Galiba da canim ben bide doyuyor m7 onu hiç anlamıyorum bazen inat ediyor surekli meme de dedig8n gibi dişini mi kasıyor ne yapıyorsa emiyor bi türlüsenin bebeğin kaç aylık canim ben süt miktarını bi türlü anlayamadım gitti ya bende bazen arada mama tkviyesi yapıyorum genelde hep emziriyirum
Korkma korkma4 . ay atağın yaklaşıyor olabilir mi ? internette hep korkunç şeyler okuyorum bu atak hakkında ve şimdiden korkmaya başladım
4 ayda 4 kere oldu o da benim zorumla. İçine kaçtı bizimkinin de. Yataklarımız da ayrı bildiğin bacı gardaş takılıyoruz evde.Herkes kocasını atmış , biraz da ben atayımbenimkinin de aklı fikri cinsellikte kızlar şu daha denemedik diyenlere hayretle bakıyorum. Namaz kılan insanlarız , sabahın köründe banyo için kalkıyorum ya çok zoruma gidiyor , sıcacık yatağımdan bebek uyurken kalkmak kocalar istifa
Kizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var.
Bebisim huysuzlaniyor. Kucaga aliyorum orda da surekli miz kiz ya ayagi ile itikliyor ya kendini geri atmak istiyor gibi hareketler yapiyor. Bende geriliyorum cunku bir turlu memnun olmuyor. Karni tok alti temiz evin sicakligi iyi gazi yok. Keyfi yapiyor istedigi pozisyon fln olcak gezmesi icin bende istemsiz kucucuk bebege geriliyorum. Gerildim ve yatirdim sen bilirsin diye.
Sonrada vicdan azabi cekiyorum kotu bir anneyim diye. Herzaman degil bu durum mesela bugun oldu asiri yorgunum ve uykusuzum hafif bas agrim var. Tahammul seviyemi nasil artirabilirim
Bıde o derdımız var sürekli sigara için balkona kacmalar…
Dedım her sıgara içen yarım saat toz olacak balkonda keyıf yapacaksa bende başlıyorm bu nedir ya
Ya anladım ki her durumda kacacak yer buluyolar
Anliyor da pratik de sikinti var canim malesef.
Bende gecen hafta dedim 2 gunde 1 senin gorevin lavabo ve klozet temizligi. Anladi
Soledigimin ustune 5 kez ben temizledim.
En son soyledim yarindan itibren basliyorum dedi onun ustune de 3 gun gecti
Herkes kocasını atmış , biraz da ben atayımbenimkinin de aklı fikri cinsellikte kızlar şu daha denemedik diyenlere hayretle bakıyorum. Namaz kılan insanlarız , sabahın köründe banyo için kalkıyorum ya çok zoruma gidiyor , sıcacık yatağımdan bebek uyurken kalkmak kocalar istifa
Valla çok dikkat et hele simdi yumurtalıklar iyi çalışıyordur anında kalırsınBu gidişle ikinci de çok uzak değildir zaten, hala doğru düzgün korunmuyoruz çok korkuyorum
Ben ücretsiz izin dilekçemi gönderdim dün 1 yıllık. İstanbul'a taşınacağiz çünkü memurum oraya atandım ve kimsem yok oradabir yaşından sonra mecburen bakıcı olacak bizim de
Sanirim.herk3sin kocasi cocuktan sonra degisti. Hamileligimde de sikinti yoktu daha cok yardimci olurdu. Ama dogumdan sonra evde cok mutlu degiliz. Kari koca disari cikarsak bir is halletneye daha mutluyuz eskide oldugu gibi. Sanirim evde ikimizde geriliyoruzBen bunları sık hatırlatsam annem gibi başlama der.
Haftaiçi yatak odamızı çok güzel topladım. Sabah bi gittim her yer çorap, karyolanın altına ittirilmiş kıyafetler. Toplamasan bile dağıtma yeter lütfen ya dedim.kirli sepetine at işte kıyafetini yazık değil mi?
