bu durumu sorguluyorum ama normalde buluyorum çünkü 40 im çıktı izmirdeydik müsait vakit yoktu. Eve geldik daha yeni... Bakalım ne zaman. Benim eşimde kilo takıntısı var sanırım beni şuan cazibeli bulmuyorHerkes kocasını atmış , biraz da ben atayımbenimkinin de aklı fikri cinsellikte kızlar şu daha denemedik diyenlere hayretle bakıyorum. Namaz kılan insanlarız , sabahın köründe banyo için kalkıyorum ya çok zoruma gidiyor , sıcacık yatağımdan bebek uyurken kalkmak kocalar istifa
Benimki usenmiyor arkadaşımValla çok üşeniyoruz ikimizde . Cazibelisin demekki adam istiyor . Valla evde benim halimi gör adam değil cinsellik suratıma bakmiyo
Başka belirtileride var ama inşallah denk gelmistir kuzuBenim de oluyor ya ben hiç sorun etmiyorum valla. Bazen yeşile dönüyor, bazen tekrar sarı. Yediklerimdendir diye düşünüyorum. Onsut fazla alıyor bazen sık emdiginde, ondan diye düşünüyorum vs. Alerji olduğunu sanmıyorum kendi açımdan. Başka bir belirti yoksa seninkinde de yoktur inşallah
Her seye takar oldum kuzu yaKulak arkalarını bende farkettim yaa kabuk gibi oluyor temizlenmezse...
Bir süredir bıraktım ama kilo alımı ne durumda bilmiyorum. Belkide kilo alamadı fazla çünkü kaka sayısı çok azaldı günde 1 veya 2 defa yapıyor.
Ben demiştim canım benimki 2 günde aldığı kiloyu daha sonra 12 günde alabilmisti değişik bir durum
Sağol canım parol içiyorum çok iyi geliyor ama onun dışında ne yapacağımı bilmiyorum...
Normal canım benimki bazen bildiğin yaprak yeşili gibi canlı yeşil de yaptı. O zaman doktor hemen tahlil yapılsın dedi :) Gayet normal renkler.bunlar canım panik yapma... Kilo alımında bir sıkıntı yoksa doktorlar ileriki safhada kandan alerji tahlili yapıyorlar...bizimkide böyle kopkoyu sarı nerdeyse kahverengi gibi yapıyor mesela. Ama sarı yeşil karışık normal.
Bazi erkekler vazgecmiyor bende iki bebeyle zar zor abdest aliyorum ama evliligin olmazsa olmazi tabiHerkes kocasını atmış , biraz da ben atayımbenimkinin de aklı fikri cinsellikte kızlar şu daha denemedik diyenlere hayretle bakıyorum. Namaz kılan insanlarız , sabahın köründe banyo için kalkıyorum ya çok zoruma gidiyor , sıcacık yatağımdan bebek uyurken kalkmak kocalar istifa
Sağlık söz konusuysa bir şey diyemem tabi canım, eşim 40 günü zor bekledi ya her gün usanmadan sorardı bitti mi diyeBenim rahim ağzında da dikiş vardı yani geçen sene Ocak ayından beri biz hala birşey yaşamadık:) bazen bu durumu sorguluyorum ama normalde buluyorum çünkü 40 im çıktı izmirdeydik müsait vakit yoktu. Eve geldik daha yeni... Bakalım ne zaman. Benim eşimde kilo takıntısı var sanırım beni şuan cazibeli bulmuyorüstünde anne hirkasiyla oda normal
Maşallah maşallahBenimki usenmiyor arkadaşımvalla kazak,tayt gezerim evde öyle aman aman bir şeyim yok
Bu gidişle ikinci de çok uzak değildir zaten, hala doğru düzgün korunmuyoruz çok korkuyorumMaşallah maşallahşuan tek çocuk olduğu için öyle ikinci olsun böyle olmaz . Ilkinde bizde sizin gibiydik
450nin yarisi 225 de cok ii dgl mi? Masalah cnm ben de mudur izinlerimi vermede sorun cikarmazsa nisanda basliycam. Sut biriktiriyorum ama bi sagimda 90cc cikiyor. Ben mamada vermiyorum kilo alimi da ii. Sen kac cc veriyosun cnm bi supheye dustum simdiİlk gün sabah 6da kalktım, bütün sutlerimi sagdim, bir elem bir keder pompa makinamla evden çıktım sonra yolda bir baktım bir şarkılar türküler ise gidiyorumöğleden sonra bir panik havası acaba saginca kaç CC süt çıkacak falan ilk çocukta 30 yaşındaydım 450 CC çıkardı süt, bunda yarısı bile çıkmadı mirim bozuldu. Başladım annemi aramaya süt kaldı mı, kaç CC içti falan. Onun içtiği ile benim sagdigim denk gelcek mi diye panikledim. İş ise berbatttttt, hiç çalışmak güzel değil keşke hayat şartları böyle olmasa evde keyifli keyifli çocuklarımızı buyutebilsek... Bir erkek arkadaşım bakıcı bulamadıkları ve eşi daha yüksek maaş aldığı için işi bırakıyor, yani çocuğa babası bakacak, ondan boşalan kadrolara ben gecicem malesef onada çok üzüldüm. Bakicilar fahiş fiyatlar istemişler, İstanbul'da zaten güvenilir insanda bulmak çok zor...