Bu adam böyle değildi resmen çocuktan sonra kendini saldı ya yetişemiyorum
Kizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var.
Bebisim huysuzlaniyor. Kucaga aliyorum orda da surekli miz kiz ya ayagi ile itikliyor ya kendini geri atmak istiyor gibi hareketler yapiyor. Bende geriliyorum cunku bir turlu memnun olmuyor. Karni tok alti temiz evin sicakligi iyi gazi yok. Keyfi yapiyor istedigi pozisyon fln olcak gezmesi icin bende istemsiz kucucuk bebege geriliyorum. Gerildim ve yatirdim sen bilirsin diye.
Sonrada vicdan azabi cekiyorum kotu bir anneyim diye. Herzaman degil bu durum mesela bugun oldu asiri yorgunum ve uykusuzum hafif bas agrim var. Tahammul seviyemi nasil artirabilirim
Sanirim.herk3sin kocasi cocuktan sonra degisti. Hamileligimde de sikinti yoktu daha cok yardimci olurdu. Ama dogumdan sonra evde cok mutlu degiliz. Kari koca disari cikarsak bir is halletneye daha mutluyuz eskide oldugu gibi. Sanirim evde ikimizde geriliyoruz
Sabahtan aksama kadar neler dinliyoruzMüzik açsan bazen bizimki genelde hareketli müzik seviyor hareketlş dediğimde rap yada mehter marşıbazense sakin müzikler seviyor.
Kukulinin şarkılarını ritim tutarak dinlet onda da eğleniyor gibi biraz sakinler belki.
Ben de ayni durumdayim cnm. Esim calisiyo da serbest meslek duzenli bi geliri yok o yuzden ben calismak zorundayim. Bosver gecimimizi sagliyoz bi sekilde napalimKeşke ben de ücretsiz izin alabilsemevi ben geçindiriyorum, bu pahalılıkta imkansız. 2 ay sonra döneceğim işe, nasıl gözümde büyüyor
Canım diğer mesajlarını da okudum senin, sütünün yetmediğini düşünüyorsun gibi anladım. Neden tek meme emziriyorsun? Ne kadar bol ve sık emzirirsen vücut o kadar süt üretiyor diyorlar. Ben iki memeyi de veriyorum kendi doyunca bırakıyor zaten. Benim göğüslerim çok uzun süre emzirmediğim zamanlar dışında yumuşak hep. Sorun buysa ona aldanma.Sağol canim tesekur ederim bende nerdeyse öyle yapıyorum ve tek gogus doyurmuyor herhalde artık bende iki li yaptim artik
Aynen ya hiç sorma çok değişik ve rahatlar ve bu da bana batıyor
Evet bide gece bana diyor kendi kendine küsüp baristin mi bende dedim Vala inan bi gram umurumda değil artık sana küsmeye halim bile yok dedim kendini haklı buluyor tamam haklısın dedim kapağı yedi oturdukoridorda süpürge ne ararmis çünkü koridorlar hiç temizlenmezzzz
Sağol canim bende öyle yapıyorum benim mama verşim değişiyor doymamışsa takviye
selam canım ben de yeşil kaka, mukuslu kaka ve yüzde döküntü şikayetleriyle alerji profuna götürdüm. Sonuç kan aldılar ve alerji yok dediler. Yüzündekiler atopik dermatit mi ne öyle bişeymiş nemlendiriciyle geçti. Mukus ve yeşil kakayı umutsamıyorlar kan yoksa. Kendi takibimizi yapan 2 doktora daha danıştım alerjisi vardır ama kan yoksa sorun yok dediler. Hangi ildesin? Ankaradaysan Başkent Hastanesinin muayene ücretleri uygun baya diğer özel hastanelere göre.Kızlar bebeğiniz sari yesilimsi kaka yapiyor mu yani boyle tam yesil degil ama yesil sari karışık. Ben alerjiden cok supheleniyorum ama ozel alerji muayene ücretleri 1000tl. Böyle bir butcem yok. Devlet hastanesi alerji doktoruna cocuk doktoru konsültasyon atmadan randevu alamiyosun. 31inde randevusu var cok rica edicem. Cunku kakada kan gorene kadar kabul etmiyolarmis alerjiyi
İyi huylu olsun da gerisi sorun değilHerkes kocasını atmış , biraz da ben atayımbenimkinin de aklı fikri cinsellikte kızlar şu daha denemedik diyenlere hayretle bakıyorum. Namaz kılan insanlarız , sabahın köründe banyo için kalkıyorum ya çok zoruma gidiyor , sıcacık yatağımdan bebek uyurken kalkmak kocalar istifa
En iyisini yapıyosn cnmBen de doğumdan sonra eşimle benzer problemler yaşıyorum malesef.. lohusalığımı burnumdan getirdi ömür boyu affetmeyeceğim şeyler yaşadım . Birçok insan bu durumda malesef. Ben artık taviz vermiyorum ve sadece kendimi düşünüyorum bana bunu o öğretti.
Gecmiş olsn canımKizlar bir süredir yazamadım, umarım herkes iyidirbenim gibi işbaşı yapan ve yaptigi gibi İstanbulda kara teslim olan ve birde üzerine tam görev değişikliği sırasında kovid olan annelere ayrıca selam olsun Daha başıma neler gelebilir bilmiyorum qayağımın tozuyla evime geldim 3 gün sonra ise başladım. Çok zor geciyor süt sağmak ve yetersiz kalacağım korkusu. Şuan sadece 1 gün fazladan süt var dolapta. Birde kovid iken emzirebiliyor muyuz?hangi ilaçları içtiniz size iyi geldi?
Herkes kocasını atmış , biraz da ben atayımbenimkinin de aklı fikri cinsellikte kızlar şu daha denemedik diyenlere hayretle bakıyorum. Namaz kılan insanlarız , sabahın köründe banyo için kalkıyorum ya çok zoruma gidiyor , sıcacık yatağımdan bebek uyurken kalkmak kocalar istifa
Valla çok üşeniyoruz ikimizde . Cazibelisin demekki adam istiyor . Valla evde benim halimi gör adam değil cinsellik suratıma bakmiyo
Tamda bugun bunu yazmak için gelmiştim canım 2-3 gundur üzerimden dozer gibi gecen 4. Ay atagıysa bunu bızden once yasamıs ama halinden anlayamadıgımız arkadaslarım adına bı kez daha üzüldüm…Kizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var.
Aynen canım bizde şuan öyleyiz akşam 11 de uyanan cocuk 3 ten önce uyumadı gündüz uykusu halan şu saate kadar uýumadi emme desen hiç yok . Bunların atakları bitcek sonra yaş sendromlari başlıyo. Valla bilmiyom annelerimiz bizde böyle şeyler yaşadimiTamda bugun bunu yazmak için gelmiştim canım 2-3 gundur üzerimden dozer gibi gecen 4. Ay atagıysa bunu bızden once yasamıs ama halinden anlayamadıgımız arkadaslarım adına bı kez daha üzüldüm…
Bu nedir ya
Sabaha kadar beşik salladım
Gündüz hep kucakta ve surekli mız mız
İnş cabucak gecer
Kız annelerımızın çamasır bulasık yemek mısafırden cocuga bakacak halı kalmamıs bunları fark etmıs olmaları cok zorAynen canım bizde şuan öyleyiz akşam 11 de uyanan cocuk 3 ten önce uyumadı gündüz uykusu halan şu saate kadar uýumadi emme desen hiç yok . Bunların atakları bitcek sonra yaş sendromlari başlıyo. Valla bilmiyom annelerimiz bizde böyle şeyler yaşadimi
Bir yap bakalım canım mutlaka farkı anlarsın, ne alerji yapıyor bulursun mutlaka. Dediğin gibi alerji testleri çok pahalı ya güç yetmiyor valla.Benim kiz genelde alerji belirtileri veriyo zaten kuzu. Saglam bi diyet yapiyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?