Arkadasina da cok uzuldum Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ben de bakici bakiyorum yavas yavas ama dusuncesi bile beni cok uzuyor. Aliscaz mecbur ins ii birini bulabilirimİlk gün sabah 6da kalktım, bütün sutlerimi sagdim, bir elem bir keder pompa makinamla evden çıktım sonra yolda bir baktım bir şarkılar türküler ise gidiyorumöğleden sonra bir panik havası acaba saginca kaç CC süt çıkacak falan ilk çocukta 30 yaşındaydım 450 CC çıkardı süt, bunda yarısı bile çıkmadı mirim bozuldu. Başladım annemi aramaya süt kaldı mı, kaç CC içti falan. Onun içtiği ile benim sagdigim denk gelcek mi diye panikledim. İş ise berbatttttt, hiç çalışmak güzel değil keşke hayat şartları böyle olmasa evde keyifli keyifli çocuklarımızı buyutebilsek... Bir erkek arkadaşım bakıcı bulamadıkları ve eşi daha yüksek maaş aldığı için işi bırakıyor, yani çocuğa babası bakacak, ondan boşalan kadrolara ben gecicem malesef onada çok üzüldüm. Bakicilar fahiş fiyatlar istemişler, İstanbul'da zaten güvenilir insanda bulmak çok zor...
Ben ücretsiz izin dilekçemi gönderdim dün 1 yıllık. İstanbul'a taşınacağiz çünkü memurum oraya atandım ve kimsem yok oradaArkadasina da cok uzuldum Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ben de bakici bakiyorum yavas yavas ama dusuncesi bile beni cok uzuyor. Aliscaz mecbur ins ii birini bulabilirim
Hayat sartlari napalim Allah ii insanlarla karsilastirsin cocuklarimizi bizleri.Ben ücretsiz izin dilekçemi gönderdim dün 1 yıllık. İstanbul'a taşınacağiz çünkü memurum oraya atandım ve kimsem yok oradabir yaşından sonra mecburen bakıcı olacak bizim de
Canım benim iki üç hafta boyunca sürekli yeşili yapmıştı. Ara sıra yapsa umursamazdım ama sürekli yapınca korkmaya başlamıştım ne alerji yapıyor diye. Üşütmediğine de emindim. Burda konuşurken çikolata geldi aklıma. Hemen hemen her gün yiyordum. Onu kesince cidden kakası sarıya döndü. Ara sır çikolata yesem hâlâ yeşil oluyor. Yada sarı yeşil karışık. Yoğurtta mukus yapıyor mesela. Yediklerini gözden geçirsene bi canım ne olabilirKızlar bebeğiniz sari yesilimsi kaka yapiyor mu yani boyle tam yesil degil ama yesil sari karışık. Ben alerjiden cok supheleniyorum ama ozel alerji muayene ücretleri 1000tl. Böyle bir butcem yok. Devlet hastanesi alerji doktoruna cocuk doktoru konsültasyon atmadan randevu alamiyosun. 31inde randevusu var cok rica edicem. Cunku kakada kan gorene kadar kabul etmiyolarmis alerjiyi
Benim kiz genelde alerji belirtileri veriyo zaten kuzu. Saglam bi diyet yapiyim diyorumCanım benim iki üç hafta boyunca sürekli yeşili yapmıştı. Ara sıra yapsa umursamazdım ama sürekli yapınca korkmaya başlamıştım ne alerji yapıyor diye. Üşütmediğine de emindim. Burda konuşurken çikolata geldi aklıma. Hemen hemen her gün yiyordum. Onu kesince cidden kakası sarıya döndü. Ara sır çikolata yesem hâlâ yeşil oluyor. Yada sarı yeşil karışık. Yoğurtta mukus yapıyor mesela. Yediklerini gözden geçirsene bi canım ne olabilir
Keşke ben de ücretsiz izin alabilsemBen ücretsiz izin dilekçemi gönderdim dün 1 yıllık. İstanbul'a taşınacağiz çünkü memurum oraya atandım ve kimsem yok oradabir yaşından sonra mecburen bakıcı olacak bizim de
Kocan bey napiyor acabaKeşke ben de ücretsiz izin alabilsemevi ben geçindiriyorum, bu pahalılıkta imkansız. 2 ay sonra döneceğim işe, nasıl gözümde büyüyor
Bende normalde hemen ustune mama veriyordum ama 1 2 haftadir eger sut oldugunu dusunursem mizmizlanmazsa biraz bekliyorumSağol canim tesekur ederim bende nerdeyse öyle yapıyorum ve tek gogus doyurmuyor herhalde artık bende iki li yaptim artik
Aynen ya hiç sorma çok değişik ve rahatlar ve bu da bana batıyor
Evet bide gece bana diyor kendi kendine küsüp baristin mi bende dedim Vala inan bi gram umurumda değil artık sana küsmeye halim bile yok dedim kendini haklı buluyor tamam haklısın dedim kapağı yedi oturdukoridorda süpürge ne ararmis çünkü koridorlar hiç temizlenmezzzz
Sağol canim bende öyle yapıyorum benim mama verşim değişiyor doymamışsa takviye
4 . ay atağın yaklaşıyor olabilir mi ? internette hep korkunç şeyler okuyorum bu atak hakkında ve şimdiden korkmaya başladımKizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var.
Bebisim huysuzlaniyor. Kucaga aliyorum orda da surekli miz kiz ya ayagi ile itikliyor ya kendini geri atmak istiyor gibi hareketler yapiyor. Bende geriliyorum cunku bir turlu memnun olmuyor. Karni tok alti temiz evin sicakligi iyi gazi yok. Keyfi yapiyor istedigi pozisyon fln olcak gezmesi icin bende istemsiz kucucuk bebege geriliyorum. Gerildim ve yatirdim sen bilirsin diye.
Sonrada vicdan azabi cekiyorum kotu bir anneyim diye. Herzaman degil bu durum mesela bugun oldu asiri yorgunum ve uykusuzum hafif bas agrim var. Tahammul seviyemi nasil artirabilirim
Göya bir iş yapacak ama yıllar böyle bekleyerek geçti, ben artık umudumu kestimKocan bey napiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?